Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende mersin dogumluyum ama tarsusta yassıyorum canım![]()
Hamarat gadunun hali nasılda belli, Sınavlardan dolayı benim bahar temizlii yapacak vaktim yokdünki menümüde yazim çıkim kızlar
salı
dün evdeydim tatildim ama annem sagolsun tatil yaptırmadı
sabah45 de uyandım
kahvaltı:bi çatal yani bi lokma peynir 6 küçük yşil zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek bi lokma yumurta (kardesimin tabagından arakladım :)) )
ara:cam sildim yorulmuşum baya yarım portakal bi avuç beyaz leblebi yedim
öğlen: yarım tabak yogurtlu makarna 4-5 kaşıktır ekmek ve başka bişey yok
ara:yarım dilim sütlü tatlı cok hafif bi tatlı kapıları sildim ve pazara gittik geldik
akşam: saat 5:30 da 3 dilim börek yedim peynirli 3 bardak cay:26:
ara: yok
su:2 litre ancadır
spor: cam silme :) kapı silme :) 20 dakka uzaklıktaki pazara gidip alış veriş yapma bide onları eve tasıma :)
neyse gercek sporum
yine akşam saat 9 da başladım
önce 21 dakka lesli walk 1 miles
yarım saat oryantal
daha fazlasını yapamadım cok yorgundum erkenden uyudum zaten:26:
dün benim için kol ve bacak çalıştırma günüydü
teşekkür ederim tatlım bugün daha iyiyim her sabah dua ettim, umarım daha da kolaylarım
Amin canım , seninle bir türlü aynı anlarda denk gelemedik . Bir ara tanışalım artık
Oyyyyyyyyy fıstığım , aus ablan seni bir ele alacak tam alacak .
Gel diyorum sana hele bir başla , teskereye kadar zayıflatalım seni de
Canım dua etmeye geç kalmışım , bende bundan sonrası için edeyim bari sana.
Menülerine gelince , hiç gelmeseeeeem
Gayet güzelmiş canım , çizgiyi bozmadan aynen devam
Asyacığımın kontrolü iyi geçmiş okudum canım .
Onun dışında iyi gitmez mi yahu köz patlıcan
Ağzının tadını biliyorsun
Cuma güzelmiş canım , cumartesi bayağı bir geçiştirmeli olmuş , pazarda Allahtan ödül var , sende benim gibi feci kaçırmışsın
Zeynep bizim gönlümüzün birincisi yahu ,
Şekerpare o
Yok yahu öyle 7000 kalori 1 kg dan hesaplama , çoğu sıvıydı onların , gelsin çaylar gitsin çaylar .Senin menünü göremedim
Bir yorum yapaydım yaaa
Ben tam çoştum yaa , rekor bende sanki , arkamdan da cimcime nin pazar günü
Canım benim , başladın tamam artık , öenmli olan o kararı vermekti , Az dayan , sonra kurtulduğuna şükredecksin inşallah
Sağol canım benim , biraz daha iyiyim şimdi , Şişim tam inmedi ama ağrım çok azaldı .
Ahhh o spor cezası yaptı beni . Bugünde yoğun olurum yapamam diye dün çok yüklendim kendime
Gayet güzel canım , yufka ve çöp şişe gelince , ben o öğün ekmek vs ..ile desteklenmediği zamanlarda , ince lavaşla bir adet dürüm ya da mesela lahmacun yemenin , diyetteki değişim tablosuna girdiğini biliyorum . Et , ekmek , yağ ...bir yemekte birleşiyor bu şekilde.
Canım benim sana birşey yazmak bile istemiyorum , sen şu sigara ile olan savaşını ver yeter tatlım
Şuan gayet kalabalık canım , tabii ben bu geçmişe dalmışken , bir yandan başka yazışmalar yaparken , herkes gitmiş bir ben kalmış olabilirm
Gayet güzel canım , ben beğendim çok
Canım çok başarılı menün , ohhh senden keyifli yoktur şimdi kızn gelecek diye .Bizi çok ihmal etme ama
Geçeceeeeeeeeeeeeeek
Sabır canım benim , şimdi aklından geçiyordur , bir sigara yaksam hepsi geçecek diye. Hayır sadece başa döneceksin . Sabret canım sadece sabır.
Hadi bakalım inşallah hakkınızı alırsınız canım , duaya devam o zaman![]()
Ben tahmin etmiştim zaten, sen spor yapmasan bile sağa sola koşuşturuyorsun ya , o listede koşuşturmaca da yoktu ?Allah Allah dedim yani halsizlik falan mı, ondan sordum...
Bu listeye yazıcaklarım yazılmış, soracaklarım sorulmuş, bana sadece afiyet olsun demek kalmış...
Kuzu sizin evde gün falan mı vardı , ne güzel şeyler yemişsin öyle. Bir de resim koymuyor musun, içim eriyor. O yunan pastası kesin Türk icadıdır, kaymaklı ekmek kadayıfının tel kadayıflı haliyle künefe karışımı bişey sanki. Ben de istiyorum tarifini haberin ola...
Canım destur verildi müsade var, merak etme. . . Boyunu posunu hedefini yaz Kaptanımız PEgasusa. O takıma uygun görürse sana kuralları bildirir, kabul edersen 2 hafta deneme süren var. Deneme süresi sonunda takıma alınırsan beraber kilo veririz. Referans Ausencia galiba. . . Sen kararlı olursan ,hedefine inanırsan o düzensiz yediklerinin yerine sağlıklı şeyler otomatikman gelir zaten. Bekar veya öğrenci olman bahane değil. İnan bana isteyince her şey oluyor. Ben de geç saate kadar çalışıyorum diye bahane üretiyordum. O da bahane değilmiş...Kendine iyi bak...
Çoğu gitti azı kaldı Zeynep Abla. Sonuncusunu da yarın gönderiyorum ..6 yıldır ilk defa bu kadar güler yüzlü ve bu kadar misafirperverdim . Ben bile şaşırdım kendime. Yılın gelini olurum bu performansımla
Afiyet olsun, herkes yorum yapmış zaten. Bana da makara yapmak kalmış.
Gelin olmuş gidiyorsuuuun, bana veda ediyorsuuuun....
Eee anlatsana , nasıl davrandılar sana, elektrik alabildin mi , her şey yolunda mı ?
Ayyyy kıyamam sana yaaa, nazar mı değdi nooldu arkadaşım sana ? Şimdi nasılsın, bilekte sorun kötü oluyor yaa bükemiyorsun edemiyorsun.. İnşallah hemen geçer. Babaannem olsaydı, ekmek basardı, et basardı, çamur sürerdi, bir şeyler yapar hemen iyi ederdi. Keşke onu dinleseydim aklımda kalsaydı, hiç dinlemedim ki...Şaka bir yana hakikaten çok üzüldüm canım inşallah hemen geçer, dikkat et kendine zorlama bu aralar.
Allah kolaylık versin Topraksım, inşallah 2014 e fit ve sağlıklı bir hatun olarak gireceksin. . . Şimdi senün listelere yorum da yapılmaz sinirlisin ya kızarsın falan, düşünsene " size ne lan , ne istersem yerim, size mi sorcam" dermişsin...
Kaptan spor süper olmuş, küçücük yufkadan eser kalmamış.
çok dengeli olmuş bence.
Canım , doğumgünün kutlu olsun. Sağlıklı, huzurlu , bereketli , neşeli yılların olur inşallah...
Kimse bu işi bedavaya yapmaz. Hele ki internet başındaki adam hiç yapmaz. Düşünsene seni tanımaz etmez, niye senin kilolarını vermene yardım etsin, niye vaktini sana harcasın. Güvenme ona o da ticaridir kesinlikle. Sen, neden kilo aldığını biliyor musun? Yani hamur işi mi çok yiyorsun, gecegeç saatte mi yiyorsun, abur cubur mu çok, yanlış besinleri birarada mı tüketiyorsun, hareketsiz misin? Bunları bir düşün. . . Bu güne kadar neyi yanlış yaptın da kilolar birikti ?
Zaten diyetisyene gittin, işin mantığını çözdün, spor yapmaya da vücudun alıştı. Artık bizimlesin, moral motivasyon da burda var. Kendi iradeni tutarak zayıflayabilirsin. Bence bu aralar bu konuya çok takmışsın, biraz rahatla ve bu işi tadını çıkararak yap. Kalan kilolarına üzülmeyi bırak, verdiklerinden haz almaya bak. Görüceksin o zaman daha çok veriyorsun.
Ha bide nedir ne değildir bilmiyorsun. Sakın fotoğrafını gönderme nete. Aklına gelmeyecek şeyler oluyor. Sakın arkadaşım yapma böyle birşey.
Canım yaa sevindim Asya kızımızın bir şeyi olmamasına. Ona çoook sağlıklı günler diliyorum.
Süperrrrrrrrrrrr. Güle güle giy.
Canım yaa kıyamam sana. Sakın pes etme, sen çok güçlü bir kadınsın. Bunu da başaracaksın.
hoş geldin önümüzdeki günlerde daha iyi tanışırız umarım :))Selam gruba yeni katıldım pegasusun daveti ile.
Şu aşamada çok şeye vakıf değilim zaman buldukça forumu kurcalayarak öğrenicem. Diyete başladığımda 88dim Şuan 85im. Özellikle uyduğum bi diyet programı yok çünkü evde o gün ne yemek pişmişse porsiyonu minimize ederek yiyorum yoksa anneme şunu yap bunu yap diyemem. Ama özellikle rica ettiğim bişey var çorba muhakkak olcak. Organik ekmeği günde bi iki dilim yiyorum çünkü benim sıkıntım en çok ekmekti onu kesince kilo vermeye başladım. Bu arada metabolizmam yavaş değildi çabuk verebilirdim şu ara kabızlıkla ilgili ciddi sıkıntım var o geçerse sanırım istediğim sürede daha fazla kilo verebilicem. Spora gelince en fazla; günde 1 saat hafta içi, yarım saat haftasonu, çok fazla zaman ayıramıyorum.
Çok doğru söylüyorsun canım,Neden Haziran sorusuna cevabım, Türkiye'ye gideceğim, malum misafir kalıyorum, misafirlikte de ev sahibine göre hareket edebilirsin, Öğün saatleri kaçsa, ne yiyorlarsa onlara göre hareket edersin. Bütün yazı ben böyle misafir olarak,biraz annemin biraz akrabaların yanında geçiriyorum.geçen yıl yine azmetim 68'ten 3 ayda kendi başıma 60'a indim,zaten benim 60 'a inmekte sorunum yok, 60'ın altına inemiyorum 10 yıldır. Ben çok safım galiba, iyinietli sanıyorum herkesi, o diyetisyeni, spor hocasını yani beni paramatik olarak gördüklerini düşünmüyorum, sonra işin gerçeğinin farkına varınca kendime salaksın sen diyorum, her güzel lafa kanıyorum onlara prim veriyorum..
4. takımın son iki günlük yorumlarını takip edenler hiçbir anlam veremiyordur eminim. Bu nasıl iş diyet topiği ama Allah ne verdiyse yiyorlar diye düşünüyorlardır. Arkadaşlar söylemesi ayıp 1. olduk bu hafta yani en çok kilo veren takım olduk. Kaptanımız da bize bir gün sınırsız yeme içme ödülü verdi. Pazartesiden itibaren listelerimizi görün ne kadar dengeli ve sağlıklı yaşıyoruz anlarsınız o zaman.
galiba öyle oldu seni gördük kıskandık :))))
Kaptanım görüyor musun güya benim serbest günümdübana mı ayak uydurdunuz naptınız
![]()
Cezasız hafta diye bu kadar suistimal edilmez ki canım,hani benim kadayıflı tatlım hee söyle bakalım
![]()
Tataaaaaam.
Buyumeyenbaby nin Pazar menüsü.
Sabah
1 sıcak patatesli poğaça
Çingene salatası
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara
Diyarbakır ın en güzel fıstıklı tel kadayıfından 2 dilim
Öğle yok kahvaltı 10 :30 da Ara 12 deydi
Ara
1 porsiyon sütlü tatlı
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık pirinç pilavı
2-3 kaşık tavuk sote
2 kuru patlıcan dolması
Su 1,5 lt falan
Spor yok
Höh yani yazarken utandım yaaa. Ben daha da yerdim de sizden çekindiğim için yemedim potansiyel vardı yani
Sen başcariyemsin kıskanma hemen... O smileler beni öldürecek. Yakında adım çıkacak PC başında kahkaha atıyorum diye.
Pokemon demişki sana kanım çok kaynadı , biraraya gelsek de bir dedikodu yapsak. (Tam olarak böyle değil de mana aynı yani) . Ondan diyorum.
. Bende Pokemonu SANKİ 10 YILLIK ARKADAŞIM gibi seviyorum. Ama niye benle dedikodu yapmak istemiş yani onu sordum. Yani kızmadım aksine hoşuma gitti de merak ettim yani.
2 cümlede 3 kere yani kelimesi kullanmışım. Biraz kitap okumam lazım sanırım bu aralar. Hiç hoşuma gitmedi .:26:
çiğdemcim dün ister inan ister inanma seni aklımdan geçirdim. Bu kız bir haftadır serbest günümde istediğimi yiyorum yazdı, demediğimizi bırakmadık şimdi biz istediğimizi yiyoruz meğer ne meraklıymışız dedim kendi kendime. Ama hoş görürsün ki , 12 marttan beri bu takımdayım. Hafta sonu bir tane kaçamak hakkımız var normalde. O da mütevazi kaçamak yani , kalorisi fazla olmayacak şekilde. Geçen haftayı olaylı geçirip de mutlu kapatınca üstüne bir de 1. olunca kaptan coştu ilk defa sınırsız serbestlik tanıdı biz de kontrolden çıktık. Sen bize bakma... İzmire gel söz sana tel kadayıf ısmarlarım...Ama Zeynep Ablayı da getir, beraber gelin bir gün...
Yok bi de bir bardak kola , 1 lokmacık da çikolata vardı onları atlamışım.
Ha ha çok güldüm . İnsanlar yeni bir zayıflama metodu sanıcaklar. Magazine haber olucaz...
tamam canımmerhaba kizlar,bi bakim dedim,oglumla ugrasiyorum,gelemedim yine
topraks özeline bakarmisin cnm![]()
ben yemek hazirlamaya gidiyorum kizlar,ne yapacagimada karar vermedim,hadi bakalim biseyler söyleyin bana,ne pisirim:44:
kizlar takim kurallari ilk sayfdaki,ilk mesajda,artik gelen her üyeyi direk oraya yönlendiririz,tek tek kural yazmamiza gerek kalmadi![]()
az önce yazdim,netim gitti,yazilanlarda gitmisPegasus ben tavuk baget pişiriyordum tüp bittiŞimdi tüp bekliyorum, yanına pilav ve olmazsa olmaz salata :) Kural işi de çokgüzel olmuş, bir de şu kilonun yüzdeleri nasıl hesaplanıyorsam bilsem.. Bu Cuma benim için kritik bir gün
![]()
tam diyetlik,spor aski uyanir icimizdehımmmmmmmmmm benim için zor soru:)) güzel bir dalyan köfte yanında püre ve fırın makarna:))) tam diyetlik oldu di mi![]()
buna bayildimbaktım ve süper olmuş hatta kaçıran ve yeniden izlemek isteyen arkadaşlar lütfen arada bakınız ve kuralları hatırlayınız![]()
iy aksamlar cnmkıslar ben de çıktım eve geçicem, öpüldünüzzzzzzz![]()
yemegi hazirladim,yiyecekleri bekliyorum
babamiz cocuklari parka götürdü,gelmediler daha,yemekte gec kaldi bu aksam:18:
![]()
afiyet olsun cnm,biz daha yiyemedik,bekliyorum ki gelsinler,gelemediler bi türlü,yanlizda yemek istemiyorum,cocuklarla birlikte oturalim diye,beklicem artik,keyiflerine ve kahyasina ne zaman söz gecirirlerse gelirlerBizim tüpte 7 de geldi 7:30 da yiyebildik yemeği![]()
afiyet olsun cnm,biz daha yiyemedik,bekliyorum ki gelsinler,gelemediler bi türlü,yanlizda yemek istemiyorum,cocuklarla birlikte oturalim diye,beklicem artik,keyiflerine ve kahyasina ne zaman söz gecirirlerse gelirler
gecmis sayfada yüzde hesaplamayi yazdim,gördün demi![]()
menün güzel canım ayrıca b fite gidiyorsun o daha güzelhepinizi öpüyorum ve 2 günlük menümü yazıyorum.
22.04.2013 pazartesi:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 k.k.kadar peynir,
2 adet zeytin,
1 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 kupa çay tek şekerli,
1 kupa 5i bir yerde çayı,
ara:
15 adet beyaz leblebi,
1 kupa neskafe,
öğlen:
4-5 kaşık tavuklu bulgur pilavı,
ara:
10 tane b.leblebi,
1 kupa çay,
akşam:
1 lahmacunun ucundan tadımlık,
4-5 çatal eşim kıymalı sote yapmıştı,
1 dilim ekmek,
bir tabak dolusu salata,
2-3 ç.b.çay,
spor:
30 dakika b-fit,
15 dak pilates,
100 tane oturup kalkma bacak hareketi,
75 tane gögüs sıkılıştırma hareketi,
2,75 lt su.
23.04.2013 salı
sabah:
2 çay bardağı çay,
3 adet zeytin,
1 adet haşlanmış yumurta,
1,5 dilim karışık t.ekmek,
ara yok,
öğle:
eltime gitmiştim kahvaltısını geç yapıyordu ordada kahvaltı yaptım,
el kadar tırnaklı pide ekmeği,
az salçalı yumurta,
2-3 kaşık yoğurt,
ara yok:
akşam:
1 dürüm tavuk döner,:18:
1 bardak ayran
2 ç.b.çay,
spor:
3 saat yürüyüş yaptım yarısı alış verişte geçti biraz temposu düşüktü,
2 lt.su.![]()
Günaydınlaaaaaaaaaaaaaar
Sabah yürüyüşümü yaptım , eşim daha işe gitmeden , nasıl enerji doluyum anlatamam :124::124:
Dünde güzel bir tatil günüydü. 23 Nisan etkinliklerine götürdük yusufu , sonrada geceye kadar gezdik.
Dün yediklerim ;
Sabah:
1 yağsız menemen
1 dilim kepek ekmek
Yeşil çay
Ara:
1 elma
1 galeta
Öğle:
Havuç salatası yoğurtlu
1 tavuk budu
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Taze sıkılmış karışık meyve suyu
Akşam:
Yağsız , kaşarsız , mayonezsiz kumpir
(zeytin ,mısır ve sosisli )
3 litre su
bebegim menün de sporunda güzelherkese günaydınn menümü yazayım hemen..
sabah 2 dilim ekmekten peynirli yağsız tost 4 zeytin 1 salatalık 1 bardak çay şekersiz
ara 1 muz
öğlen 5 kasık patates yemegi 2 kasık yogurt 1 kase salata patates oldugu icin ekmek yemedim
ara 1 bardak süt 4 fındık
aksam 8 kasık kabak yemegi 2 dilim ekmek 3 kasık yogurt
ara 1 soda ictim
spor 2 saat yürüyüş 30 dk ek spor cezam vardı yapmıs oldum
200 mekik
çok şükür allaha ikimizde cok iyiz canım :) korkulucak hiç bir sey yokmus :) çok teşekkür ederiz canım benimikinize de gecmis olsunn insallah gözündeki hemn gecer kızının da sonucları iyi cıkar![]()
günaydin
bende yedikerimi yatzip kahvaltiya geciyorum,sonra gelir bakarim gecmise
sabah2 dl tam bugdaya peynirli tost üzeri 1 c.k bögürtlen receli
ara
yarim muzlu süt
ögle
2 dl arasi yumurtali sandivic,2 kasik yogurt
ara
kalan yarim muz
aksam
2 kepce taze fasulye,3 kasik tavuklu bulgur pilavi,salata
su
3 lt
spor
1:30 dk yürüyüs,1:20 dk bisiklet gezmesi,normal sporum
40 dk stepper,200 mekik cezam,30 dk si ek spor,10 dk sida kalan cezama yeterde artar,mekikde bitti,darisi bitiremeyenlere
çigdemim ablasının can paresiGünaydın kızlaar,bu saat oldudaha kahvaltı yapmadım,dün çok yoğun ve yorucu birgündü, anca uyanabildik ,hemen dün kimenümü yazıp, kahvaltıdan sonra geri geleceğim :)
Kalkarkalmaz; 1 bardak su
sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek,bol yeşillik, bitkiçayı
Ara; 1 elma+ 1 bardak süt
Öğlen; 1 tabak Az bulgurlu bol yeşillikli kısır ve acı turşu yanında( yoğurt bitmiş yanında ayran falan içemedim![]()
Ara; 3 kuru erik, 4 badem
Akşam; Yarım sandviç ekmeğiyle yarım sandviç, 1 dilim kek ( dışarıdaydım, açlıktan tansiyon falan düşmüştü)
Spor; baya tempolu birgündüsürekli yürüdüm ama spor niyetine yarım saat yürüyebildim
Su; en az 2 litre
günaydın herkese valla dün büyük adaya gittik ablamla ve sevgilimle çok düzensiz yedim o yüzden verilecek tüm cezalara razıyım... ama şu da bir gerçek ki 2 saatlik yol yokuş çıktık indik eritmiş olma ihtimalim yüksek
menülere başlıyorum:)
sabah
1 adet açma
ara
3-4 çizi kraker
çay
öğle
waffle ( çikolata- çilek- muz)
akşam
1 adet kaşarlı tost
çay
karamelli krokanlı kup dondurma
suyu 2 lt geçmiştir çünkü yokuş yürümekten dilim dışarı çıktı bir su beni ayakta tuttu o sıcakta:) zaten kıpkırmızı oldum acayip yandım...
makarayı aça aça yokuşu çıktım mumları diktik aynı yokuşu geri döndüm spor da böylelikle olmuş oldu![]()
bebegim sporun harikaaaaaaSalı Menüm
Sabah
Salatalık, domates, bol limonlu roka, maydanoz, 2 zeytin
1 lokma ekmek devamını yiyemedim
Ara
1 aktivya yoğurt
2 light bisküvi
Öğle
Ispanak 3-4 kaşık
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam
1 kase çorba
1 küçücük kendi yapımım yağsız boyoz
Ara
1 elma
Spor
200 mekik ( yarısı cezamdan düşülünce mekik cezam bitmiş oluyor  )
30 dakika plates
15 dk bodyworkout
10 dk trambolin
Su 1,5 lt ( fazla içince miğdem bulanıyor bu aralar niyeyse )
karorileri biraz cık cok olan bir menü kuzumselam kızlar geldim de bir türlü yazımı yazamadım, işlerimi biraz toparladım şimdi menümü yazayım sonra geçmişte kaybolayım((
sabah
1 açma
ara
yarım simit
öğlen
2 dilim ekmek
3 çubuk midye tava
ara
küçük bir kağıt helva içine 2 top dondurma
akşam
baylan pastanesinin meşhur kup griyesi ( sanırım en az 15 yıldır yemiyordum süperdi)
eve dönünce
1 kase çorba
1 dilim ekmek
su 1,5 lt
kızlar dün sabah 6 civarı yola çıktık ben eftelyadan kadıköyde ayrıldım o sevgilisi ile sonra geldi adaya...
çoooooooookkkkkkk uzun bir yokuş çıktık hatta inerken saat 10:30 civarıydı sahile ulaştığımızda saat 12:05 olmuştu düşünün :))) şu an bütün vücudum ağrıyor akşam saat 20:00 geçiyordu sanırım o saate kadar deli dana gibi gezdik:))
bu bana süper bir moral oldu sigara konusunda bugün daha iyiyim yarın sabah diyetime kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum ama acayip sık acıkıyorum aralarda atıştıracak kalorisiz bişeyler bulmam gerek
dün eğer kendimi tutmasaydım sanırım yediğimin iki katını daha yiyebiliridim düşünün artık:18:
affern benim maharetli kızımadünki menümüde yazim çıkim kızlar
salı
dün evdeydim tatildim ama annem sagolsun tatil yaptırmadı
sabah45 de uyandım
kahvaltı:bi çatal yani bi lokma peynir 6 küçük yşil zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek bi lokma yumurta (kardesimin tabagından arakladım :)) )
ara:cam sildim yorulmuşum baya yarım portakal bi avuç beyaz leblebi yedim
öğlen: yarım tabak yogurtlu makarna 4-5 kaşıktır ekmek ve başka bişey yok
ara:yarım dilim sütlü tatlı cok hafif bi tatlı kapıları sildim ve pazara gittik geldik
akşam: saat 5:30 da 3 dilim börek yedim peynirli 3 bardak cay:26:
ara: yok
su:2 litre ancadır
spor: cam silme :) kapı silme :) 20 dakka uzaklıktaki pazara gidip alış veriş yapma bide onları eve tasıma :)
neyse gercek sporum
yine akşam saat 9 da başladım
önce 21 dakka lesli walk 1 miles
yarım saat oryantal
daha fazlasını yapamadım cok yorgundum erkenden uyudum zaten:26:
dün benim için kol ve bacak çalıştırma günüydü