• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

baya yürümüşsün canım oralar sıcak degilmi :9:

hımmm güzel bilgilermiş :24:

zeynoşum menü spor harikaa :46::46::46::46:

geçen hafta bende öyleydim ve kilom sabitti zeynep abla bu hafta sanki balona igne patlatılmışta havası alınmış gibiyim :9::9: bi kilo gideydi bari kabızlıgımda gecti adet oldugumdan beri :62::62:

sporun yediklerini dengelemiş fıstık böyle kalorileri yazmakda iyi fikirmiş ha :9::9:

güzel kaptan menün sporun:32::32:

pazar dengesiz pazartesi de cikolata hariç güzel canım benim kolay gelsin işin için :16::16:

hımm güzel canım menün ne fazla ne az :31::31:

valla bende coook merak ediyorum wuwumu yaa :26::26:

güzel olmuş canım menün bu aralar herkez patatesli börekden yapıyo galiba :9::9:

yetişir inşallah canım benim :16: bol kahve içde güç kazan:34:

güzel canım menün kaçamak yok :8::8:

güzel canım menün kavun cıktımı orda buralarda daha görmedim ben :50::50:

kolay gelsin canım menünde güzel begendim :34::34:

güzel canım menün tebriklerr :16::16:

aralarda fazlalıklar olmuş fıstık :20: daha dikkat et

hasladım yedim canım benim :9::9:

allah kolaylık versin fıstık :16::16:

ooo baya karısık fıstık :9::9:

aşkam az olmuş canım benim biraz daha yeseydin keşke :20:

düzgün bir menü değildiki benimki umarım güzelleştiririm sağlığım ve moralim için şart artık :50:

iyi geceler Gonca, geç oldu ama anca iş güç bitti, kızımı yıkadım uyuttum, bugün sabahtan geçmişi okıycam. Bu hafta iş yerinde sayım var giremiyorum doğru dürüst. İyisiniz di mi?

Günaydınlaaaaaaaaaar :3:

Hemen yediklerimi yazayım ;

Sabah

2 bardak şekersiz çay
Peynir
Domates
Salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
2 dilim kepek ekmek

Öğlen:

Yoğurtlu semizotu salatası
Havuç salatası
1 dilim patates böreği

Ara:

Karışık taze sıkılmış meyve suyu
2 yulaflı bisküvi

Akşam:

1 kase çorba
Tavuklu yeşil salata
4 kaşık light yoğurt
1 dilim kepek ekmek

3 litre su
Spor , misafir ağırlama ve koşuşturmaca :6:

güzell begendim:34:

günaydıııııııııınnnnnnnnn güzellerrrrrrrrr

dünkü menüm

sabah
2dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
çay

ara
3 diyet bisküvi

öğlen
1 tost
çay
domates+salatalık

ara
nesfit+süt

akşam
2 yeme kaşığı türlü
1 kaşık pilav
çok az patates püresi
yoğurt

spor 30 dk mezdeke
su 2 lt

bugün evdeyim çocuklardan fırsat buldukça uğrarım:54::16:

menü güzel olmmus:34:

Günaydın kızlaaar, bugün saat 11 de kahvaltı yaptım, Ders çalışmaktan geç yattım, Cumartesi'ye kadar böyle, Ayrıca birşey belirteyim, Cuma günü tartıldıktan sonra beslenme şeklimi değitireceğim 2 günlüğüne, Çikolata,şeker ve zihin açıcı şeyler tüketmeyi düşünüyorum... Hem enerji hemde motive versin diye ... Kaptanım bu yediklerim için cezama razıyım, sınavı bahane etme ve onları yakmam konusunda bana yardımcı ol lütfen :16:

Bu arada Dün sabah evde ekmek olmadığından geceden mayaladığım ekmekten yaptım tavada,küçük ekmeklerden yarısını yedim.. sabah ki ekmekte onu baz alın lütfen , Ekmekler bunlar ve yarısını yedim

Eki Görüntüle 699224

kalkar kalkmaz ; 1 bardak ılık limonlu su

Kahvaltı; 1 dilim hellim, yarım ekmek, bol yeşillik, bitkiçayı

Ara; 3 form bisküvi

Öğlen; 5 yk tavuk sote, bol yeşillik, 1 bardak ayran

Ara; 1 kivi, yarım bardak süt

Akşam; 2 dilim ekmek arasında 2 dilim hellim, bol salata, 4 kaşık yoğurt

Ara; 10 badem, Bitki çayı, 5 küçük dilim kavun

Su; 3lt
Spor ; hiçyok , bu hafta böyle fırsat bulabilirsem çıkacağım..

güzel olmus :34:

anca gelebildim o da öğle tatili arası olduğu için kızlar çok yoğunum fırsat bulamıyorum buraya girmeye tek başıma çalışıyorum affınıza sığınırım:26: menümü yazıp çıkıcam hemen

sabah
nesfit
süt

ara
4 diyet bisküvi

öğlen
piliç
salata
yoğurt

akşam
et sote
1 kaşık pilav
çok az patates püresi
yoğurt

su 2 lt
spor yapamadım dün başım çok ağrıyordu:30:
sevgiler:16:

güzel olmus kacamak yok:34:

Kızlar iş yerinde alıntı yapmıştım ama yorumlarını yazarken patron geldi kapattım onları cevaplıyorum:

baharcım erkek arkadaşının sınav sonucu ne zaman belli olacak? Olursa siz de mi Kocaeline gideceksiniz? Ne sınavına girdi? Aus orda toplayacak bütün takımı herhalde ...Canım ben sizi takdir ediyorum, yılmıyorsunuz , pes etmiyorsunuz, geleceğiniz için o mülakat senin bu sınav benim şansınız deniyorsunuz. Bu bir geçiş dönemi ve geçiş dönemleri belirsizliklerle dolu oluyor , zor oluyor ama Allah ım inşallah size en hayırlı olan kapıyı açacak size...

Mayıs sonunda istemeye de geliyorlarmış, hayırlı olsun canım.

Gerbera merhaba, takım kurallarını kabul etmişsin, aramıza hoşgeldin. Ben İzmirde yaşıyorum , 29 yaşındayım, 2 yaşında Elif Duru adında bir kızım var çalışıyorum. 75,8 ile 12 Martta 4. takıma katıldım. Geçen hafta 71 kiloyu gördüm tartıda. Bu hafta almış olabilirim biraz çünkü regl olucam sanırım kendimi kontrol edemiyorum. 58 olana kadar buradayım. İlerleyen günlerde bol bol görüşürüz, bu hafta iş yerimde sayım var pek giremiyorum internete. Yanlış hatırlamıyorsamRapunzelin ablasıydın değil mi?..

Aus cum, ben sana 10 gündür ders çalış diyorum , son haftaya bıraktın şimdi de kendini kampa soktun tabi di mi, eh be arkadaşım, zeki ama tembel öğrenci tarzı bunlar. Sinir olurdum okulda zehir gibi çocuklar vardı hiç defter kitap taşımazlardı, ama en yüksek puanı alırlardı. Sen de onlar gibisin. . .

Demmay bi yerde okudum Bahara cevap yazmışsın Ders çalışıyorum beeeeen, çağırıp durma beni diye, çok güldüm. Senin aklın burda tabi di mi? Yoksa senin de sensörlerin mi var, ismin geçince sinyal mi geliyor sana?
Ayrıca senin görünce moralini bozan 60 benim hedef kilom sayılır, sen şişman değilsin , fazlan olabilir ama kafa yedirtecek kadar değil merak etme rahatla artık. Belki de senin de vücudun direniyordur, tam kilo vermeye başlayacağın zaman da sen diyeti bırakıyorsundur. Bu sefer hiç pes etme 1-2 ay da olsa sen diren, vücudun pes etsin...

.Gogo diğer takımdan yaptığın alıntı güzeldi. Çok faydalı ve bilmediğim şeyler okudum , teşekkürler...

Gerbera bi yere gezegen yazmışsın ne demek olduğunu anlamadım amaa....

Selam Rapunzel sen de geçmişe daldın heralde... Bende bu gün sabahtayım daha çok geriden geliyorum ama bişey kaçırmak da istemiyorum. O yüzden bu gece kapatıcam arayı inşallah. Gerbera senin ablanmıydı?

zeynep abla süper ötesi bu hafta yinegüzelşeyler bekliyorum senden

canımspor çok iy badem şekri yerine akşam daha çok yesen daha iyi olurdu tabi badem şelkri yerine mesela meyve süt yemek kaydı ile

çok haklısın canımende kuşanda 2 kilo erdim sonra hemek neri aldım 2haftadır ancak verebildim yani senin anlayacağın 1 aydır boşuna emek vermiş oldum.

canım menün gerçekten çok güzel

canım çalıştıüğın günlerde daha iyi besleniyorsun. pazar kornet olmamış:131:. ayrıcabenim menüme laf atacak gibi olmuşsun. seni önümüzdeki cumadan itibaren düelloya davet ediyorum. :22::22::22:
neyse canım sende en azından spor var bende oda yok:8::8:

canım öğlen hem kısır ekmek türü hem poaça ekmek türü akşam patates ekmek türü hepside karbonhidrat bnların 2 sinden aynı gün içinde vazgeçmeliydin. yerine salata daha iyi olurdu. birde kuru incir eğer benim gibi elma tipinde isen tavsiyeetmiyorum. çünkü glisemik indeksi çok yüksek yani çok çabuk şekri yükseltiyor veçabuk düşürüp acıktırır. mesela kuru kayısı daha çok tercihtmelisin. mesee o ara öğünde 4 kurukayısı ve 1 ç.b. süt içsen daha sağlıklı olurdu hemde daha çok tok tutardı.

aus tabisi çok güzel menü.

canım Allah zihin açıklığı versin. seni çok iyi anlıyorum. 4. sınıftayken 1 yıl hiç okumamış gibiydim. herkes 6 dersten sınava girerken ben 13 dersten giriyordum. alnımın akıyla çıktım çok şükür. nasılmı ??? sana tüyo vereyim. bensınavdan çıkınca yatıp dinleniyordum tam 6 saat uyuyordu ve fazlasıyla yetiyordu. böylece kafayı toparlama süresini uyuda geçirip ayrıca zaman kaybetmiyordum. sonra nescafe mandalina portakal elma yardımıyla başlıyodum ders çalışmaya,eğer zamanım kalırsa yine 1 saat uyuyarak geçiriordum. tabiki bide eşimin çok faydasını gördm bana özetleri çıkartıp veriyordu nihahahahahah

ewet ya sen söyleyince farkettim karbonhidratlar üstüste gelmiş..kuru incir icin söylediklerini bilmiyordum kuru inciri cok severim ama hic tanımıyomuşum onu farketttim :1::1::1::1::1: komsudaydım tam ara öğün saatinde onlar gelince yedim ara öğün olsun diye bilmiyodum ki incirin bu kadar suclu olduunu:1::1::1::1::1:

herkesin menüsüne bahaneler ürettim durdum bende yazayım dünkü menümü

sabah; 2 dilim peynir bolyeşillik 1 dilim k.ekmek
ara;7-8 adeçilek
öğlen;1 ane tavuk but,1 kase mantar çorbası, 1 dilim kepekli ekmek
ara;4-4 adet kuru kayısı 1 ç.b. süt
aşam;1 büyük kase yoğurt közlenmiş biber 1 dilimkepekli ekmek
ara;7-8adet çilek ve yarım galeta.

spor;12 km yürüyüş
su;3 litre

menüde sporda güzell :34:

ohoo :)) baya karısmış canım ortalık bence sporla eritmelisin sporda o kadar çok yok

inşallah 59 u görürsün canım ya baya bi diyet programları denemişsin en güzeli az az ve dengeli vermek bence fıstık :34::34:

canım valla işdeyken hiç düzenli olmuor ben şimdi işden cıkmaya calısıyorum cıkınca sıkı bi şeklide zayıflama istiyorum:8::8:

eh işde sıcaklarla ugrasıyoruz fıstık yandı bugün tarsus yaa :5::5:

hadi yaa sabah ara ögünün de meyve yemek iyi degilmiymiş:44::30::30:

gecen haftaki ödülüm vardı ya ondan böyle oldu ödül flan olmasaydı yemezdim :1::1::1::1:
kavun karpuz cilek muz kuru meyveleri sabah ara öğününde yemelisin diyo doktor anlıcn şeker oranı yüksek olan meyveler sabahla öğlen arasındaki ara öğünde yenmeli diyo
öğleden sonra ve aksam elma portakal kivi gibi seyler öneriyo

Back
X