- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
sağol tatlım benim, cezama da ne kadar faiz geldi onu da söyle de öyle git geçen hafta 800 kaloriyi yapamadım((
800 yap yeterli cnm,bu hafta spor isini zeynep e biraktim zaten,yapmayanla o ilgilenir:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol tatlım benim, cezama da ne kadar faiz geldi onu da söyle de öyle git geçen hafta 800 kaloriyi yapamadım((
Günaydın kızlar, sınava gitmeden vaktim varken listemi yazayım dedim
Kalkar kalmaz ılık limonlu su
Kahvaltı; 2 poğaça,bol yeşillik,bitki çayı
Ara;şeftali 1 tane
Öğlen;Çikolatalı süt 85 kalori
Ara; Badem 6tane
Akşam; 1 şişe yakın tavuk şiş, 4 yk bulgur pilavı, 1 bardak ayran, 1 kase domates çorba
Su; 3 lt su
Spor ; 5 km yürüyüş
makarna hastasıyımdır bende canım ya hergün sabah öglen akşam verseler yerim yani ama diyete başlayalı beri aklıma pek gelmez oldu üniversitede aldım bende bu kiloları ah ah gece birde makarnaları yersem böle olurum işde dahada veremedim o günlerden beri
kardur pekmezi dediginiz dut pekmezimi canım evde vardı eger oysa![]()
günaydııııınn 4. takım arkadaslarımmenülerimi yazim bi sürü iş beni bekler annem teyzemle köye yaprak toplamaya gitti işleri bana biriktirdi kaçtı
kahvaltı yapıp evi temizlicem toplucam
perşembe:
kızlar perşembe mevlüt vardı evde cok dengesiz lütfen kusura bakmayın cezaya hazırım
sabah 7 de 1 dilim ekmek biraz peynir zeytin bi bardak çay sekersiz
ara: saat 11 de teyzemlerle felan yine kahvaltı yaptık yine bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık sekersiz çay
öğlen:yok mevlüt vardı bizim burda mevlütlerde fındık lahmacun sögüş ayran verilir kızlar
ara: o an koşuşturuyordum bi ara bende 3 tane küçük lahmacun ve bi bardak ayran içmiştim
akşam: akşam yok saat altıda uzanmıştım milletin yanında uyuya kalmışım çok yorgundum bi uyandım saat 8 yiyecek halimde yoktu meyve yedim bende
su:2 lt ancadır
spor yok malesef persembeden beri heryerim tutulmuş acısını cekıyorum hala
cuma
sabah: bi bardak ılık su 30 zıplama zeynep abla gibi:)
ara:yok kızlar kahvaltıyı sekiz bucukda yapmıştım iş yerine konuşmaya gidicem diye geç gitmiştim ama cıkamadım işden
öğlen:tavuk döner dürüm ayran:26::26:
ara:bi avuç beyaz leblebi
akşam:4 kaşık tavuklu pilav bi tabak salata
su:2.5 litre dir galiba 10 bardak içtim
spor: sadece akşam 50 dakka yürüyüş
slm kizlar
dün ydiklerimi yazip cikmam lazim
sabah
2 dl tam bugday,1 dl beyaz peynir,1 c.k ahududu receli
ara
1 cay bardagi kefir,3 kuru kayisi
ögle
2 kase ispanakli yogurt corbasi
ara
1 elma
aksam
2 parca izgara et,salata,1 dl ekmek
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüs
topraks cnm tekrar tebrikler,basari öykünü paylasim alanina yazarmisin,unutma lütfen ceza almayalim
kizlar 2. likten ötürü 1 ögün istediginizi yiyebilirsiniz,sadece 1 ögünde
zeynosum takimi 1 haftaligina bana ver,nasil spor yaptiririm demissin,al cnm,bu hafta takim senin,bende 1 hafta dinlenmis olurum,eti senin kemigi benim
demmay ve aus gec oldu ama insallah sinavlarda basarili olursunuz
günaydı menümü yazayım kahvaltı yapıcam.
sabah ılık su
2 dilim tambuğday ekmek arası peynir,domates
sütlü şekersiz neskafe
ara 3 bisküvi,çay
öğlen 2 kepçe çorba,
4 kaşık fasulye (yeşil)
1 dilim ekmek
ara 3 kuru kayısı,2 ceviz
akşam çok küçük dilim kıymalı börek
yoğurtlu ıspanak yemeği
1 st. sonra 4 çilek
su 2 lt.
yeşil çay,mate çayı
spor 2 st.ütü yaptım,mesaidede hep ayakta çalıştım![]()
kızlar birinci olmuşum az sevindim :)))
benim bir yazı yazmam gerek sanırım ama nereye yazıcam bulamadım, yardımları bekliyorum
offfffffffffffff kız uyandı bağırıyor kaçtım,
bahrcım günaydınnnnnnnnn
günaydın kızlar, hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum.
sınava girecek kızlarrrrr başarılar, dualarımız sizinle:)
dünkü menüm menü gibi değil ama yine de yazıyım fakat o kadar çok oynadım ve yürüdüm ki 400 gr daha vermişim
sabah
emirgana gidince upuzuuuuun bir masa hazırladık bizim sınıfın hatunlarıyla önce kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
çeyreğin yarısı simit
domates
salatalık
b.peynir
1 üçgen peynir
çay
akşamüstü saat 16:00 emirgandan çıkışa kadar kurulan sofradan gidip gelip bir attım ağzıma sabahtan sonra oturup yemek yemedim, aşağıda yazdıklarımı gün boyunca atıştırma şeklinde yedim
yarım dilim kek
1 ev açması
çok az kısır
yarım fındıklı kurabiye
3 mercimek köftesi
2 lahana sarma
1 capicino
1 bardak çay
bir de ben fındık, yumurta akı ve 1 çay bardağı pudra şekeri ile bir kurabiye yapmıştım, zeyneple konuşurken biraz fazla pişti ama yine güzeldi 3-4 tane ondan yedim
(bu arada teyzeme söyledim bu tarifi buldum güzel oldu diye 250 gr fındığı bana koysan ben de güzel olurum dedi)
eve geldiğimde bu sefer kına hazırlığına başlamak gerekti ondan önce
çay ve 1 poğaça
kınada hiçbirşey yemedim
gece geldiğimde çok açtım bir parça avucum kadar ekmek arası domates kaşar yedim
spor
kızlar piknikte bol yürüyüş ve mesudiye havasında horon, hatta otobüste dönerkende koridorda laz horonu:))))
kınada 3,5 saat hemen hemen hiç oturmadan mesudiye horonu, roman, oryantal, ankara havası vs potpori halinde oyun
ne oynak hatunum ya kapı gıcırtısında oynuyorum
Canim valla bn kendimden gecmisin yorgunluktanikinizinde biraz dengesiz olmuş ama o kadar koşturmacanın arasında iyi idare etmişsiniz![]()
Guzel olmus kaptan menunslm kizlar
sabah
ara
ögle
ara
1 elma
aksam
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüs
topraks cnm tekrar tebrikler,basari öykünü paylasim alanina yazarmisin,unutma lütfen ceza almayalim
zeynosum takimi 1 haftaligina bana ver,nasil spor yaptiririm demissin,al cnm,bu hafta takim senin,bende 1 hafta dinlenmis olurum,eti senin kemigi benim
Alicam canim sagolasinhayır canım özellikle karadut yazması lazım ekşimsi bişey mutlaka al aktarlarda var![]()
hadi perşembe mevlüt vardıda cuma niye kahvaltı etmedin:26:
işlem tamamdır kızlar, hikayemi paylaştım şimdi ev işleri beni bekler, byeeee
akşam gelmeye çalışırım, öpüldünüzzzzzz![]()
slm kizlar
sabah
ara
ögle
ara
1 elma
aksam
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüs
kızlar selam ben geldim nasılsınız ben cok sinirliyim ya bi iş görüşmesine gittim yine aynı cevabı aldım "biz sizi ararız" valla cok sinir oldum bi tanesi de kabul etsin ya
seve seve ilgilenirim kaptanım ama sende dahilsin o nuda söyliyim800 yap yeterli cnm,bu hafta spor isini zeynep e biraktim zaten,yapmayanla o ilgilenir:18:
canım benim geçmiş olsun fıstığım karadut surubu al hemen gecerdenicem canım inan zehir gibi agzımın içi hiç bişeyden tat alamıyorum yakıyor agzımı ne yesem![]()
bende yaprak istiyorum banane banane :) :)günaydııııınn 4. takım arkadaslarımmenülerimi yazim bi sürü iş beni bekler annem teyzemle köye yaprak toplamaya gitti işleri bana biriktirdi kaçtı
kahvaltı yapıp evi temizlicem toplucam
perşembe:
kızlar perşembe mevlüt vardı evde cok dengesiz lütfen kusura bakmayın cezaya hazırım
sabah 7 de 1 dilim ekmek biraz peynir zeytin bi bardak çay sekersiz
ara: saat 11 de teyzemlerle felan yine kahvaltı yaptık yine bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık sekersiz çay
öğlen:yok mevlüt vardı bizim burda mevlütlerde fındık lahmacun sögüş ayran verilir kızlar
ara: o an koşuşturuyordum bi ara bende 3 tane küçük lahmacun ve bi bardak ayran içmiştim
akşam: akşam yok saat altıda uzanmıştım milletin yanında uyuya kalmışım çok yorgundum bi uyandım saat 8 yiyecek halimde yoktu meyve yedim bende
su:2 lt ancadır
spor yok malesef persembeden beri heryerim tutulmuş acısını cekıyorum hala
cuma
sabah: bi bardak ılık su 30 zıplama zeynep abla gibi:)
ara:yok kızlar kahvaltıyı sekiz bucukda yapmıştım iş yerine konuşmaya gidicem diye geç gitmiştim ama cıkamadım işden
öğlen:tavuk döner dürüm ayran:26::26:
ara:bi avuç beyaz leblebi
akşam:4 kaşık tavuklu pilav bi tabak salata
su:2.5 litre dir galiba 10 bardak içtim
spor: sadece akşam 50 dakka yürüyüş
ben oyle cok kaçamak bir sey görmedim zaten bol bol hoplayıp zıplamışıngünaydın kızlar, hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum.
dünkü menüm menü gibi değil ama yine de yazıyım fakat o kadar çok oynadım ve yürüdüm ki 400 gr daha vermişim
sabah
emirgana gidince upuzuuuuun bir masa hazırladık bizim sınıfın hatunlarıyla önce kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
çeyreğin yarısı simit
domates
salatalık
b.peynir
1 üçgen peynir
çay
akşamüstü saat 16:00 emirgandan çıkışa kadar kurulan sofradan gidip gelip bir attım ağzıma sabahtan sonra oturup yemek yemedim, aşağıda yazdıklarımı gün boyunca atıştırma şeklinde yedim
yarım dilim kek
1 ev açması
çok az kısır
yarım fındıklı kurabiye
3 mercimek köftesi
2 lahana sarma
1 capicino
1 bardak çay
bir de ben fındık, yumurta akı ve 1 çay bardağı pudra şekeri ile bir kurabiye yapmıştım, zeyneple konuşurken biraz fazla pişti ama yine güzeldi 3-4 tane ondan yedim
(bu arada teyzeme söyledim bu tarifi buldum güzel oldu diye 250 gr fındığı bana koysan ben de güzel olurum dedi)
çay ve 1 poğaça
kınada hiçbirşey yemedim
gece geldiğimde çok açtım bir parça avucum kadar ekmek arası domates kaşar yedim
spor
kızlar piknikte bol yürüyüş ve mesudiye havasında horon, hatta otobüste dönerkende koridorda laz horonu:))))
kınada 3,5 saat hemen hemen hiç oturmadan mesudiye horonu, roman, oryantal, ankara havası vs potpori halinde oyun
tebrikler balımmmmmm :) :)kızlar birinci olmuşum az sevindim :)))
benim bir yazı yazmam gerek sanırım ama nereye yazıcam bulamadım, yardımları bekliyorum
offfffffffffffff kız uyandı bağırıyor kaçtım,
bahrcım günaydınnnnnnnnn
goncam tebrikler bitanem cok güzel menün,günaydı menümü yazayım kahvaltı yapıcam.
sabah ılık su
sütlü şekersiz neskafe
ara 3 bisküvi,çay
öğlen 2 kepçe çorba,
4 kaşık fasulye (yeşil)
1 dilim ekmek
yoğurtlu ıspanak yemeği
1 st. sonra 4 çilek
su 2 lt.
yeşil çay,mate çayı
biraz cok yemişin gibi geldi ohhh birde spor yok bu hafta kaptan bakar sana ama yarın sabahtan itibaren benim kontrolündesiniz yandınızzzdünkü menümü yazayım
sabah
domates tabağı (domates taze soğan 1 parça peynir ekşi ve 2 dilim ekmek doğrayıp karıştırıyorum başka da bişey yemiyorum zeytin yemediğim için az yağ koyuyorum )
ara
acele bacı yaptık misafir vardı 2 kaşık helva yedim
öğlen
1 porsiyon 3-4 kaşık c,varı kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı(çok kaloriliymiş daha az yemeye karar verdim)
3-4 kaşık yoğurt
ekmek(bulgurla değişim yaptım yemedim)
ara
1 buzparmak limonlu varya ondan (56 kalori 0 yağmış bizdeki twist steple 400 adım attım 56 kaloriyi yaktım)
akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak
kınada biraz çerez yedim
spor : step dışında bişey yapmadım dünyani dün spor yoktu birazdan işlerimi bitireyim yapcam
su:2 lt
canım benim sana başarılar dilerim menünde abartı bir sey yok sınava giricek kız iç sütü kuzum :)Günaydın kızlar, sınava gitmeden vaktim varken listemi yazayım dedim
Ara;şeftali 1 tane
Ara; Badem 6tane
Akşam; 1 şişe yakın tavuk şiş, 4 yk bulgur pilavı, 1 bardak ayran, 1 kase domates çorba
Su; 3 lt su
Spor ; 5 km yürüyüş
güzel olmusGünaydın kızlar, sınava gitmeden vaktim varken listemi yazayım dedim
Ara;şeftali 1 tane
Ara; Badem 6tane
Su; 3 lt su
Spor ; 5 km yürüyüş
odur cnm biraz ekşi oluyomakarna hastasıyımdır bende canım ya hergün sabah öglen akşam verseler yerim yani ama diyete başlayalı beri aklıma pek gelmez oldu üniversitede aldım bende bu kiloları ah ah gece birde makarnaları yersem böle olurum işde dahada veremedim o günlerden beri
kardur pekmezi dediginiz dut pekmezimi canım evde vardı eger oysa![]()
bu hafta derecedeyiz kacamak hakkımız varsa menünde sorun yokgünaydın kızlar, hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum.
sabah
1 dilim beyaz ekmek
çeyreğin yarısı simit
domates
salatalık
b.peynir
1 üçgen peynir
çay
yarım dilim kek
1 ev açması
çok az kısır
yarım fındıklı kurabiye
3 mercimek köftesi
2 lahana sarma
1 capicino
1 bardak çay
çay ve 1 poğaça
kınada hiçbirşey yemedim
spor
günaydı menümü yazayım kahvaltı yapıcam.
sabah ılık su
sütlü şekersiz neskafe
ara 3 bisküvi,çay
öğlen 2 kepçe çorba,
4 kaşık fasulye (yeşil)
1 dilim ekmek
yoğurtlu ıspanak yemeği
1 st. sonra 4 çilek
su 2 lt.
yeşil çay,mate çayı
menün güzel begendimmslm kizlar
sabah
ara
ögle
ara
1 elma
aksam
su
2 lt
spor
1 saat yürüyüs
gece yemegi dısında sorun yokhemen dünki menümü yazıyım kızlar eşim geldi acım diyor yemek hazırlıyım o na
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa 7si bir arada yeşil çay
1 yumurta haşlama
3 tane siyah 2 tane yeşil zeytin
1 domates
yarım kk kadar peynir
1 dilim tam.bug. ekmegi
bol maydonoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen
annemin günü vardı ama anneme tel. ettim bana yeşil mercimek haşla diye dilberde bol
salata yapmış salatanın içine mercimeği kattım 6 yemek kasıgı onu yedim
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara 1 portakal
akşam 5 y.kasıgı patlıcan yemeği 1tatlı kasıgı yağla pişirdim
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 ç.bardagı süt
1 elma
kaptanım bana sen ceza ver saat 10 gbi uyumuşum uyandım saat 12 cok acıkmısım
midem cok fenaydı 2 dilim ekmekle 5 6 kasık yeşil fasulye yemeği yedim![]()
ne ceza verirsen razıyım
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim 25 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm 225 kalori yaktım