• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar, sınava gitmeden vaktim varken listemi yazayım dedim :34:

Kalkar kalmaz ılık limonlu su

Kahvaltı; 2 poğaça,bol yeşillik,bitki çayı

Ara;şeftali 1 tane

Öğlen;Çikolatalı süt 85 kalori

Ara; Badem 6tane

Akşam; 1 şişe yakın tavuk şiş, 4 yk bulgur pilavı, 1 bardak ayran, 1 kase domates çorba

Su; 3 lt su
Spor ; 5 km yürüyüş

öncelikle sınavlarında başarılar yarında var sınavın tabii:31: kahvaltıdaki poaça ,sütün çikolatalısı fazla olmuş onun dışında iyi bir gün olmuş:51:

makarna hastasıyımdır bende canım ya hergün sabah öglen akşam verseler yerim yani ama diyete başlayalı beri aklıma pek gelmez oldu üniversitede aldım bende bu kiloları ah ah gece birde makarnaları yersem böle olurum işde dahada veremedim o günlerden beri :4:
kardur pekmezi dediginiz dut pekmezimi canım evde vardı eger oysa :7:

hayır canım özellikle karadut yazması lazım ekşimsi bişey mutlaka al aktarlarda var :34:

günaydııııınn 4. takım arkadaslarım :16::16::16: menülerimi yazim bi sürü iş beni bekler annem teyzemle köye yaprak toplamaya gitti işleri bana biriktirdi kaçtı :9: kahvaltı yapıp evi temizlicem toplucam :30:
perşembe:
kızlar perşembe mevlüt vardı evde cok dengesiz lütfen kusura bakmayın cezaya hazırım
sabah 7 de 1 dilim ekmek biraz peynir zeytin bi bardak çay sekersiz
ara: saat 11 de teyzemlerle felan yine kahvaltı yaptık yine bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık sekersiz çay
öğlen:yok mevlüt vardı bizim burda mevlütlerde fındık lahmacun sögüş ayran verilir kızlar
ara: o an koşuşturuyordum bi ara bende 3 tane küçük lahmacun ve bi bardak ayran içmiştim
akşam: akşam yok saat altıda uzanmıştım milletin yanında uyuya kalmışım çok yorgundum bi uyandım saat 8 yiyecek halimde yoktu meyve yedim bende

su:2 lt ancadır
spor yok malesef persembeden beri heryerim tutulmuş acısını cekıyorum hala

cuma
sabah: bi bardak ılık su 30 zıplama zeynep abla gibi:)
ara:yok kızlar kahvaltıyı sekiz bucukda yapmıştım iş yerine konuşmaya gidicem diye geç gitmiştim ama cıkamadım işden
öğlen:tavuk döner dürüm ayran:26::26:
ara:bi avuç beyaz leblebi
akşam:4 kaşık tavuklu pilav bi tabak salata

su:2.5 litre dir galiba 10 bardak içtim
spor: sadece akşam 50 dakka yürüyüş

hadi perşembe mevlüt vardıda cuma niye kahvaltı etmedin:26:

slm kizlar

dün ydiklerimi yazip cikmam lazim

sabah
2 dl tam bugday,1 dl beyaz peynir,1 c.k ahududu receli

ara
1 cay bardagi kefir,3 kuru kayisi

ögle

2 kase ispanakli yogurt corbasi

ara
1 elma

aksam

2 parca izgara et,salata,1 dl ekmek

su
2 lt

spor
1 saat yürüyüs

topraks cnm tekrar tebrikler,basari öykünü paylasim alanina yazarmisin,unutma lütfen ceza almayalim

kizlar 2. likten ötürü 1 ögün istediginizi yiyebilirsiniz,sadece 1 ögünde

zeynosum takimi 1 haftaligina bana ver,nasil spor yaptiririm demissin,al cnm,bu hafta takim senin,bende 1 hafta dinlenmis olurum,eti senin kemigi benim:34:

demmay ve aus gec oldu ama insallah sinavlarda basarili olursunuz:16:

tam bir örnek menü tebrikler:46:

günaydı menümü yazayım kahvaltı yapıcam.

sabah ılık su
2 dilim tambuğday ekmek arası peynir,domates
sütlü şekersiz neskafe

ara 3 bisküvi,çay

öğlen 2 kepçe çorba,
4 kaşık fasulye (yeşil)
1 dilim ekmek

ara 3 kuru kayısı,2 ceviz

akşam çok küçük dilim kıymalı börek
yoğurtlu ıspanak yemeği

1 st. sonra 4 çilek

su 2 lt.
yeşil çay,mate çayı
spor 2 st.ütü yaptım,mesaidede hep ayakta çalıştım :37:

çilek akşam yemek biraz zararlı birde börek olmasaymış iyiymiş

günaydın kızlar, hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum.

sınava girecek kızlarrrrr başarılar, dualarımız sizinle:)

dünkü menüm menü gibi değil ama yine de yazıyım fakat o kadar çok oynadım ve yürüdüm ki 400 gr daha vermişim:32:

sabah

emirgana gidince upuzuuuuun bir masa hazırladık bizim sınıfın hatunlarıyla önce kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
çeyreğin yarısı simit
domates
salatalık
b.peynir
1 üçgen peynir
çay

akşamüstü saat 16:00 emirgandan çıkışa kadar kurulan sofradan gidip gelip bir attım ağzıma sabahtan sonra oturup yemek yemedim, aşağıda yazdıklarımı gün boyunca atıştırma şeklinde yedim

yarım dilim kek
1 ev açması
çok az kısır
yarım fındıklı kurabiye
3 mercimek köftesi
2 lahana sarma
1 capicino
1 bardak çay
bir de ben fındık, yumurta akı ve 1 çay bardağı pudra şekeri ile bir kurabiye yapmıştım, zeyneple konuşurken biraz fazla pişti ama yine güzeldi 3-4 tane ondan yedim
(bu arada teyzeme söyledim bu tarifi buldum güzel oldu diye 250 gr fındığı bana koysan ben de güzel olurum dedi:52: )

eve geldiğimde bu sefer kına hazırlığına başlamak gerekti ondan önce
çay ve 1 poğaça

kınada hiçbirşey yemedim

gece geldiğimde çok açtım bir parça avucum kadar ekmek arası domates kaşar yedim

spor

kızlar piknikte bol yürüyüş ve mesudiye havasında horon, hatta otobüste dönerkende koridorda laz horonu:))))

kınada 3,5 saat hemen hemen hiç oturmadan mesudiye horonu, roman, oryantal, ankara havası vs potpori halinde oyun:52::52:
ne oynak hatunum ya kapı gıcırtısında oynuyorum

sabah güzelmiş ama diğer zararlarından da dönmüşsün zaten:27:

ikinizinde biraz dengesiz olmuş ama o kadar koşturmacanın arasında iyi idare etmişsiniz :34:
Canim valla bn kendimden gecmisin yorgunluktan
slm kizlar

sabah

ara

ögle

ara
1 elma

aksam

su
2 lt

spor
1 saat yürüyüs

topraks cnm tekrar tebrikler,basari öykünü paylasim alanina yazarmisin,unutma lütfen ceza almayalim

zeynosum takimi 1 haftaligina bana ver,nasil spor yaptiririm demissin,al cnm,bu hafta takim senin,bende 1 hafta dinlenmis olurum,eti senin kemigi benim:34:

Guzel olmus kaptan menun
hayır canım özellikle karadut yazması lazım ekşimsi bişey mutlaka al aktarlarda var :34:
Alicam canim sagolasin
hadi perşembe mevlüt vardıda cuma niye kahvaltı etmedin:26:

Ettim canim ama yazmayi unutmusum ayni peynir zeytin domates cay ekmek yemistin unutmusun yazmayi pardon kizlar

dünkü menümü yazayım

sabah
domates tabağı (domates taze soğan 1 parça peynir ekşi ve 2 dilim ekmek doğrayıp karıştırıyorum başka da bişey yemiyorum zeytin yemediğim için az yağ koyuyorum )

ara
acele bacı yaptık misafir vardı 2 kaşık helva yedim

öğlen
1 porsiyon 3-4 kaşık c,varı kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı(çok kaloriliymiş daha az yemeye karar verdim)
3-4 kaşık yoğurt
ekmek(bulgurla değişim yaptım yemedim)

ara
1 buzparmak limonlu varya ondan (56 kalori 0 yağmış bizdeki twist steple 400 adım attım 56 kaloriyi yaktım :52:)

akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak

kınada biraz çerez yedim

spor : step dışında bişey yapmadım dün :ssz: yani dün spor yoktu birazdan işlerimi bitireyim yapcam
su:2 lt

işlem tamamdır kızlar, hikayemi paylaştım şimdi ev işleri beni bekler, byeeee
akşam gelmeye çalışırım, öpüldünüzzzzzz:54::16:

slm kizlar

sabah

ara

ögle

ara
1 elma

aksam

su
2 lt

spor
1 saat yürüyüs

canım benim menün cok güzel söyliyim
:) tamam takım benim bu hafta görsünler bakalım spor nasıl yapılırmış sizi miskin kediler sizi :1: :1: haftaya ben anlamam bireyselde ilk 3 le birincilik bizim o na göre
kaptan sizi bana emanet etti :27::27: görün bakalım spor yok yazmayı :9: :9: yarın sabah demmey hariç herkes yürüyüşe cıkıcak onunda sınavı olduğu için yırttı desemde çpk azimli kuzum ben ne dersem tamam der yok çocuktu yok oydu yok buydu ben anlamam uykucular sızı en geç 7 de uyanıcaksınız 2 bardak sıcak su içip 50 defa parmak ucunda zıplayıp eşofmanları giyip parka yürüyüş yapmaya cıkıcaz

Son düzenleme:
kızlar selam ben geldim nasılsınız ben cok sinirliyim ya bi iş görüşmesine gittim yine aynı cevabı aldım "biz sizi ararız" valla cok sinir oldum bi tanesi de kabul etsin ya

hemen dünki menümü yazıyım kızlar eşim geldi acım diyor yemek hazırlıyım o na
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa 7si bir arada yeşil çay
1 yumurta haşlama
3 tane siyah 2 tane yeşil zeytin
1 domates
yarım kk kadar peynir
1 dilim tam.bug. ekmegi
bol maydonoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen
annemin günü vardı ama anneme tel. ettim bana yeşil mercimek haşla diye dilberde bol
salata yapmış salatanın içine mercimeği kattım 6 yemek kasıgı onu yedim
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara 1 portakal
akşam 5 y.kasıgı patlıcan yemeği 1tatlı kasıgı yağla pişirdim
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 ç.bardagı süt
1 elma
kaptanım bana sen ceza ver saat 10 gbi uyumuşum uyandım saat 12 cok acıkmısım
midem cok fenaydı 2 dilim ekmekle 5 6 kasık yeşil fasulye yemeği yedim :43: :43: ne ceza verirsen razıyım
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim 25 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm 225 kalori yaktım

kızlar selam ben geldim nasılsınız ben cok sinirliyim ya bi iş görüşmesine gittim yine aynı cevabı aldım "biz sizi ararız" valla cok sinir oldum bi tanesi de kabul etsin ya

bebeğim merhaba hoş geldin sıkma canını mutlaka seni kabul edicek bir yer vardır kayseride yaşasaydın eşim mutlaka seni kendi çalıştığı yere aldırırdı

800 yap yeterli cnm,bu hafta spor isini zeynep e biraktim zaten,yapmayanla o ilgilenir:18:
seve seve ilgilenirim kaptanım ama sende dahilsin o nuda söyliyim :16: :16: cadı Zeynep sizi mahvedicek bu hafta :10: :10:

denicem canım inan zehir gibi agzımın içi hiç bişeyden tat alamıyorum yakıyor agzımı ne yesem :5::5:
canım benim geçmiş olsun fıstığım karadut surubu al hemen gecer

günaydııııınn 4. takım arkadaslarım :16::16::16: menülerimi yazim bi sürü iş beni bekler annem teyzemle köye yaprak toplamaya gitti işleri bana biriktirdi kaçtı :9: kahvaltı yapıp evi temizlicem toplucam :30:
perşembe:
kızlar perşembe mevlüt vardı evde cok dengesiz lütfen kusura bakmayın cezaya hazırım
sabah 7 de 1 dilim ekmek biraz peynir zeytin bi bardak çay sekersiz
ara: saat 11 de teyzemlerle felan yine kahvaltı yaptık yine bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık sekersiz çay
öğlen:yok mevlüt vardı bizim burda mevlütlerde fındık lahmacun sögüş ayran verilir kızlar
ara: o an koşuşturuyordum bi ara bende 3 tane küçük lahmacun ve bi bardak ayran içmiştim
akşam: akşam yok saat altıda uzanmıştım milletin yanında uyuya kalmışım çok yorgundum bi uyandım saat 8 yiyecek halimde yoktu meyve yedim bende

su:2 lt ancadır
spor yok malesef persembeden beri heryerim tutulmuş acısını cekıyorum hala

cuma
sabah: bi bardak ılık su 30 zıplama zeynep abla gibi:)
ara:yok kızlar kahvaltıyı sekiz bucukda yapmıştım iş yerine konuşmaya gidicem diye geç gitmiştim ama cıkamadım işden
öğlen:tavuk döner dürüm ayran:26::26:
ara:bi avuç beyaz leblebi
akşam:4 kaşık tavuklu pilav bi tabak salata

su:2.5 litre dir galiba 10 bardak içtim
spor: sadece akşam 50 dakka yürüyüş
bende yaprak istiyorum banane banane :) :)
menün biraz tavuk ağırlıklı mı oldu gülüm ama yinede iyi sen bu hafta benim listemle beslensen bakalım nasıl olucak ama harfiyen baba uy kuzum

dünkü menüm menü gibi değil ama yine de yazıyım fakat o kadar çok oynadım ve yürüdüm ki 400 gr daha vermişim:32:

sabah

emirgana gidince upuzuuuuun bir masa hazırladık bizim sınıfın hatunlarıyla önce kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
çeyreğin yarısı simit
domates
salatalık
b.peynir
1 üçgen peynir
çay

akşamüstü saat 16:00 emirgandan çıkışa kadar kurulan sofradan gidip gelip bir attım ağzıma sabahtan sonra oturup yemek yemedim, aşağıda yazdıklarımı gün boyunca atıştırma şeklinde yedim

yarım dilim kek
1 ev açması
çok az kısır
yarım fındıklı kurabiye
3 mercimek köftesi
2 lahana sarma
1 capicino
1 bardak çay
bir de ben fındık, yumurta akı ve 1 çay bardağı pudra şekeri ile bir kurabiye yapmıştım, zeyneple konuşurken biraz fazla pişti ama yine güzeldi 3-4 tane ondan yedim
(bu arada teyzeme söyledim bu tarifi buldum güzel oldu diye 250 gr fındığı bana koysan ben de güzel olurum dedi:52: )

çay ve 1 poğaça

kınada hiçbirşey yemedim

gece geldiğimde çok açtım bir parça avucum kadar ekmek arası domates kaşar yedim

spor

kızlar piknikte bol yürüyüş ve mesudiye havasında horon, hatta otobüste dönerkende koridorda laz horonu:))))

kınada 3,5 saat hemen hemen hiç oturmadan mesudiye horonu, roman, oryantal, ankara havası vs potpori halinde oyun:52::52:
ben oyle cok kaçamak bir sey görmedim zaten bol bol hoplayıp zıplamışın

kızlar birinci olmuşum az sevindim :)))

benim bir yazı yazmam gerek sanırım ama nereye yazıcam bulamadım, yardımları bekliyorum
offfffffffffffff kız uyandı bağırıyor kaçtım,
bahrcım günaydınnnnnnnnn
tebrikler balımmmmmm :) :) :16: :16: bende 4. olmuşum kendim bakarak buldum yanlış bakmamışsam :) )
sabah spor salonunda tartıldım 6 lı haneler indimmmmmmmmmmmmmmmmmm :) )

sabah ılık su
sütlü şekersiz neskafe

ara 3 bisküvi,çay

öğlen 2 kepçe çorba,
4 kaşık fasulye (yeşil)
1 dilim ekmek

yoğurtlu ıspanak yemeği

1 st. sonra 4 çilek

su 2 lt.
yeşil çay,mate çayı
goncam tebrikler bitanem cok güzel menün,

dünkü menümü yazayım

sabah
domates tabağı (domates taze soğan 1 parça peynir ekşi ve 2 dilim ekmek doğrayıp karıştırıyorum başka da bişey yemiyorum zeytin yemediğim için az yağ koyuyorum )

ara
acele bacı yaptık misafir vardı 2 kaşık helva yedim

öğlen
1 porsiyon 3-4 kaşık c,varı kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı(çok kaloriliymiş daha az yemeye karar verdim)
3-4 kaşık yoğurt
ekmek(bulgurla değişim yaptım yemedim)

ara
1 buzparmak limonlu varya ondan (56 kalori 0 yağmış bizdeki twist steple 400 adım attım 56 kaloriyi yaktım :52:)

akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak

kınada biraz çerez yedim

spor : step dışında bişey yapmadım dün :ssz: yani dün spor yoktu birazdan işlerimi bitireyim yapcam
biraz cok yemişin gibi geldi ohhh birde spor yok bu hafta kaptan bakar sana ama yarın sabahtan itibaren benim kontrolündesiniz yandınızzz
nazi kampına aldım sizi aahahahhahah :16: :16:

Ara;şeftali 1 tane

Ara; Badem 6tane

Akşam; 1 şişe yakın tavuk şiş, 4 yk bulgur pilavı, 1 bardak ayran, 1 kase domates çorba

Su; 3 lt su
Spor ; 5 km yürüyüş
canım benim sana başarılar dilerim menünde abartı bir sey yok sınava giricek kız iç sütü kuzum :)

Ara;şeftali 1 tane

Ara; Badem 6tane

Su; 3 lt su
Spor ; 5 km yürüyüş
güzel olmus
makarna hastasıyımdır bende canım ya hergün sabah öglen akşam verseler yerim yani ama diyete başlayalı beri aklıma pek gelmez oldu üniversitede aldım bende bu kiloları ah ah gece birde makarnaları yersem böle olurum işde dahada veremedim o günlerden beri :4:
kardur pekmezi dediginiz dut pekmezimi canım evde vardı eger oysa :7:
odur cnm biraz ekşi oluyo

sabah

1 dilim beyaz ekmek
çeyreğin yarısı simit
domates
salatalık
b.peynir
1 üçgen peynir
çay

yarım dilim kek
1 ev açması
çok az kısır
yarım fındıklı kurabiye
3 mercimek köftesi
2 lahana sarma
1 capicino
1 bardak çay

çay ve 1 poğaça

kınada hiçbirşey yemedim

spor

bu hafta derecedeyiz kacamak hakkımız varsa menünde sorun yok :34:

sabah ılık su
sütlü şekersiz neskafe

ara 3 bisküvi,çay

öğlen 2 kepçe çorba,
4 kaşık fasulye (yeşil)
1 dilim ekmek

yoğurtlu ıspanak yemeği

1 st. sonra 4 çilek

su 2 lt.
yeşil çay,mate çayı

menün güzel olmus

slm kizlar

sabah

ara

ögle

ara
1 elma

aksam

su
2 lt

spor
1 saat yürüyüs

menün güzel begendimm:34:
hemen dünki menümü yazıyım kızlar eşim geldi acım diyor yemek hazırlıyım o na
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa 7si bir arada yeşil çay
1 yumurta haşlama
3 tane siyah 2 tane yeşil zeytin
1 domates
yarım kk kadar peynir
1 dilim tam.bug. ekmegi
bol maydonoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen
annemin günü vardı ama anneme tel. ettim bana yeşil mercimek haşla diye dilberde bol
salata yapmış salatanın içine mercimeği kattım 6 yemek kasıgı onu yedim
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara 1 portakal
akşam 5 y.kasıgı patlıcan yemeği 1tatlı kasıgı yağla pişirdim
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 ç.bardagı süt
1 elma
kaptanım bana sen ceza ver saat 10 gbi uyumuşum uyandım saat 12 cok acıkmısım
midem cok fenaydı 2 dilim ekmekle 5 6 kasık yeşil fasulye yemeği yedim :43: :43: ne ceza verirsen razıyım
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim 25 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm 225 kalori yaktım
gece yemegi dısında sorun yok :34:

dünkü menümü de yazıyım

sabah
domates tabağı ablamınkinde nasıl bisey oldugunu görmüssünüzdür ablama yaptırdım o hep yiyo bende bi tadıyım dedim nasıl oluyo diye:1:

ara
2 form bisküvi 1 çay kasıgı irmik helvası aslında hic sevmem zorla yedirdiler

öğlen
4 kaşık kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt

ara
1 bardak süt ablam dondurma yedi ama benim gözüm artık dondurma görmesin biliyosunuz ameliyattan dolayı :1::1::1:

akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak

4 fıstık 4 fındık 5 6 tane beyaz leblebi kınadaki cerez oluyo bunlar:1:

spor : 20 dk steper 40 dk yürüyüs 200 mekik

Son düzenleme:
Back
X