• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar hemen dünki menümü yazıyım kısın lahana haşlayıp dolaba koymuştum akşam çıkarttım lahana sarıyım salı günü cok kalabalık misafirim var nerdeyse 15 kişiden fazla hemde yemekli
sabah
2 kupa sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
2 dilim tam.bug.ekmeği arası hellim peynirli tost,
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
ara 1 ç.bardagı ayran öğlen,
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
akşam patlıcan kırmızı biber yeşil biber közlemesi
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
2 kupa yeşilcay
spor sabah 9 da hoca ile 45 dakıka sonra 30 dakika kendim calıstım 10.30 da 45 dakika hoca ile caliştık 30 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm
toplam 3 saat spor yaptım eve kadar da yürücektim (10km) ama halim kalmadı
su 3 lt fazla

menüde sporda güzel begendimm:34::34:

Dünkü menü

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal

Ara
yarım portakal

Öğle
1 dilim ekmek
3-4 kaşık menemen
2-3 kaşık yoğurt

Ara

1 salatalık

Akşam
1 porsiyon ızgara balık
salata
1 dilim ekmek
yarım bardak kola

Gece
1 çilek
2 erik

doymadım

1 bardak çilekli süt de içtim

Spor 30 dk plates (bek , göbek, kalça hareketleri)
7 dk trambolin
100 mekik ( Kaptan normalde bu mekiği çekçek halim yoktu çok yorgundum cezama niyetle çektim, ama yok sporun az olmuş bunu cezaya saymam dersen o da kabul)
su 2 lt

güzel menü :34::34:

benim dünkü menüm:
sabah ılık su
çeyrek simit
domates salatalık nane
1 haşlama yumurta
ince dilim peynir

ara fındık (çiğ) 10 adet

öğle:çorba 1 kepçe 1 dilim ekmek
salata,yoğurt yarım kase

ara 2 kuru kayısı,2 ceviz

akşam:haşlama ıspanaklı salata 1 kaşık
makarna peynirli 4 kaşık
patlıcan yoğurtlu 2 kaşık
1 bardak ayran
kızın profiterolünden 1 çatal ( 1tanenin çeyreği kadar )

yürüyüş 45 dk.
su 2 lt.
yeşil mate çayı..

Günaydın kızlaaar,yoğun isteküzerine dün kimenümü yazacağım ancaaak Her türlü cezaya razıyım, inanın dün yeme konusunda biraz rahat davrandım, yorgunluk sınav stresi vs vs neyse siz cezamı belirlediğinizdesınavımbitmiş ve görmüş olacağım o yüzden hiç acımayın benim gibi pis boğaza :22:

Kalkar kalkmaz;1 bardak su

Kahvaltıda ; 3 poğaça,bol yeşillik, şekerli yarım fincan çay, yarım cevizli sucuk

Ara ve öğlen; Eti form mısır patlağı 4 tane, 3 tane missbon

Akşam; 1 tabak makarna (kaç kaşık olduğunu bilmiyorum) , 2 kase cacık

Ara; 1 kurabiye, 1 poğaça, 1,5 cevizli sucuk
Su; 3 lt
Spor; yok

:17::17::17::17:
harbi çok olmuş ama bugün tekrarlamayıp fazladan spor yaparsın dengelenir...
kızlar hemen dünki menümü yazıyım kısın lahana haşlayıp dolaba koymuştum akşam çıkarttım lahana sarıyım salı günü cok kalabalık misafirim var nerdeyse 15 kişiden fazla hemde yemekli
sabah
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
bol salata
3 kasık yoğurt
2 kupa yeşilcay
spor sabah 9 da hoca ile 45 dakıka sonra 30 dakika kendim calıstım 10.30 da 45 dakika hoca ile caliştık 30 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm
su 3 lt fazla

Zeynep abla harika yine .parmak ucunda nasıl zıplıyosun ayağını yerden kesmeden yaylanır gibimi :34:

yetiş bacı nasıl bişeeyy :44::44:

cANIM BEN YANLIŞ YAZMIŞIM YETİŞ BACI DEĞİL O ACELE BACI.
Cuma günü sala vakti dileği olan bir kimsenin evinde birkaç kişi toplanır Yasin okur. yasin okunurken bir kişide okuma bitene kadar helva yapar dileğini söyler ve helvayı çevresindeki insanlara dağıtırmış.yASİN BAŞLADIĞINDA HELVA YAPIMINA BAŞLANIYOR YASİN BİTTİĞİNDE DAĞITIMI BİTMİŞ OLUYOR. bu yönteme Acele Bacı derlermiş. Dua kabul olduğunda aynı şey tekrarlanıyor. Şekli ve adı önemli değil tatlım, eğer bir duan varsa aç ellerini, iste ve inan, oku duanı yasinini, oluru varsa Allah kulunu geri çevirmez, olmuyorsa hayırlı değildir. Evlilik , iş , güç önemli şeyler geç olsun güzel olsun...

bu hafta izinli degilmiydin canım benim sen :44:

Yok bebeğim yarın başlıyor iznim , ooooh 1 hafta.

iyi geceler kızlar öğlen en son yazdığımdan beri hastanedeyiz, biraz önce geldik:( kızım uyandığından beri kusuyor, 3-4 kereden sonra doktora gittik, serum taktılar tahliller falan şimdi yatırdık arada hala kusuyor yavrum, çok üzgünüm :((
yarın görüşürüz kızlar iyi pazarlarrrrrrrrrr

Kıyamam Su Hanım hasta mı oldu? Acaba yediği bişey falan mı dokundu ? Ne dedi doktorlar. Çok geçmiş olsun . Şimdi iyi mi? Keşke çocuklar hiç hasta olmasa !!!

Çook geçmiş olsun canım benim benim yiğenimde kaç gündür 40'ların üzerine çıkıyor ateşi, nedir bu çocukların Hali :( Allah acil şifalar versin.. Tezzamanda iileşsin inşallah

Canım yeğenin nasıl peki, düzeldi mi , size de geçmiş olsun. İnşallah iyileşmiştir.

Günaydın kızlaaar,yoğun isteküzerine dün kimenümü yazacağım ancaaak Her türlü cezaya razıyım, inanın dün yeme konusunda biraz rahat davrandım, yorgunluk sınav stresi vs vs neyse siz cezamı belirlediğinizdesınavımbitmiş ve görmüş olacağım o yüzden hiç acımayın benim gibi pis boğaza :22:

Kahvaltıda ; 3 poğaça,bol yeşillik, şekerli yarım fincan çay, yarım cevizli sucuk

Su; 3 lt
Spor; yok

Valla nerden başlıyım bilemedim, en iyisi ben hiç yorum yapmıyım, Kaptanımız Pegasus senin cezanı keser, Zeynep abla bu hafta spor olayını takip etmek istiyormuş, Zeynep abla da cezanı uygulayıp uygulamadığını kontrol eder, eminim ki baskı da yapar :-) Sen otomatikman yediklerini yakarsın... Bugünkü nasıl geçti ? Ayrıca face de baktım resimlerine, maaşallah ne kadar güzelmişsin, hiç moralini bozma 3-5 kilo verdin mi manken olursun, çok fazlan yok senin rahatla sıkma kendini. Gözlerine bayıldım Allah nazarlardan korusun inşallah, Baharın da gözleri çok güzel. Allah sevdiklerinize bağışlasın , hep güzel şeyler görün inşallah...

canım anlıyorum sizi çalışıyorsunuz ama sabahları birazdaha erken kalkıp yürüyebilirsiniz saatlerce spor salonunda spor yapın demiyorum ki size bir saat yürüyüş nerdeyse 350 kalori yakmak demek

canım benim biraz kaçmış ama bunuda sınav stresine veriyorum ben yarın sabahtan itibaren çiğdem geri gelicek eminim ve sporumuz dahada artıcak

Zeynep ablacım kızma bana, bizim iyiliğimiz için söylediğini bililyorum, ben de çok istiyorum , ama anla beni , üşendiğimden değil valla bak, günde 12 saat afedersin eşşek gibi çalışıyorum, iki dakka internete girebileyim diye 3 saatlik işi 1 saatte yapıyorum nerdeyse, stresi cabası, akşam 8 de evdeyim , ertesi günün yemeği, kızımla oyun oynama, evin işi gücü, spor derken zaten 11 i buluyor totoyu yere koymam bacaklarım zonkluyor o vakit. Sabahları 7 de kalkıyorum, inan abla 5 dakka fazla uyku bile beni mutlu ediyor yorgunluktan. O yüzden sabahları kalkamam yani söz vermiyim ama önümüzdeki hafta izinliyim, ne istiyorsan yapıyım. .. Yarın sabah kalkar yürürüm tamam mı? Anlaştık mı? Zaten yarından itibaren çok güzel programım var, düzenli yaşamaya başlıyorum, düzenli liste, düzenli spor....

sabah
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
bol salata
3 kasık yoğurt
2 kupa yeşilcay
su 3 lt fazla

Çok güzel herşey...

günaydın 4. takımın birbirinden güzel birbirinden sıcak ve samimi hanımları
:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
eşimle 10 km yürüdük geldik :) simdi temizlik zamanı öpüyorum hepinizi

Kolay gelsin...

benim dünkü menüm:
sabah ılık su
çeyrek simit
domates salatalık nane
1 haşlama yumurta
ince dilim peynir

ara fındık (çiğ) 10 adet

salata,yoğurt yarım kase

makarna peynirli 4 kaşık
1 bardak ayran

yürüyüş 45 dk.
su 2 lt.
yeşil mate çayı..

Bence güzel olmuş, profiterol çok kalorili iyi ki tamamını yememişsin.

ben bu sabah dayanamadım tartıldım yine 72.4 çıktım :42:

En son kaçtın cuma tartıldığında, bi de diyete başladığında kaçtın?

Dünkü menü

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2-3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal

Ara yok

Öğlen

2 küçük su böreği

Ara yok

Akşam

1 dilim su böreği

Spor yok dün gece tansiyonum düşmüş erkenden uyuyakalmışım , saat 2 de uyandım bu sefer uykum kaçtı 4 e kadar dolaştım evin içinde sersem gibi.

Dün çok kötüydü. Kaptanım, dün araların olmayışından ve spor olmayışından dolayı cezamı rica ediyorum. Cuma kilo aldığım için 100 mekik 100 kalori cezam vardı. 100 mekik bitti 100 kalori cezam var. Dün içinde ceza verirsen yarın başlarım hepsini yapmaya.

harbi çok olmuş ama bugün tekrarlamayıp fazladan spor yaparsın dengelenir...

Zeynep abla harika yine .parmak ucunda nasıl zıplıyosun ayağını yerden kesmeden yaylanır gibimi :34:
evet canım parmak ucunda yaylanıyor gibi zıplıyorum ellerinlede yukardan elme topluyormuş gibi yapıyorum hem metaboloizma hızlı calısyormus hemde omur açılıyor boyun daha uzun görünüyormuş diyetisyenim söyledi

cANIM BEN YANLIŞ YAZMIŞIM YETİŞ BACI DEĞİL O ACELE BACI.
Cuma günü sala vakti dileği olan bir kimsenin evinde birkaç kişi toplanır Yasin okur. yasin okunurken bir kişide okuma bitene kadar helva yapar dileğini söyler ve helvayı çevresindeki insanlara dağıtırmış.yASİN BAŞLADIĞINDA HELVA YAPIMINA BAŞLANIYOR YASİN BİTTİĞİNDE DAĞITIMI BİTMİŞ OLUYOR. bu yönteme Acele Bacı derlermiş. Dua kabul olduğunda aynı şey tekrarlanıyor. Şekli ve adı önemli değil tatlım, eğer bir duan varsa aç ellerini, iste ve inan, oku duanı yasinini, oluru varsa Allah kulunu geri çevirmez, olmuyorsa hayırlı değildir. Evlilik , iş , güç önemli şeyler geç olsun güzel olsun...

Yok bebeğim yarın başlıyor iznim , ooooh 1 hafta.

Kıyamam Su Hanım hasta mı oldu? Acaba yediği bişey falan mı dokundu ? Ne dedi doktorlar. Çok geçmiş olsun . Şimdi iyi mi? Keşke çocuklar hiç hasta olmasa !!!

Canım yeğenin nasıl peki, düzeldi mi , size de geçmiş olsun. İnşallah iyileşmiştir.

Valla nerden başlıyım bilemedim, en iyisi ben hiç yorum yapmıyım, Kaptanımız Pegasus senin cezanı keser, Zeynep abla bu hafta spor olayını takip etmek istiyormuş, Zeynep abla da cezanı uygulayıp uygulamadığını kontrol eder, eminim ki baskı da yapar :-) Sen otomatikman yediklerini yakarsın... Bugünkü nasıl geçti ? Ayrıca face de baktım resimlerine, maaşallah ne kadar güzelmişsin, hiç moralini bozma 3-5 kilo verdin mi manken olursun, çok fazlan yok senin rahatla sıkma kendini. Gözlerine bayıldım Allah nazarlardan korusun inşallah, Baharın da gözleri çok güzel. Allah sevdiklerinize bağışlasın , hep güzel şeyler görün inşallah...

Zeynep ablacım kızma bana, bizim iyiliğimiz için söylediğini bililyorum, ben de çok istiyorum , ama anla beni , üşendiğimden değil valla bak, günde 12 saat afedersin eşşek gibi çalışıyorum, iki dakka internete girebileyim diye 3 saatlik işi 1 saatte yapıyorum nerdeyse, stresi cabası, akşam 8 de evdeyim , ertesi günün yemeği, kızımla oyun oynama, evin işi gücü, spor derken zaten 11 i buluyor totoyu yere koymam bacaklarım zonkluyor o vakit. Sabahları 7 de kalkıyorum, inan abla 5 dakka fazla uyku bile beni mutlu ediyor yorgunluktan. O yüzden sabahları kalkamam yani söz vermiyim ama önümüzdeki hafta izinliyim, ne istiyorsan yapıyım. .. Yarın sabah kalkar yürürüm tamam mı? Anlaştık mı? Zaten yarından itibaren çok güzel programım var, düzenli yaşamaya başlıyorum, düzenli liste, düzenli spor....

Çok güzel herşey...

Kolay gelsin...

Dünkü menü

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2-3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal

Ara yok

Öğlen

2 küçük su böreği

Ara yok

Akşam

1 dilim su böreği

Spor yok dün gece tansiyonum düşmüş erkenden uyuyakalmışım , saat 2 de uyandım bu sefer uykum kaçtı 4 e kadar dolaştım evin içinde sersem gibi.

Dün çok kötüydü. Kaptanım, dün araların olmayışından ve spor olmayışından dolayı cezamı rica ediyorum. Cuma kilo aldığım için 100 mekik 100 kalori cezam vardı. 100 mekik bitti 100 kalori cezam var. Dün içinde ceza verirsen yarın başlarım hepsini yapmaya.
canım izinli olduğun zaman sporu cok yapıcaksın tamam yarım saatlık yürüşte fena değil
yeni yerim ben :1: :1: ceza istiyor kıyamam sana bebeğim kaptan icabına bakıcaktır eminim :)

günaydın kızlar hemen dünkü menümü yazayım;

sabah;nesfit süt karışımı
ara; yok
öğle; 2 adet haşlanmış içli köfte, 1 yemek kaşığı manı
aa; 1 elma
akşM;3 KÖFTE,1 DİLİM K.EKMEK
ECE;1 ELMA

KIZLA BU SABAH BAYAĞI ABARTTIM NEYSE ÖĞLEN GEÇİŞTİRİP BİRAZDA SPO YAPARIM ŞİMDİ

dünkü menüm

sabah
domates 4 zeytin peynir ve 2 dilim ekmek

ara
1 elma

öğlen
4 kaşık makarna salata

ara
1 bardak süt
yarım paket eti form

akşam
2 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık patlıcan yemeği zeytinyağlı

spor:20 dk twist step
su 2.5 lt.
CANIM MENÜN OLDUKÇA ÜZEL SPORU ARTTIRMALISIN, ÇOCK YOK BİŞEYYOK SPO YAPABİLİRSİN BENCE
günaydııııınn 4. takım arkadaslarım :16::16::16: menülerimi yazim bi sürü iş beni bekler annem teyzemle köye yaprak toplamaya gitti işleri bana biriktirdi kaçtı :9: kahvaltı yapıp evi temizlicem toplucam :30:
perşembe:
kızlar perşembe mevlüt vardı evde cok dengesiz lütfen kusura bakmayın cezaya hazırım
sabah 7 de 1 dilim ekmek biraz peynir zeytin bi bardak çay sekersiz
ara: saat 11 de teyzemlerle felan yine kahvaltı yaptık yine bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık sekersiz çay
öğlen:yok mevlüt vardı bizim burda mevlütlerde fındık lahmacun sögüş ayran verilir kızlar
ara: o an koşuşturuyordum bi ara bende 3 tane küçük lahmacun ve bi bardak ayran içmiştim
akşam: akşam yok saat altıda uzanmıştım milletin yanında uyuya kalmışım çok yorgundum bi uyandım saat 8 yiyecek halimde yoktu meyve yedim bende

su:2 lt ancadır
spor yok malesef persembeden beri heryerim tutulmuş acısını cekıyorum hala

cuma
sabah: bi bardak ılık su 30 zıplama zeynep abla gibi:)
ara:yok kızlar kahvaltıyı sekiz bucukda yapmıştım iş yerine konuşmaya gidicem diye geç gitmiştim ama cıkamadım işden
öğlen:tavuk döner dürüm ayran:26::26:
ara:bi avuç beyaz leblebi
akşam:4 kaşık tavuklu pilav bi tabak salata

su:2.5 litre dir galiba 10 bardak içtim
spor: sadece akşam 50 dakka yürüyüş
CANIM İAZ DENESİZ OLMUŞ AMA EN AINDAN KAÇAMAK OK
günaydın kızlar, hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum.

sınava girecek kızlarrrrr başarılar, dualarımız sizinle:)

dünkü menüm menü gibi değil ama yine de yazıyım fakat o kadar çok oynadım ve yürüdüm ki 400 gr daha vermişim:32:

sabah

emirgana gidince upuzuuuuun bir masa hazırladık bizim sınıfın hatunlarıyla önce kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
çeyreğin yarısı simit
domates
salatalık
b.peynir
1 üçgen peynir
çay

akşamüstü saat 16:00 emirgandan çıkışa kadar kurulan sofradan gidip gelip bir attım ağzıma sabahtan sonra oturup yemek yemedim, aşağıda yazdıklarımı gün boyunca atıştırma şeklinde yedim

yarım dilim kek
1 ev açması
çok az kısır
yarım fındıklı kurabiye
3 mercimek köftesi
2 lahana sarma
1 capicino
1 bardak çay
bir de ben fındık, yumurta akı ve 1 çay bardağı pudra şekeri ile bir kurabiye yapmıştım, zeyneple konuşurken biraz fazla pişti ama yine güzeldi 3-4 tane ondan yedim
(bu arada teyzeme söyledim bu tarifi buldum güzel oldu diye 250 gr fındığı bana koysan ben de güzel olurum dedi:52: )

eve geldiğimde bu sefer kına hazırlığına başlamak gerekti ondan önce
çay ve 1 poğaça

kınada hiçbirşey yemedim

gece geldiğimde çok açtım bir parça avucum kadar ekmek arası domates kaşar yedim

spor

kızlar piknikte bol yürüyüş ve mesudiye havasında horon, hatta otobüste dönerkende koridorda laz horonu:))))

kınada 3,5 saat hemen hemen hiç oturmadan mesudiye horonu, roman, oryantal, ankara havası vs potpori halinde oyun:52::52:
ne oynak hatunum ya kapı gıcırtısında oynuyorum
OOOH MİS OYNAMIŞSIN KLAINI DÖKMÜŞSÜN MENÜN DENESİZ OLMUŞ AMA ÇOK DEĞİL
günaydı menümü yazayım kahvaltı yapıcam.

sabah ılık su
2 dilim tambuğday ekmek arası peynir,domates
sütlü şekersiz neskafe

ara 3 bisküvi,çay

öğlen 2 kepçe çorba,
4 kaşık fasulye (yeşil)
1 dilim ekmek

ara 3 kuru kayısı,2 ceviz

akşam çok küçük dilim kıymalı börek
yoğurtlu ıspanak yemeği

1 st. sonra 4 çilek

su 2 lt.
yeşil çay,mate çayı
spor 2 st.ütü yaptım,mesaidede hep ayakta çalıştım :37:
MENÜN ÜZEL CANIM
slm kizlar

dün ydiklerimi yazip cikmam lazim

sabah
2 dl tam bugday,1 dl beyaz peynir,1 c.k ahududu receli

ara
1 cay bardagi kefir,3 kuru kayisi

ögle

2 kase ispanakli yogurt corbasi

ara
1 elma

aksam

2 parca izgara et,salata,1 dl ekmek

su
2 lt

spor
1 saat yürüyüs

topraks cnm tekrar tebrikler,basari öykünü paylasim alanina yazarmisin,unutma lütfen ceza almayalim

kizlar 2. likten ötürü 1 ögün istediginizi yiyebilirsiniz,sadece 1 ögünde

zeynosum takimi 1 haftaligina bana ver,nasil spor yaptiririm demissin,al cnm,bu hafta takim senin,bende 1 hafta dinlenmis olurum,eti senin kemigi benim:34:

demmay ve aus gec oldu ama insallah sinavlarda basarili olursunuz:16:
CANIM MENÜN ÜZEL
dünkü menümü yazayım

sabah
domates tabağı (domates taze soğan 1 parça peynir ekşi ve 2 dilim ekmek doğrayıp karıştırıyorum başka da bişey yemiyorum zeytin yemediğim için az yağ koyuyorum )

ara
acele bacı yaptık misafir vardı 2 kaşık helva yedim

öğlen
1 porsiyon 3-4 kaşık c,varı kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı(çok kaloriliymiş daha az yemeye karar verdim)
3-4 kaşık yoğurt
ekmek(bulgurla değişim yaptım yemedim)

ara
1 buzparmak limonlu varya ondan (56 kalori 0 yağmış bizdeki twist steple 400 adım attım 56 kaloriyi yaktım :52:)

akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak

kınada biraz çerez yedim

spor : step dışında bişey yapmadım dün :ssz: yani dün spor yoktu birazdan işlerimi bitireyim yapcam
su:2 lt
MENÜN ENCE ÜZEL CANIM ÇOK YEMEMİŞSİN AMA İAZ KAIŞIK
dünkü menümü de yazıyım

sabah
domates tabağı ablamınkinde nasıl bisey oldugunu görmüssünüzdür ablama yaptırdım o hep yiyo bende bi tadıyım dedim nasıl oluyo diye:1:

ara
2 form bisküvi 1 çay kasıgı irmik helvası aslında hic sevmem zorla yedirdiler

öğlen
4 kaşık kabak kavurması
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt

ara
1 bardak süt ablam dondurma yedi ama benim gözüm artık dondurma görmesin biliyosunuz ameliyattan dolayı :1::1::1:

akşam
bakla salatası
2 dilim ekmek
yumurtalı ıspanak

4 fıstık 4 fındık 5 6 tane beyaz leblebi kınadaki cerez oluyo bunlar:1:

spor : 20 dk steper 40 dk yürüyüs 200 mekik
su:2 lt
CANIM MENÜN ÜZEL SPOU AIMIŞSIN İYİ OLMUŞ
hemen dünki menümü yazıyım kızlar eşim geldi acım diyor yemek hazırlıyım o na
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa 7si bir arada yeşil çay
1 yumurta haşlama
3 tane siyah 2 tane yeşil zeytin
1 domates
yarım kk kadar peynir
1 dilim tam.bug. ekmegi
bol maydonoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen
annemin günü vardı ama anneme tel. ettim bana yeşil mercimek haşla diye dilberde bol
salata yapmış salatanın içine mercimeği kattım 6 yemek kasıgı onu yedim
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara 1 portakal
akşam 5 y.kasıgı patlıcan yemeği 1tatlı kasıgı yağla pişirdim
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 ç.bardagı süt
1 elma
kaptanım bana sen ceza ver saat 10 gbi uyumuşum uyandım saat 12 cok acıkmısım
midem cok fenaydı 2 dilim ekmekle 5 6 kasık yeşil fasulye yemeği yedim :43: :43: ne ceza verirsen razıyım
su 3 lt
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim 25 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm 225 kalori yaktım
ZEYNEP ALAÇOK ÜZEL
Dünkü menü

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal

Ara
yarım portakal

Öğle
1 dilim ekmek
3-4 kaşık menemen
2-3 kaşık yoğurt

Ara

1 salatalık

Akşam
1 porsiyon ızgara balık
salata
1 dilim ekmek
yarım bardak kola

Gece
1 çilek
2 erik

doymadım

1 bardak çilekli süt de içtim

Spor 30 dk plates (bek , göbek, kalça hareketleri)
7 dk trambolin
100 mekik ( Kaptan normalde bu mekiği çekçek halim yoktu çok yorgundum cezama niyetle çektim, ama yok sporun az olmuş bunu cezaya saymam dersen o da kabul)
su 2 lt
CANIM MENÜN ÇOK ÜZEL OLMUŞ
sabah
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
bol salata
3 kasık yoğurt
2 kupa yeşilcay
su 3 lt fazla
menün üzel canım spoda haika

Su; 3 lt
Spor; yok

canım aa pek olmamış cısssssss
iyi geceler kızlar öğlen en son yazdığımdan beri hastanedeyiz, biraz önce geldik:( kızım uyandığından beri kusuyor, 3-4 kereden sonra doktora gittik, serum taktılar tahliller falan şimdi yatırdık arada hala kusuyor yavrum, çok üzgünüm :((
ayyyy canım kıyamam minik kuşuma ya onla hasalanacağına iz hasalansak keşke
benim dünkü menüm:
sabah ılık su
çeyrek simit
domates salatalık nane
1 haşlama yumurta
ince dilim peynir

ara fındık (çiğ) 10 adet

salata,yoğurt yarım kase

makarna peynirli 4 kaşık
1 bardak ayran

yürüyüş 45 dk.
su 2 lt.
yeşil mate çayı..

canım ence menün üzel, spoda a

peasus canım enim dusla dasmıyo o yüzden azla yazamadım,
mesaj sayım 39 da kaldı ekek sayasak 100 den azla,

ne kada ceza aldım u aada kalan 250 cezamı yapmışım. yenicezalaa açığım :))

canım benim biraz kaçmış ama bunuda sınav stresine veriyorum ben yarın sabahtan itibaren çiğdem geri gelicek eminim ve sporumuz dahada artıcak

bende sınav bitmezki zeynep abla :( Bugün özüme döndüm çokşükür, yorgunum şimdi odaları değiştiriyoruz, akşamada alışverişe iyürüyüşle çıkacağız, yarında yardımcı gelecek ev baştan sona temizlenecek inşallah , dün yediklerim erir inşallah :30:

sabah
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
bol salata
3 kasık yoğurt
2 kupa yeşilcay
su 3 lt fazla

Maaşallah Zeynep abla o kadar nasıl ağırlıyosun yaa, Allah yardımcın olsun, menünde sporunda çok iyi :34:

cok gecmiş olsunn

geçmiş olsun

gercekten biraz fazla olmus ama artık sınavların gectigine göre sporlar yakarsın sen bunları :34::34:

Teşekkür ederim canım, yakacağım elbet, Pegasus görsün cezamı yazsın, İnanır mısın şuan DEJA VU yaşıyorum, sanki ben bu anı yaşamışım birebir :3
0:

benim dünkü menüm:
sabah ılık su
çeyrek simit
domates salatalık nane
1 haşlama yumurta
ince dilim peynir

ara fındık (çiğ) 10 adet

salata,yoğurt yarım kase

makarna peynirli 4 kaşık
1 bardak ayran

yürüyüş 45 dk.
su 2 lt.
yeşil mate çayı..

[/QUOTE]

VAlalhi canım durumu sabit, gece ateşleniyormuş.. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, bakan gözlerin güzelliği o .. Bugünde güzel geçti canım yarın görürsün kaçamak yapmadım hiç :34:

Dünkü menü

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2-3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal

Ara yok

Öğlen

2 küçük su böreği

Ara yok

Akşam

1 dilim su böreği

Olmamış canım dün yediklerin :19:

ara; yok
aa; 1 elma
ECE;1 ELMA

1 yemek kaşığı manı ne anlamadım? diğerleri iyi görünüyor :46:

ara; yok
aa; 1 elma
ECE;1 ELMA

tuşların basmıyorya yazdıkların o kadar güzel okunuyorki güldürüyorsun beni canım benim :1:menün olmamış evet agır ceza geliyor bence

kızla dusla dasmıyo kusua akmayın
:1: :1: :1: :9: :9:

bende sınav bitmezki zeynep abla :( Bugün özüme döndüm çokşükür, yorgunum şimdi odaları değiştiriyoruz, akşamada alışverişe iyürüyüşle çıkacağız, yarında yardımcı gelecek ev baştan sona temizlenecek inşallah , dün yediklerim erir inşallah :30:

geçmiş olsun canım benim

Maaşallah Zeynep abla o kadar nasıl ağırlıyosun yaa, Allah yardımcın olsun, menünde sporunda çok iyi :34:

bu eşimin taraf canım teyzeleri annesi eltilerim felan filan . akşam kızımla 3 beze kayseri mantısı yaptık 6 poşet oldu yemeklerim hazır yani bir pisicek profotirolda yapıcam tamam :)
bu daha neyki ramazanda 5 6 aile ağırladığımı biliyorum evin bütün odaları doluyordu ama olsun ben severim misafiri .

Teşekkür ederim canım, yakacağım elbet, Pegasus görsün cezamı yazsın, İnanır mısın şuan DEJA VU yaşıyorum, sanki ben bu anı yaşamışım birebir :3
0:

ilk cezan gelicek hayırlı olsun :)

VAlalhi canım durumu sabit, gece ateşleniyormuş.. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, bakan gözlerin güzelliği o .. Bugünde güzel geçti canım yarın görürsün kaçamak yapmadım hiç :34:

Olmamış canım dün yediklerin :19:

1 yemek kaşığı manı ne anlamadım? diğerleri iyi görünüyor :46:
[/QUOTE]
bir yemek kaşığı mantı oluyor canım :) tuşları basmıyor yazamamış

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızım biraz daha iyi ama hala çok mızmız, ben nikaha gidicem sonra uğrar hem menümü yazar hem geçmişe bakarım

öpüldünüzzzzz:54::16:

slm kizlar

sabah kaynanacigim rahatsizlandi,hastaneye kaldirdik,diger eltilerim fransaya gitti,dügün icin bir ben burdayim,o yüzden benim ilgilenmem lazim
doktor 1 hafta kalabilir dedi,test yapacaklarmis,tansiyonu vardi ne oldu bilmiyoruz
ben bu hafta gelemeyecegim kizlar,kusura bakmayin,hastaneyle ev arasinda gidip gelmem gerekecek,bide cocuklarin okulu derken zaman bulamam
topraks cnm,takimla ilgili bir sprun olursa ilgilenirsen sevinirim,bide günde 1 defa paylasim alanina bakarsan iyi olur,belki ilgilenmemiz gereken bisey olabilir
haftaya cikarirsak gelirim,cikmazsa haftayada olamayabilirim,bilemiyorum simdi
cuma sabah hastaneye gitmeden kilomu bildiririm, hepinizi seviyorummm,bayby cnm,özeline bakarmisinn:54:

cok gecmiş olsun canım yaa sebebi neymiş belli oldumu havalardan olmuştur kesin ya bende dünden beri mide agrısı cekiyorum havalardandır diye düşünüyorum gecmiş olsun canım benim :16::16: inşallah cabuk iyileşir cimcime :55:

Back
X