cANIM BEN YANLIŞ YAZMIŞIM YETİŞ BACI DEĞİL O ACELE BACI.
Cuma günü sala vakti dileği olan bir kimsenin evinde birkaç kişi toplanır Yasin okur. yasin okunurken bir kişide okuma bitene kadar helva yapar dileğini söyler ve helvayı çevresindeki insanlara dağıtırmış.yASİN BAŞLADIĞINDA HELVA YAPIMINA BAŞLANIYOR YASİN BİTTİĞİNDE DAĞITIMI BİTMİŞ OLUYOR. bu yönteme Acele Bacı derlermiş. Dua kabul olduğunda aynı şey tekrarlanıyor. Şekli ve adı önemli değil tatlım, eğer bir duan varsa aç ellerini, iste ve inan, oku duanı yasinini, oluru varsa Allah kulunu geri çevirmez, olmuyorsa hayırlı değildir. Evlilik , iş , güç önemli şeyler geç olsun güzel olsun...
Yok bebeğim yarın başlıyor iznim , ooooh 1 hafta.
Kıyamam Su Hanım hasta mı oldu? Acaba yediği bişey falan mı dokundu ? Ne dedi doktorlar. Çok geçmiş olsun . Şimdi iyi mi? Keşke çocuklar hiç hasta olmasa !!!
Canım yeğenin nasıl peki, düzeldi mi , size de geçmiş olsun. İnşallah iyileşmiştir.
Valla nerden başlıyım bilemedim, en iyisi ben hiç yorum yapmıyım, Kaptanımız Pegasus senin cezanı keser, Zeynep abla bu hafta spor olayını takip etmek istiyormuş, Zeynep abla da cezanı uygulayıp uygulamadığını kontrol eder, eminim ki baskı da yapar

Sen otomatikman yediklerini yakarsın... Bugünkü nasıl geçti ? Ayrıca face de baktım resimlerine, maaşallah ne kadar güzelmişsin, hiç moralini bozma 3-5 kilo verdin mi manken olursun, çok fazlan yok senin rahatla sıkma kendini. Gözlerine bayıldım Allah nazarlardan korusun inşallah, Baharın da gözleri çok güzel. Allah sevdiklerinize bağışlasın , hep güzel şeyler görün inşallah...
Zeynep ablacım kızma bana, bizim iyiliğimiz için söylediğini bililyorum, ben de çok istiyorum , ama anla beni , üşendiğimden değil valla bak, günde 12 saat afedersin eşşek gibi çalışıyorum, iki dakka internete girebileyim diye 3 saatlik işi 1 saatte yapıyorum nerdeyse, stresi cabası, akşam 8 de evdeyim , ertesi günün yemeği, kızımla oyun oynama, evin işi gücü, spor derken zaten 11 i buluyor totoyu yere koymam bacaklarım zonkluyor o vakit. Sabahları 7 de kalkıyorum, inan abla 5 dakka fazla uyku bile beni mutlu ediyor yorgunluktan. O yüzden sabahları kalkamam yani söz vermiyim ama önümüzdeki hafta izinliyim, ne istiyorsan yapıyım. .. Yarın sabah kalkar yürürüm tamam mı? Anlaştık mı? Zaten yarından itibaren çok güzel programım var, düzenli yaşamaya başlıyorum, düzenli liste, düzenli spor....
Çok güzel herşey...
Kolay gelsin...