Ayrıca; izne ayrılmak istiyorum / takım değiştirmek istiyorum / ayrılmak istiyorum diyenlerin de hala mesaj yazdığını görüyorum.
Kusura bakmayayn ama bana göre bu ateşi körüklemekten başka bir şey değil.
Eğer ise yarasaydı böyle anlamsız bir durum bu kadar zamandır devam ediyor olmazdı.
Bugün olayı netleştirmenizi bekliyorum. Bu etapta bildirim yapmayınız.
İç işlerinizi öneri/oylama şeklinde konuşunuz. Kişisel hakaret içeren mesajlarınız olursa takip ediyor olacağım bilginiz olsun.
Takım kurallarınızı netleştirin. HEP BİRLİKTE.
Kalan kalsın, giden gitsin.
Haftaya hala 4.takım olarak devam ediyorsanız bildiirm yapınız.
Paylaşıma eğer liste verdiyseniz siliyorum şimdi. Bu etapta yarışma dışı kaldınız.
Sevgili Püsküüt;
Yazdıklarının ve verdiğin kararın doğruluğundan yana hiçbir şüphem yok. Hatta verilebilecek en doğru karar olmuş tebrik ederim. Ancak belirtmek istediğim bir şey olacak, izne ayrılmak isteyenlerin biri benim fakat takım içinde yaşanan sorunlarla ilgili bir izin isteği değil bu tamamen kendi yoğunluğumdan ötürü takıma vakit ayıramadığımdan verilmiş bir karar. Bugün iş yerim müsait olduğundan bol bol buralardayım ama bu istisna bir durum. Takımdaki hiçbir arkadaşımla bir meselem yok ve bu sorunun çözülmesi için hep olumlu çözümler aramaya çalışıyorum. Bu durumda izinli olsam bile fırsat buldukça takıma girip muhabbet etmemin takımıma zarar verebileceğini hiç düşünmedim. Eğer böyleyse iki hafta izin sürem bitene kadar takıma girmem, ama sakıncası yoksa fırsat buldukça arkadaşlarımla görüşmek isterim. Bu konuyla ilgili de bilgi verebilir misin rica etsem...