- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmem sen karar ver ben herşeye varım
tebrikler arkadasım güzel cevapp![]()
Hadi bakalım sana iyi çalışmalar ,bende bugün ilk final çalışmama başlamayı düşünüyorum .Umarım sadece düşünmekle kalmam .
Haftaya da ikimiz kapışalım :18::18:
Son finale de rapunzele sözüm var. 3,2 kilom kaldı yaaa , hele ki 59,9 u göreyim![]()
Ben geldimm kızlarr
Kimler beni özlemiş bakimm
Birinci olan Kornet dondurma yesinnnnnnnn , kazanamayanda ceza olarak hangi bölgede sorun yaşıyorsa o bölge için 300 defa hareket yapsın olur mu
Zevkle yarışırımhadi bakalım birinci belli 2.leri görelim
Seni kim özlemez ki yahuYeniden iyi ki doğdun
![]()
geçmişi okucaktım baktım aşa baya kalabalık sohbet edelim kızlar accık :)
nasılsınız bakalım ben cok iyim kızım geldi yürüyüş yaptık beraber ohhhhh :) birde eşimde katıldı bize şimdi, geldik eve :)
yok canım okulu hazıranın sonunda kapanıcak canı istiyor gelicem diyor biz de gel diyoruz her hafta geliyor :)iyiim zeynep abla misafir vardı şimdi gitti bende geldimm..ohh ne güzel kavusmussun kızına okulu kapandı mı daha erken degil mi
canım benim kolay gelsın :)Mola bitti ben kaçar![]()
yok canım okulu hazıranın sonunda kapanıcak canı istiyor gelicem diyor biz de gel diyoruz her hafta geliyor :)
selam kızlar asyayı uyutayım geleceğim yanınıza zibidi uyumadı hala ortalığı karıştırıyor bu saatte.
maşallah maşallahHala okuyorrr
Bize 42 2 beden büyük gelir demmayın , artık biz 36 bedenlere göz diktik
Eşim artık yeter diyip duruyor , ben ne yapacağım asıl dilek yaaa
Bir damlacık kalmışım
Adamda haklı , ummanlar kadar kadındım![]()
aksarayda canım kayseriye cok yakın 2 saat lik yol zırt pırt geliyor :)ne güzel nerdeydi hatırlamıyorum yakın heralde benim okudugum yer uzak oldugundan ben gelemeiyodum sadece vize final sonraları gelebiliyodum 3 ayda bir flan..bide bayramlarda..
gelllll bebeğim :)selam kızlar asyayı uyutayım geleceğim yanınıza zibidi uyumadı hala ortalığı karıştırıyor bu saatte.
çockların enerjisi hiç bitmiyoo![]()
bu arada menümüde paylaşayım :))
sabah; yarım litre ıkıl su
1 dilim çavdar ekmek, 1 dilim peynir, 2 çatal sosisli yumurta
ara; 1elma
öğlen; 1 kase çorba, büyük bir kase yoğurtlu semizotu, üzerine yulaf ezmasi serperek yedim
ara; 1 su bardağı light süt
akşam;1 tane kızarmış balık derisini ve yağlı kısımlarını soydum bol salata 1 dilim çavdar ekmeği
gece;1 porsiyon meyve
spor; 45 dk. leslie walk,
bu arada günde 3 kez 8 er set ağırlık çalışıyorum.
bende menümü yazmamısım...
dünkü menüm;
sabah 1 yumurta 1 domates azck peynir 1 dilim ekmek
öğlen 4 kasık bulgur pilavı 3 kasık cacık
aksam azck patlıcan yemegi kıymalı, az salata 1 dilim ekmek
aralar yok malesef ilac kullanıyorum ilk 10 gün mide bulantısı yaparmış o yuzden bisey yiyemiyorum ana ögünleri zorla yiyorum
spor yarım saat yürüyüs 200 mekik