Kızlar birde anket işi vardı? Onuda yapalım :)
anket mi röpörtaj mı? anketi hatırlayamadım:44:
beğendim, sen kahveyle ben sabahın köründe süt ile :))
Niye kimse bana cevap vermiyor heeeeey uyuyor musunuz?Napıyım ben de müzik dinlerim bu son şarkı sonra spora başlıyorum tramboline karar verdim. Ama buralardayım yine uğrarım. Püsküütün dediği kadar var hem vakit ayıramıyorum diye izin istiyorum hem herkesten çok buradayım . Çelişkili bir durum hakkaten...
James Blunt - Good Bye My Lover {Official Video} - YouTube
sen şu izin işini bi daha düşün zaten burdasın:) ben de trambolini tekrar diktirdim bugün alıcam, eftelya bana vermiycekmiş artık hep koparıyosun diyo

((( çok mu hırpalıyorum ne bileyim anlamadım habire kopuyo
Oh be kendimi DJ gibi hissetmeye başlamıştım nihayet gelebildin. Ya ben utanıyorum artık zayıflama topiğinde devamlı kilo alıyorum takım ortalamasını düşürüyorum kimse bişey demiyor ama buna hakkım yok o yüzden pek istemiyorum yeterli kiloyu verene kadar listede olmayı. Ben listede olmıyım ama senle kapışalım olur mu? 2 düello yaptım ikisinde de kaybettim 3. bana koymaz nasıl olsa ha ha ha...
Baharın beden muhabbetini okuduğumda o kadar gülmüştüm ki ama açıklamadım niyeyse 28 bedeni yavrum yaa.. Kız senin 28 bedeni görünce bunalıma girmiştir heralde ben niye 38 im diye...
ben biriyle yarışınca veremiyorum ama birini bulayım bari bu hafta rakip aranıyoorrrrrrrrrr
Haaa anladım sen beni hırslandırmaya çalışıyorsun. Yemezler canım. Bende hırs var, laf var, bilgi var ama icraat yok boşuna uğraşma. Rocky gibi olmana gerek yok ben ömrü hayatımda haftada 1 kilodan fazla vermedim suyumu sıksalar 1 kilo veririm.
bence bu hafta daha çok vereceksin
Herkese iyi akşamlar..
Geçmişe söyle bi baktım tek tek alıntı yapmadım ama..
Aus mezun olacakmışşsın daha var diyosun ama en azından tünelin diğer ucunu gördün tebrik ederim inşallah bizde en kısa sürede istediğimiz kilolara ulaşırız. Darısı başımıza... 

Pegasus dönmene sevindim seninle özel bir sorunum yok seninde mezuniyetin yaklaşmış tebrikler 
inşallah verdiğin kilolar kalıcı olur da bidaha diyet yapmak zorunda kalmazsın saglıklı beslenmeye devam tabiki...
Topraks senin kaptan olman bence yerinde bir hareket olmuş pegasus seninle kesinlikle bir sorunum yok ama sen hastane olayları flan derken son günlerde çok yıprandın bu arada kurallarla ilgili öneri konusuna katılıyorum...
Pokemon aramıza dönmene çok sevindim burda hep birlikte hedefimize ulaşacagız insallah...
Büyümeyenbaby bazı sebeplerden dolayı izin almak istemissin insallah istediğin gibi kilo verip dönersin buraya...İzin sürecinde buraya sohbet için beklerm ama
...Kilo vermenin durmasının nedeni stres de olabilir burası gercekten faydalı insan hırs yapıyo ama ben ne kadar hırs yapsam da durdu ne alabiliyorum ((kacamak yaptıgımda alırdım normalde ama almıyorum artık)) ne de verebiliyorum yerinde sayıyo ben de gittim hastaneye pico hastalıgı varmıs ondan mış..
Bahar alıntı yapmadım karıştırmamışımdır inşallah senin dogum günün dü demi..dogum günün kutlu olsun 
Bu hafta gerginlikler kırgınlıklar yaşandı ama haftaya yıkılmadan kaldıgımız yerden devam edelimm

Bide benim roportajım vardı bu hafta kaldı haftaya yapalım 

Bir kişinin daha kalmıştı galiba yeni gelenlerden, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum..
teşekkür ederim canısı, evet röpörtaj yapalım haftaya eksik kalanlarla, yanlız daha önce de yazmıştım yeni gelen değil de takıma yani listeye eklenen kişilerle yapalım diyorum sonra giden olabiliyor
Heee heeeeytttttt be kül yutturamadım hatuna .
Azıcık gaza geleydin ne vardı sanki :111::111:
Seni çözdüm ben aslında , sen 0 stres olacaksın kilo vermek için . Onun yolu da bana takılmak
o sıfır stresten bana da lazım ben de takılıyım mııııııııııııııııı
Kızlar yaa ne alemsiniz 
şuan 42 tabi ki büyük gelir baaa hadi 40 beden neysede, ne bileyim öylesine girdim, kardeşimin düğü vardı iptal oldu, yaşadığım stresin onunda payı var, abiyeyi görünce içim bi tuhaf oldu girdim baktım, bende abiye modelleri bakıyordum geçen haftaya kadar, bizim kardeş askerliğini yapmadan düğün yapmaya kalktı, askerliği çıktı, erteleyemiyorda, kaldı mı bizim heves boğazda, gelinimizde üzüldü yazdık
Öyle işte yaaa 
üzüldüm ama her işte bir hayır vardır biz de yaşamıştık bunun gibi bir olay zor oluyor cidden

(
Canım geçen günlerde ben dedim eşli yarışalım grup içinde eşli yarışmada kim çok kilo verirse az kilo verene bir ceza versin yada kilo veren ödüllendirilsin diye, ben eşli yarışa varım tabi ki 
hadi bakalım kolay gelsin

bir acayip zor yarış

banane aman ben anlamam çok hesaplı ince iş

çok alakasız oldu ama napıyım aklıma bu şarkı geldi :)))
KIyasıya demeyelim canım,benim kazanacağım aşikar inşallahhhhhhhhhhhhhhh :12:

vayyyyyyyyyyyyy iddialıyız bakıyorum, yanlız rapunzelin çok sıkı kilo verdiği haftalar var dikkat et benceeeeee
Kızlaaar ben derse dönüyorum, herkese keyifli sohbetler
Kalan şu 5-6 kiloyu haftalık bireysel yarışlarda versem ne güzel olur, en azından tatile gidene kadar 4 kilo gider her hafta hırslanıp 1 kilo gitse
beni özleyin anacımmm
offf benim de yazdığım hedefe az kaldı yok bu sefer orasına burasına sayı da ekleyemem ayın son günü zaten 31 mayıs 69,9 bunu neye çevirebilirim acep
Bende geldim.telefondan yazmak zor oluyo.yarışmamı var burda bakıyım.bu haftayı yaşanmamış sayalım önümüzdeki hafta birinci olalım.
evet yarışmalar başlamış sen de rakip ara kendine, ben birine karar veremedim senle mi yarışsak acaba:44:
canım ilacın adı ne zorda kalırsam artık bende ilaç takviyesi yapıcam
canım menün güzel bi regl bu kadar fazla + mı cıkarıyor haftaya süper sonuçlar gelicektir o zman

osmalak ilacın adıydı cimcime öyle yazmıştı annem de kullanıyor ordan hatırlıyorum
ay ay teşekkür ederim canım benim yaaa hem geçmişdeyim hem gelecekde canım

Nasılsın canım napıyosun

süpersiiiiiinnnnnnnnnnnn
ben de izledim, çok bilmiş bacaksız :)))) görmüştür birilerinden
yok canım 3-4 çatal yedim neden dicen evde kutlamadık arkadaslarım almış bi kafede öyle yarım saat kutladık bi dilim kestiler 3-4 catal aldım çünkü büyük pastayı pazara saklıyorum

Nacizane izninizle
bi cift arakdaslarımız var onlarla eshabı keyfe gidicez piknik yapcaz kutlicaz

Aşkımda pasta yaptırmış pazar gününe sipariş vermiş
iyi eğlenceler canısı, aşkonun elinden bir dilim yersin artık pastayı fazla kaçırmaaaaaaaaaaa
yokk birincinin ödülünü begenmedim o kadar kilo vercez kornet yiyen verdigi kiloyu geri alır ayrıca ben dondurma sevmiyorum ameliyat oldugum zaman sogudum artık dondurmadan..
biz de mi dondurmadan soğumak için 1 hafta sadece dondurma yesek acaba:44:
yok canım okulu hazıranın sonunda kapanıcak canı istiyor gelicem diyor biz de gel diyoruz her hafta geliyor :)
sen onu evlenince yakına al duramaz sensiz, ansının kuzusuuuuuuu
selam kızlar asyayı uyutayım geleceğim yanınıza zibidi uyumadı hala ortalığı karıştırıyor bu saatte.
ben uyuttum ama gelemedim çünkü yine o da beni uyuttu
evet kesinlikle akşama kadar bir dakka kıçlarının üstüne oturmuyolar gece de insan biraz çabuk uyur di mi yok
bu arada menümüde paylaşayım :))
sabah; yarım litre ıkıl su
1 dilim çavdar ekmek, 1 dilim peynir, 2 çatal sosisli yumurta
ara; 1elma
öğlen; 1 kase çorba, büyük bir kase yoğurtlu semizotu, üzerine yulaf ezmasi serperek yedim
ara; 1 su bardağı light süt
akşam;1 tane kızarmış balık derisini ve yağlı kısımlarını soydum bol salata 1 dilim çavdar ekmeği
gece;1 porsiyon meyve
spor; 45 dk. leslie walk,
bu arada günde 3 kez 8 er set ağırlık çalışıyorum.
güzel canım ben de alıcam ağırlık şimdi arada kürek çekiyorum o da iyi geliyor kol ve göğüse ama işyerinin orda gördüm ben de alıcam kaç kiloluk alsam acep
bende menümü yazmamısım...
dünkü menüm;
sabah 1 yumurta 1 domates azck peynir 1 dilim ekmek
öğlen 4 kasık bulgur pilavı 3 kasık cacık
aksam azck patlıcan yemegi kıymalı, az salata 1 dilim ekmek
aralar yok malesef ilac kullanıyorum ilk 10 gün mide bulantısı yaparmış o yuzden bisey yiyemiyorum ana ögünleri zorla yiyorum
spor yarım saat yürüyüs 200 mekik
çok az olmuş elif, ne ilacı kullanıyorsun hayırdır