ay sorma canım cok cok eksınlıydı :) :) ben varım nere gidiyosun yahu![]()
Canım yaa boğazım çok kötü bugün, çay içmeye gitmiştim , niye kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaa, nerdesiniz uleyyyyyyyyyyynnnnnnn, bakın yeni konuşan tartı aldım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sorma canım cok cok eksınlıydı :) :) ben varım nere gidiyosun yahu![]()
ben cookk severim canım bu şarkıyıkızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben de pek yabancı müzik dinleme ama bunu nedense seviyorum :))
anlaşılan bu hafta iyi bir sonuç alamayacağız bari neşemizi bulalım:118::118:
Lenka - Everything At Once (Music Video) - YouTube
kaçamak yok güzel canım menünmenümü de yazayım
sabah
çorba
1 dilim ekmek
ara
yeşil çay
4 eti burçak
öğlen
2 ısırık bodrum döneri ( hiç tavsiye etmiyorum felaket ötesiydi)
1 kepekli tost
ayran
ara
1 susamsız kandil simidi
akşam
bir tabağa
yarım ne kebabıydı ya unuttum teyzem yapmış köfteli patlıcanlı bir yemek
yarım da yeşil mercimekli bulgur pilavı
ayran
su 2 lt
spor sabah yarım saat jillian 1. level
akşam yok kandil dolayısıyla spor salonumuz kapalıydı
güzel menü auscummBende çeneden menümü yazmayı unutmuşum .
Sabah:
1 fincan yeşil çay (eftelyay canım geçen gün sormuştun , unuttum cevaplamayı , evet sabahları sadece yeşil çay içiyorum )
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim yağsız peynir
3 ceviz içi
Bol maydanoz
Ara:
3 kuru kayısı
Öğle:
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 etimek
Akşam:
Izgara köfte , domates , yeşil biber (dışarıda yediğim kalasik menü oldu)
1 dilim köy ekmeği kızarmış
Ara:
Havuç suyu
2 yulaflı bisküvi
2 litre kadar su
1 saat koşu .
bende şimdi hemen nasıl bişeymiş die baktım :)Bodrum dönerine şimdi netten baktım , sebzeli değil mi?
Hiç duymamıştım daha önce.
Menün fena değil
evet canım sebzeli ama belki yapan yer kötüdür bilemiyorum ama felaket kokuyordu
ben de burada görüyorum sürekli dün de ne yiyeceğime karar veremiyince bi deniyim dedim olmadı :))
aayy canım ne güzel yaa incecik oldun inşallah bi daha asla almazsın o kilolarıArkadaşlar bu arada ben geçen dönem 38 kilo vererek 62 ye düşmüştüm ya ,
Yıllar yıllar sonra ilk kez 61 kiloyu gördüm . Eşim artık yeter diyor , bende 3 daha vereyim ki nasıl olsa alacağım 2-3 kilo hemen diye ikna ediyorum .
Ama cidden artık bir daha kilolu bir kadın olmak istemiyorum![]()
:) bizi sevdiginden bırakmak istemediginden olabilir mesela :)Yok canım , buralardayım hep . Hatta şuanda 3 tepsi baklava yiyerek hem kilo almak hem de guiness rekorlar kitabına girmek gibi bir his oluştu içimde
Neden acaba![]()
canım motiveni çabuk geri topla akim burda güzel güzel zayılıcaz bak mersine geliceksin daha incecik ooh ne güzelGeçen hafta Takımdan ayrılmak isteyen bir kişide bendim; Sebebine gelince
- En önemli sebebi; Takım kaptanının kriz anını iyi yönetemediğini gördüm, sorunlar konuşulurken sorunlara çözüm bulacak vakit ayıramayışından kaynaklı sorunların günlerce sürmesi,
-Bu mevzunun takımın motivesini, samimiyetini, sohbetini düşürmesi
-Grupta oluşan tatsızlıktan dolayı yapıcılığın değil, eleştiriciliğin çok ön planda olması
Grubu grup yapan kriterlere çok aykırı bu yaşadıklarımız ve hala ben grubun bu durumdayen grup olarak kalıcılığının olmayacağını düşünüyorum. Grup bir kriz yaşadı ve bu kriz doğru yönetilemedi, herşey bir netliğe kavuşmadığından 1-2 haftadır bu kriz sürmekte ve bu krizi neticelendirilmek yerine özel mesajla halledilmeye çalışılıyor yani ilk başta yapılması ve olması gereken şimdi yapılması uygun görülüyor. Grubu bilmem ama benim motivemde, kilo verme inancımda uçtu gitti...![]()
zayıflamış olarak aramıza dönersin inşallah fıstıkkBen 58 i görmeden şurdan şuraya gitmem , 58 olucam ama 3 ay ama 5 ay . Acelem yok . Hırslarım da yok. SAğlığımı kaybetmeden, psikolojimi bozmadan, yavaş yavaş da olsa 58 olucam. İlk defa bu kadar çok inandım hiçbirşey vazgeçiremez. Tamam o zaman izinliyken buraya gelip yazı yazmamda , yorum yapmam da sorun yok değil mi ?
Bi de bugünden itibaren izinliyim ama Gerbera için oylama yapılacaksa, oyum "EVET".
pokemonu da çok seviyorum ve onun muhabbetini özlüyorum. Gönlüm burada birlikte devam etmemizden yana. Eğer ki kalırsa , hepimiz belli yaşa gelmiş çoluk çocuk sahibi olmuş kadınlarız. Herşeyi olgunlukla geride bırakıp, çoğunluğun huzuru için bazı şeyleri içimize atıp yolumuza devam edebileceğimizi düşünüyorum. Yine de kendisi için en doğru kararı verecek olan yine kendisidir. Cevabını merakla bekliyorum.
canım sende hedefine ulaşıyorsun ne güzell ama başka bi yerde toplanalım ya bu seferki hırs oraya gelmek olsun :) ausla senden önden buyrunArkadaslar kaptanligi topraks a devrediyorum,ve takimda kalmaya devam ediyorum,haftaya hedef kilomun %80 oraninda yakalayip mezun olacagim sanirim,yani öyle olmasini istiyorum,olamazsamda olana kadar burda kalip toparladigim takimda mezun olmak isterim..
Bundan sonra kararlar topraks in kontrolunde olacaktir,giden,kalan,izine ayrilanlar kendini belli ederlerse taslar yerine daha cabuk oturur ve sorunda cözülür...
Kaptan oldugum sürede kirici olmamak icin elimden geleni yaptim,son olaylar beni biraz germis olabilir,kendimce hakli sebeplerim vardi,herkesin kendince hakli sebepleri vardi aslinda.
Ben buraya deger verdim ve kabullendim,fazla veya az bu kisinin fikrine göre degisir,benim vicdanim rahat ve benden sonra kaptan olacak topraks in burayi daha iyi yapacagina eminim...
Kurallara gelince ne karar verilirse uyarim,sorun yok![]()
bencede artık herşey düzelsin ve degişsin canım yaaa konu cok farklı yerlere saptı kimsede motive kalmadıTeşekkür ederim, senin ve tüm takım için en iyi olanın bu olacağına inanıyorum. Sonuç ben veya bir başkası önemli değil ama sen çok yıprandın ve dolayısıyla takımda çok yıprandı.
Tüm arkadaşlarımı tekrar derin bir nefes alıp yola devam etmeye çağırıyorum.
Kendi aramızda yaşadığımız bu gerginliğin tüm yarışma alanında teşhir edilmesi ne kadar da üzücühafta sonu sakin geçtiğini biliyorum fakat hepimiz daha fazla çabayla burada olmaya gayret edelim. Takım kuralları için hafta başından itibaren konuşmaya başlayabileceğimizi düşünüyorum. Herkes kendince fikirler üretip topiğe sunarsa sevinirim. Benim tarafımdan bunun dışında söylenecek birşey yok sanırım. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.
en güzelini düşünmüşsün canımtakımda birlik ve beraberliğin bozulmaması, takım arkadaşlarımın motivasyonuna olumlu katkıda bulunabilmek için kalmaya karar verdim
Pegasus hakkında hayırlısı olsun canım, Eminim bu takım içinçok fedakarlık yaptın,çok emek ve çaba harcadın amason olay gösterdi ki bunların sonucunda bir yorgunluk oluşmuş seninle, inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşabilisin
BAhar'cımmmmmmmmmm canım benim doğum günün kutlu olsun nice nice güzel ve zayıf yıllaraaaa
Topraks senin içinde kaptanlık hayırlı olsun...
Canım yaa boğazım çok kötü bugün, çay içmeye gitmiştim , niye kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaa, nerdesiniz uleyyyyyyyyyyynnnnnnn, bakın yeni konuşan tartı aldım
![]()
geçmiş olsun canım benim :2:
ben varımm :)
ama bende cıkıcam yarın için hazırlık yapıcam
senin dedigin marka masasını aldım canım bogazımı yaktım bugün inşallah izi cıkmazgüzellik ugruna bogazımı yaktım yahu yere carpacaktım masayıda
daha bi gün oldu alalı kıyamadım
ben begendim erkek arkadasım aldıelbise aldırdım :) daha dur alacaklarımı liste yaptımdı
![]()
Ne masası canım yaa anlamadım ben :26:
Bahar napıyonGeçmişe mi daldın
![]()
canım hani saç maşası sormuştum sende babyliss demiştin ya onu diyorum![]()
valla baya birikti canım yaaa :26:
ay bu sarkıda güzeell severim
oohh oohh insanın kızının olması güzelmiş :) annemde böle diyormudur acepselam
ben eve geldim Elif Duruyla evi topladık boğuştuk oyunlar oynadık ve ben yine kendimi burada buldum. Kahvemi içerken beni çok rahatlatan bir şarkıyı paylaştım sizinle ben rahatladım belki siz de rahatlarsınız diye... şimdi spor yapıcam ama ne yapacağıma karar veremedim tavsiyesi olan var mı?
aayyy bu sarkı muhteşeemmmNiye kimse bana cevap vermiyor heeeeey uyuyor musunuz?Napıyım ben de müzik dinlerim bu son şarkı sonra spora başlıyorum tramboline karar verdim. Ama buralardayım yine uğrarım. Püsküütün dediği kadar var hem vakit ayıramıyorum diye izin istiyorum hem herkesten çok buradayım . Çelişkili bir durum hakkaten...
James Blunt - Good Bye My Lover {Official Video} - YouTube
valla olurdun canım :)Hadi Aus yaklaşıyorsun iki sayfan kaldı. Bak çıkıyorum bu şarkı bitene kadar bekliyorum sonra gidiyorum.Keşke daha önce mesaj sayılarımı böyle doldursaydım , dinlediğim müziklere link versem paylaşım birincisi olurdum valla tüh hiç aklıma gelmedi. Şaka şaka
Adele Live Lounge Special - YouTube
ama tamam 28 beden pantolon dedim bende :44: kardeşimde 28 beden giyer ben 42 beden giyyordum simdi yeni hemen hemen 38 e düştüm
Hay Allah iyiliği versin senin kuzum , 28 beden kot bedeni yoksa bende 38 bedenim yani.
Kız 28 beden olsam , karacaahmete fatiha okumaya gelirsiniz bana
Azıcık geçmişe bakayım , ne kadar ekşın kaçırmışım okuyayım dedim yahu
Ne biçim izinlisin sen yahu ? Sanki sana neden kilo aldın diyen var
Boşver sen izni , gel bu hafta ikili yarış yapalım seninle , ne dersin![]()
yaa ben yinemi yanlış anladımmOh be kendimi DJ gibi hissetmeye başlamıştım nihayet gelebildin. Ya ben utanıyorum artık zayıflama topiğinde devamlı kilo alıyorum takım ortalamasını düşürüyorum kimse bişey demiyor ama buna hakkım yok o yüzden pek istemiyorum yeterli kiloyu verene kadar listede olmayı. Ben listede olmıyım ama senle kapışalım olur mu? 2 düello yaptım ikisinde de kaybettim 3. bana koymaz nasıl olsa ha ha ha...
Baharın beden muhabbetini okuduğumda o kadar gülmüştüm ki ama açıklamadım niyeyse 28 bedeni yavrum yaa.. Kız senin 28 bedeni görünce bunalıma girmiştir heralde ben niye 38 im diye...
Tamam bende bir kere yarıştım kaybettim wuwuma . Ölüm oruçlarından yapıyordu o , 3 kilo mu ne vermişti
Ben bu hafta 1,9 verdim , şanslısın haftaya imkansız bu kadar veremem .
Ama seni yenmek için rocky nin maçlara hazırlandığı gibi hazırlanacağım![]()
haaa maşa diyosunn, inşallah menun kalırsın canım , bende çok yorum okuyarak almıştım o markayı , bana müsade canım, eşim yeter artık diyooiyiakşamlar
Aşkın pasta yaptırır da yemeden olur mu yahu ?
Yeni yaşın tekrar hayırlı olsun tatlım .
Bu arada geçmişi okudun mu okuyacak mısın bilemem de sana yazdım 28 beden kot = 38 beden demek zaten . Aynı bedendeyiz tatlım yani![]()
bende sizleri ve seni cook özledim canım benimBirinci olan Kornet dondurma yesinnnnnnnn , kazanamayanda ceza olarak hangi bölgede sorun yaşıyorsa o bölge için 300 defa hareket yapsın olur mu
Zevkle yarışırımhadi bakalım birinci belli 2.leri görelim
Seni kim özlemez ki yahuYeniden iyi ki doğdun
![]()
cook teşekkür ederim zeynep ablacımmbaharım kuzum doğum günün kutlu olsun bebeğim :)![]()
![]()
yeni yasın saha mutluluk getirsin sevdiklerinle beraber uzun yıllar geçir canım benim
güzel menü canım ama hep salatalı olmuş az olmuş sankim :44:bu arada menümüde paylaşayım :))
sabah; yarım litre ıkıl su
1 dilim çavdar ekmek, 1 dilim peynir, 2 çatal sosisli yumurta
ara; 1elma
öğlen; 1 kase çorba, büyük bir kase yoğurtlu semizotu, üzerine yulaf ezmasi serperek yedim
ara; 1 su bardağı light süt
akşam;1 tane kızarmış balık derisini ve yağlı kısımlarını soydum bol salata 1 dilim çavdar ekmeği
gece;1 porsiyon meyve
spor; 45 dk. leslie walk,
bu arada günde 3 kez 8 er set ağırlık çalışıyorum.
canım menün hastalıgından dolayı düzensiz aralar yok iyileşince düzeltirsinbende menümü yazmamısım...
dünkü menüm;
sabah 1 yumurta 1 domates azck peynir 1 dilim ekmek
öğlen 4 kasık bulgur pilavı 3 kasık cacık
aksam azck patlıcan yemegi kıymalı, az salata 1 dilim ekmek
aralar yok malesef ilac kullanıyorum ilk 10 gün mide bulantısı yaparmış o yuzden bisey yiyemiyorum ana ögünleri zorla yiyorum
spor yarım saat yürüyüs 200 mekik
aaayyyy canım yaaa bende seni ayrı ayrı cook seviyorum iki hafta özlicem seni ama gitmiceksin gibi görünüyoCanım kusura bakma çıkmıştım netten şimdi gördüm yazdığını. Yağdı ama çok değil yarım saat kadar o da aşık ıslatan yağmurdu, tatlı tatlı yağdı yani...
Kuzu ben çok özledim seni ama dile getirmedim içimden geçirdim o da kabul mü ? Sen o kadar masumsun , o kadar sevimlisin ki beni çok rahatlatıyorsun. Olmadığında gerçekten arıyorum seni...
Şşşşş noluyor bakıyım , Ausa muc muck bize Ya Rabbi şükür. Hımmmmm çok kızdım şimdi....
Ben de izlemiş bulundum canım yaa, sen gerçi sadece Ausa izle demişsin ama kusura bakma izledim artık, çok güzeldi. Acaba Ausun çocukluğunu öyle mi canlandırdın gözünde, bilmiş bilmiş konuşan bıcırık bir kız ya o bakımdan mı acaba sadece Ausa izletmek istedin... Ya Aus kusura bakma, elimde değil illa lafın bir ucunu sana getirme gereği duyuyorum niyeyse..
Ayy Baharcım orası benim için çok önemli. Geçen Kasım ayında oraya gittiğimizde hayatımı çok etkileyecek iki duam olmuştu, Allaha çok şükür ikiside kabul oldu. Haziranın ilk haftası Allah nasip ederse yine gelicez Tarsusa ben dualarım kabul olduğu için orada bişeyler dağıtmak istiyorum. Belki başka dualarımda olur. Bağtıl inançlarım yoktur ama Eshab ı keyf yüzü suyunu hürmetine dedim ilk defa böyle bir niyette bulundum , ki oraya gezme amaçlı gitmiştik, ne abdest ne tülbent hiçbirşeyimiz yoktu. Allah dualarımı kabul edince orası benim için özel bir yer oluverdi.
Aaa ne güzel bir ödül ve ne hoş bir ceza...Çok iyi düşünmüşsün bence...Aus bu ödül için asılabilirim düelloya. O korneti sana yedirmem...
Eşinin hediyesi olan aletlerle mi çalışıyorsun ağırlığı, nasıl memnun musun? Ne var o setin içinde? Resmini görmüştüm ama inceleyememiştim.
:) bilim erkek arkadasım yedirse bi dilim diger arkadasım bi dlim digeri e bilimde ben yiyem elim ayagım tutuyoanket mi röpörtaj mı? anketi hatırlayamadım:44:
beğendim, sen kahveyle ben sabahın köründe süt ile :))
sen şu izin işini bi daha düşün zaten burdasın:) ben de trambolini tekrar diktirdim bugün alıcam, eftelya bana vermiycekmiş artık hep koparıyosun diyo((( çok mu hırpalıyorum ne bileyim anlamadım habire kopuyo
ben biriyle yarışınca veremiyorum ama birini bulayım bari bu hafta rakip aranıyoorrrrrrrrrr
bence bu hafta daha çok vereceksin
teşekkür ederim canısı, evet röpörtaj yapalım haftaya eksik kalanlarla, yanlız daha önce de yazmıştım yeni gelen değil de takıma yani listeye eklenen kişilerle yapalım diyorum sonra giden olabiliyor
o sıfır stresten bana da lazım ben de takılıyım mııııııııııııııııı
hadi bakalım kolay gelsinbir acayip zor yarış
banane aman ben anlamam çok hesaplı ince iş
çok alakasız oldu ama napıyım aklıma bu şarkı geldi :)))
vayyyyyyyyyyyyy iddialıyız bakıyorum, yanlız rapunzelin çok sıkı kilo verdiği haftalar var dikkat et benceeeeee
offf benim de yazdığım hedefe az kaldı yok bu sefer orasına burasına sayı da ekleyemem ayın son günü zaten 31 mayıs 69,9 bunu neye çevirebilirim acep
evet yarışmalar başlamış sen de rakip ara kendine, ben birine karar veremedim senle mi yarışsak acaba:44:
osmalak ilacın adıydı cimcime öyle yazmıştı annem de kullanıyor ordan hatırlıyorum
süpersiiiiiinnnnnnnnnnnn
ben de izledim, çok bilmiş bacaksız :)))) görmüştür birilerinden
iyi eğlenceler canısı, aşkonun elinden bir dilim yersin artık pastayı fazla kaçırmaaaaaaaaaaa
biz de mi dondurmadan soğumak için 1 hafta sadece dondurma yesek acaba:44:
sen onu evlenince yakına al duramaz sensiz, ansının kuzusuuuuuuu
ben uyuttum ama gelemedim çünkü yine o da beni uyuttu
evet kesinlikle akşama kadar bir dakka kıçlarının üstüne oturmuyolar gece de insan biraz çabuk uyur di mi yok
güzel canım ben de alıcam ağırlık şimdi arada kürek çekiyorum o da iyi geliyor kol ve göğüse ama işyerinin orda gördüm ben de alıcam kaç kiloluk alsam acep
çok az olmuş elif, ne ilacı kullanıyorsun hayırdır![]()
güzel canım mennün sporda aynı kezaselam kızlaarrrrrrrrr
önce yazılanları okudum şimdi de dünkü menümü yazayım bugün evde işim çok eğer vaktim kalırsa halıları yıkamak istiyorum. en sevdiğim ev işi halı yıkamak:))) sanırım çoook nadir yapılıyo ya ondan seviyorumyok yok suyla oynamak hoşuma gidiyor:))
sabah
yarım porsiyon börek
çay
ara
3 eti burçak
yeşil çay
öğlen
kepekli ton balıklı sandviç
kola zero yarım
ara
3 kuru kayısı
10-12 badem
akşam
3 z.yağlı biberdolma
yoğurt
yarım kase mercimek çorba
su 1.75 lt
spor yarım saat jillian 1. level ( pazartesinden itibaren 2. levele geçicem)
anam aralardan sarısın ib fıstıkmı gördüm acababahçenin resimlerini çekmiştim, birkaç tane de size göndereyim :)))
Eki Görüntüle 714762 Eki Görüntüle 714763 Eki Görüntüle 714764 Eki Görüntüle 714765 Eki Görüntüle 714766 Eki Görüntüle 714767 Eki Görüntüle 714768 Eki Görüntüle 714769 Eki Görüntüle 714771 Eki Görüntüle 714770
yaa zeynep abla hiç kaçamak yapmıyom kaçamak yapda yazıdıgım cevaplar degişsin benimgünaydınnn güzel bayanlarrr
menümü yazıyım cıkıcam evden şimdi
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda yaylanarak zıplama
1 kupa yeşil cay
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 domates
3 ceviz
1 kk kadar peynir
bolll maydanoz
ara 1 kutu süt
öğlen 5 kasık barbunya
bol yeşillik salatası
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
akşam
5 kasık madımak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
salata
ara
1 ç.bardagı süt
1 elma
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim ama cogu zamanı mezdeke yaptık kızlarla :) :)
50 tane mekik
akşam karsı komsum ,kızım sonra eşlerde katıldı 1 saat hızlı tempoda yürüdük
Zeynep ablacım sana da günaydın;
Menü de spor da çok güzel. Madımak yemeği nasıl birşey ilk defa duydum.
Aldık canım teşekkürler.
Süpeeer. Sizin ev müstakil mi?
Senin menüler önceden hazırlanan bir listeden değil değil mi ? Yani gün içinde mümkün olduğunca diyete uygun şeyler yiyorsun ama bulunduğun ortamda ne varsa onların içinden seçiyorsun değil mi?
Yani yanlış anlama menün güzel, sorma amacım şu , ben düzenli liste uygulamak çok istiyorum ama en ufak bir uymama durumunda bırakıyorum. O yüzden yanlışımı düzeltmeye çalışıyorum. O bakımdan şimdi herkesin listesini daha bir dikkatli incelemeye başladım gün içinde neler yenilebilir,kimler neler yiyor, diyelim ki listemde olan yemeği hazırlayamadım onu nasıl telafi edebilirim diye didikliyorum da listeleri...
dünkü muhteşem menüm şöyle:
sabah ılık suu
2 ince dilim ekmek arası peynir
sütlü neskafe
ara 2 küçük nektarin
öğlen 4 ızgara köfte domates 1 dilim ekmek
ara yok
akşam 1 tavuk budu derisiz
2 kaşık p.pilavı
1 kase cacık
ara 1 elma
nöbette otururkene bi avuç beyaz leblebi atıştırdım.nöbette bişeyler yememek çok zor oluyo
su 2 lt.
spor ev süpürme kaç gündür hiç bi işe bakamadım ortalığı toplayıp süpüreyim dedim.bugün yürüyüşüme başlıycam artık 1 haftadır iyi serdim kendimi![]()
demmay; gogo; topraks; zeynep abla; aus
sizler gerçekten çok ayrıcalıklı önemli insanlarsınız.sadece bunu bilmenizi istedim. hoşçakalın. artık burası bana fazla gelmeye başladı.
Günaydın kızlar, hemen dünki menümü yazayım;
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, kavun karpuz 3+3 dilim, biti çayı, 1 dilim ekmek
Ara; 3 kayısı, 1 bardak süt
Öğlen; 1 biber dolması, 4 yk yoğurt
Ara öğün; 1 şekersiz türk kahvesi, 2 ince kare bitter çikolat
Akşam; Kepekli peynirli makarna 6 yk, 5 yk yoğurt
Ara; 3 diyet bisküvi, bitki çayı
Su; 3 lt
Spor; yokKarnım ağrıyordu
Iyi günler.
Dün yediklerimi yazip cikmam lazim,firsat bulursam gecmisi okumaya calisacagim.
Sabah
2 dl kepek ekmegi arasi beyaz peynirli tost,cay
ara
5 kiraz,1 kayisi
ögle
4 kasik taze fasulye,1 dl ekmek
ara
1 cay bardagi kefir,1 seftali
aksam
3 kasik ciger kavurma,2 kasik bulgur pilavi,ayran
su
3 lt
spor
1 saat stepper,1 saat bisiklet,300 mekik,30 dk zumba
hımm ben geldim ama kimse yokmuş kızlar neden gelemedigimi de yazim dün akşam erkek arakdasımla dısarda dogum günümü kutladık dokuzda eve geldim annem dayımla dedemi doktora götürmüş dedem bi kaç gündür cırcır olmuştu durmayınca acile götürmüşler annaneminde kuran kursundaki arakadasları urfaya gezi düzenlemiş oraya gidecekti dün akşam oda evde olmauınca dedemi bize getirdiler dün on birde eve geldiler hemen uyucaktı dedem salona hazırladık yatagını bende nete salondan girdigim için dedem git yat uyuyamamıyom sesinden dedi :) hemn cıktım
sbahda yine doktora götürdüler tahliller için bişey cıkmamış cok şükür ama teyzemler dayımlar bize geldiler sabahdan o yüzden akşama kadar giremedim teyzemin torunu var 3 yasına giricek akşama kadar fış fış kayukçuu :) yu dinledik 4 gibi gittiler bende spor yaptım uzanmıştım uyuya kalmışım bi uyandım saat 6 bucuk kalktım karnımı douyrdum dus aldım felan bu saat oldu yarında arkadaslarla ve erkek arkadasımla piknige gidicez dogum günümü yeni kutlicaz pasta hakkımı yarın kullanıcam o yüzden nacizane izninizle![]()
canım ben 38 bedeni farklı biliyomuşum demekki :)) ama şunu biliyom en son kışın yıl başı akşama erkek arkadasımla bana pantolon almaya gitmiştik 42 bedene zor sıgmıştımhep beli dar oluyo bacaklar bol pantolonu alıyom bacakları daralttırıyordum
ben cıkıyorum dün dedem kovdu bugün annemiyi geceler hepinize geçmişe bakmakdan menümü de yazamadım amaan amaan yahu
![]()
gecmiş olsuunnnuşagum tam benlik bu :) :)
arkadaşımın oglu amelyat olmuş oraya gidiyoruz kızlar gelince uğrarım :)
tamam o zaman dediğin gibi olsun mantıklı geldi, o zaman 2 dilim baklava diyelim yada 1 dilim pasta hangisini seversin
Canım boğazım çok fena, akşam yemeği yedim ve dayanamadım uyumuşum, akşama ben ders çalışacağım gelemezsem kusura bakmayın emi
Canım yesek sonra onu eritmek için yaparız sporumuzu , o işin rengi, zaten oturup 1 kilo yemeyeğiz ki, 1 porsiyon yiyeceğiz, akşam eşim algida maraş cup dondurma getirdi baktım kalorisine 102 kalori 1 tane muzla aynı kalorisi yani...
Allah mekanını cennet eylesin Kazım Koyuncu'nun, halim olsa vallahi oynardım![]()
kolay gelsin kızın da hamaratmış maşallahhayyy Demmaycım tam kapatıyordum şimdi gördüm seni, öpüyorum canım kızım çekiştiriyor temişlik yapalım anne diye. Şevkimiz kaçmadan biraz bişeyler yapalım. Kusura bakma canım. Görüşürüz.
cnm benim degil goncanın misafiri gelecekti ben misafirlige gitiim bugunAnlaşılan herkesin plan programı var. Biz de kızımla temizlik yapıcaz şimdi, birazcık yarına ön hazırlık olsun ki yarın işim erken bitsin gün bize kalsın. Arada uğramaya çalışırım.
Aus fuardaki kitapları orada okumaya başladı heralde...
Zeynep abla, umarım ciddi birşeyi yoktur ameliyat olan çocuğun Allah şifasını versin. Erken glirsen görüşürüz.
Eftelyaaa nerelerdesin canım, seni özledim ben.
Rapunzel misafirlerini rahat rahat ağırla canım nasılsa kimse yok burada.
Demmay yine kitaplara gömülmüş ders mi çalışıyorsun?
Baharcım sen nerelerdesin?
Pegasus işlerini halledip gelecektin bitmedi mi daha?
Topraksım sen bugün çok yoruldun sana hediye
Eki Görüntüle 715215
Gonca Abla senle biraz önce görüşüyorduk yarım kaldı.Dediğim gibi selam veremeden çıktım kusura bakma.
Cimcimecim senin hafta sonu nete giremediğini bildiğim için sana seslenmiyorum bile...İyi tatiller canım.
Gerbera sen nasılsın canım , bayadır senle de denk gelmiyoruz.
Pokemonum seni tanıdığıma çok memnun oldum. Senin muhabbetini özliycem. Face e kırk yılda bir giriyorum denk gelirsek görüşürüz. Herşey gönlünce olsun.
Umarım kimseyi atlamamışımdır. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum. Ben kaçar... Büyük ihtimalle bu gece daha giremem.Kendinize iyi bakın...
gecmiş olsun tartı baya dobraymışşCanım yaa boğazım çok kötü bugün, çay içmeye gitmiştim , niye kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaa, nerdesiniz uleyyyyyyyyyyynnnnnnn, bakın yeni konuşan tartı aldım
![]()
ben cıkıyorum dün dedem kovdu bugün annemiyi geceler hepinize geçmişe bakmakdan menümü de yazamadım amaan amaan yahu
![]()
2 aydır diyet listenim dışına asla çıkmadım canım listenin dışında ağzıma lokma yürmüyorumbende sizleri ve seni cook özledim canım benim
bende yarısmak isterim fıstıklaarr
cook teşekkür ederim zeynep ablacımm
güzel menü canım ama hep salatalı olmuş az olmuş sankim :44:
canım menün hastalıgından dolayı düzensiz aralar yok iyileşince düzeltirsin
aaayyyy canım yaaa bende seni ayrı ayrı cook seviyorum iki hafta özlicem seni ama gitmiceksin gibi görünüyo
dün akşam aus vardı die aus izle dedim tam bişeyler daha dicektim dedem geldi yat zıbar dedi
sen ve diger arkadaslar herkez izleyebilir gece gece gülün die paylaştım canım benim ben cok güldüm de :)
annemede izlettim anneside demek öle yapıyoki babasına cocuk öle ögrenmiş dio :)
:) bilim erkek arkadasım yedirse bi dilim diger arkadasım bi dlim digeri e bilimde ben yiyem elim ayagım tutuyoaha pasta bitti
güzel canım mennün sporda aynı keza
anam aralardan sarısın ib fıstıkmı gördüm acabayerim ben onun heryerini yaaa cok tatlıı
yaa zeynep abla hiç kaçamak yapmıyom kaçamak yapda yazıdıgım cevaplar degişsin benimmaşallah abla menü spor süpeerrr
o sorun bende cook büyük canım o yüzden bişeye baglı yapamıyorum![]()
iyi akşamlar canım sen yorulmadın mı :) :)iyi akşamlaaaaaaaarrrrrrrr:)
elifçik sen ben ve 4 ziyaretçimiz var, nasılsın, ablusgarp( eftelya bana öyle der bazen) nasıl :)))