• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anlaşılan herkesin plan programı var. Biz de kızımla temizlik yapıcaz şimdi, birazcık yarına ön hazırlık olsun ki yarın işim erken bitsin gün bize kalsın. Arada uğramaya çalışırım.

Aus fuardaki kitapları orada okumaya başladı heralde...

Zeynep abla, umarım ciddi birşeyi yoktur ameliyat olan çocuğun Allah şifasını versin. Erken glirsen görüşürüz.

Eftelyaaa nerelerdesin canım, seni özledim ben.

Rapunzel misafirlerini rahat rahat ağırla canım nasılsa kimse yok burada.

Demmay yine kitaplara gömülmüş ders mi çalışıyorsun?

Baharcım sen nerelerdesin?

Pegasus işlerini halledip gelecektin bitmedi mi daha?

Topraksım sen bugün çok yoruldun sana hediye

Eki Görüntüle 715215

Gonca Abla senle biraz önce görüşüyorduk yarım kaldı.Dediğim gibi selam veremeden çıktım kusura bakma.

Cimcimecim senin hafta sonu nete giremediğini bildiğim için sana seslenmiyorum bile...İyi tatiller canım.

Gerbera sen nasılsın canım , bayadır senle de denk gelmiyoruz.

Pokemonum seni tanıdığıma çok memnun oldum. Senin muhabbetini özliycem. Face e kırk yılda bir giriyorum denk gelirsek görüşürüz. Herşey gönlünce olsun.

Umarım kimseyi atlamamışımdır. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum. Ben kaçar... Büyük ihtimalle bu gece daha giremem.Kendinize iyi bakın...
canım bende bilmiyom kaç gündür bana ne oldu :9::52:
ayyy Demmaycım tam kapatıyordum şimdi gördüm seni, öpüyorum canım kızım çekiştiriyor temişlik yapalım anne diye. Şevkimiz kaçmadan biraz bişeyler yapalım. Kusura bakma canım. Görüşürüz.
aman allahım kızındaki temizlik aşkına bak babay kaçırma bu fırsatı :32::32:
haaa maşa diyosunn, inşallah menun kalırsın canım , bende çok yorum okuyarak almıştım o markayı , bana müsade canım, eşim yeter artık diyoo :9: iyiakşamlar
canım bugün yaptım papazın sacı gibi oldu :52: parmagımı yaktım kırdım oldum su masayı:37: neden ben yapamıyom anlamadım gitti içine sardım olmadıdısına sardım olmadı :52::52:
İşte muhteşem menüm yazınca :53: şu şekilde okumaya başladım acaba neler var diye ama gayet güzel olmuş.

:63::63::63::63::63:

:57::57::57: Sana karşı hissiyatımı anlatan iki adet smiley yolluyorum , görüşüceğiz , kararın hayırlı uğurlu olsun .

Güzel canım , bitter çikolata da göze batmıyor :34:

Akşam yoğun , sabah ve öğle az olmuş .

Spor için söyleyecek söz yok .

Sen ne tatlı bişeysin yahu :16:

Hadi çık bakalım , bende az bakayım dedim .Şimdi çıkacağım .
sende ccoooooook tatlısın bebegiimmmm :54::54::54:
gecmiş olsuunnn

tamam o zaman dediğin gibi olsun mantıklı geldi, o zaman 2 dilim baklava diyelim yada 1 dilim pasta hangisini seversin

kolay gelsin kızın da hamaratmış maşallahh :nazar::nazar::nazar::34::34::54:

cnm benim degil goncanın misafiri gelecekti ben misafirlige gitiim bugun :34::16::54:

gecmiş olsun tartı baya dobraymışş :1::1::1:

iyi geceler cnm deden icin gecmiş olsun:34:
teşekkür canım dedeme kolumu sürttüm belik bana cırcır bulaşırmı die tık yok :52::52::9::9:
2 aydır diyet listenim dışına asla çıkmadım canım listenin dışında ağzıma lokma yürmüyorum
s kurabiyeyi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk severim ama yiyemiyorum :43: :43:

arada ye zeynoşum ya nefsini körelt biraz bak ben yemedim yemedim pastayı çostum bugün :26::26:

Kızlargünaydın, pikniğe gideceğiz hemen hızlı bir şekilde yazayım menümü

Kalkar kalkmaz 1 bardak su

Sabah; 1 kk peynir, bol yeşillik, şekersiz çay, 1 dilim ekmek

Ara; 3 tane kuru kayısı

Öğlen; kahvaltıyı çok geç yaptığımdan 1 kase müsli+ 1 bardak sütle

Ara; 1 türk kahvesi şekersiz 2 ince kare bitter çikolata

Akşam; Kıyma kavurma 4 yk, 2 dilim ekmek, 2 kase cacık

Ara; 3 form bisküvi, şekersiz çay

Su; 3 lt

Spor; yok
canım aksam agır olmuş ve yine bitter cikolata yemişssinn :20: sporda olmayınca daha hafşf yemelisin bence
Günaydınlar , keyifli pazarlar :3:

Günler günleeeer sonra bugün nihayet evdeyim :ssz:

Dünkü menüm ;

Sabah :

1 fincan çay
Yağsız menemen ( 4-5 çatal)
3 zeytin
1-2 parça dil peyniri
2 dilim kepek ekmek

Ara:

1 elma

Öğle:

Yine dışarıdaydım . Tavuklu sandviç yedim ayranla beraber.

Ara:

1/2 porsiyon kazandibi (dünya üzerinde bende seratonin salgılayan tek tatlı :52: )

Akşam:

1 kase çorba
Tavuklu pilav (4-5 kaşık)
Yoğurt
Salata

3 litre kadar su
Arada bir yerde limonata vardı yazmayı unuttum .Şekersiz 4 cal lik.

Spor 3,5 saat kitap fuarı yürümek :1:

Sabah yürüyüşümsü koşu 1 saat.
menü güzel kazandibi dısında canım sporda güzel
selam hatunlar

halılar bitti bugün ütü günü:43:
biraz ütüdeyim biraz burdayım:54:
kolay gelsin canımmm:54::54:
tamam canım bulabilirsen iyi olur bir de ağırlık alıcam ama pokemon 3kg demişti o bana fazla gelebilir 2kg olanlarla başlıyım diyorum
kazandibini ben de çok severim
taktik bakalım baby nasıl gaza getirecek:52:
ben hiç yemedim onu nasıl bişeyki aceb :44::44:
Bulamadım , hep göğüs kası denilince ağırlık hareketleri var ama bu çok kolay bir hareket.

Bak şimdi sağ kol pazu kısmını sol elle , sol kol pazu kısmını sağ elle kavrıyorsun , önünde çapraz şekilde oluyor kolların , sonra tuttuğun yerleri geriye doğru hızlı hızlı itiyorsun , sen bunu yatıkça istemsiz bir şekilde göğüsler ; ayy nasıl anlatsam bilemedim zıplıyor gidi oluyor :52::52:

Oturduğun yerde bile yapabileceğin ve çok işe yarar bir haraket , tecrübe ile sabit :34:

Berbat anlattım o ayrı , bu anlatımı uygularken düğümlenip kalmayın sakın ha :8:
:) denedim ama anlamadım nasıl yapıldıgını :9::9:
Iyi günler

sabah
1 dl ekmek,peynir,salata
ara
2 kayisi
öglen
1 kase corba,1 dl ekmek
ara
1 seftali
aksam
1 kase ton balikli salata
su
2,3 lt
spor
2 saate yakin bisiklet gezmesi,40 dk zumba,30 dk stepper,300 mekik

canım baya az geldi menü bana sabah salatayı nasıl istedi canın :44:
ögle az olmus,sporda olsaydi sorunsuz olacakti

her ne kadar kazan dibi bana siritmis gibi gelsede güzel

kek fazla geldi,kizartmada 2 catalda olsa aksam olmasaymis daha düzenli olurdu

evet cnm,düzensiz olmus ama senin toparlayacagina eminim ben,afiyet olsun:16:

sanada mutlu bir gün dilerim tatlim,afiyet olsun:54:

Baharcigim deden icin gecmisolsun:16:
teşekkürler canım benimm :16::16:
selam kızlar ancak girebildim foruma:3: cumadan itibaren tüm menülerimi yazıyım:9: biraz önce mezdekemi de yaptım bugünkü spor faslını kapadım:32:

cuma

sabah
çeyrek pohoça peynirli
çay

ara
2 adet diet bisküvi
kahve

öğle
yarım tabak mantı

ara
1 adet elma

akşam
2 adet biber dolma
yoğurt

2 lt su
150 mekik...

cumartesi

2 dilim yumurtalı peynirli ekmek( fırında)
domates
çay

öğle
makarna
yoğurt

akşam
2 kaşık pilav
salçalı köfte
yoğurt

3 lt su
spor olarak bol bol temizlik dip köşe ayrıca teyzemin evinin tüm camlarını sildim öldüm yorgunluktan:32::32:

pazar
sabah
2 adet küçük çiçek ekmek
peynir
1 yumurta
çay

ara
1 adet biber dolma

öğle
çeyrek ekmek köfte

sonra sporlara başladım şimdiden 2 lt su oldu zaten:1: yarım saat bisiklet 30 dakika mezdeke

henüz akşam yemeğini bilmiyorum ama çok tokum belki de bişey yemem bakcaz duruma göre:1:
güzel canım menüleerr pazarı niye yazdın daha akşam olmadı :52::52:
bence çok abartılı birşey yok menün de sporunu da yapmışsın daha ne olsun:4:

menün iyi bence spor olarak da piknikde bol bol atla zıpla:27:

menün iyi bence ya kazandibi de sütlü tatlı bence ben abartılı görmedim hem yazları herkes daha fazla kilo verir:34:

bu haftasonu çıkmadın temizlik yaptık bol bol bizim teyzemiz 52 yaşında annemiz babamızda ayvalıkta yaşıyo:52: ben de ablamların başına kaldım sevgilim yakında askere gidicek evden dışarı pek çıkmam heralde o gidince yas tutucam biraz:5: ya ben herşeyden azar azar yiorum ama yazları çok çabuk kilo veriyorum 2 hafta sonra tatile gidicem bol bol yüzücem zayıflamış dönerim merak etmeyin:21::32::52:

askeremi gidicek erkek arkadasın kaç ay yapıcak :5:

perşembe menüm
sabah bi bardak ılık su biraz hoplama saymadım
az peynir bi dilim ekmek cay
ara: 2 kuru kayısı biraz ceviz galiba bi tane kadar
öglen peynirli sandivic
ara bi bardak ayran bi ceviz 5 kuru kiraz
akşam
4 kaşık menemen 2 dilim ekmek bi kase yogurt cok acıkmıştım ekmek falza oldu ama cavdar ekmegiydi
ara yok
spor sabah 60 akşam 50 dakka yğrğyğş hızlı hızlı ve 200 ip atlama
su 3.5 litre

cuma menüm
sabah bas dönmesiyle uyandıgım için hiç bişey yiyip içemedim
yolda işe giderken iki poaca yedim :26: bi tane kayısılı meyve suyu
ara yok sadece yeşil çay var halen midem bulanıyodu
öğlen arakadaslarım cagırdı dogum günümü kutladık bi dilim ekmek 1 şiş tavuk ızgara bi bardak tuzlu ayran tansiyonum düşmüştü yarım dilim ekmek
ara yok
akşam dısardaydım erkek arkadasımla lokantaya gittik yarım dürüm kebab ( biraz fazla etli oldu biliyorum :5: )
ara yok

spor sabah 1 saat akşam 2 saat yürüyüş
su 2 litre ancaır içemedim
bi kase 5 i bi arada yeşil cayı içtim ögleden sonra

bahar cnm,masa yerine sac düzlestirici alsaydin keske,masadan cok daha kisa zamanda,daha dogal bukleler yapiliyor düzlestiriciyle
eger istersen you tube dan bakabilirsin,bulamazsan sana link gönderirim düzlestiriciyle yapman konusunda,yinede sen bilirsin,ben sadece fikrimi söyledim:34:

cumartesi menüm
sabah bi bardak ılık su 30 ip atlama
kahvaltıda biraz tavada yumurta 3 lokma kadar biraz peynir yeşillik domates salatalık iki dilim ekmek cay
ara bir tane muz
öğlen 5 tane sarma bi tane patlıcan dolması bi tane patates dolması ekmek yok bi kase cacık
ara 3 tane kayısı taze olanı kuru olanı degil
bir türk kahvesi daha sonra
akşam yine dolma vardı bi kase sade sehriye corbası 2 tane dolma ekmek yok bi tabak salata
ara yok
su 3lt
spor sadece 200 ip atlama yürüyüş yok :26:

cuma menüm
öğlen arakadaslarım cagırdı dogum günümü kutladık bi dilim ekmek 1 şiş tavuk ızgara bi bardak tuzlu ayran tansiyonum düşmüştü yarım dilim ekmek
ara yok
akşam dısardaydım erkek arkadasımla lokantaya gittik yarım dürüm kebab ( biraz fazla etli oldu biliyorum :5: )
ara yok

gecmisolsun cnm
kendinde söyledigin üzere biraz etli plmus ama göz tirmalayan bisey yok bence,afiyet olsun:16:

bahar cnm,masa yerine sac düzlestirici alsaydin keske,masadan cok daha kisa zamanda,daha dogal bukleler yapiliyor düzlestiriciyle
eger istersen you tube dan bakabilirsin,bulamazsan sana link gönderirim düzlestiriciyle yapman konusunda,yinede sen bilirsin,ben sadece fikrimi söyledim:34:

canım ince düzleştiricimde varda bide bu maşanın tadına bakim dedim yanmadık yerim kalmadı :9: bogazım kolum ve parmagım yandı iz kalmaz inşallah baya belli çünkü
canım ben cıkıyorum yemek yapıcakmısız annem cagırıyor öptüm seniii:54::54::54::54:

Biraz daha kimse benimle konuşmazsa geçmişe dönerim bak ona göre :32::32:

canım kendi kendinemi kusura bakma dedin :53::9::9:

Yok kız deli miyim ben tamam bazen kendi kendime konuşuyorum ama o boyuta ulaşmadım daha...:9:

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın arkadaşlarla kahve içmeye gidicem :34::52:
öpüyorum hepinizi:54:

Ooooh bekarlığın gözünü seveyim.. . Çok kıskandım...

perşembe menüm
sabah bi bardak ılık su biraz hoplama saymadım
az peynir bi dilim ekmek cay
ara: 2 kuru kayısı biraz ceviz galiba bi tane kadar
öglen peynirli sandivic
ara bi bardak ayran bi ceviz 5 kuru kiraz
akşam
4 kaşık menemen 2 dilim ekmek bi kase yogurt cok acıkmıştım ekmek falza oldu ama cavdar ekmegiydi
ara yok
spor sabah 60 akşam 50 dakka yğrğyğş hızlı hızlı ve 200 ip atlama
su 3.5 litre

Bence ekmek fazla olmamış.

cumartesi menüm
sabah bi bardak ılık su 30 ip atlama
kahvaltıda biraz tavada yumurta 3 lokma kadar biraz peynir yeşillik domates salatalık iki dilim ekmek cay
ara bir tane muz
öğlen 5 tane sarma bi tane patlıcan dolması bi tane patates dolması ekmek yok bi kase cacık
ara 3 tane kayısı taze olanı kuru olanı degil
bir türk kahvesi daha sonra
akşam yine dolma vardı bi kase sade sehriye corbası 2 tane dolma ekmek yok bi tabak salata
ara yok
su 3lt
spor sadece 200 ip atlama yürüyüş yok :26:

Bu da güzel olmuş. Ayy çok severim patates dolmasını ama niyeyse hiç yapmadım. Yapanlarınkini yiyorum o daha güzel oluyor he he

cuma menüm
ara yok
ara yok

Bence et de aşırı olmamış dürümü zaten yarım yemişsin aşırı bişey yok bana göre.

Hu huuuuuuuu :3:

Kim var kim yok bakayımmm :6:

Ben geldim, buradayım ama kim var kim yok bakmadım. Direk geçmişe gittim...

Back
X