- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
canım bende bilmiyom kaç gündür bana ne olduAnlaşılan herkesin plan programı var. Biz de kızımla temizlik yapıcaz şimdi, birazcık yarına ön hazırlık olsun ki yarın işim erken bitsin gün bize kalsın. Arada uğramaya çalışırım.
Aus fuardaki kitapları orada okumaya başladı heralde...
Zeynep abla, umarım ciddi birşeyi yoktur ameliyat olan çocuğun Allah şifasını versin. Erken glirsen görüşürüz.
Eftelyaaa nerelerdesin canım, seni özledim ben.
Rapunzel misafirlerini rahat rahat ağırla canım nasılsa kimse yok burada.
Demmay yine kitaplara gömülmüş ders mi çalışıyorsun?
Baharcım sen nerelerdesin?
Pegasus işlerini halledip gelecektin bitmedi mi daha?
Topraksım sen bugün çok yoruldun sana hediye
Eki Görüntüle 715215
Gonca Abla senle biraz önce görüşüyorduk yarım kaldı.Dediğim gibi selam veremeden çıktım kusura bakma.
Cimcimecim senin hafta sonu nete giremediğini bildiğim için sana seslenmiyorum bile...İyi tatiller canım.
Gerbera sen nasılsın canım , bayadır senle de denk gelmiyoruz.
Pokemonum seni tanıdığıma çok memnun oldum. Senin muhabbetini özliycem. Face e kırk yılda bir giriyorum denk gelirsek görüşürüz. Herşey gönlünce olsun.
Umarım kimseyi atlamamışımdır. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum. Ben kaçar... Büyük ihtimalle bu gece daha giremem.Kendinize iyi bakın...
aman allahım kızındaki temizlik aşkına bak babay kaçırma bu fırsatıayyy Demmaycım tam kapatıyordum şimdi gördüm seni, öpüyorum canım kızım çekiştiriyor temişlik yapalım anne diye. Şevkimiz kaçmadan biraz bişeyler yapalım. Kusura bakma canım. Görüşürüz.
canım bugün yaptım papazın sacı gibi olduhaaa maşa diyosunn, inşallah menun kalırsın canım , bende çok yorum okuyarak almıştım o markayı , bana müsade canım, eşim yeter artık diyooiyiakşamlar
sende ccoooooook tatlısın bebegiimmmmİşte muhteşem menüm yazıncaşu şekilde okumaya başladım acaba neler var diye ama gayet güzel olmuş.
Sana karşı hissiyatımı anlatan iki adet smiley yolluyorum , görüşüceğiz , kararın hayırlı uğurlu olsun .
Güzel canım , bitter çikolata da göze batmıyor
Akşam yoğun , sabah ve öğle az olmuş .
Spor için söyleyecek söz yok .
Sen ne tatlı bişeysin yahu
Hadi çık bakalım , bende az bakayım dedim .Şimdi çıkacağım .
teşekkür canım dedeme kolumu sürttüm belik bana cırcır bulaşırmı die tık yokgecmiş olsuunnn
tamam o zaman dediğin gibi olsun mantıklı geldi, o zaman 2 dilim baklava diyelim yada 1 dilim pasta hangisini seversin
kolay gelsin kızın da hamaratmış maşallahh
cnm benim degil goncanın misafiri gelecekti ben misafirlige gitiim bugun
gecmiş olsun tartı baya dobraymışş
iyi geceler cnm deden icin gecmiş olsun![]()
2 aydır diyet listenim dışına asla çıkmadım canım listenin dışında ağzıma lokma yürmüyorum
s kurabiyeyi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk severim ama yiyemiyorum![]()
![]()
arada ye zeynoşum ya nefsini körelt biraz bak ben yemedim yemedim pastayı çostum bugün :26::26: