• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlaar :16:

Pazar günü menüsü ;

Sabah:

1 fincan yeşil çay
4 kuru kayısı

1 fincan çay
2 dilim tahıllı kepek kepek
1 dilim salam
1 dilim kaşar
3 zeytin

Ara:

Karışık meyve suyu (ev yapımı)
3 Kepekli bisküvi

Öğle:

Böyle bir hiç bir şey yememe istediği ile cebelleşip 4 - 5 kaşık makarna ve yoğurt

Ara:

2 adet miniminnacık krep kanape ( yarışma için yapmıştım , beğeniye sunmadan yemesem olmazdı:1: )

Akşam:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
Salata

Ara:

Bir kase kiraz

3 litre su

Spor 200 mekik , 10 dk kadar göğüs hareketleri (topraks dün seninle konuşunca yapayım demiştim )

:46::46::46::46:menün çok güzel akşam biraz az olmuş ama genelde iyi.canım gögüs hareketi yapıyorum birde avonun gögüs toparlayıcı jelini aldım bunlar geçici çözümler ama doğumlardan:49: sonra çok sarktı toparlamam lazım hareketlerlede destekliyorum az da olsa fark etmeye başladı.:52:

nihayet gelebildim geç oldu ama dünkü menümü yazayım.sürpriz misafirler eltimler geldidünden beri bilgisayara bakamadım.hafta sonu planlarımızıda iptal etmek zorunda kaldık:)

sabah ılık su iki bardak
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta bol yeşillik
1 dilim peynir 1 dilim hellim (yağsız tavada kızarttım)

ara 1 avuç leblebi

öğlen bebek mevlütündeydim
2 kaşık p.pilavı 4 kaşık et kavurma ayran.

ara 1 minik baklava gibi bi tatlı

akşam 3 kaşık kıymalı makarna ve 1 kase yoğurt

ara 1 parça kuşbaşılı pide(burda misafirlerimiz gelmişlerdi yemek yememişler pide alıp geldiler e napayım artık o kadarda iradeli davranamadım:17: )

su 3 lt.
spor günün yoğunluğundan o da yok..

topraksım bu hafta sen beni geçersin yarışta :18:

Menün güzel Gonca abla, tatlı olmamış arada

günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnn
iyi haftalar diliyorum hepinize
sporuma başalamdan menümü yazayım

sabah
1 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
1 parça b.peynir
3 zeytin
çeyrek poğaça
çay

ara
2 eti form sunta( resmi aşağıda)
Eki Görüntüle 715913

öğlen
2 biber dolma bitti nihayet
3 eti sunta

ara
1 dilim tam buğday unlu kek
1 bardak süt

akşam
2 dilim pizza bugünki itirafım
1 bardak cola zero

su 2 lt
spor çooooooooookkkkkk ütü

akşamki pizzanın 1 dilimini kaçamak olarak değerlendiriyorum ve nette baktım değişik değerler var ortalama 300 kalori diyorum ve 300 kalori cezam var

Dolma bitti nihayet :9: Pizza, sabah çeyrekte olsa pizza olmamış :50: Kaptana cezayı kim verecek? :15:

Gunaydiiinnn
Dunki menumu yazicam ama yazmaya yuzum yok
Sabah bi bardak ilik su 20 hoplama
Kahvalti bi dilim ekmek peynir zeytin cay
Ara yok disardaydim
Oglen
Piknige gitmistij tavuk izgara salata yesillik vardu ne kadar yedim sayamadim dun gozum donmustu :(:(
Ara bi bucuk ince ama yas pasta bi bardak kola
Aksam 3 kasik yesil fasulye ve 3 kasik yogurt ekmek yok
Ara yok
Spor 2 saat yruyus
Su 2 litre ancadir
Biliyorum cezam buyuk :( kusura bakmayin kizlar

Bir ceza daha bekliyor :23:

selam herkese kocaman öüpüklerle günaydınnnnnnnnnnnnnnn...
gene sizleri sıkacak şekilde 3 günlük menümü yazıyorum.
17.05.2013 cuma:
sabah:

1 domates,
1 salatalık,
5 y.zeytin,
1,5 dilim tam buğday ekmeği,
ara:
1 küçük muz,
öğle:
1 yarım lavaşta tavuk döner,
ara:5 yeşil erik
akşam:
1 lahmacun,
su:2,5 lt,
spor:
30 dak b-fit
100 twist,
18.05.2013 c.tesi
sabah:

1 kase yoğurt,
1 çatal ucunda omlet,
yarım dilim peynir,
1 domates,
1 salatalık,
2 dilim tam b.ekmeği
ara:
1 bardak ayran,
öğle:
3 kaşık patates yemeği,
2 kaşık p.pilavı,
ara:
3 yeşil erik,
akşam,
2 kaşık patates yemeği,
1 dilim tam.b.ekmeği,
su:2 lt,
spor:
30 dak eliptik bisikletle 9,5 km yaptım,
200 twitst,
60 mekik,
50 sağ 50 sol bacak hareketi,
50 yanları çalıştırma hareketi,

19.05.2013 pazar:
sabah:

1 bardak limonlu sıcak su,
2 çatal ucunda omlet,
1 dilim peynir,
3 y.zeytin,
1 tatlı kaşığı kavrulmuş salça,
1 domates,1 salatalık,bol yeşillik,
ara:5 erik,
öğle:
4-5 kaşık kızlarımın şehriye çorbasından.
ara :1 ceviz,
akşam:
2 kaşık et sote,
3 kaık pilav yarım dilim ekmek,
su:1,5 litre.
spor:300 twist,
20 şertane yan mekik,

Menün ve sporların gayet iyi canım :32:

Pazar günü menüsü ;

Sabah:

1 fincan yeşil çay
4 kuru kayısı

1 fincan çay
1 dilim salam
1 dilim kaşar
3 zeytin

Ara:

3 Kepekli bisküvi

Öğle:

Böyle bir hiç bir şey yememe istediği ile cebelleşip 4 - 5 kaşık makarna ve yoğurt

Ara:

2 adet miniminnacık krep kanape ( yarışma için yapmıştım , beğeniye sunmadan yemesem olmazdı:1: )

Akşam:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
Salata

Ara:

Bir kase kiraz

3 litre su

Spor 200 mekik , 10 dk kadar göğüs hareketleri (topraks dün seninle konuşunca yapayım demiştim )

Canımmenünün çok çok iyi :32:

:46::46::46::46:menün çok güzel akşam biraz az olmuş ama genelde iyi.canım gögüs hareketi yapıyorum birde avonun gögüs toparlayıcı jelini aldım bunlar geçici çözümler ama doğumlardan:49: sonra çok sarktı toparlamam lazım hareketlerlede destekliyorum az da olsa fark etmeye başladı.:52:

O jellerden bir ara bende kullanmıştım ama düzenli kullanmadığım için sanırım pek etkisini görmedim .

Yemek , yememek , kaçamak ...falan hep bir yere kadar aslında , ne yapıp edip SPOR yapacağız . Başka yolu yok sağlıklı kilo vermenin.

Ederiz canım etmez miyiz ?
Sizde sıkmayın ama canınızı . Senin eşinin mesleği her zaman her yerde iş yapar. Hep derim ben herşey krize girse yiyecek sektörü girmez diye.
Dükkanı devretmesinin altında da bir hayır vardır diye düşünün. Mutlaka bulacaktır eni bir iş.

Bende de migren var , buz kompresi yaparım ben çok iyi geliyor tabii bir de mümkünse uyumak .

teşekkür ederim canım benim.ama eşim birdaha lokantacılık yapmayacağım diyiyo oda bende stres yapıyor.ozaman iş bulması dahada zor olacak devretmesi şu aşamada en doğru karar dahada borca girmeden bitmeli çünkü.işler çok kötüydü son zamanlarda zaten..:50:allah inşallah bir kapğıyı kapatır bir diğerini açar inşallah..:ssz:

tekrar günaydın canlar bir geçmişe bakayım sabahtan beri neler olmuş:)))

O jellerden bir ara bende kullanmıştım ama düzenli kullanmadığım için sanırım pek etkisini görmedim .

Yemek , yememek , kaçamak ...falan hep bir yere kadar aslında , ne yapıp edip SPOR yapacağız . Başka yolu yok sağlıklı kilo vermenin.

evet spor yapıldıkça insan inceliyor benim salon bitti mecburen daha fazla spor yapmam lazım dün beyaz tv de ebru kardiyo ve pilates yapıyordu biraz yapayım dedim ama başımdaki ağrı yüzünden bıraktım ilk fırsaatta yapacağım tamamen yağ yakımına yönelikti.:10::10:

teşekkür ederim canım benim.ama eşim birdaha lokantacılık yapmayacağım diyiyo oda bende stres yapıyor.ozaman iş bulması dahada zor olacak devretmesi şu aşamada en doğru karar dahada borca girmeden bitmeli çünkü.işler çok kötüydü son zamanlarda zaten..:50:allah inşallah bir kapğıyı kapatır bir diğerini açar inşallah..:ssz:

İnşallah canım .
Başka bir mesleği , eğitim aldığı alan var mı yoksa duruma göre bir iş mi arıyor şuan ?
Allah kolaylık versin ya .

tekrar günaydın canlar bir geçmişe bakayım sabahtan beri neler olmuş:)))

Günaydın canım , bende tam 5 mesaj yazdım yeter diye çıkıyordum :37::37:

Kızlar günaydın, Dün bende piknikteydim

Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su

Kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, 4 dilim kavun şekersiz çay, 1 dilim ekmek, 5 dilimkendi yağıyla pişmiş sucuk

Ara; Yok

Öğlen; Aynen fotodaki gibi ama tavuklu, 2 bardak ayran ve bol salata, yarım bardakta meyve suyu

tWOng7q.jpg

Ara; ÇAyın yanına 2-3 avuç çekirdek :17:

Akşam; 1 kase müsli, 3 forum bisküvi ve bitki çayı

su; 3 lt
Spor ; az birşey yürüyüş, piknikte oğlum uyuduğundan yerimden bile kalkamadım :50:

İnşallah canım .
Başka bir mesleği , eğitim aldığı alan var mı yoksa duruma göre bir iş mi arıyor şuan ?
Allah kolaylık versin ya .

yok canım ya eğitim aldığı herhangi birşey yok.aile mesleği işte devam ettirmişler.üniversiteyi kazandı okumadı.lise meğzunu şartlarda böyle olunca iş bulması bayağı zorlaşıyor.

Kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, 4 dilim kavun şekersiz çay, 1 dilim ekmek, 5 dilimkendi yağıyla pişmiş sucuk

Ara; Yok

Öğlen; Aynen fotodaki gibi ama tavuklu, 2 bardak ayran ve bol salata, yarım bardakta meyve suyu

tWOng7q.jpg

su; 3 lt
Spor ; az birşey yürüyüş, piknikte oğlum uyuduğundan yerimden bile kalkamadım :50:

Pikniği iyi atlatmışsın demmaycım , 2-3 avuç çekirdek hariç ama :52::52:

Ay sorma, çekirdek denilen illetibiliyorsun Aus'cum 2 tane hatır kırılmasın diye aldım sonra arkadaşlara söylene söylene bıraktım :9: Kaç zamandır yemiyordum :17:

Çekirdekle ilgili en büyük şehir efsanesi ya hiç eline almayacaksın ya da aldın mı bırakamayacaksın :52:

Bende çok severim , kabak çekirdiği diyet zamanı bir avuç yenilebilir ama o da bana ay çekirdeğinin keyfini vermiyor hiç .

Ara; Yok

tWOng7q.jpg

su; 3 lt

Ayçiçek Çekirdeği 100 Gram 560 calori canım benim onun dışında herşey gayet güzel.:46:

günaydın kızlarrr ben dün pazar menümü yazmıştım akşam harici şimdi tamamını yazıyorum:)

pazar
sabah
2 adet küçük çiçek ekmek
peynir
1 yumurta
çay

ara
1 adet biber dolma

öğle
çeyrek ekmek köfte

sonra sporlara başladım şimdiden 2 lt su oldu zaten yarım saat bisiklet 30 dakika mezdeke

henüz akşam yemeğini bilmiyorum ama çok tokum belki de bişey yemem bakcaz duruma göre

akşam
1 dilim pizza
yarım bardak zero
:56::36:

kaptanım cezalarıma razıyım da seni kim cezalandıracak:33:

günaydın kızlarrr ben dün pazar menümü yazmıştım akşam harici şimdi tamamını yazıyorum:)

pazar
sabah
2 adet küçük çiçek ekmek
peynir
1 yumurta
çay

ara
1 adet biber dolma

öğle
çeyrek ekmek köfte

sonra sporlara başladım şimdiden 2 lt su oldu zaten yarım saat bisiklet 30 dakika mezdeke

henüz akşam yemeğini bilmiyorum ama çok tokum belki de bişey yemem bakcaz duruma göre

akşam
1 dilim pizza
yarım bardak zero
:56::36:

kaptanım cezalarıma razıyım da seni kim cezalandıracak:33:

Anlaşılan durumlar pizzayı işaret etti :34:

Sen yine iyi , bir dilim . Ya bu topraksı ne yapmalı ikiiiiii kocaaaaaaaa dilimmmmmmm :52::52:

Arada da kek yemiş zaten , tam buğday unu falan yazıp göz boyamaya çalışıyor ama :36::36:

benim başka bilgisayara bağlanmam lazım açık görünsemde diğer bilgisayarda işim var.bitince dönerim.:3:

Kolay gelsin canım :3:

Son düzenleme:
Anlaşılan durumlar pizzayı işaret etti :34:

Sen yine iyi , bir dilim . Ya bu topraksı ne yapmalı ikiiiiii kocaaaaaaaa dilimmmmmmm :52::52:

Arada da kek yemiş zaten , tam buğday unu falan yazıp göz boyamaya çalışıyor ama :36::36:

Kolay gelsin canım :3:

kaptana tüm üyeler olarak toplanıp ceza verelim :52::37: kardeşe bak di mi ama napıyım kilo almasın die söylüyorum ben:52: gerçi dün onun tansiyonu kötü oldu kendi ellerimle hazırladım yemeğini yesin biraz die pizza ondan yani taa nerelere gidip aldım o pizzayı yesin ablama feda olsun:56: ama cezaları vercez tabii orası ayrı :30::9:

Ara; Yok

tWOng7q.jpg

su; 3 lt

valla bence pikniğe gitmene rağmen iyi dengelemişsin çekirdek hariç ama o meret de yenmeden olmaz ki yawww:36::56:

Pazar günü menüsü ;

Sabah:

1 fincan yeşil çay
4 kuru kayısı

1 fincan çay
1 dilim salam
1 dilim kaşar
3 zeytin

Ara:

3 Kepekli bisküvi

Öğle:

Ara:

Akşam:

1 kase çorba
1 dilim ekmek
Salata

Ara:

Bir kase kiraz

3 litre su

auscum krep kaçamağı hariç menü gayet iyi spor da güzel 200 e çıkarmışsın mekiği bravo:46:

selam herkese kocaman öüpüklerle günaydınnnnnnnnnnnnnnn...
gene sizleri sıkacak şekilde 3 günlük menümü yazıyorum.
17.05.2013 cuma:
sabah:

1 domates,
1 salatalık,
5 y.zeytin,
1,5 dilim tam buğday ekmeği,
ara:
1 küçük muz,
öğle:
1 yarım lavaşta tavuk döner,
ara:5 yeşil erik
akşam:
1 lahmacun,
su:2,5 lt,
spor:
30 dak b-fit
100 twist,
18.05.2013 c.tesi
sabah:

1 kase yoğurt,
1 çatal ucunda omlet,
yarım dilim peynir,
1 domates,
1 salatalık,
2 dilim tam b.ekmeği
ara:
1 bardak ayran,
öğle:
3 kaşık patates yemeği,
2 kaşık p.pilavı,
ara:
3 yeşil erik,
akşam,
2 kaşık patates yemeği,
1 dilim tam.b.ekmeği,
su:2 lt,
spor:
30 dak eliptik bisikletle 9,5 km yaptım,
200 twitst,
60 mekik,
50 sağ 50 sol bacak hareketi,
50 yanları çalıştırma hareketi,

19.05.2013 pazar:
sabah:

1 bardak limonlu sıcak su,
2 çatal ucunda omlet,
1 dilim peynir,
3 y.zeytin,
1 tatlı kaşığı kavrulmuş salça,
1 domates,1 salatalık,bol yeşillik,
ara:5 erik,
öğle:
4-5 kaşık kızlarımın şehriye çorbasından.
ara :1 ceviz,
akşam:
2 kaşık et sote,
3 kaık pilav yarım dilim ekmek,
su:1,5 litre.
spor:300 twist,
20 şertane yan mekik,

Gunaydiiinnn
Ara yok disardaydim
Oglen
Piknige gitmistij tavuk izgara salata yesillik vardu ne kadar yedim sayamadim dun gozum donmustu :(:(
Ara yok
Spor 2 saat yruyus
Su 2 litre ancadir

offff yemediğin bişey kaldı mı:52: valla hangisinden başlasak ki lavaşlar mı lahmacunlar mı pastalar mı:51: seni direk kaptana havale diyorum bu menüyle :33:

Gunaydiiinnn
Ara yok disardaydim
Oglen
Ara yok
Spor 2 saat yruyus
Su 2 litre ancadir

ben menüleri birbirine karıştırmışım ya yaş pasta sendeymiş lavaş cimcime de:52: ikinize bir yazmış olıyım bari:30:

Back
X