• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim kendin için birşeyler yapmaya başlaman çok güzel.ama bunu düğün için değil kendin o düğünde kimlerin ne diyeceği için değil senin orda kendini ne kadar rahat hissedeğin önemli.kendin için mücadeleye davam canım benim..:38:kurbana daha çok istersen süper olursun azim azim azim...birde spor ve dikkatli beslenme az değil sağlıklı beslenme...:34:

zaten zayıflayınca hepsi gerçekleşmiş olacak :27:hem kendimi rahat hissederim hem istediğim elbiseyi alabilirim hemde hemde oradaki tanıdıklarımın iltifatlarını duyak hoş olacaktır:1::1:

Güzel arkadaşlarım nasıllar bakayım ?

Cuma günü listesine bakacağım , kilo alana ceza var :37:

Ben dün çok yedim ilk kez :52::52::52:

Cimcime senin şişlikler indikçe kilolarda gitmiş
:46:

offffffffffff karnım çok ağrıyor regli olmuştum geçmiyor bu ağrılar..çok fenayım..:37:dünkü aşırı yürüyüşümden de kasık ve bacaklarım ağrıyor.herşeyin fazlası zarar boşuna dememişler...:52:

eveeeeeet

beni bu ay sonuna kadar ( benim de düğün var)
garberayı kurbana kadar zayıflatma kampanyası başlamıştır. Hadi bayanlar gösterin marifetlerinizi:52:

hoş geldin canım ..cuma günü şok şok şok bakalım ne olacak..geçen hafta benim yüzümden çok geride kalmıştık bu defada benim sayemde birincilik gelecek bence...bakcaz göreceğiz.
:24::24:

hoş geldin canım ..cuma günü şok şok şok bakalım ne olacak..geçen hafta benim yüzümden çok geride kalmıştık bu defada benim sayemde birincilik gelecek bence...bakcaz göreceğiz.

Bende senden bu atağı bekliyorum tatlım:38:

Bu arada mr sonucumu dün aldım , eşimin tabiri ile '' daş gibi hatunmuşum ''.:52:

Temiz yani karaciğer .

biz iyiyiz sen nasılsın bakalım, bu arada püsküüt koruma topiği açmış gördün mü:)

eveeeeeet

garberayı kurbana kadar zayıflatma kampanyası başlamıştır. Hadi bayanlar gösterin marifetlerinizi:52:

bende görümcemi diyete soktum annesi 1 haftaya kadar gelecek ben 4 kilo verceğim dedi spor yapıp aburcubur bırakırsam olur dedi.bende 1 haftada olmaya bilir dedim hayır olacak dedi.ozaman anlaşma yapalım dedim 2 kg mın altında kilo verirse annesini kızının gerçek kilosunu söyleyeceğim.ama verirsede kilosunu söylemeyip sadece kilo verdiğini söyleyeceğiz.annesinden korktuğu için bu şekilde kendisini motive etti.bayağı spor yapmış bugün aradım.bu arada kilosu tam olarak 79,900 kg..sizce 2 kg dan fazla verebilirmi..:26:

bende görümcemi diyete soktum annesi 1 haftaya kadar gelecek ben 4 kilo verceğim dedi spor yapıp aburcubur bırakırsam olur dedi.bende 1 haftada olmaya bilir dedim hayır olacak dedi.ozaman anlaşma yapalım dedim 2 kg mın altında kilo verirse annesini kızının gerçek kilosunu söyleyeceğim.ama verirsede kilosunu söylemeyip sadece kilo verdiğini söyleyeceğiz.annesinden korktuğu için bu şekilde kendisini motive etti.bayağı spor yapmış bugün aradım.bu arada kilosu tam olarak 79,900 kg..sizce 2 kg dan fazla verebilirmi..:26:

benc verir, zaten diyete alışık olmadığı için bünye atacaktır hemen, 4 olmasa da 2 yi geçer bence

biz iyiyiz sen nasılsın bakalım, bu arada püsküüt koruma topiği açmış gördün mü:)

Yok görmedim canım benim , hemen gidip bakayım :10:

Sağolun kızlar bu arada , canımı ne kadar sıkmıştı bu hastalık mevzusu en iyi siz biliyorsunuz .Rahatladım .:21:

Ben geldim napiyonuz bakim :) yuksuk corbasi doktuk bizde
Sabah ben doktora gittim geldim bogazlarimda cok fena iltihap olmus bi poset ilac yazdilar
günaydın herkese...önce dünkü menümü yazayım daha sonra ayrıntılı geçmişi okuyayyım..
11.06.2013 salı,
sabah:
somun ekmeğin kulağını koparıp içine çatal ucuyla akşamdan kalan imam bayıldıdan koyup yedim,
ara:5 adet erik kurusu,
öğle:4 kaşık kelloggs special K kırmızı meyveli,3 kaşık yoğurtla,
ara:kelloggs special K atıştırmalık krakerin 66 kalorilik olanların yarısını yedim.
akşam:
2,5 dilim çavdar akmeği,
2 çatal ucuyla omlet,
2 çatal ucuyla peynir,
1 domates,
1 salatalık,
5 siyah zeytin,
2 bardak şekersiz çay,

su:3 lt den fazla
spor::8::10::32:
100 ip atlama
30 dak sabah yürüyüş (adım olarak 4.200 adım)
2,5 saat öğle yürüyüş (10.600 adım)
2 saat akşam yürüyüş (10,100 adım)toplamada 30.300 adım attım.10,000 adım 400 kalori arkadaşlar..adımları ağzımla kendim yürüdükçe saydım ..
15 dak kardiyo,
30 al gülüm ver gülüm mekik,50 düz mekik,50 bacak hareketleri...100 yan kas hareketi (toplamda 10 dak.sürdü)
kaptan düş benim 400 kalorilik cezamı hesaptan... veeeeeeeeeeeeeee son bomba bu sabah bu kadar spordan sonra 1 kğ gitmiş gördüm.:16::16:
Kahvalti olmamis canim spor supeeeeeeeeeeeeerr
canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine sağlığımız çok önemli...:54:
Aynen canim
Hos bulduk cnm,bende seni özledim:16:

Gecmisolsun:54:

Yarismaya katilmadim cnm daha.Yani fotograflari cekmeyi unutunca katilamadim:9:Kremasi ve üstünü bu gün yapicam, istedigim gibi olursa yarisma icin bi daha yaparim:32:
Tesekkurler canim :)
günaydın canlar menümü yazayım önce

sabah
nesfit+süt

ara
10 badem+4 kuru kayısı

öğlen
kepekli tonlu sandviç+cola zero

ara
10 badem+5 kuru kayısı

ara
1 bardak süt

akşam
2 köfteli izmir köfte
az makarna
yoğurt
yarım dilim tam buğday

su 2,5 lt
spor yok:17:
Guzel menu canim:) spor yok
ne diyim sporunu okumaktan menünü anlayamadım :) nasıl saydın kız o kadar adımı, Maşallah:))

çok geçmiş olsun tatliş, iyileş biran önce:54:

menü çok düzensiz olmuş canım, düzgün yemezsen iyileşemezsin

eline sağlık eminim çok lezzetli olmuştur, hoşgelddin bu arada:54:

gayet başarılı, tebrik ederim soydaşım:54:

canım hakkımız varsa helal olsun, sen de hakkını helal et, güle güle git, mutlu mutlu gel güzellik, kilo alma sakınnnnnnnnn:16:
Insallah canim tesekkurler :)
yürürken başka birşeyle ilgilenmiyordum konuşmuyordumda ozaman sayabiliyorsun.birde 4 saatini hızlı tempoda yürüdüm koşuşturma yetiştirme derdindeydim..100 e kadar sayıp tekrar 1 den başlıyordum.100+100+100 böyle devam....:10:bu sabahta yürüyerek geldim ama bacaklarım çok halsiz ve de yorgun..:32:
Ey masalaaahh :)canim
günaydınlar kadınlar kulübünün zayıflayan güzelleri:3::3: biraz problemlerim var gelemiyordum ayrılmayı düşünüyordum ama o zaman kendimi salacağımı hissettiğim için daha çok burada olmaya karar verdim :51::51:sabah bir posta yürüyüşümü yaptım akşam bi daha çıkcam yürüyüşe:32:kurban bayramına kadar baya kilo vermem lazım kuzenimin düğünü var:26:
Hadi bakalim canim :);) verirsin insallah

Bu hafta senden buyuk suprizler gelicek canim :):)
offffffffffff karnım çok ağrıyor regli olmuştum geçmiyor bu ağrılar..çok fenayım..:37:dünkü aşırı yürüyüşümden de kasık ve bacaklarım ağrıyor.herşeyin fazlası zarar boşuna dememişler...:52:
Amaninn dikkat et canim
eveeeeeet

Bende bendeeee
:):) birinciyiz bence bu hafta

Bende senden bu atağı bekliyorum tatlım:38:

Bu arada mr sonucumu dün aldım , eşimin tabiri ile '' daş gibi hatunmuşum ''.:52:

Temiz yani karaciğer .
Bu guzel haberdi isde :) gozun aydin canim
supeeeeeerrr

Abur cubur yemezse spor yaparsa verir bence canim

Sabah ben doktora gittim geldim bogazlarimda cok fena iltihap olmus bi poset ilac yazdilar

Aynen canim

Amaninn dikkat et canim

Bende bendeeee

supeeeeeerrr

hoş geldin tekrar çok geçmiş olsun.benimde ilaçlarım halen devam ediyor miğdem bulanıyor içemiyorum artık...az kaldı dayanıyorum...bu hafta birinciyiz orası kesin....ben öyle düşünüyorum..:38:

yaaaaaaaaaaaaaaaa beimde 22 ağustosa kadar vermem lazım bu kiloların hepsini çünkü benimde evlilik yıl dönümüm gelinliğimi giyeceğim inşallah.çooooooooooookkkkkkkk istiyorum..:16:

ben hem vermesini çok istiyorum.bir ara annesi bilsede bu kadar bizlerle uğraşmasa diyiyorum.ama sonuçta kimse rencide olmasın istiyorum inşallah verir..:nazar:

canım benim anne demek birtek senle uğraşmıyor kızı bile kilosnu söyleyemediğine göre:))

Aynen canim

Amaninn dikkat et canim

Bende bendeeee

supeeeeeerrr

tekrar geçmiş olsun canım ilaçlarını iç iyileş yat dinlen bol bol

kahvaltı iş yerinde yapacaktık arkadaşlarla ama onların hepsi dışarı aniden göreve gidincede birşeyde yapamadım ağzıma attığım sabahki lokmayla kaldım.ama hiç acıkmadım..:32:
evet sabahki atıştırma olmamış ama miden küçüldü demek ki yine de düzgün ye sabahları

Back
X