• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ana neden

Hakli olurmu canim :) :) ben onu yakinda gorurum sorarim o zaman onun hesabini :) :) :) essek cok severim onuda cimcimem kibar feyzomuz o :)

Dusa girecem
Anneme corba yapacam birazdan da ondan

Hakli kiz.... Cunku 0 km. Cocuk niye sana optursunki

:) :) biliyor ama onu gormuyor :) benim bilgisayarin fani kirlenmis cok ses yapiyor onun sesini duyuyor oteki odadan :) :) cok fena benim annem

Gel bebegim hemmen yapam keske yakin olsak hepimiz valla

Benim hayatim dokunakli dermisim :) :) :)
Geldim burdayim bebegim
Sanada afiyet olsun sendemi kahvecisin ben de kahve tiryakiligi var birakmaya calisiyorum :) :) :)

saol cnm :34: ewet ya iyi olurdu...

ben de aynı ya bırakmam lazım ama bırakamıyorum bikaç gün içmeyim diyorum sonra dayanamıyorum bi başlıyorum bu sefer fazlasıyla iciyorum nasıl bırakcz ki ya:18:

saol cnm :34: ewet ya iyi olurdu...

ben de aynı ya bırakmam lazım ama bırakamıyorum bikaç gün içmeyim diyorum sonra dayanamıyorum bi başlıyorum bu sefer fazlasıyla iciyorum nasıl bırakcz ki ya:18:

Valla zor canim yaa ben asiri tiryakisiyim ama onceden isde simdi arada iciyom onceden sabah uyanir uyanmaz bi fincan kahve icerdim aksama kadar 2-3 fincan devam hoop aksami ederdim simdi ikiuc unde bir bi fincan iciyom

:) :) :) kahveyle kafa buluyoz biz :) :) cay bende kafa yapar biliyonmu
Nedem acaba aklina o geldiyse bilemedim bak simdi :) :) :) ha ha
Ben 11 de yaptim dusumu bu saatte tobe yapmam :)

La Ben dus yapmadan uyuyamam, gecelikle yataktan baska bir yere oturmam.elbiselerimi katlamadan yatamam.cok takintiliyim ya....

Bende kendime tost yapacam.haydin bas bas Sabah gorusuruz.
Gece beklerim yine

Back
X