• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşallah yemek yedim geldim, geçmişi oku oku bitiremedim
tebrikler kızlar:46:

herkesin işleri var biliyorum fıstıklar imkanı olan uğrasın
ben bugün de erken çıkıcam sanırım, şimdilik öyle düşünüyorum yani
işlerimi toparlıyım biraz, buralardayım gelen olursa:50:

aynen geçmişi bitiremiyoruz diye yazamıyoruz..:9::9::9::9::9:kimsecikler yok tu ben burdayım ama yazacak kimse olmayıncada yazasım gelmedi.:40:

öğlen arası kızım için anaokuluna gittim.malzeme ve yemek listesi verdiler yemek listesinde kalem börekler, peynirli börekler, çikolatalı kekler,mazaik pastalar,sucuklu yumurtalar..allah allah daha neler neler.bunlar onun için yapılınca mecburen bizlerde yeriz gibime geliyor.
:emir_bebek::56:

öğlen arası kızım için anaokuluna gittim.malzeme ve yemek listesi verdiler yemek listesinde kalem börekler, peynirli börekler, çikolatalı kekler,mazaik pastalar,sucuklu yumurtalar..allah allah daha neler neler.bunlar onun için yapılınca mecburen bizlerde yeriz gibime geliyor.

yoooookkk yemek yok sakın haaa:47:

yoooookkk yemek yok sakın haaa:47:

kendimi tutarım inşallah.canım ben bir karar verdim eğer kurban bayramına kadar 60 ve 60 kg altına düşmezsem bir daha asla diyet yapmayacağım.
artık çok mutsuz hissediyorum kendimi.yediğim içtiğim şeylere bakıyorum tüm lezzetlerden mahrum kalıyorum ama genede vermek yerine alıyorum:14: arık diyet piskolojisimi bilmiyorum ama ben kendimi bu durumda çok ama çok mutsuz hissediyorum.birde oluruna bırakmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak...:51:

önümüzdeki hafta düğün var sıkı tutmam gerek biraz daha sıkılaşsam süper olacak:)) akşamaları aksatmadan yürüyebilsem:( spor yapmayınca verilmiyo bu gıcık kilolar:50:

slm kızlar
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt

öğlen
el büyüklüğünde fırında pirzola
domates
salatalık
1 dilim kepek ekmek

ara
10 badem

akşam
ton balıklı salata
1 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık erişte

su 3.5 lt
spor yok:((

kendimi tutarım inşallah.canım ben bir karar verdim eğer kurban bayramına kadar 60 ve 60 kg altına düşmezsem bir daha asla diyet yapmayacağım.
artık çok mutsuz hissediyorum kendimi.yediğim içtiğim şeylere bakıyorum tüm lezzetlerden mahrum kalıyorum ama genede vermek yerine alıyorum:14: arık diyet piskolojisimi bilmiyorum ama ben kendimi bu durumda çok ama çok mutsuz hissediyorum.birde oluruna bırakmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak...:51:

öyle düşünme canım ama metabolizma şaşırtmak için bişeyler yapmak gerek sanırım, senin durumunu ben de çözemiyorum:(

slm kızlar
sabah
1 bardak lıght nescafeli süt

öğlen
el büyüklüğünde fırında pirzola
domates
salatalık
1 dilim kepek ekmek

ara
10 badem

akşam
ton balıklı salata
1 kaşık patlıcan yemeği
1 kaşık erişte

su 3.5 lt
spor yok:((

menün güzel canım, okula başladınız artık, sabahları mı gidiyosun canım? kaçıncı sınıfları okutuyosun sen?

önümüzdeki hafta düğün var sıkı tutmam gerek biraz daha sıkılaşsam süper olacak:)) akşamaları aksatmadan yürüyebilsem:( spor yapmayınca verilmiyo bu gıcık kilolar:50:

bende bu hafta elimden geldiğince spor yapmayı düşünüyorum.sporsuz gerçekten zor canım bu hafta birşeyleri değiştirmek istiyorum artık sizler için ve kendim için bir devrim yapmalıyım ama inşallah olur.sen süpersin çok güzel verdin kilolarını.benim neden böyle ya canım kendime olumlama yaptım defalarca ama etkili olmuyor ya.:50:

herkese merhaba tekrar..bende işten geldim bakalım bu ilk günüm..
yiyeceğimi evden taşıyacağım artık mecbur yoksa dışarda başka kalorili şeyler yemek istiyorum:1::1:

Naber kızlar nasılsınız tatilin bitmesine az kaldı. Yarın aksam kociskom da geliyo izmire.

Naber kızlar nasılsınız tatilin bitmesine az kaldı. Yarın aksam kociskom da geliyo izmire.
kocişine kavuşuyosun yani:)) ohh ne güzel, ama tatil bitiyor o kötü:(

evet çizelgelerine bakıyorumda ne güzel kilo verenler olmuş..maşallah size:nazar::nazar:
darısı benimde başıma..
eveett darısı başına canım, bu arada ben mi unuttum sen bir başlangıç kilonu ve hedefini yazarmısın listeme ekliyim

herkese merhaba tekrar..bende işten geldim bakalım bu ilk günüm..
yiyeceğimi evden taşıyacağım artık mecbur yoksa dışarda başka kalorili şeyler yemek istiyorum:1::1:

mümkün olduğunca götürsen iyi olur tabi, ben de istiyorum ama her zaman taşıyamıyorum zor geliyor

bende bu hafta elimden geldiğince spor yapmayı düşünüyorum.sporsuz gerçekten zor canım bu hafta birşeyleri değiştirmek istiyorum artık sizler için ve kendim için bir devrim yapmalıyım ama inşallah olur.sen süpersin çok güzel verdin kilolarını.benim neden böyle ya canım kendime olumlama yaptım defalarca ama etkili olmuyor ya.:50:

ben de öyle kolay vermiyorum tatlım yaa, bir seneyi geçti anca bu kadar ama bu önümüzdeki bir hafta iyi asılayım da hedefime gelmiş olayım :)) sen de takma kafana çözülecektir, çok stres yaptıkça daha çok tutuyor snaırım

kızlar ben çıkıyorum, eve geçince gelirim yine
öpüldünüzzzzzzzz

kocişine kavuşuyosun yani:)) ohh ne güzel, ama tatil bitiyor o kötü:(

eveett darısı başına canım, bu arada ben mi unuttum sen bir başlangıç kilonu ve hedefini yazarmısın listeme ekliyim

mümkün olduğunca götürsen iyi olur tabi, ben de istiyorum ama her zaman taşıyamıyorum zor geliyor

ben de öyle kolay vermiyorum tatlım yaa, bir seneyi geçti anca bu kadar ama bu önümüzdeki bir hafta iyi asılayım da hedefime gelmiş olayım :)) sen de takma kafana çözülecektir, çok stres yaptıkça daha çok tutuyor snaırım
olsun genede bu kadar da değildir herhalde 15 nisandan beri ver ala ver al yaşıyorum aldıklarımda yediğim için değil yani kendiliğinden şişiyorum birdaha başa dönüyorum bu beni bayağı sitrese koyuyor.
hoş geldin canım senin adına sevindim.:16:

kilo veremiyorum diye şartlanıncada kilolar gitmiyo cnm. sen dikkat etmeye devam et ve oluruna bırak..
hyrrr cısss onlarr..
bende 3 günlük menümü yazayım.
cuma:
sabah:
2 zeytin,
az peynir,
1 dilim ekmek,çay,
1 salatalık,
ara:1 salatalık,
öğle:
4 kaşık yulaf,
2 salatalık,3 kaşık yoğurt karışımı,
ara:salatalık,
akşam:
kahvaltılık yaptım 1 domates üzerine acı isot,1 yumurta,
tadımlık peynir,2 bardak çay,
2 zetin 2 dilim kepek ekmek,,
spor: yok
su:2 lt,

cumartesi:
sabah:

fırında patlıcan biber domates,
yarım tırnaklı ekmek, (3 dilim ekmeğe denk),
2 bardak çay,
ara yok,
öğle:
1 küçük karnı yarık,
2 kaşık p.pilavı 2 bardak ayran,
akşam:

1,5 lahmacun 2 bardak ayran,
spor: yok,
su: 2 litre,

pazar:
sabah:

salçalı kaşarlı yumurta,(eşim yaptı)
3 zeytin,
yeşil biber,
1 domates,
salatalık,
2 kaşık yoğurt,
yarım tırnaklı ekmek,
ara:yok
öğle: yok

akşam:domates biber fırında az yağda.
2 dilim ekmek,
3 bardak çay
öğlen çok kötüydüm yemek yiyemedim. sonrasında da akşama kadar işlerimi yaptım.
akşam yemeğini çok geç saate yedim zaten,
spor:yok,
su:2lt,
cumartesi fazla olmuş cnm.pazar günüde düzenli olmamış.arzucum yanlış anlamassan menülerinde ekmeği benim düşünceme göre fazla tüketiyosun gibi geliyo. tırnaklı ekmek yerine 1 dilim uno tam bugday falan yesen...zaten bi süre sonra çok taze olmadığından fazla yiyemiyosun
günaydın bayanlar menümü yazıyım spora gidiyorum
sabah
1 salık üzüm 1 kupa yeşil cay ( saat 7) gibi

yarım simit
domates
biber
salatalık
peynir
ara
1 kutu süt
öglen
4 kasık kabak yemegi
bol salata
1 kutu ayran
ara
1 kase nesvit :(
akşam 5 6 kasık güvec :(
dün salca kaynattım pek diyetime uyanadım eve geldigimde saat 12.30 da hemen yattım :)
diyetine uymasanda menünü beğendim cnm
iyi haftalar canlar
dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
b.peynir
1 parça izmir tulumu
domates
çay

ara
4-5 fındık
4-5 antep fıstığı

öğlen
2 biber dolma( nihayet bitiridim:)))))

ara
1 dilim ince tramisu
yarım dilim kek
çay

akşam
çok az mantarlı tavuk sote
çok az pilav
salata
spor bugün kesin başlıyorum söz:((
su 2lt
kız biber dolmasında bitiremeyecek ne var.çerez gibi yiyebilirim....tramisunun yanında kek de gitmiş...afiyet olsun kız kardesininde doğumgünü kutlu olsun cnm.sen spora baslıyosunda benim spora baslamam hayal...

kilo veremiyorum diye şartlanıncada kilolar gitmiyo cnm. sen dikkat etmeye devam et ve oluruna bırak..

hyrrr cısss onlarr..

cumartesi fazla olmuş cnm.pazar günüde düzenli olmamış.arzucum yanlış anlamassan menülerinde ekmeği benim düşünceme göre fazla tüketiyosun gibi geliyo. tırnaklı ekmek yerine 1 dilim uno tam bugday falan yesen...zaten bi süre sonra çok taze olmadığından fazla yiyemiyosun

diyetine uymasanda menünü beğendim cnm

kız biber dolmasında bitiremeyecek ne var.çerez gibi yiyebilirim....tramisunun yanında kek de gitmiş...afiyet olsun kız kardesininde doğumgünü kutlu olsun cnm.sen spora baslıyosunda benim spora baslamam hayal...

canım benim uzun zamandır yemiyordum bu ekmeği uzun zamandır tırnaklı ekmek yemiyordum bende kepek yada tam buğday kullanıyorum bu hafta öyle denk geldi yoksa yemiyorum çok nadir pazar kahvaltılarında tüketiyorum ama hafta sonlarıda tüketmeyeceğim artık. sağol canım benim neden yanlış anlayayım ki doğru söylüyorsun.

Back
X