- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
hergün bakıyorum yenilere ama diğer kaptanlar başlıkta yatıp kalkıyolar sanırsam...Canlar gunaydin Biz dr a gidiyoruz. Bu hafta evdeyim.
Kizlarrrrr ama boyle olmuyor artik.toplanalim yaniiiii
Bir sonraki gelusimde okunacak sayfalar istiyorum anlastikmi.
Yoksa gercekten sinirli, cekilmez, nalet bir kariya donusmem an meselesi bilesiniz.
Gogo yenileri cagiralim,
Sana bir yardimci Secelim,
Söyle bir toparlanalim
Sakir sakir kilolari verelim
yavrum hoş geldin.geliyo listeler çok yakında bu başlıktaGünaydınlaaaaaaaaaaaaaar
Eeeee hadi pazartesi de geldi işte , hani nerde listeler , şunu yedim bunu yedim demeler ?
Gözlüklerimi taktım bekliyorum efendim :82:
bizde seni özledik ne güzel kilo almadın ama ben aldım sanırımgünaydıııııııııınnnnnnnnnnnnn
kızlar özledim ben sizi be yaw :)))
bu sabah geldim Ayvalıktan, şimdi işteyim.
tatilde kilo almadım annemin tartısından kendimi kontrol ettim ama asıl yarın sabah kendi tartımda bakıcam duruma :))
çok abartı yemedim güzel hareket ettim ve kazasız atlattım bayramı diye düşünüyorum.
şimdi geçmişe bir gözatıcam canlar
Bende bir seylerle oyalanmaliyim
Ama takima girmem haksizlik olur suan takimdan ayrildigimdan beri 5-6 Kilo aldim yada su topladim bilemiyorum.
Ortalamayi dusururum
Belkide olur bilmiyorum Gogo verir bir karar bakalim
Senin arkadas ortada Yok Ben sana talibim yavriiiiiiiiii
Biraz anlatsana mezuniyet oncesi baslaman, nasil ne kadarda Kilo vermen, sonrasi
bence girebilirsin sakıncası yok ama bu konuyu topraksa havale edicem sanıyorum.bu kaptanlığı nasıl yapıcam bilmiyorum
neyse bu hafta evdeyim ama bugün eşimde evde.yarından itibaren bu konularla ilgileneyim ben.