Ooo ne güzel yeni arkadaşlar kaynasmisiniz.yarin herkes uğrar tanisirsiniz.
ben gonca takimin yeni kaptaniyim.bu aksam nobetciyim fazla ilgilenemedim yarın gündüz evdeyim inşallah. İyi geceler şimdilik
tanıştığımıza memnun oldum kaptanım bende gülşah
Kocaman bir gunaydin
Haydi bakemmmmm bugun diyet modundayim......en azindan simdilik
günaydınlar
Günaydın hanımlar. Dünkü menümü yazayım hemen.
Sabah ılık su peynir 1 dilim ekmek 1 lokma reçel
ara 3 kuru kayısı
öğlen tavuk sote az pilav cacik
ara yarım avuç kuru üzüm
aksak 2 dilim ekmek 2 kaşık barbunya salata
su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
spor ve su güzel ama yemek az gibi geldi 1 bardak süt 1 elma iyi olurdu sanki bu menüye
günaydın herkese ben geldim...rotarlı da olsa geldim..
![]()
hoşgeldin
Bugun ananasli bir Gun yapacagim, su atma gucu varmis
Eeeee sizde neler var yazin bakiyim su listeleri
bende greyfurtlu bir gün yapıcam
ben de simge memnun oldum. Ufacık kendimden bahsediyim. 23 yaşındayım Ankara'da üniversite okuyorum. Okulum bir sene uzadı ama sadece ikinci dönemden dersim var. o yüzden birinci dönem memleketteyim. Bütün arkadaşlarım ve erkek arkadaşım Ankara'dalar ve ben 4 ay sonra görcem hepsini. istiyorum ki yıllardır benimle olan kilolarımdan bu 4 ayda kurtulayım ve Ankara'ya gittiğimde herkesi şaşırtayım. Yaklaşık 6 haftadır diyetteyim 4-5 kilo verdim fakat son bir haftadır kilom 74.9-75.3 arası gidip gelmeye başladı ve bu da benim motivasyonumu düşürdü. Ben de burdaki arkadaşların başarı hikayelerini okudum ve ihtiyacım olan şeyin bu sitede olduğunu düşündüm bu yüzden aranızdayım. Umarım birbirimize faydalı oluruz ve hep birlikte kurtuluruz fazlalıklarımızdan..![]()
motivasyon çok önemli canım bende 70 e kadar inip takılanlardanım pes edip verdiklerimide geri alıyorum bu sefer inşallah farklı olucak
Günaydın takımdaşlarım
Nasılsınız? Ben pek iyi değilim bu gün karnımda ağrılar var hayırlısı.![]()
geçmiş olsun canım