• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlar kimse uğramamış sanırsam.menümü yazıp çıkıcam kızımla sinema keyfi yapıcaz.
sabah ılık su
iki dilim yumurtalı ekmek 1 parça peynir çay

ara 3 kuru kayısı

ara çeyrek simit

akşam 1 kepçe çorba 8-10 istavrit salata

ara yarım nar

su 2 lt.
spor 1 st tempolu yürüyüş
cANIM ÖĞLEN YEMEĞİ YEMELİYDİN bence sebze hafiften iyi olurdu.
günaydınn güzel bayanlar hepinize güzel hafta sonları diliyorum bu şarkı benden size gelsin

Deli (Ziynet Sali) - YouTube

:54::54::54:
teşekkürler canım
dünkü menümü yazıyım hemen

sabah:
tam bugday ekmeği ile tost
bol yeşillik

ara:

1 elma

öğle:

1 kase yulaf ve kuru üzüm

ara:

şekersiz sütlü türk kahvesi

akşam:

5 yk kuru fasülye
2 yk pirinç pilavı
turşu

ara:

yarım paket form bisküvi

bi de gece gözüm döndü 20 gr çikolata yedim ama çok pişman oldum:14::14::14:

spor 1 saat walk at home 4 miles

su: 3.5 - 4 litre

ama kendime söz verdim bundan sonra turşu ve çikolata yok :52::52::52:
canım meneün iyi gözüküyor ama ölen ile akşamı yer değiştirsen dasha iyi lurdu
Günaydın melekler menümü yazim hemen
Sabah: yarım muz yarım bardak süt uyanamadım işe geç kalmamak için atıştırdım
Ara: sade Türk kahvesi 4 tane kuru üzüm
Öğle: şehriye çorbası ve yoğurt
Ara: Türk kahvesi
Akşam:yine çorba ve salata
Ara: muz yedim çok açıktım da :(
3 lt su
Spor : 2 tane düğün vardı göbek atmaca :)
canım ana öğünlerini çok az tüketmişsin

Tombul kelebeklerim cepten zor yaziyom okuyamazsaniz beni cagirin emi
:)))
oturdum öğlen yemeği yiyom tv seyrediyom

canım tv seyrederken yemek yemek kilo aldırıyormuş

Günaydın canım umarım bütün takım için iyi bi hafta olur :)

benim deeeeee :14::14::14:

off yaaa onu yerim ben nasıl bi güzellik o maaşallah :nazar::nazar::nazar:

hadi bakalım kolay gelsin :34::34:

puding olmamış tatlım :20::20:

süper menü beğendim:46::46:

o kadarcıktan bişey olmaz menün güzel olmuş :34::34::34:

canım sen nasıl rahat edeceksen öle olsun

günaydın fıstıkkk :54::54:

bana da bana da :52::52::52:

tatlım bence herkese sorarak işin içinden çıkamazsınız cevap verenlerin fikrine dayanarak kaptanımız kurallar koysun herkes de o kurala uysun takipleri de her hafta en az kilo veren ya da en az spor yapan yapsın böylece ceza da aradan çıkmış olur :34::34::34:

süpeerrr öneriler ben de deniycem :46::46::46:
Tavsiye ederim canm
Dene sonucu paylas canm
günaydın kızlar okumam gereken 12 sayfa var geçmişten. bir an önce menümü yazayım geçmiş okumaya gidiyorum.
cumartesi
sabah;
1 yumurta haşlaması 2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir
ara; 6-7 çatal patates kızartması
öğle;peynir zeytin 2 dilim ekmek domates yeşillik biraz bal kahvaltı yaptım
akşam;1 adet milföy börek 1 y.k. pilav 4 köft kadar tavuk haşlama

spor yok göbek çok su2-3 litre

pazar;
kahvaltı; saat 10:30 ile 12:30 arasında sürekli yedim
1 dilim ekmek kadar tahinli çörek
2 dilim börek peynirli,patatesli
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4-5 zeytin

ara; 3y.k. pillav ve 2 köfte kadar tavuk haşlama

ara;4-5 fındıklı çikolatalı draje

su;2-3 litre bl bol bitki çayı
spor; açık havada paso koşturmaca
Ne deyim Canim bilemedim

günaydın kızlar okumam gereken 12 sayfa var geçmişten. bir an önce menümü yazayım geçmiş okumaya gidiyorum.
cumartesi
sabah;

pazar;
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4-5 zeytin

Bir hayli börekli çörekli olmuş canım.

ben de hemen menümü yazıyım sonra işlerim var çıkcam
sabah:
yarım peynirli pide
çay

ara yok

öğle:
yarım kase müsli

ara:
form cay
iki adet form bisküvi

akşam:

yarım tabak patlıcan
cacık

spor: 1 saat yürüyüş
su: 3.5 litre
bebeğim az olmuş sanki biraz sabah salatalık felan ekleyebilirdin öğle yada akşama et olabilirdi

cumartesi
sabah;

pazar;
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4-5 zeytin

canım hiç olmamış ya

cANIM ÖĞLEN YEMEĞİ YEMELİYDİN bence sebze hafiften iyi olurdu.

teşekkürler canım

canım meneün iyi gözüküyor ama ölen ile akşamı yer değiştirsen dasha iyi lurdu

canım ana öğünlerini çok az tüketmişsin

:)))

canım tv seyrederken yemek yemek kilo aldırıyormuş
evet canım biliyorum ama nedenlerimi yazmıştım bundan sonra ömür boyu böyle yaşamlıyım ben eğer goncamın verdiği tarif işe yaramazsa bende tabi

cumartesi
sabah;

pazar;
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4-5 zeytin

bu menü bencede hiç olmamış ben yarı aç yarı tok duruyorum.tahinli çörek peynirli börek çikolatalı draje falan hiç olmamış arkadaşım. bence ama açık hava spor yapmışsın belki yediklerini karşılamışsındır. ama yemeden yapsaydın sporunu daha çok etkili olurdu. :20::20:

Kizlar dun bir kac oneri sunduk ve yeterli cevap anlamadim
Simdi mesaj, spor sayma, takmin icinde eslesme, cezalar konusuna ne diyorsnuz
Ben bugun baslayalim diyorum
Lüften cevap verin.eger bunada tinlanmazsam bende tinlamamaya basliyacam

ne yapılacaksa arkadaşım tek bir iletide yazın eğer yazdıysanızda daha çok yeniyim 1 haftalık üyeyim fark etmedim görmedim yani her sayfayı okumaya çalışıyorum fakat atlamışda olabilirim. takım içi eşleşme nedir bilmiyorum ceza derken nasıl ceza ne yapılınca yda ne yapılmayınca ceza alınır bilmiyorum. kurallarınızı yazın ben her türlü uyarım.

kızlar sarımsak çayı falan deniyorya inanın çok iyi işe yarıyor. taze zencefili zeytin büyüklüğünde 3 yada 4 parça kaynayan suyun içine atıp kaynatıyorsunuz 5 dk kadar 4 diş sarımsak orta boylarda büyük olursa 2 yada 3 de olabilir soyup içine ezmeden 1 yada 2 parça bölüp atıyorsunuz 4 dk falan daha kaynatıp içine yarım limon ve 2 çay kaşığı bal koyuyorsunuz. çok işe yarıyor yağları yakıyor vücutdaki ödemi atıyor. idrar yollarını temizliyor ve kilo vermeyede yardımcı çok işe yarıyor deneyin derim. inanın balı koyduktan sonra hiç sarımsak tadı gelmiyor zatn zencefil bütün sarımsağın tadını alıyor. demledikten sonra benim tavsiyem biraz dinlendirin. içerken zencefilin tadını daha çok alıcaksınız.

benim sorunu su ve spor..
ama en cok öğleden sonra ve akşam tutumıyorum kendimi canım hep tatlı istiyor..

spor olarak leslie diye yaz youtube oradaki kadınla aynı hareketleri yap ben öğle yapıyorum linki vereyim istersen inan yürüyüşten daha çok kalori yakıyorsun tavsiye ederim. suya gelince ben 5 litrelik şişeye suyu dolduruyorum işyerinde masamın altına koyuyorum oradan doldurup doldurp içiyorum 2 günde bitirmeye çalışıyorum gözümün önünde su olunca içiyorum ama kalkıp almayı unuttuğum çok oluyor. yanında bulundurursan her zaman içebilirsin. tatlı ihtiyacına gelince onada çözüm buldum alüminyum folyoları kestim içine birer tatlı kaşığı leblebi ceviz beyaz nohut ceviz badem koyuyorum kuru üzüm kuru erik kuru kayısı ve incirleride küçük parçalara ayırıp harmanlıyorum azar azar paylaştırıyorum küçük küçük toplar halinde kapatıyorum ve her sabah işe gelirken çantama atıyorum 1 tane şekerim düştüğünde açıyorum hemen yiyince bir kaç tane hemen düzeliyorum çok işe yarıyor dene derim.:40::40:

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

Cuma Dan sonra bildirsek olmami
Bende cumaya Kadar kendimi denerim
Sahi goncaya bile sormadim ayip oldu
Zeynepte istiyordu yardimciligi olmadi Ben listeye yardim ederim yardimciligi zeynep daha iyi yapiyor
cuma günü spordan cıkar cıkmaz burdayım nasıl yardımcı olmam gerekirsa ben seve seve yardım ederim

spor olarak leslie diye yaz youtube oradaki kadınla aynı hareketleri yap ben öğle yapıyorum linki vereyim istersen inan yürüyüşten daha çok kalori yakıyorsun tavsiye ederim. suya gelince ben 5 litrelik şişeye suyu dolduruyorum işyerinde masamın altına koyuyorum oradan doldurup doldurp içiyorum 2 günde bitirmeye çalışıyorum gözümün önünde su olunca içiyorum ama kalkıp almayı unuttuğum çok oluyor. yanında bulundurursan her zaman içebilirsin. tatlı ihtiyacına gelince onada çözüm buldum alüminyum folyoları kestim içine birer tatlı kaşığı leblebi ceviz beyaz nohut ceviz badem koyuyorum kuru üzüm kuru erik kuru kayısı ve incirleride küçük parçalara ayırıp harmanlıyorum azar azar paylaştırıyorum küçük küçük toplar halinde kapatıyorum ve her sabah işe gelirken çantama atıyorum 1 tane şekerim düştüğünde açıyorum hemen yiyince bir kaç tane hemen düzeliyorum çok işe yarıyor dene derim.:40::40:

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Tebrik ediyorum güzel taktikler herkes değerlendirebilir. Ben bu konularda şansliyim dolabim var kendime ait yiyceklerimi kahvemi bitki caylarimi bulunduruyorum sürekli.ortak buzdolabıda var.
kızlar sarımsak çayı falan deniyorya inanın çok iyi işe yarıyor. taze zencefili zeytin büyüklüğünde 3 yada 4 parça kaynayan suyun içine atıp kaynatıyorsunuz 5 dk kadar 4 diş sarımsak orta boylarda büyük olursa 2 yada 3 de olabilir soyup içine ezmeden 1 yada 2 parça bölüp atıyorsunuz 4 dk falan daha kaynatıp içine yarım limon ve 2 çay kaşığı bal koyuyorsunuz. çok işe yarıyor yağları yakıyor vücutdaki ödemi atıyor. idrar yollarını temizliyor ve kilo vermeyede yardımcı çok işe yarıyor deneyin derim. inanın balı koyduktan sonra hiç sarımsak tadı gelmiyor zatn zencefil bütün sarımsağın tadını alıyor. demledikten sonra benim tavsiyem biraz dinlendirin. içerken zencefilin tadını daha çok alıcaksınız.
Bu cayi duydum ama denemedim hangi saatlerde icmekgerekiyo peki.
cuma günü spordan cıkar cıkmaz burdayım nasıl yardımcı olmam gerekirsa ben seve seve yardım ederim

Saolasın zeynep abla.

Zeynepcim senin varligin yeter arada Gel bir silkele Bizi askim
Gogo niye tenha buralar
Cimcime hic gelmemis bugun

1. tarcin kabulune 2 lt. Suya koy Gun boyu ic sekerin kontrole alinir tarcinla
2. sicacik bir sute toz tarcin ekle yavas yavas ic
3. 3 kesme sekeri tavada yakarak karamel yap 3 cevizi ve stedigin bir meyveyi karamelde cevir sogut ye alacagin kalari fazla degil
4. 2 elmayi rendele tavada tarcinla kavur uzerine findik, ceviz ufala ister sogut ye, ister yogurtla karistir ye, yada sicakken suyuyla beraber etimek uzerine koy biraz soguyunca Pasta gibi ye
5. keskin bir dis macunuyla uzun uzun disini fircala

çok güzel şeyler hepside yapılabilir teşekkürler..:52::52:
hemen deneyeceğim bu akşam

Tebrik ediyorum güzel taktikler herkes değerlendirebilir. Ben bu konularda şansliyim dolabim var kendime ait yiyceklerimi kahvemi bitki caylarimi bulunduruyorum sürekli.ortak buzdolabıda var.

Bu cayi duydum ama denemedim hangi saatlerde icmekgerekiyo peki.

Saolasın zeynep abla.

valla canım tok karnına yemeklerden bi yarım saat sonra falan. ben öyle yapıyorum.

aman şu çocuklarımın sesinden biraz okudum geçmişi ama ne anladıysam artık..
ceza olayına bende varım bazen şöyle sıkı bir silkelenmek işe yarıyor:1::1:

kilo vermek için en güzel aylar..bahara montlar kabanlar çıkacak..hem baharda kilo versen yaza yetişemiyorsun değil mi?
benim mavi bir elbisem var içine giremedğim:1: yılbaşına kadar onu hedefliyorum...
beynine olumsuz mesaj değil de olumlu gönderiyorum nasıl?

kilo vermek için en güzel aylar..bahara montlar kabanlar çıkacak..hem baharda kilo versen yaza yetişemiyorsun değil mi?
benim mavi bir elbisem var içine giremedğim:1: yılbaşına kadar onu hedefliyorum...
beynine olumsuz mesaj değil de olumlu gönderiyorum nasıl?

canım benimde kırmızı bi elbisem var içine giremediğim inşallah gircem o elbiseye.

ben aranıza yenii katıldıı zeynepp hanımm tavsiye ettii burayıı çokk güzel şeylrr anlatıı inşallahh bende kilolarımı vermekk içinn burdayımm

Son düzenleme:
Back
X