- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
Evet tatlım ya bizim gibilerin iyi kilo vermesi için nefsine sahip çıkması gerek.ki senin fazla kikon fazlaymış yolun daha uzun.ama bence çok iyi gidiyorsun başaracaksın...cnm evet diyetisyen bana yasakladı çoğu şeyi mesela kızartılmış her şey yasak evde de olsa farketmiyo. o yüzden ben kızartılmış şeylerden çok uzak duruyorum.şeker ve şekerli gıdalar hazır paketli yiyecekler içeçekler turşu, mayonez ketçap, hamur işleri pasta kek vs. bunlar hep yasak bazılarına belirli miktarlarda izin verdi onda da zaten ben abartmadan ayarlıyorum artık. ya mesela bana da diyolar sürekli bi tadına bak azcık bişey olmaz diye ama bakmıyorum. ha daha önceden dediğim gibi ne zaman tam anamıyla ciddi kilolar veririm ideal kiloma yaklaşırım biraz daha ne biliyim en azından 75 leri falan bi göreyim yıllardır 85 in altını hiç göremedim tartıdao yüzden belki de bilmiyorumm amannn anlıcan cnm kilon mu var derdin var:)
Ben 1taklm üst üste kilo veremiyorsa ya da kilo alıyorsa onların bu yarışmada işi ne.hatta eyer birtakımda üst üste kilo alan varsa kesinlikle cezalandırılmalı uzun süre devam ederse çıkarılmalı takımdan...iyi oylamışsın canım...Arkadaşlar biliyosunuz yarışmanın genel kurallarida var biriside yüzde 30 un altinda kalan takıma ceza puanı uygulamasi.sanirim 3 haftaydi üst üste yüzde 30 un altinda kalan takima her hafta yapilan genel siralama listelerini yapma cezası veriliyor.4 hafta boyunca ayni takim yapiyo listeyi. Bazen bu cezayı üst üste ayni takim alabiliyo bu üst üste ceza aynitakim almasin aeklinde oylama var şu an paylaşım alanında.
Bunu size anlattım çünkü püsküüt uyelerinde bilgisi olsun demis benim kararim belli aslında Hayır diycem . Sebep ne derseniz yüzde 30 un altına dusmek uyelerin haftalık 200 gr bile vermemis olması demek zayıflama yarışmasında herkes gr. Da olsa vermeli tabiki alanda olur kilo benim gibi ama üst üste kilo alinmamali diye düşünüyorum. Paylaşım alanına bakarsaniz farkli fikriniz varsa söylerseniz sevinirim.
Dün genel olarak canım sıkkındı ama spor beni kendime getirdi.1saatlik spor suya batdım,ardından sıcak bir banyi....bitti gitti bu gün daha iyiyim...:)))
Canım haklısın ...arada olur ama 3 hafta ustuste %30un altinda olunursa forumun bi manasi yok zaten.
Su guzel yuruyus guzel ama azcik fazla çatal ucu olmus :)) hihihi
Dokturmussun canim.sen mi yazdin
Neyi var canim
Beni adamdan saymuyonmu kızzzz?ben hep buralardaydım...Kızlar ya bugun ne sakin di burası kimsecikler yoktu yafu :/
günaydın kızlar arızayı yapmışlar çok sevindim..sabahın köründe kalktım işe yetişcem .)arada boşluklar var geçmişi okuyacağım bakalım ben yokken neler olmuş:)
Günaydın bebeğim....gelirsin aralarda..özledik yav..