- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
iyi akşamlar kızlar.neden bu sessizlik acaba.sanki topiyimiz bir az durgunlaşmış gibi yoksa bana mı öyle geldi...kimseler yokmuş bu gün...Ben raporumu verip uyuycam burda geç oldu.bi de ben annemlerde çenemi tutamıyorum ya.günde 3 4 defa resimdeki gibi çikolatayla çay içiyorum,bir de arada kaçırıyorum...çok deyil de var ama.mesela bu gün bir ince dilim yağsız kremalı pasta yedim,ama merak etmeyin hemen kendimi yarım saatlik bir sporla cezalandırdım.Bir de son günlerde menüm balık ağırlıklı neden sorarsanız.pazar düğünde hem kız tarafına hem oğlan tarafına ordakı yemeklerden bir paket yapıyorlar.ben balık hayranı olduğum için ,balıkları derin dondurucuda sakladım ve yiyorum şimdi...çok lezzetli ya hem faydalı...
Rapor
Sabah 1dilim ekmek,lor peyniri,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay,mandalina,1ince dilim pasta
Öğlen 2BALIK,bir köfte,1kase yoğurt,1.5dilim ekemk
Ara 1dilim ekmek,lor peyniri.dereotu tostu(yürüyüşten döndüm deli gibi acıkmıştım),yeşil çay
Akşam,5çatal spagetti,,peynir,yoğurt,2tane balık,bol yeşillik,1dilim ekmek
Ara yeşil çay
2litre su,1saat dışarıda yürüyüş(yarım saati cezaydı),10dakika spor
Aslında benim bu kaçamak işlerine son qoymam lazım yahu...böyle çok kötü oluyorum.mesela her yeşil çayı minik bir çikolatayla içiyorum.resmini koymuştum zaten...
Rapor
Sabah 1dilim ekmek,lor peyniri,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay,mandalina,1ince dilim pasta
Öğlen 2BALIK,bir köfte,1kase yoğurt,1.5dilim ekemk
Ara 1dilim ekmek,lor peyniri.dereotu tostu(yürüyüşten döndüm deli gibi acıkmıştım),yeşil çay
Akşam,5çatal spagetti,,peynir,yoğurt,2tane balık,bol yeşillik,1dilim ekmek
Ara yeşil çay
2litre su,1saat dışarıda yürüyüş(yarım saati cezaydı),10dakika spor
Aslında benim bu kaçamak işlerine son qoymam lazım yahu...böyle çok kötü oluyorum.mesela her yeşil çayı minik bir çikolatayla içiyorum.resmini koymuştum zaten...
Son düzenleme: