• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sevmek ne kelime bayıldığım tek yeşillik...çok severim..

Evet ben daha bu gün başladım bir tek kiraz sapı bulamadım bir de ek olarak zencefil koydum.inşallah cumaya kadar yapıcam.bakalım bana etkisi ne olacak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bu çay nedir tam tarifi yazsanıza bi ara.. okudum okudum anlamadım valla..

afiyet olsun bende komşuma kahveye gidiyorum şimdi... ardından da evin işi görüşürüz kızlar öpüldünüz...
Afiyet olsun canım.
Cay tarifi gogo bana vermisti yazıyım.
Maydanoz
Tane karabiber ve karanfil 8-10 tane
Zencefil kök 1 parca
1 limon
1 elma
3 litre su kaynatip süzüp buzdolabina attim. Yemektwn sonra 1 bardak iciyorum ben. Umarim eksik bisey yoktur. Kiraz sapini hatirlamadim ben, he birde cubuk tarcin canim aklima geldi.

selam kızlar,
hepinize iyi haftasonları dilerim.
Dünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah:2 yumurta, pul biber ve lor peynirli omlet,1 domates,1 kupa çay
öğle:2 dilim tam buğday ekmekli , kasar, marul, domatesli sandviç ve ayran
akşam:2 içli köfte 1 kase salata
4 litre su
30 dakika yürüyüş yapabildim. (evde degilim bu haftasonu fek fırsatım olmuyor)
sevgiler
güzel güzel:):):):):
selamlar gelemedim dün görevliydim etkinlikte kusura bakmayın :)
dün yaptıgım menüyü paylaşıyim hemen :))
sabah 1k.k peynir 1 yumurta 1 dilim ekmek
ara 1 eti form biskivü
öğlen 1 tabak salata 1 ayran 3 löfte
ara 2 ceviz
akşam sebze pırasa 1 kase çorba yarım dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara yarım elma ve yeşil çay
dün spor yapamadım malesef 2 litre su :54:
oluyo cnm maşallah:)
kızlaaaar ben başımı nerelere vurayımmmm.ekler yedim az önce.çok kötüyüm.. 2 ayda ilk defadır bile bile rahat şekilde yedim.hem de içi dolu yağlı krema...ayyy:banghead::banghead::banghead:

kız sen dayak istiyon yine ne ekler filan yahu cısss o cısss.

354. Etap birincisi beril77, tebrikler! :46: :nazar:

[ımg]http://cdn-img1.imagechef.com/w/140329/sampd9a39254947036b2.jpg[/ımg]

başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
maşallah kuzum tebriklerrr:)
beril77 tebrikler canım basarin daim olsun insallah :)

menumu paylasayim sizlerle. Bugun cok zor bir gundu benim icin. Ne oldu bana bilmiyorum ama cok cok aciktim bugun ben. Basim dondu acliktan. Bugun skntili gecti yani. Nedenini bende bilmiyorum. Umarim yarin ayni seyleri yasamam.

Sabah
2 dilim normal ekmek ( kepek ekmegi bulamamis teyzem mecbur yedim)
2 kk beyaz peynir
salatalik
sekersiz cay.

1 adet turk kahvesi

ara
1 adet elme

oglen
1 tabak pirasa yemegi
1 kase pul biberli yogurt
2 dilim ekmek

ara
1 avuc cağla ( cok kucuktu yaklasik 15 adettir)

1,5 su bardagi lahana suyu

aksam
2 dilim ekmek
yumurtali, dereotlu kabak çitmesi
1 kase pul biberli yogurt

simdi bir kupa limonlu demleme yesil cay iciyorum.

Hava sabah cok yagmurluydu. Sporumu sabahtan yapip ogleden sonra pazara gidecektim. Hava ogleden sonra acti. Pazara gectim donusunde yagmura yakalandim cok fena. 15 tane mekik cektim. Sporum bugun zayif oldu :(

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
menün güzel cnm bnm:)

ah kızlar ah.bu gün 2ayda ilk defa yasaklarla dolu bir gün geçirdim.bu kadar düyün,misafirlik falan atlattım kendinmi tuttum hiç nefsime yenik düsmedim bu gün çok kötü oldum.gözlemeler yedim,ekler yedim,pepsi içtim . Görümcem falan da bizde spor da yapamadım.yatım saatlik bir yürüyüş yaptık dışarıda o da hafifdi...neyse ki bu günüm çok kötü geçdi diyet adına . şimdi kendimi şişkin ve kötü hiss ediyorum...

kız ama olmazki ye ye sonra ah vah ettt yeme yeme cnm yeme :):)
sonunda rahatça oturabildim.menulerimide yazmadım yaziyim geçmişe bakayım.
Perşembe
sabah gec kalktım 2 dilim ekmek peynir 1 yumurta domates salatalık

ara yulaf ezmesi elma süt karışık

akşam 1 kepçe çorba 1 kabak dolması yoğurt

ara portakal

su 2 lt yi geçti
spor 30 dk yürüyüş

cuma
2 dilim ekmek peynir 1 yumurta 1 tatlı kaşığı reçel

ara nescafe 1 minik kurabiye kendim yapmıştım arkadaşım için

öğlen yulaf ezmeli elma süt

ara yok

akşam arabaşı corbasi 3 kepçe bu unlu ve tavuk etli bi çorba o yüzden başka bisey yemedim. Yoğurt 1 kase

su 2 lt.
Spor 30 dk.yürüme
kurabiyeyi görmezden geliyim artık:)

ben de bugum cerez yedimm cok kotu hissediyorum ve bir corba kasigi kadar kremsanti yedim cilekle beraber
hoppala kızlar noluyo size krem şanti yiyenler yok ekler yiyenler kızıyorum ama:47:

teşekkürler kızlar. Kaçamak yapıyorum tabikide ama sınırı aşmadan yapmaya çalışıyorum. Elbette canımız herşeyi çekiyor bu kiloları boşuna almadık ama dengede tutmaya çalışıyorum. Annem 1 ay kaldı onun hatırına dengeyi bozdum 3 kilodan fazla geri aldım. Bugün biraz fazla kacamak yaptım bu durumda yarın ve öbür gün kasmam lazım. Hatta yazıyım şimdi menümü yattım nasılsa.
Sabah patatesli yumurta 1 yemek kaşığı ve bir peynirli poğaça kendim yapmıştım hazır değil.

Kahvaltiyi 10 da yaptim. Sonra cok yakın arkadaşımın ikizlerinin dogum gününe gittik.saat 2 den akşam 7 ye kadar yediklerim şöyle.
1 minik poğaça 3 mercimek köftesi zeytinyağlı yaprak sarma 3 tane 2 biber 1 patlıcan dolmasi kuru ve oldukca kucuklerinden. 1 ince dilim pasta.
Işte size kaçamak su 2 lt spor yok üstelik. Arkadaşımı bırakıp yüzmeye de gidemedim. Hee başka ikramlarda vardı ben yalnızca çok sevdiklerimi yedim.

ayyy ayyy bak gördünüzmü kaptanımda sizden gördü o da yaptı kaçamak:):)
ayrıca güzel bir kahvaktıyla güne başladım.dur resmini paylaşıcam.şimdi de öylene güzel bir çorba yapmayı düsünüyorum.yetiştire bilirsem kendi çorbamı ayrı yağsız,salçasız,patatessiz yapıcam.tam bir sebze patlaması...soğan,havuç,lahana,pancar,papates,salça,et,maydanoz olur içinde.kendime ayrı yapa bilirsem çok daha güzel olur . Bakıcam artık:confused:

hadi bakalım inşallah:):)
hiç ya oturuyorum.şimdi kızımı uyutup kocam pizza istedi onu yapıcam görümcemler de bizde.ne düsünüyom biliyimusun pizzanın bir dilimine sosis salam koymayıp sadece domates biber koyup da yersem çok da kötü olmaz ya.hem ben pizzayı çok çok ince yaparım.yarım santim ancak olur.sen ne diyorsun?
Yeme yeme dicem ama baya geç kaldım sanırım yemişsin çoktan:(:(

o zaman ara öyün olarak iki günbende kulkanayım bakalım ne olucak.bence diyetin püf noktası bağırsaklarln iyi çalışması...ben kızıma muzla yapıyorum.

yaaa sen ne inatçı diyetisyenim oldun benim:sly::sly::sly:yeme de yeme diyon....ben iradeliyimdir aslında.kızlar az çok bilir belki.ama herkes masa başında toplanmış pepsiyle pizza yerken ben nasıl dayanayım ki,ama ben yedim ya:confused:dur resmini paylaşayım.üzerine 1kk kadar haşlanmış kirmizi et koydum.kaşar da çok çok az.e affedersin her halde:sly::sly::sly:yanında da bol karabiberli yoğurt...

kız haklı yeme yahu yeme ölmezsin pizza yemeyince:):)

Kızlarrrr vimde net yok o yüzden akşamları ve hafta sonları giremiyom:(:( ee haliyle hızınıza yetişemiyom geçmişi okudumda okudum ama bitmedi hala bir kısmını cevaplayabildim:(:(

cnm videonu seyrettim hatta dayanamadım ilk nasıl 10 kilo verdim videosunu da seyrettim:):) süper süper süper MUHTŞEM HARİKULADE ayyy dicek söz bulamıyorum yaaa çok güzel olmuş:):) sen daha da güzel olmuşsun videoları izleyince bir kez daha azmim arttı evet dedim yaaa yapabilirim yapmalıyım çünkü sonuç yapmaya değer :):):) bnde 96 kilo ile başladım bakalım inş senin verdiğin gibi bende arkandan gelirim inş:):)

Kızlarrrr vimde net yok o yüzden akşamları ve hafta sonları giremiyom:(:( ee haliyle hızınıza yetişemiyom geçmişi okudumda okudum ama bitmedi hala bir kısmını cevaplayabildim:(:(

Ayyyyy canım benimmm.neredeydin sen.özledim hayu.sorma ya bu ara cıss oldu bir az.burda yeni 1 diyetisyen buldum kendime yedixxl.o da canımı aldı vallaha. Sen de gelir gelmez canıma okumaya başladın.:p:p:p:p

güzel güzel:):):):):

oluyo cnm maşallah:)

kız sen dayak istiyon yine ne ekler filan yahu cısss o cısss.

maşallah kuzum tebriklerrr:)

menün güzel cnm bnm:)

kız ama olmazki ye ye sonra ah vah ettt yeme yeme cnm yeme :):)

kurabiyeyi görmezden geliyim artık:)

hoppala kızlar noluyo size krem şanti yiyenler yok ekler yiyenler kızıyorum ama:47:

ayyy ayyy bak gördünüzmü kaptanımda sizden gördü o da yaptı kaçamak:):)

hadi bakalım inşallah:):)

kız haklı yeme yahu yeme ölmezsin pizza yemeyince:):)
Canım diyet yaparken kırılma noktası oluyor sanırım hepimizde dönem dönem, gözümüz dönüyor. En güzel menüleri çıkaranYEDIXXL bile çok acıktım diyodu gecenlerde.
Sanırım bu gibi durumlarda biraz sakin olup su içip, aklımızı başka seylerle meşgul etmek gerek, çünkü ipin ucu kacinca diyette gerisi geliyor maalesef.

pazar: menü

KAHVALTI: 2dilim ekmek, 1 yumurta, 5 zeytin,1kk peynir,1 domates,1 salatalık,bol yeşillik(çok geç yaptım 12.30 gibi)

ARA: 1 kuru incir,5 hurma,1 yemek kaşığı kuru üzüm, 1 kupa limonlu yeşil çay

ÖĞLE:yemedim haliyle sabah geç olunca

AKŞAM:5 yemek kaşığı sulu köfte, cacık( sarımsak,semizotu,salatalık,nane doğredım içine süper oldu:), 1 dilim çavdar ekmeği,yeşil soğan

ara:yeşil çay limonlu
su:2.5 litre

ağrıdayım canım hatta iran sınırında:52:
Aaa sen o zaman Azerbaycana çok yakınsın.ben Nahchivandanım aslında. Kocam orada askerlik çekti.hep derdiki Ağrı dağını görüyorduk biz.e dolayısıyla saat farkımız çok olmamalı bence
pazar: menü

KAHVALTI: 2dilim ekmek, 1 yumurta, 5 zeytin,1kk peynir,1 domates,1 salatalık,bol yeşillik(çok geç yaptım 12.30 gibi)

ARA: 1 kuru incir,5 hurma,1 yemek kaşığı kuru üzüm, 1 kupa limonlu yeşil çay

ÖĞLE:yemedim haliyle sabah geç olunca

AKŞAM:5 yemek kaşığı sulu köfte, cacık( sarımsak,semizotu,salatalık,nane doğredım içine süper oldu:), 1 dilim çavdar ekmeği,yeşil soğan

ara:yeşil çay limonlu
su:2.5 litre

Güzel canım.sen şu kuruyemişleri çok yiyosun ya.ama diyetisyen vermiş sonuçta...

Aaa sen o zaman Azerbaycana çok yakınsın.ben Nahchivandanım aslında. Kocam orada askerlik çekti.hep derdiki Ağrı dağını görüyorduk biz.e dolayısıyla saat farkımız çok olmamalı bence

Güzel canım.sen şu kuruyemişleri çok yiyosun ya.ama diyetisyen vermiş sonuçta...

ayy cnm evet verdi de bende çok seviyorum yaf:):)

ve yarın sabah 9:00 da diyetisyen zamanııı:):) ayy kaç kilo verdim acaba??? birde dondurmayı sorcam diyetisyenime? havalar ısınıyor artık malum.gerçi ben bir bronşit zatürre hasytası olarak haziranı görmeden yiyemem ama olsun yaaa belki çok sıcak olur yerim tabi izin varsa :):):)

günaydın kızlar ben geldim:54: çok şükür su ve elektrik aynı anda var bu gün:52: biryandan makineler çalışırken geçmişe bi bakayım dedim

içli köfte için bende kızartma mı diyecektim açıklamışsın zaten.. 2 taneyle durabilmişsin bence büyük başarı:46: ben başlasam duramam..

spor olmasada menün gayet güzel canım..

kaç tane yedin canım yazmamışsın ben onu merak ettim:1:

canlarım dondurma sütlü tatlı olduğu için özellikle sadeyse sos falan yoksa ara öğünden kesersin özelliklede akşam araöğünü gider.. ama ekler sütlü tatlıya girmez hem hamurişi hem çikolata hemde krema:50: bu durumda ekmekten kesersin öncelikle.. yaz geliyor en masum kaçamak sade dondurma ama haftada 3 kaçamağı geçersen kilo veremezsin:50: bunlar da benim bildiklerim genel olarak...

Bnde zaten meyve sut urunu ve ekmek demistim :) ama damlayi durdurmak zor :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy ben burda çene yapcam diye ara öğünü falan unuttum haaaa:( çayımı da içmedim görüyonuz mu:( ayyy yemek saaati geldi bea:(:(:(

Kizlar umarim iyisinizdir. Sinirimden kendimi iyicene temizlige verdim :D

Aksama ne yapsam diye dusunup duruyorum bir yandan da. Diger yandanda pisman oldum her tarafi bu kadar kaldirdigima yuruyuse cikmak icin hizli hizli bitirip yollara atacagim kendimi sakinlesmem lazim :D mola verdim sizleri de bir yoklayayim dedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X