- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler kızlar.aydınlattınız beni...Canım hepsinden yiyebilirsin tabi 3 er 4 er tane :) Yani diyetisyenimin bana verdiği rakkamlardı bunlar yine sen bilirsin :)
Haberlere canim baya skldi, hos olmayan sozler sarfediliyor. Gece de cok gec yattim sabahin korunde kalkinca boyle bir acaip oldum. Oglen yemegimi yedim simdi temizlige devam edicem bitse de gitsem yuruyusume
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy canım benim.yerim ben onu...Nabersiniz kızlar kızımın okulu tatil bugün işyerine getirdim sabahtan beri telefon bi onda bi bende tabi bende fazla kalmiyo canım sıkıldı deyip sliyo hemen. Şimdi resim yapiyo biraz kaptim hemen .
Canım bence gayet güzel vermişsin bu sürede ben senden daha önce başladığım için normal daha fazla vermiş olmam bence sende çok güzel gidiyorsun ve gerçekten insanların seni fark etmesi çok moral verici oluyor ve resimlerini çekersen kendinde farkı sende görürsün insan gerçekten biraz gayret ederse alışıyo ve gerisi geliyo :) Çok sevindim bende senin sevmene ve böyle düşünmene :)
kızlarrr bnm pazar günü sınavım var YDSinş. geçerim. bu aralar giremeyebilirim evde netim yok okula da ara ara gelcem sanırım bu haftalık beni mazur görün lütfen tabi kapatanım ne derse?? cuma kilo bildirimi yaparım yine?
Teşekkürler kızlar.aydınlattınız beni...
Kız sen siyasete baya meraklıymışsın ha...kazanan tarafdansın herhalde...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ebru bende videoyu merak ettim nasıl izleyeceğim?
kızlarrr bnm pazar günü sınavım var YDSinş. geçerim. bu aralar giremeyebilirim evde netim yok okula da ara ara gelcem sanırım bu haftalık beni mazur görün lütfen tabi kapatanım ne derse?? cuma kilo bildirimi yaparım yine?
ebru bende videoyu merak ettim nasıl izleyeceğim?
Afiyet olsun, hafif sağlıklı ve eminim doyurucu olmuştur. Ben daha yeni girdim eve 2 saattir banka işlerine kosturuyorum ben ne yesemki acaba? Hic acikmadim da.bende acıktım ama lor peynirli salata yaptım
lor peyniri bol yeşillik ve pulbiber koydum tadı güzel oldu az da zeytinyağ ilave ettim yanındada 1 dilim kepek ekmeği nasıl olmuş?
İkinize de iyi şanslar.ben kendi adıma isteyen herkesi idare ederim.sizler ki beni iki haftadan da fazla idare ettiniz...Ana benimde var ;( off
Afiyet olsun, hafif sağlıklı ve eminim doyurucu olmuştur. Ben daha yeni girdim eve 2 saattir banka işlerine kosturuyorum ben ne yesemki acaba? Hic acikmadim da.
Başarılar canımkızlarrr bnm pazar günü sınavım var YDSinş. geçerim. bu aralar giremeyebilirim evde netim yok okula da ara ara gelcem sanırım bu haftalık beni mazur görün lütfen tabi kapatanım ne derse?? cuma kilo bildirimi yaparım yine?
Oh afiyet olsunbende acıktım ama lor peynirli salata yaptım
lor peyniri bol yeşillik ve pulbiber koydum tadı güzel oldu az da zeytinyağ ilave ettim yanındada 1 dilim kepek ekmeği nasıl olmuş?
Sanada başarılar öyleyseAna benimde var ;( off
İkinize de iyi şanslar.ben kendi adıma isteyen herkesi idare ederim.sizler ki beni iki haftadan da fazla idare ettiniz...
Ben acıktığımı gördüm.bir bardak sütle 4tane kuri kaysı yedim.enfesdi vallaha.ben buraya kayılalı hiç öyün atlamadım.acıkmasam da yedim...sen de birseyler ayarla artık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siyasetten oteydi bu :) memleketimin kazanan tarafindayim yasadigim sehrin kazanani tarafindayim :)