• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun gogocum, ben yiyemem bu kiloda ama sizler daha zayıfsınız bence yiyebilirsiniz, sanırım 60lı rakamları görünce tartıda bi sürü bişeyler yicem yol yapıyorum kendime:1: kızlar beni durdurun o zaman olurmu yaw.

asıl o zaman dikkat etmek gerekicek canım daha zor gidiyor... ben gibi aylarca dolanırsın buralarda sonra:1:

kızlarr yarın akşam günümüz var.. cmt de yakın bir arkadaşım yemeğe çağırdı... günü atlatırım da cmt 55 i görürsem kendime ödül niyetine akşam yesem olurmu ki:1: şimdiden yol yapıyorum ekmek yemesem tatlı yemesem idare edermi neler var yemekte onuda bilmiyorum... bu gün bi sorayım en iyisi :1: ona göre bana bi izin listesi çıkarısınız olmaz mı..

Merhaba kizlar herkes iyidir umarim sabah kalkip size gunaydin dedikten sonra hemen kahvaltimi yaptimm evimi supurup sildim hoop sokaga attim kendimi ptt ve bankada isim vardi. Yuruye yuruye tempolu sekilde hallettim. Cok acikmistim mc donaldsa girdim vee kendime guzel bir tavuklu salata aldim paketlettirdim ananeme geldim afiyetle yedim hamburgerlere icim gitti ama yemedimmm :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar keyifler nasıl?
Tartı öncesi umarım herkes iyidir. Menülere bakıldığında gayet iyi durumdayız hepimiz ama ben bu hafta çok şiş hissediyorum umarım sadece hisdir, tartıda eksi görürüm ya.

Ben ne zaman kendimi şiş hiss etsem hep tartı da fazla eksilmemişimdir,çok şükür şimdiye kadar hiç artmadım ve sadece 1hafta sabit kaldım...bu haftaya umudum çoktu aslında pazartesi de 67 görmüşdüm ama bu sabah 67.400dü...bakalım yarın ne olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar herkes iyidir umarim sabah kalkip size gunaydin dedikten sonra hemen kahvaltimi yaptimm evimi supurup sildim hoop sokaga attim kendimi ptt ve bankada isim vardi. Yuruye yuruye tempolu sekilde hallettim. Cok acikmistim mc donaldsa girdim vee kendime guzel bir tavuklu salata aldim paketlettirdim ananeme geldim afiyetle yedim hamburgerlere icim gitti ama yemedimmm :D

Mc görünce aman yedicim de gitdi derken bir baktım tavuklu salata yemişsin.çok güldüm ama...iyiki yememişsin...e tavuklu salata ta güzeldir...

Kızlar biri meto çay ne diye sormuş:D:D:Dmetobolizma hızlandırıcı çayın kısaltılmış hali...:sly::sly::sly:

kızlarr yarın akşam günümüz var.. cmt de yakın bir arkadaşım yemeğe çağırdı... günü atlatırım da cmt 55 i görürsem kendime ödül niyetine akşam yesem olurmu ki:1: şimdiden yol yapıyorum ekmek yemesem tatlı yemesem idare edermi neler var yemekte onuda bilmiyorum... bu gün bi sorayım en iyisi :1: ona göre bana bi izin listesi çıkarısınız olmaz mı..

Ne bileyim ben böyle misafirliklerde yasak olmayan şeyleri yemeye çalışırım.ya da mesela börek yersem 1parmak kadar,tatlı yersem 3 lokma,herseyden azcık tadına baka bilirsin yaaa...ana hakketen azcık kendini kandırmadan...

Afiyet olsun gogocum, ben yiyemem bu kiloda ama sizler daha zayıfsınız bence yiyebilirsiniz, sanırım 60lı rakamları görünce tartıda bi sürü bişeyler yicem yol yapıyorum kendime:1: kızlar beni durdurun o zaman olurmu yaw.

Hangi rakam olursa olsun insan hedefine yaklaşınca bile kıyamıyo öyle löp löp yemeye...bir az boşluyorsun ama yine de kendine kıymıyorsun,hele bir de sonrakı vicdan azabı...offff

Mc görünce aman yedicim de gitdi derken bir baktım tavuklu salata yemişsin.çok güldüm ama...iyiki yememişsin...e tavuklu salata ta güzeldir...

Kihkihkih :D kandircaktim aslinda sizleri :D

Az az tadına bak canım o zaman niyeti bozmus gibisin.
Bilemedim şimdi.
Bu arada bana bildirim gelmiyoooo

Ilahi canım ya. Heyecan yaptım mc görünce orda.
Afiyet bal şeker olsun salatan.

Ben ne zaman kendimi şiş hiss etsem hep tartı da fazla eksilmemişimdir,çok şükür şimdiye kadar hiç artmadım ve sadece 1hafta sabit kaldım...bu haftaya umudum çoktu aslında pazartesi de 67 görmüşdüm ama bu sabah 67.400dü...bakalım yarın ne olacak

Tartılmiyorum inatla, yarini beklicemmm. Bu aksam 5de kesiyorum yemeyi icmeyi:1: artı görmek istemiyorummmm.

Hangi rakam olursa olsun insan hedefine yaklaşınca bile kıyamıyo öyle löp löp yemeye...bir az boşluyorsun ama yine de kendine kıymıyorsun,hele bir de sonrakı vicdan azabı...offff

Bilmiyorum canım ya. 80lerdeyim söylerken bile ağzını dolduruyor insanın ama 60 ah o 60 ne kibar bir rakam nezaketle çıkıyor agızdan incecik:1: hahaha
Valla umutsuzlugum üzerimde nedense, mutsuzum ya ben daha 70leri göremedim, kıramadım şeytanın bacağını, şu 80in umutsuzlugunu atamadım üzerimden off ya.

Mesaj kutum dolmuş canlarım, boşuna paniklemişim.

Slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?bende oğlumu okuluna gittim öğretmeniyle konuştum bugün hareketli olmaya çalıştım..
gogocum ben yarın mezun olmak istiyorum ama ara ara yine gelcem tabi..

daha öncede kilo vermiştim ama hoop diye geri aldım bakalım artık inşalllah almam..hedefim yemek yerken aklımı kullanmak birde tv.de duymuştum her cuma ve pazartesi diyet yapmak..
bakalım 1 ay deneyeceğim işte..

Slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?bende oğlumu okuluna gittim öğretmeniyle konuştum bugün hareketli olmaya çalıştım..
gogocum ben yarın mezun olmak istiyorum ama ara ara yine gelcem tabi..

daha öncede kilo vermiştim ama hoop diye geri aldım bakalım artık inşalllah almam..hedefim yemek yerken aklımı kullanmak birde tv.de duymuştum her cuma ve pazartesi diyet yapmak..
bakalım 1 ay deneyeceğim işte..
Oh oh ne güzel kilolar verilmiş, mezun olunuyor.
Tebrik ederim canım seni. İnşallah kilonu sabitler mutlu mesut yaşarsın.
Sevgiler.

Oh oh ne güzel kilolar verilmiş, mezun olunuyor.
Tebrik ederim canım seni. İnşallah kilonu sabitler mutlu mesut yaşarsın.
Sevgiler.

inşallah yanılmıyorsam eylülden beri buradayım..kaç ay olmuş..inşallah hepiniz amacınıza kısa sürede ulaşırsınız..burdakilerden çok şey öğrendim :34:

Back
X