• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyiyim bende. Inşallah vermisizdir hepimiz.

Hoşbuldum canım.

Üzülme o kadar artık geçmiş ben bile bile yedim dün akşam çiğ kofteyi.

Amann canimiza saglik kalkip koskoca pizzalar, hamburgerler yemedik ya olsun olsun bize zarari ne kadarcik olacak halla halla yaa! :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kalorilerine baktım sossuz 239kcal ken sosla 416kcal gibi bişey yaziyordu ama çıtır tavuk salata diyordu mcbites değil sanırım. Sos eklemeden yiyebilirsin bence problem olmaz.

Bende baktimda bulamadim yeni urun yaziyor kendi sitesinden baktim neyse ya olan oldu artik ama cok fazla degildi yani topu topu baksan hepsi 3 kofte ederdi kofteyide kizartiyoz zati nolcek :p

Avutuyorum kendimi suan cok fena :D

Kızlar öpüyorum hepinizi. Bu gece pasta yapıyorum , hersey hazır şeker hamurunu açıp suslemek kaldı. Pek fikrimde yok ne yapsam diye ama belki hamuru acarken ilham gelir.
Bitirince gelirim, burda olursanız görüşürüz, olmazsanız sabah kilo bildiriminde görüşürüz.
Sevgiler.

Kızlar öpüyorum hepinizi. Bu gece pasta yapıyorum , hersey hazır şeker hamurunu açıp suslemek kaldı. Pek fikrimde yok ne yapsam diye ama belki hamuru acarken ilham gelir.
Bitirince gelirim, burda olursanız görüşürüz, olmazsanız sabah kilo bildiriminde görüşürüz.
Sevgiler.

Gorusuruz canim kolay gelsinn

Yapma ya? Tavuklari minik minik toplar halindeydi ve inceledim baya yagli durmuyordu o zmnsa bir daha forever akdeniz salatasi :D aralari yemedim en azindan oradan kurtartdim

bişey olmaz o kadardan gercide ben söyliyim dedim canım ^^

Iyi akşamlar kızlar.
Çok sessiz yine burası kimsecikler yok.
Ben bugünkü menümü paylaşayım aklımdayken.
Sabah :kaşarlı, salatalık, domatesli sandviç beyaz ekmekten yapılmıştı, ceyrek ekmek kadar bi ekmekti. Çay şekersiz.
Öğle:1 tabak pırasa yemeği, 2 kaşık yogurt
Aksam:4 tane köfte, 1 domates,1 ayran.
50 dakika yürüyüş
3 litre su
1 nescafe
1 Türk kahvesi
menün iyi olmuş canımm:))

bende dün yediklerimi yaziyim hemenn
sabah 1.k.k kaşar peynir 3-4 zeytin
ara yarım elma
öğlen 1 kase yayla çorbası 3 köfte 1 kase yoğurt ve salata
ara 1 kase yoğurt 2 3 çilek
akşam zeytinyaglı taze fasülye 1 dilim ekmek yarım kase yoğurt
spor malesef yok bu hafta 1.5 litre su

ara yarım elma

Tesekkur ederm cnm nazda soyledi bir daha yapmam boyle bir sey akil edemedim ben disarda olunca yol ustu gordumde aldim nese

Menun cok guzel olmus cnm tbrkler

ara yarım elma
Canım güzel olmuş menun. Bi şey dikkatimi cekti oğlenleri köfte yemenin özel bir sebebi varmı? Genelde köfte ayran oluyor ondan sordum.

Kızlae dolu dolu 1 seker kasigi ballı karabiber yedim öksürükten boguluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bildirimi yapayim
79.6

Bukadar sık kilo alinip verilebilirdi zaten :(

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396568145.074227.webp

Bugün doğum günüm eşim ne hediye alsa beğenirsiniz ? iphone kılıfı takma tırnak uyduruk bi manikür seti! Bende ona 10 gün sonraki doğum gününde jilet koltuk altı deodarantı birde cetvel alıcam bence gayet şahane olur heralde... Ya artık bu kaç oldu çok moralim bozuk 3 sene olcak ve bi kere adam gibi hediye almadı bana ya :(

Son düzenleme:
Afferim canim mcdonal gorunce gitti diyeti demisdim ama salatati gorunce sevindim :)

Cnm ben sormustum lendinmi bir karisim yapiuorsim ypk disarda satiliuor

Masallah cnm ins. Geri almassin bizlerde senin gibi mezun olur ins. Bizleri buralma yine gel arada sirada ;)

Sent from my HTC Incredible S
Yok tatlım burda kızların yaptığı bir çay içtim ama faydası oldumu olmadl mı 1azdan tartıda anlarım...
Iyi akşamlar kızlar.
Çok sessiz yine burası kimsecikler yok.
Ben bugünkü menümü paylaşayım aklımdayken.
Sabah :kaşarlı, salatalık, domatesli sandviç beyaz ekmekten yapılmıştı, ceyrek ekmek kadar bi ekmekti. Çay şekersiz.
Öğle:1 tabak pırasa yemeği, 2 kaşık yogurt
Aksam:4 tane köfte, 1 domates,1 ayran.
50 dakika yürüyüş
3 litre su
1 nescafe
1 Türk kahvesi
Menün güzel kuzum.....
Güzel olmuş canım da samimiyetime guvenip yanlış anlamazsan bisey soylemek istiyorum.Şu salamları yemeseniz sağlığınız için, hatta bebek var evde eve bile sokma bence görür ister. Nedenmi hem yağlı hem içinde ne olduğu belli değil çok hile kaldırıyor maalesef.

Rahat ol güzelim yanlış anlamam ben aksine sevinirim beni düsündüyün için söylüyorsun.bebeye asla vermiyirum kuzum,vermem de.kendim de hep ince dilimler kullanırım.zararlı evet biliyorum ama seviyorum işte...
Bende baktimda bulamadim yeni urun yaziyor kendi sitesinden baktim neyse ya olan oldu artik ama cok fazla degildi yani topu topu baksan hepsi 3 kofte ederdi kofteyide kizartiyoz zati nolcek :p

Avutuyorum kendimi suan cok fena :D

Tatlım ben artık köfteleri de fırında tapıyorum.üzerine azcık zeytin yağı sürüp fırına koyuyorum.enfes oldu...

ara yarım elma
Menü güzel olmuş tatlım...
Oh şükür bitti pasta kızlar, dualar eşliğinde dolaba yolladım kendilerini. Bende bittim ya. Kimsede kalmamış burda:2:
Resmini koysaydın ya kuzummm...
Kızlae dolu dolu 1 seker kasigi ballı karabiber yedim öksürükten boguluyorum

Neden yedin ki tatlım yazmamışsın ama...
Eki Görüntüle 1051693

Bugün doğum günüm eşim ne hediye alsa beğenirsiniz ? iphone kılıfı takma tırnak uyduruk bi manikür seti! Bende ona 10 gün sonraki doğum gününde jilet koltuk altı deodarantı birde cetvel alıcam bence gayet şahane olur heralde... Ya artık bu kaç oldu çok moralim bozuk 3 sene olcak ve bi kere adam gibi hediye almadı bana ya :(

Amannn kuzum ya üzüldüyün şeye bak...erkek işte deyip geçiceksin ne üzüyorsun en güzel gününde kendini.ayrıca seni kutluyorum.daha güzel hayatın olsun bundan sonra.hiç bir zaman geçmişe bakıp ta özkemeyesin geliceyin geçmişinden güzel olsun...eyer istersen Allah sana da tatlı minnoş bir bebek verip mutluluğunu taçlandırsın inşallah. ..:thumbup::thumbup::thumbup:

Günaydın kuzucuklarımmmmmm.içimden haykıran bir mutlulukla size yaziyorum....tartının bana verdiyi mutluluklaaaaaa....klzlar 66.600 olmuşummmm...çok mutlu oldum.haftalardır 200gr falan veriyordum.bu hafta 1100gr vermişimmmm.yehhhhhhu.demekki dikkat edince su içince oluyormuş böyle güzel...bir de acaba meto çayın bir faydası varmıdır...belki de vardır.:D:D:D:D:D:D:D
Geçen hafta 67.700
Bu hafta 66.600
Fark 1100
Yüzdeyi şimdi hesaplarım unutmuşum yine...hadi kalkın.kalkın da güzel haberlerle gelin...bir de pazartesi 67, dün 67.400falandım galiba hiç umudum yoktu bugüne...ama çok şükürrrr...

Yüzdem de 1.62miş...

Kızlar uyannnın.casusluk yaptım azcık.komşu takımlarda bikdirimler çoktaaan yapılmııış...siz de kalkınnnn....yedicim,defne,tutatseee sabah kuşlarım gelin artıkın...

Eki Görüntüle 1051693

canım bazı insanlar hediye alma konusunsa yeteneksizdirler.sanırım senin eşinde öyle.emin ol çok gezmiştir ama bir türlü karar verememiştir.onun için de bir kaç tane alayım da biri belki hoşuna gider diye öyle yapmıştır.zorlamanın anlamı yok 3 yıldır aynıymış zaten:)onun da bu yönünü böyle kabul edeceksin.ona ufaktan tiyolar felan ver seneye için.doğum günün yaklaşırken çaktırmadan yönlendir öyle öyle öğrenir senin nelerden hoşlanacağını.en garanti hediye takıdır.ona bunu bir ara söylersin.yeni yaşın hayırlı olsun.sağlık ve mutlulukla yaşa canım
Günaydın kuzucuklarımmmmmm.içimden haykıran bir mutlulukla size yaziyorum....tartının bana verdiyi mutluluklaaaaaa....klzlar 66.600 olmuşummmm...çok mutlu oldum.haftalardır 200gr falan veriyordum.bu hafta 1100gr vermişimmmm.yehhhhhhu.demekki dikkat edince su içince oluyormuş böyle güzel...bir de acaba meto çayın bir faydası varmıdır...belki de vardır.:D:D:D:D:D:D:D
Geçen hafta 67.700
Bu hafta 66.600
Fark 1100
Yüzdeyi şimdi hesaplarım unutmuşum yine...hadi kalkın.kalkın da güzel haberlerle gelin...bir de pazartesi 67, dün 67.400falandım galiba hiç umudum yoktu bugüne...ama çok şükürrrr...

tebrik ederim canım.kesinlikle metabolizma çayının faydaları çok.
Kızlar uyannnın.casusluk yaptım azcık.komşu takımlarda bikdirimler çoktaaan yapılmııış...siz de kalkınnnn....yedicim,defne,tutatseee sabah kuşlarım gelin artıkın...

yettim gariiii.

Back
X