• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar nasılsınız? Sizleri cok özledim valla:( pazardan sonra aranizda olcam ins. Hemen kilo bildirimi yapayım. Yoldayim kursa gidiyom sınavım var.
Geçen hafta:88
Bu hafta:86.5
Fark:1.5:)
Ayy gogo yüzde hesaplamayi unuttum pc de yazıyordu ama ben telden giriyom şimdi sen yaparmisin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar nasılsınız? Sizleri cok özledim valla:( pazardan sonra aranizda olcam ins. Hemen kilo bildirimi yapayım. Yoldayim kursa gidiyom sınavım var.
Geçen hafta:88
Bu hafta:86.5
Fark:1.5:)
Ayy gogo yüzde hesaplamayi unuttum pc de yazıyordu ama ben telden giriyom şimdi sen yaparmisin?

Sorun değil canım hesapladim. Tebrik ederim.

Hakketen mi ya.fark ediyormu?

Sağ ol diyetisyenim...inşallah.böyle olsun da güzel yaaa...

Çok güzel ya.sonuç olarak giyiyosun artık o elbiseyi...

Super ya ne fenası?ben bayılırım böyle şirin şeylere...

Farkediyor canım Farkediyor.

kahveye bayılırım valla canım çekti..
Canım ictinmi diye bi sor :1:
Kızım uyandı kahvaltı ettirdim, sonra bir elimde süpürge bir elimde kızım oyuncakları toparladım , evi süpürdüm, sildim , inşallah kızımı uyutabilirsem yemek yaparken icicem kısmetse.
Valla eller serbest ev supürebilen herkez haline sükretsin kızlar ya kollarım koptu kızım kucagımda süpurecegim derken.

Amannn kuzum ya üzüldüyün şeye bak...erkek işte deyip geçiceksin ne üzüyorsun en güzel gününde kendini.ayrıca seni kutluyorum.daha güzel hayatın olsun bundan sonra.hiç bir zaman geçmişe bakıp ta özkemeyesin geliceyin geçmişinden güzel olsun...eyer istersen Allah sana da tatlı minnoş bir bebek verip mutluluğunu taçlandırsın inşallah. ..:thumbup::thumbup::thumbup:

Amin canım inşallhah çok teşekkür ederim bugün biraz sinirim geçti :)

Gunaydin kizlar..

Defnee gidiyomussun yaa buralarda ol yine ugra. Darısı başımıza :)

canım bazı insanlar hediye alma konusunsa yeteneksizdirler.sanırım senin eşinde öyle.emin ol çok gezmiştir ama bir türlü karar verememiştir.onun için de bir kaç tane alayım da biri belki hoşuna gider diye öyle yapmıştır.zorlamanın anlamı yok 3 yıldır aynıymış zaten:)onun da bu yönünü böyle kabul edeceksin.ona ufaktan tiyolar felan ver seneye için.doğum günün yaklaşırken çaktırmadan yönlendir öyle öyle öğrenir senin nelerden hoşlanacağını.en garanti hediye takıdır.ona bunu bir ara söylersin.yeni yaşın hayırlı olsun.sağlık ve mutlulukla yaşa canım

Teşekkür ederim canım amin :)

***4. TAKIM 355. ETAP***

Ebrueva:(70.2/ / /% )
Beril77:/73.6 /72.6 /1 /% 1.36) izne ayrılmak istiyor
Damlanur10:(67.7/ 66.6/ 1.1/% 1.62)
Kararrrsabirr:(88.0/ / /% )
gogo2405:(68.6/69.0 / +0.4/%-0.58 )
defne2222:(55.7/ / /% ) mezun olmak istiyor
tutatse85:(58.8/58.6 / 0.2/%0.34 )
cupcake22:( 78.0 / / /% )
Cansu544:(106.5/ / /% )
Ellanazz:( 83.6 / / /% )
ddanes:( 56.1/ / / % )
oluroylebazen:(80.0/ / /% )
yediXXL:(101.8/ 100.2/1.6 /% 1.57)

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Canım ben düz 70 im fark 200 gram bu hafta biraz kötü oldu dün akşamki pasta da etkilemiş olabilir :))

Canım dogum günün kutlu olsun, ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelere.
Eşin konusunda şunu söyleyebilirim erkekler evlendikten sonra bi rahatlıyorlar , bu bi gerçek , uzun zaman oldu benim esimde bana gidip kendi seçip bişey alsın. Doğumda takımı kendim seçtim, dogumgünüm ve evlilik yıldönümümüz aynı gün, yine kendim seçtim. Sevgililer gününde arabamı değiştirdik onuda ben seçtim yani alır ama bir sürpriz yapayım yok sağolsun. Ama evlenmeden önce gider kendi alırdı, şimdi bahanesi , begenmezsin diye almadım sen seç ne istiyosan oldu çıktı.Ne güzel senin eşin vakit ayırmış emek vermiş üzülme canım. Seneye doğumgünunden önce cıtlatirsin ne istiyorsan ufaktan alır canım.

Aynen canım demekki böyle yapmak gerekicek artık benim eşim değil demekki bütün erkekler böyle :)

Nice nice mutlu yillara, Rabbim saglik huzur mutluluklar versin sana bir omur boyu.

Esinide takma, onu sen yontacaksin birazcik soylen, kafasini ye benim eski erkek arkadasimda boyleydi. Hic anlamazdi bu islerden. Dirdir ettim ben. Odun gibisin bu ne boyle. İnsan mutlu edince mutlu olmaz mi vs vs. Sonuc cok guzel oldu :D son dogum gunumde ailemle konusmus alanyaya gelmis bana surpriz yapmis :D birazcik soylencen egitcen maalesef :D

Bu eğitilmiş hali canım :) Eğitmesem ne olcaktı acep :D

Bu eğitilmiş hali canım :) Eğitmesem ne olcaktı acep :D

İlahi kız o kadar güldüm ki...vallaha bu kocalar boş bırakmaya gelmez.hep 1seyler yapmak gerek harekete ge tirmek için.

Azcik daha durtukle inan bak sonuc verecek ceneyi calistirma donemi bu donem. Yani ben cok onem veririm boyle seylere hic gelemem baslarim saydirmaya direk :D

Valla canım bugüne kadar bende hep sustum da dün bende patlayı verdim dedim bu ne ya 26 yaşına girdim ala ala bunlarımı aldın yuh sana dedim yani dogum gününde ben sana jilet koltuk altı deodorantı alsam nasıl hissedersin dedim yani :)

Valla canım bugüne kadar bende hep sustum da dün bende patlayı verdim dedim bu ne ya 26 yaşına girdim ala ala bunlarımı aldın yuh sana dedim yani dogum gününde ben sana jilet koltuk altı deodorantı alsam nasıl hissedersin dedim yani :)

De de hiiic cekinme romantik olsun az :D 26 yasina girdin demek :) 88 lisin o zmn?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X