- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
gunaydin arkadaslar bugun tartildim ben 106.5 den 105 dusmusum 1.5 vermisim yuppiiiiyuzdesi 1.50 sanirim
Tebrik ederim canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin arkadaslar bugun tartildim ben 106.5 den 105 dusmusum 1.5 vermisim yuppiiiiyuzdesi 1.50 sanirim
Oda doğru canım ya haklısın. 2 saat uyusa ben özleyip yapısıyorum çocuğasimdiden.
Bu arada 14.takımdan bir arkadaş 6kg vermiş, başka bir arkadasta 5.1kg valla takdir ettim. Birincilik uçtu bu hafta sanki.
Yuh nasıl vermişler o kadar kiloyu.
bekÖyle yoruyorki beni anlatamam inan. Başka bişey yapmaya enerjim kalmıyor. Bu aralar yemekle, uykuyla arası yok, meme meme diye tepemden inmiyor süpürürken bile yokluyodu yani o derece. O halde emzirebilsem emecek.
Bende ilerde birgün hatırlayıp gülecegim biliyorum ama şu an yemeyen, uyumayan çocuk zor diyorum. Ben geçen yaz hergün kucagimda mei tai slinge baglayarak her işimi hallediyodum, alışverişe gitmem gerek bebek arabasina binmez, benim arabada koltuğunda oturmaz. Baglar gezerdim öyle bu sene ondada durmuyor , böyle egzantrik işler yaptırıyor bana. Eskileri düşünüyorum da bez yıka, soba yak , yemek yap, temizlik, ütü , çamaşır, bulaşık nasıl yetiyorlarmış anlamıyorum.
Of of çok dolmusum ya. Bir söz söyle bin ah isit oldu
Bu arada kırık kolla bu işleri halledebilmek hiç kolay olmasa gerek valla takdir ettim canım.
Oda doğru canım ya haklısın. 2 saat uyusa ben özleyip yapısıyorum çocuğasimdiden.
Bu arada 14.takımdan bir arkadaş 6kg vermiş, başka bir arkadasta 5.1kg valla takdir ettim. Birincilik uçtu bu hafta sanki.
5 mi 6 mi?akil var mantik var oyle is olur mu? Cankuşlarim hepimiz harikaydik bu hafta ben kendi adima hepimizi tebrik ederim kacamaklarimiz olsa bile onlar bile olculuydu herkesi yurekten tebrik ederim :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canım ya. Şöyle bir örnek vereyim, yazın sahilde kahvaltı yapiyoruz kızım yemek yemiyo benide babasinida oturtmuyor , sırayla kahvaltı ediyoruz. Yan masada 2 tane bebek var kızım kadar ve ikiside arabada oturmuş denize doğru hiç sesleri çıkmıyor ve annelerine arkaları dönük oturmalarîna rağmenbek
canım ben hep iştahlı uykucu çocuk büyüten çocuk büyüttüm demesin derim o derece yormuştu benimkide... yeni doğan bebek 20 saat uyur benimki 4 saat uyur 20 saat ayakta... reflü ayrı dert mecburen kucaktaydı küçükken büyüdümü de alıştığını istedi.. 4 ay annemle yatmıştım emzirmeye verirdi sadece geceleri yoksa başedemezdimama gogo ya katılıyorum büyüdümü de küçüklüğünü özlüyorsun.. şuan en hareketli seni en çok zorlayacağı zamanı ama geçiyor günler anlamıyorsun bile... bu arada kızım anasınıfında 23 nisan gösterilerinin 2 başrolünüde kapmış
gururlandım kızımla bu gün almaya gidince izledim provalarını haberim yoktu
paylaşasım geldi sizlerle
![]()
canlar 2 haftada vermişleryeni üye birde o arkadaşlar ilk haftalar hızlı gider sonra yavaşlayacaklar nede olsa
![]()
Ne güzel bende kızımı izlerken gurur duyuyorum çok mutlu oluyorum.bek
canım ben hep iştahlı uykucu çocuk büyüten çocuk büyüttüm demesin derim o derece yormuştu benimkide... yeni doğan bebek 20 saat uyur benimki 4 saat uyur 20 saat ayakta... reflü ayrı dert mecburen kucaktaydı küçükken büyüdümü de alıştığını istedi.. 4 ay annemle yatmıştım emzirmeye verirdi sadece geceleri yoksa başedemezdimama gogo ya katılıyorum büyüdümü de küçüklüğünü özlüyorsun.. şuan en hareketli seni en çok zorlayacağı zamanı ama geçiyor günler anlamıyorsun bile... bu arada kızım anasınıfında 23 nisan gösterilerinin 2 başrolünüde kapmış
gururlandım kızımla bu gün almaya gidince izledim provalarını haberim yoktu
paylaşasım geldi sizlerle
![]()
Yeni üyeler iki hafta deneme süresi geciriyo ya ikiye bölünüyor.Ne bileyim canım ya , listeye yazmislar , haftalık degilmi liste?
Aynen canım ya. Şöyle bir örnek vereyim, yazın sahilde kahvaltı yapiyoruz kızım yemek yemiyo benide babasinida oturtmuyor , sırayla kahvaltı ediyoruz. Yan masada 2 tane bebek var kızım kadar ve ikiside arabada oturmuş denize doğru hiç sesleri çıkmıyor ve annelerine arkaları dönük oturmalarîna rağmenbiz esimle dedik o zaman bizim çocuğumuz zor bi çocuk
ve imrendik.
Kuzunada maşallah ya, ne güzel bir gurur ya, Rabbim banada yaşasın ve isteyen herkese inşallah.
Tatile gittik insanlar acıdı halimize, bi oturamadık eşimle yine. Herkez diyoki verin biz oyalayalım. Benim sıpa durmuyokibende bi örnekliyeyim dayanamadım eskileri hatırlayıncakızımı 9. ayından itibaren tramboline bırakıyordum sırf 15 dk çay içebilmek için dışarda
onun dışında hiç vakit olmazdı benimde.. tanıdık olmasa almazlardı da benim kız oturarak ta güzel zıplıyordu e etrafta kapalı kaçamıyor biyere
tavsiye ederim mola olarak çok işe yarıyor..