Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasak mı?aman ne kötü.pazar pazar eve mahkum kaldın.bebek gecikmiş bir az ,o zaman zor olucak biraz.ama kızın baxmaya yardım eder ya.büyük nasılsa.çalışıyormusun sen?bakıcı dedin de ondan sordum.belki söylemişsindir ama unuttum...canım düşüne düşüne ben geç kaldım bile 2. çocuğa.. 3 yaş ara iyidir bence çok uzatma.. bizim malum yok tayin işleri aman bakıcı olmaz aman eşim yanımda yok tek başıma bakamam derken uzadı yoksa bende bu kadar ara vermezdim.. yaza çalışmalara başlıyorum ben belki dahada erken6.5 yaş araları olacak allah kısmet ederse 2. çocuk.. of dışarı çıkmak yasak bu gün burda evde de sebzem kalmadı hiç sabahtan bunaldım ya... seçim sonrası ortalık karıştı iyice...
Yasak mı?aman ne kötü.pazar pazar eve mahkum kaldın.bebek gecikmiş bir az ,o zaman zor olucak biraz.ama kızın baxmaya yardım eder ya.büyük nasılsa.çalışıyormusun sen?bakıcı dedin de ondan sordum.belki söylemişsindir ama unuttum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
damlanur canım bana şu meto çayının tarifini yazabilirmisin.. gogo yazmıştı ama ben not almadım geçmişten arıyorum bulamadım tarifi kaç sayfa geriye gittim bulucam diye... salı günü malzremelerini alıp hazırlıycam bu hafta bende..
Afrdersin kuzum uyuya kalmışım kızımın yanında...canım meto çay.
1elma,yarım limin .1demet maydanoz,kiraz sapı
Karabiber,tarçın ,zencefil 20dakika kaynat,10dakika demle.her yemekten sonra 1bardak iç
ne demek canım ben zorunlu sende hava durumundan evde kaldın heralde kimsecikler yok baksanaeşimde nöbetçi temizlik yapıcam artık tıkıldım evde ne ypayım uyku beni de bastırdı ama uyumıycam
tarçını çubuk mu kullanmak gerekiyor birde karabiber tane karabiber miydi?zencefil kök de toz da var evde hangisini kullansam ki? alışverişe gitmeden bu gün yapabilirim heralde kiraz sapı yok birtek..e birde su ne kadar koyuyorsun canım 1 günlük mü bu
amma çok sordum ya miktarlarını da gözkararı verirsen çok iyi olacak akşam yediklerimden sonra korkuyorum bu hafta artıda olurum diye...
Kizlaaar ciktim sinavdan ve hic iyi gecmedi cok zor bir sinavdi hayirlisi bakalim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkekler öyle acı cekmiyomus gibi davranirlar. Senin Kadar uzgundur aslında. Kaçmayı da pek severler.Ya benim canimi yakan boyle bir iliski bitiyor, insanin azcik cani acir yani ne bileyim sanki bitmesini istermis gibi boyle kabak cicegi gibi acilmasi falan insani gercekten uzuyor neyse ya
1,5 litre suyumu ictim yani en az 2,5 litre yaptim iyi geceler canlarimm.
Canım bende normalde 60 62 olurdum 64 le hamile kaldım 78 le doğuma gittim kız 1 buçuk yasinda ben 62 ydim.verirsin sen veriyosun zaten.Biz de özledik vallaha hem de çok.Bugün de sana iyi şanslar...
Hmmmm.iyi bundan sonra dikkat ederim buna.söylediyin iyi olmuş..
Ok kuzum.bakalım kocam ne diycek...kilomu sormuşsun normalde 62kilo olurum ama hamileliye 65le başladım...
Ooooh afiyet bal şeker olsun kuzucum.ben de akşam doğumgünündeyim.Allah yardımcım olsun :)
Hep ayniydik yaa.Kızlar burda en az 78kiloyum.doğumdan 3ay sonra...ııııyyyy.pussetteki minnoş ta kızım...keşke sizi daha önce bulsaydım.o zaman hamileyken bu kadar şişmezdim...
Ohoo ben 1 sene eşofman la gezdim.Ayrıca biliyorum çok rüküşüm orda.inanın elbiselerimin hiç biri olmuyodu.olanlardan da bunu kombine etmişdim.ama gezerken çok utanmışdım...keşke o gün dışarıya çıkmazdım...hala unutamadım o sıkıntıyı...
Benim geçen hafta ki halim.canım yediklerimi yazayımda sebebini anlayıver karın ağrısının.. eve geldiğimde çıkartacak gibiydim öyle olsa midem 3 gün düzelmez onuda yapmadım..
akşam yemeğim: 7-8 yaprak sarma, 1 kase mantı, 2 tavuk baget, salata. yarım kase tarhana çorbası, 1 dilim ıspanaklı börek, 1 kocaman kadayıflı muhallebi( sütlü tatlı oluyor ) dünden beri 3 kez wc ye çıktım bünye ne olduğunu şaşırdı sabah hala ağrıyla uyandım ya... hamilelik konusunda bende seninle aynı fikirdeyim.. şuan hamilelikte olması gerektiği gibi besleniyoruz zaten... herşey sağlıklı protein sebze... hepsinden alıyoruz. o hatayı bende yapmam bu boyla 23 kilo almıştım ya..
Düşünüyorsanız çok uzatmayin arayı.canım düşüne düşüne ben geç kaldım bile 2. çocuğa.. 3 yaş ara iyidir bence çok uzatma.. bizim malum yok tayin işleri aman bakıcı olmaz aman eşim yanımda yok tek başıma bakamam derken uzadı yoksa bende bu kadar ara vermezdim.. yaza çalışmalara başlıyorum ben belki dahada erken6.5 yaş araları olacak allah kısmet ederse 2. çocuk.. of dışarı çıkmak yasak bu gün burda evde de sebzem kalmadı hiç sabahtan bunaldım ya... seçim sonrası ortalık karıştı iyice...
Damla yazmış yazmayim.damlanur canım bana şu meto çayının tarifini yazabilirmisin.. gogo yazmıştı ama ben not almadım geçmişten arıyorum bulamadım tarifi kaç sayfa geriye gittim bulucam diye... salı günü malzremelerini alıp hazırlıycam bu hafta bende..
Isyerinde telefondan takılıyorum ben her ameliyat odasında var pc ama olmuyo herkesin gözü önünde.canım ben 6 ay ücretsiz izin aldım 112 de çalışıyorum..sayılı günde geçiyor 14 ü işbaşı o zaman bu kadar sıkta giremem.. işyerinde en son internet yoktu3 gün eylem varmış heryer kapalı zaten çıkmanın bir anlamı da olmuyor.. uzamazsa salı çıkıcaz artık
![]()
Ben zencefilli sevmedim acı oldu.tane karabiber çubuk tarçın koydum.ne demek canım ben zorunlu sende hava durumundan evde kaldın heralde kimsecikler yok baksanaeşimde nöbetçi temizlik yapıcam artık tıkıldım evde ne ypayım uyku beni de bastırdı ama uyumıycam
tarçını çubuk mu kullanmak gerekiyor birde karabiber tane karabiber miydi?zencefil kök de toz da var evde hangisini kullansam ki? alışverişe gitmeden bu gün yapabilirim heralde kiraz sapı yok birtek..e birde su ne kadar koyuyorsun canım 1 günlük mü bu
amma çok sordum ya miktarlarını da gözkararı verirsen çok iyi olacak akşam yediklerimden sonra korkuyorum bu hafta artıda olurum diye...
Kizlaaar ciktim sinavdan ve hic iyi gecmedi cok zor bir sinavdi hayirlisi bakalim :)
Erkekler öyle acı cekmiyomus gibi davranirlar. Senin Kadar uzgundur aslında. Kaçmayı da pek severler.
Canım bende normalde 60 62 olurdum 64 le hamile kaldım 78 le doğuma gittim kız 1 buçuk yasinda ben 62 ydim.verirsin sen veriyosun zaten.
Hep ayniydik yaa.
Ohoo ben 1 sene eşofman la gezdim.
Benim geçen hafta ki halim.
Düşünüyorsanız çok uzatmayin arayı.
Damla yazmış yazmayim.
Isyerinde telefondan takılıyorum ben her ameliyat odasında var pc ama olmuyo herkesin gözü önünde.
Ben zencefilli sevmedim acı oldu.tane karabiber çubuk tarçın koydum.
Hayırlısı olsun üzülme canım.
Dünkü menümü yazayım unutmadan.
Sabah 2 dilim ekmek peynir yeşillik 2 kaşık kadar sucuklu yumurta salatalık domates
Ara 5 kuru üzüm 2 badem 1 kayısı
Öğlen 4 köfte 2 mercimek köftesi yoğurt ezme salata
Ara yarım elma
Akşam 2 köfte 1 dilim ekmek 2 mercimek köftesi yoğurt
Ara 1 muz yuzmede ayagima kramp girdi yemek zorunda kaldım.
Su 2 lt
spor 1 st yüzme
İyi güzelim ya.zaten çoğu zaman senin menülerin iyi oluyor.
Vallahi mücver ne bilmiyorum ama ilk kaçamağın olduğu içim afiyet bal şeker olsun.iyi ya yarından itibaren buradasın.ne güzel haftasonu bitti,kizlar uarın gelir yine. Kararsabrda ysrından geleceyini söylemişti ...Cankuşlar iyi akşamlar :) sonunda evime kavustum. Cok yogun bir gun gecirdim. :)
Hemen sizlere bildirim yapayimm
Bugun ben ilk kacamagimi yaptimmm![]()
Sabah
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
Limonlu maydanoz bir tutam
5 adet yesil zeytin
Sekersiz cay
2 dilim normal ekmek
Ara
Yok ( sinavdaydim)
Oglen
Kasap kofte 3 adet
1 kofte kadar tavuk eti
4 ck meyhane pilavi
Ve veyarim mucver cok guzel koktu yedim yarim mucveri
![]()
Suzme yogurt pul biberli
Turk kahvesi
Ara
3 adet kuru kayisi
Aksam
6/7 ck bezelye yemegi
2 dilim kepek ekmek
2 ck yogurt
Ve gunumu kapadim :)
Saol canım dedim ya kaçamak yapmicam diye kramp girmese muzuda yemezdim de mecbur kaldım.
Vallahi mücver ne bilmiyorum ama ilk kaçamağın olduğu içim afiyet bal şeker olsun.iyi ya yarından itibaren buradasın.ne güzel haftasonu bitti,kizlar uarın gelir yine. Kararsabrda ysrından geleceyini söylemişti ...
Olsun kuzum. Yarım muzla 1sey olmaz..
Mücver kaçamak sayilmazki asıl bezelye fazla olmuş.Cankuşlar iyi akşamlar :) sonunda evime kavustum. Cok yogun bir gun gecirdim. :)
Hemen sizlere bildirim yapayimm
Bugun ben ilk kacamagimi yaptimmm![]()
Sabah
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
Limonlu maydanoz bir tutam
5 adet yesil zeytin
Sekersiz cay
2 dilim normal ekmek
Ara
Yok ( sinavdaydim)
Oglen
Kasap kofte 3 adet
1 kofte kadar tavuk eti
4 ck meyhane pilavi
Ve veyarim mucver cok guzel koktu yedim yarim mucveri
![]()
Suzme yogurt pul biberli
Turk kahvesi
Ara
3 adet kuru kayisi
Aksam
6/7 ck bezelye yemegi
2 dilim kepek ekmek
2 ck yogurt
Ve gunumu kapadim :)
Güzel olmuş bence.Ben de bu gün bir ince dilim pasta yedim ama bilerekten yedim.öyle kendimi tutamadığımdan deyil.hemen raporumu yazıp uyuycam.çoook uykum var.kızım da çok huysuz.bana bugece yine rehet uyku yok:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
Rapor
sabah peynir,2dilim kızarmış ekmek,yeşik çay
Ara yesil çay
Öylen makarna yoğurt
Ara 5fındık,5badem
Akşam yarım baget,1tavuk kanadı fırında,2kaşık pilav,1kaşık salata ama hafif mayonezli,domates.
Ara 1ince dilim pasta
15mekik,1litre su
Ben onu fırında da yapıyorum güzel oluyo.Kuzus mucver kabak dereotu unlu baska bisi var mi bilmiyorum ama zararli baska bisi yok kizartiliyor avuc ici kadar buyuklugu yarisini yedim![]()