- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda ara öğün hazırlığım. 3 kayısı 2 cevizli olanda var bikaç poşet hazırladım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım. Kuzu iyi olsunda gerisi boş.
Ay canım benim.geçmiş olsun kuzuma.çocuklarımız iyi olsun da varsın biz geç kilo verelim...hatta hiç vermiyelim.yeter ki onlar iyi olsun.
canım ara öğünde kitapta güzelmiş... ece temelkuranın eniyi kitabı heralde...
Güzel bi kitap ilk okuyorum ece temelkurani beğendim.
canım ağrının derinliği, muz sesleri birde adını hatırlayamadığım bir kitabı daha var bende.. diğerlerini çok beğenmedim açıkçası tavsiye etmemelindeki çok güzel ama 2 günde bitirmiştim ben
gün paramla toptan kitap alıyorum kendime yoksa ıvıra zıvıra harcanıyor.. 50 kitap alırım birseferde aynı yazara yüklenirim genelde e haliyle iyi çıkmayan da oluyor
![]()
Güzel beğendim bende. Kitap bulmak buralarda daha kolay tabi hem ucuz kitap satan yerler var orjinal kitaplari piyasadan düşük satiyolar hemde benim kankim dostum kitap kurdu. Ameliyathanedede cok var okuyan değiş Tokuş okuyoruz.
menümü de yazayım kızlar yarına kaldımı unutuyorum ben..dün abur cubur doluydu neresinden başlayıp yazsam bilemedim, kaçamaklar 1 kadayıflı muhallebi ve tam 5 adet pişmaniyeydi gece gece..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
ara: 2kuru kayısı
öğle küçük boy pizzanın çeyreği( kızımdan kalan)
ara: 1 avuç antep fıstığı
akşam: 150 gr kadar tavuk şiş,1 kase yağsız yoğurt
ara: 1probiyotik yoğurt
spor 45 dk leslie su 2 lt kadar 10 lu çay 2 kupa..
pul b,ber koymuştum bende birkaç kez ama acıyı çok seven biri değilimdir bazen ay acı yesem bişiler fln olurum o kadar ama arada yaparım bende ^^
kendin mayalıyosan tadı farklıdır tabi pek hoş olmayabilir o zaman haklısın canım ama tarçın kullanıyosan zaten sorun yok
kahveyle tarçın koy canım tek kahveyle sevmeyebilirsin tarçını bol koyy daha hoş oluyo
dene canım dene faydasını görürsün bence![]()
Bayaa kaçamak olmuş ama neyse haftaya kadar dikkat edersin spor falan kurtarır durumu.
Yaptım canım ama bu seferkinin tadı bi acayip oldu ya. Midem bulana bulana içiyorum ama icicem icebildigim kadar. Yap sende canım iyi geliyormus herkeseGeçmiş olsun canım kolay gelsin ayrıca. Bende yapayım tekrar met. Çayını ama bu sefer zencefil koymiycam.
Yogurda kahvemi onuda bi deniyim bakiim.
Üzülme canım olur öyle şeyler. Hayırlısı herşeyin dimi ama.
Iyi uykular bebise
Hoşgeldin
Ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın.
Az once yürüyüşten geldik bikaç resim cektim eklicem birazdan görüşürüz kızlar.
Çok geçmiş olsun canım. Ciddi bisey yoktur umarım.selam kızlar herkesler gelmiş gitmişkızımın cuma günü boynunda bi şişlik oluşmuştu dışarı çıkamayınca ancak bu gün gidebildik doktora tahliller falan iğnelerimizi aldık yaptırdık geldim... biyandan 23 nisan kıyafetlerini ayarlamaya çalışıyorum falan filan sabah bi çıktım ancak girebildim.. haftasonu ve bugün benim menüler berbat sadece bu gün 45 dk leslie yaptım biraz kendimi toparlayabilmek için.. sebebini biliyorum maalesef iş vakti yaklaştıkça stresten yiyorum... krizler geliyor gece gece birde üstüne çocuk hastalanıca daha da gerildim.. birazdan kızımı yatırıp tekrar leslie yapıcam biraz sakinleştirir belki dışarda yürümek kadar olmasada..
Bişey soracağım canım, Türk kahvesimi koyuyorsun.pul b,ber koymuştum bende birkaç kez ama acıyı çok seven biri değilimdir bazen ay acı yesem bişiler fln olurum o kadar ama arada yaparım bende ^^
kendin mayalıyosan tadı farklıdır tabi pek hoş olmayabilir o zaman haklısın canım ama tarçın kullanıyosan zaten sorun yok
kahveyle tarçın koy canım tek kahveyle sevmeyebilirsin tarçını bol koyy daha hoş oluyo
dene canım dene faydasını görürsün bence![]()
Çok geçmiş olsun canım. Ciddi bisey yoktur umarım.
Iyi yapmışsın canım. Bende koyacağım cantama bundan, dışarıda yemekten iyidir.Buda ara öğün hazırlığım. 3 kayısı 2 cevizli olanda var bikaç poşet hazırladım.
Iyi geceler canım.sağol canım haftaya pzt kesinleşecek bakalım.. kızlar ben çıktım leslie yapıcam dedim oturdum kaldım... yorgunumda en azından bi 30 dk olanı yapayım iyi geceler herkese...
Kolay gelsin canım.Kızlar biz taşınıcaz ve taşınacağımız için evi topluyorum kutular yapıyorum falan giremiyorum kusuruma bakmayın
Olmamış canım tatlilar ama spor yaparsın artık. Streslisin sanırım bu aralar, bende çok acıkıyorum stresli olunca.menümü de yazayım kızlar yarına kaldımı unutuyorum ben..dün abur cubur doluydu neresinden başlayıp yazsam bilemedim, kaçamaklar 1 kadayıflı muhallebi ve tam 5 adet pişmaniyeydi gece gece..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
ara: 2kuru kayısı
öğle küçük boy pizzanın çeyreği( kızımdan kalan)
ara: 1 avuç antep fıstığı
akşam: 150 gr kadar tavuk şiş,1 kase yağsız yoğurt
ara: 1probiyotik yoğurt
spor 45 dk leslie su 2 lt kadar 10 lu çay 2 kupa..