• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canlarım ben sıkıntıdan kilo vermişim bu hafta hiç dikkat etmedim ama eksideyim nasıl olduysa.. bildirimi mi yapayım rahat rahat

geçen hafta: 54.5

bu hafta: 54.3

fark: -0.2

yüzdesi:0.37

canlarım ben sıkıntıdan kilo vermişim bu hafta hiç dikkat etmedim ama eksideyim nasıl olduysa.. bildirimi mi yapayım rahat rahat

geçen hafta: 54.5

bu hafta: 54.3

fark: -0.2

yüzdesi:0.37

iyi işte.ben de harıl harıl diyet yaptım,spor yaptım ama artıdayım...:1::1::1:

23.04.14 (çarş.)

kahvaltı: 2 yumurta, 2 ince kepekli ekmek, 1 fincan çay

yeşil çay

öğle: Yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık kuru fasulye, 2 dilim kepekli ekmek

akşam: 5 kaşık kuru fasulye, 2 dilim kepekli ekmek, 2-3 parça turşu

1 tabak karışık meyve (çok oldu ama, epeydir yemiyordum meyve)

1 çay, 4-5 fındık

2 lt. su

Bu arada
Başlangıç kilom: 59,8
Şuan: 58,5

Bu farkı neye borçluyum acaba çok merak ediyorum, ödemdir desem zaten yaklaşık 1 aydır bol su ve yeşilçayla atıyorum ödemi. Anlayamadım kızlar siz yorumda bulunursunuz, ama çok sevindim yinede :8:

Buraya pazartesi başlamıştım, başlangıç kilomu ise ayın 19-20'sinde ölçmüştüm.

Son düzenleme:
iyi işte.ben de harıl harıl diyet yaptım,spor yaptım ama artıdayım...:1::1::1:

günaydın canım bu arada.. ya benim menüler kötüydü ama akşam gelince hep yoğurtla geçiştirdim birde iştah yoktu canım benim durum malum.. canım ben çok karışmak istemiyorum artık herkes diyet işini oturttu diye ama bulgur olmaz canım diyette... ne kadar yağsız yesende şişkinlik yapar en azından öğle yemen lazım..bu baklagiller içinde geçerli.. uzun uzun anlatmamışımdır da benim diyetisyenim hastaneden tanıdığım bir doktordu evime gelir giderdi samimiydik biraz ve diyet muhabbeti olunca ayrıntı konuşurduk uzun uzun.. bana verilen ilk diyetisyen listesiyle hiç kilo veremedim ben..sonrasında gördük ki yediğim 2 kaşık pilav yada makarna yada aralarda yediğim meyve kan şekerimin düzenini bozuyor ve açlık krizleriyle mucadele ediyorum e haliyle kilo veremiyorum.. bence 1 haftalık + da olmayı hemen takma kafana vucut dinlenmek istemiştir biryandan da.. bu arada eşine face ayarlarını kapalı yapma konusunu söyledin mi :1:

Arkadaşlar berile mesaj yazmıştım nasıl oldun diye eşi cevap yazmış iyi değil dualarinizi eksik etmeyin diye. Hastane deymis kemoterapi aliyomus.hepiniz dua edin lütfen.

Hastlığının tekrarladığını bilmiyordum.. Allah şifa versin inşallah yakında zamanda iyileşip aramıza döner...

23.04.14 (çarş.)

kahvaltı: 2 yumurta, 2 ince kepekli ekmek, 1 fincan çay

yeşil çay

öğle: Yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık kuru fasulye, 2 dilim kepekli ekmek

akşam: 5 kaşık kuru fasulye, 2 dilim kepekli ekmek, 2-3 parça turşu

1 tabak karışık meyve (çok oldu ama, epeydir yemiyordum meyve)

1 çay, 4-5 fındık

2 lt. su

Bu arada
Başlangıç kilom: 59,8
Şuan: 58,5

Bu farkı neye borçluyum acaba çok merak ediyorum, ödemdir desem zaten yaklaşık 1 aydır bol su ve yeşilçayla atıyorum ödemi. Anlayamadım kızlar siz yorumda bulunursunuz, ama çok sevindim yinede :8:

Buraya pazartesi başlamıştım, başlangıç kilomu ise ayın 19-20'sinde ölçmüştüm.
canım boyumu sen mi sormuştun bakmıştım yazılanlara ama cevap yazamamıştım karıştı kafam... sen değilsende yazayım 153 cm benim boy.. bu forumun en minyonu benim heralde.. kilomda yazıyor zaten listede:1: bu arada öğle baklagil akşam baklagil.. sebzen eksik kalmış aynı zamanda yeşil mercimek çorbada olsa baklagil sayılıyor... ekmeklerin sabit diyetisyen listesi kadar.. meyve çok evet ama kendinde farkındasın zaten önemli olanda bu, tavsiyem meyve öğünlerin yanına 2 kaşık yoğurt eklemen olur kan şekerin dengelenir.. :1:veee güzel vermişsin tebrik ederim aslında kilon çok yok bu kadar vermen şaşırttı beni..

***4. TAKIM 358. ETAP***

Ebrueva:(69.5/ / /% )
Damlanur10:(65.8/ / /% )
Kararrrsabirr:(85.6/ / /% )
gogo2405:(68.6/ / /% )
tutatse85:(58.0/ / /% )
cupcake22:( 75.7 / / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Cansu544:(105.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
Ellanazz:( 81.4 / / /% )
ddanes:( 54.5/ / / % )
oluroylebazen:(78.9 / / /% )izne ayrılmak istiyor
yediXXL:(97.2/ / /% )
ED2006:(66.7/ / /% )yeni üye hedef kilosu 60

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Gogocum beni eklememişsin ama
Ayrılış kilom 83'tü yanlış hatırlamıyorsam
bugün 82. 9
Yüzde 0,12 unutmuşum hesaplamayı konrol edersin olurmu

Olmazsa cuma sabahta bakarım durumuma bende iki gündür maydanoz kaynatıp içtim ödem söksün diye bakalım ne olcek.

Güzel yinede aç olmayınca yoğurt yada salata iyi oluyo.

Hehe suç üstü yaptım. Biz dışarda yemedik kızlar dondutma istediler onu yedik bende az bişey yedim tabii

aman dondurma en masum kaçamak nede olsa bişey olmaz.. benim nasıl olduysa iyi oldu bu hafta boşuna panik yapmışım çalışmak cidden iyi geldi heralde:1:

arkadaşlar tartıldım bu sabah 66 çıktım :1::1::1:vay be bırakmasaydım falan demekkı 65 olurmuşum rahat :ssz::ssz::ssz:

ama bana yüzde hesaplamayı sözleyın arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ki

evettt 23 nisan çarşamba menümm :16:
sabah
1 ince dilim kepekli ekmek
çay
6 zeytin
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
domates
1 çay kaşığı reçel
...
kuşluk
meyve
...
2 tane form light kepekli çubuk kraker
...
öğle
1 kepçe çorba
az fırında kebap ama ben sadece bır avuç kadar bezelye ve etinden yedim
iş yerinde yediğim için sebze yemeği çıkarmamışlar o yüzden makarna
yoğurt
salata
yarım ince dilim kepekli ekmek
....
ikindi
3 tane form light kepekli çubuk kraker
....
akşam
çorba
2 kaşık fasulye
makarna
salata
....
gece
meyve

Son düzenleme:
canım boyumu sen mi sormuştun bakmıştım yazılanlara ama cevap yazamamıştım karıştı kafam... sen değilsende yazayım 153 cm benim boy.. bu forumun en minyonu benim heralde.. kilomda yazıyor zaten listede:1: bu arada öğle baklagil akşam baklagil.. sebzen eksik kalmış aynı zamanda yeşil mercimek çorbada olsa baklagil sayılıyor... ekmeklerin sabit diyetisyen listesi kadar.. meyve çok evet ama kendinde farkındasın zaten önemli olanda bu, tavsiyem meyve öğünlerin yanına 2 kaşık yoğurt eklemen olur kan şekerin dengelenir.. :1:veee güzel vermişsin tebrik ederim aslında kilon çok yok bu kadar vermen şaşırttı beni..

Hafızam pek iyi değil canım bir de yavaş yavaş tanıyorum sizleri ben sormuşumdur büyük ihtimal. Bende çok minyonum :1: Yemek olayını oturtamadım henüz ya mesela kaç gündür ıspanak bekliyor dolapta ama temizlemesi uzun sürdüğü için yapamadım. Meyveyi gündüz yemem gerekiyor inan unutuyorum iş yerime getiriyorum, çürüdüğü bile oluyor. Ama bugün unutmayacağım :) Canım yoğurdu pek sevmiyorum hele hazır yoğurdu hiç sevmiyorum, ev yapımıda annem getirecek ki anca öyle :1:
Kilo vermeme bende çok şaşırdım akşam yemekten sonra çay, meyve, su falan derken iyice şişmiştim o halde 59,2 çıktım bu sabah ise 58,5 :9
56'ya kadar iyi veriyorum 56'dan sonra çok yavaşlıyor bende. :31:

Günaydın canlarım.
Disarda biraz işim var, hallediyim gelip kilo bildirimimi yapacağım.
Öpüyorum hepinizi.

Günaydınnn :16:

arkadaşlar tartıldım bu sabah 66 çıktım :1::1::1:vay be bırakmasaydım falan demekkı 65 olurmuşum rahat :ssz::ssz::ssz:

Canım listede göremedim seni, kaçtı ilk kilon ? Ama anladığım kadarıyla vermişsin tebrik ederim :)

----gördüm canım kilonu.----

Son düzenleme:
Günaydınnn :16:

Canım listede göremedim seni, kaçtı ilk kilon ? Ama anladığım kadarıyla vermişsin tebrik ederim :)

66,7 DÜ CANIM TARTILDIM 66 CIKTIM KI DIYETTE BU İLK HAFTAM VE 2 GÜN FİREM VAR YAPAMDIM DIYET AYAKKABILAR FALANDA VARDI AYAGIMDA TARTILDIGIMDA MAŞALLAH BANA BOLE VERIRSEM KILO DAHA HIRSLANIRIM KI REGLİ DÖNEMİMDE BU ARALAR YINEDE VERMİŞİM MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar:

66,7 DÜ CANIM TARTILDIM 66 CIKTIM KI DIYETTE BU İLK HAFTAM VE 2 GÜN FİREM VAR YAPAMDIM DIYET AYAKKABILAR FALANDA VARDI AYAGIMDA TARTILDIGIMDA MAŞALLAH BANA BOLE VERIRSEM KILO DAHA HIRSLANIRIM KI REGLİ DÖNEMİMDE BU ARALAR YINEDE VERMİŞİM MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar:

Tebrik ederim tekrardan, Ayakkabıyla falansın üstelik regl dönemisin maşallah gerçekten :nazar: Ben listede değilim henüz, listede ismim olduğunda daha çok hırs yaparım :47:

Gogocum beni eklememişsin ama
Ayrılış kilom 83'tü yanlış hatırlamıyorsam
bugün 82. 9
Yüzde 0,12 unutmuşum hesaplamayı konrol edersin olurmu
Akşam eklerim canım not yazdığım defter evde izinli olanları falan yazıyorum.
aman dondurma en masum kaçamak nede olsa bişey olmaz.. benim nasıl olduysa iyi oldu bu hafta boşuna panik yapmışım çalışmak cidden iyi geldi heralde:1:
Bana ilaçlar fena geldi cirrusu bıraktım 2 gündür ama antibiyotik devam 10 güne tamamlicakmisim.sabah 69 çıktım.

Evet canım birakmasan iyiymiş. Hesaplama şöyle: 66.7-66=0.7×100=70÷66.7=1.0494..... sonuç 1.04 4 ten sonraki rakam 5 ve üstünde ise 4 ü yuvarliyoruz yani 1.05 oluyo senin yüzden.
evettt 23 nisan çarşamba menümm :16:
sabah
1 ince dilim kepekli ekmek
çay
6 zeytin
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
domates
1 çay kaşığı reçel
...
kuşluk
meyve
...
2 tane form light kepekli çubuk kraker
...
öğle
1 kepçe çorba
az fırında kebap ama ben sadece bır avuç kadar bezelye ve etinden yedim
iş yerinde yediğim için sebze yemeği çıkarmamışlar o yüzden makarna
yoğurt
salata
....
ikindi
3 tane form light kepekli çubuk kraker
....
akşam
çorba
2 kaşık fasulye
makarna
salata
....
gece
meyve
Güzel olmuş.
Tebrik ederim tekrardan, Ayakkabıyla falansın üstelik regl dönemisin maşallah gerçekten :nazar: Ben listede değilim henüz, listede ismim olduğunda daha çok hırs yaparım :47:

Canım sen 21 inde baslamissin listeye haftaya alıcam seni.

Back
X