Arkadaşlar berile mesaj yazmıştım nasıl oldun diye eşi cevap yazmış iyi değil dualarinizi eksik etmeyin diye. Hastane deymis kemoterapi aliyomus.hepiniz dua edin lütfen.
Tanımıyorum Beril'i ama dualarım onunla, Rabbim şifasını versin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar berile mesaj yazmıştım nasıl oldun diye eşi cevap yazmış iyi değil dualarinizi eksik etmeyin diye. Hastane deymis kemoterapi aliyomus.hepiniz dua edin lütfen.
canlarım ben sıkıntıdan kilo vermişim bu hafta hiç dikkat etmedim ama eksideyim nasıl olduysa.. bildirimi mi yapayım rahat rahat
geçen hafta: 54.5
bu hafta: 54.3
fark: -0.2
yüzdesi:0.37
iyi işte.ben de harıl harıl diyet yaptım,spor yaptım ama artıdayım...![]()
canım boyumu sen mi sormuştun bakmıştım yazılanlara ama cevap yazamamıştım karıştı kafam... sen değilsende yazayım 153 cm benim boy.. bu forumun en minyonu benim heralde.. kilomda yazıyor zaten listede23.04.14 (çarş.)
kahvaltı: 2 yumurta, 2 ince kepekli ekmek, 1 fincan çay
yeşil çay
öğle: Yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık kuru fasulye, 2 dilim kepekli ekmek
akşam: 5 kaşık kuru fasulye, 2 dilim kepekli ekmek, 2-3 parça turşu
1 tabak karışık meyve (çok oldu ama, epeydir yemiyordum meyve)
1 çay, 4-5 fındık
2 lt. su
Bu arada
Başlangıç kilom: 59,8
Şuan: 58,5
Bu farkı neye borçluyum acaba çok merak ediyorum, ödemdir desem zaten yaklaşık 1 aydır bol su ve yeşilçayla atıyorum ödemi. Anlayamadım kızlar siz yorumda bulunursunuz, ama çok sevindim yinede
Buraya pazartesi başlamıştım, başlangıç kilomu ise ayın 19-20'sinde ölçmüştüm.
sorma canım ne haldeydik.. kız anneleri forumu zaten bizim grup anlıyorsunuzdur beniinşallah sende göreceksin canım o günleri..
***4. TAKIM 358. ETAP***
Ebrueva69.5/ / /% )
Damlanur1065.8/ / /% )
Kararrrsabirr85.6/ / /% )
gogo240568.6/ / /% )
tutatse8558.0/ / /% )
cupcake2275.7 / / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Cansu544105.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
Ellanazz81.4 / / /% )
ddanes54.5/ / / % )
oluroylebazen78.9 / / /% )izne ayrılmak istiyor
yediXXL97.2/ / /% )
ED200666.7/ / /% )yeni üye hedef kilosu 60
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Bir oğlan annesi benim galiba :)
Olmazsa cuma sabahta bakarım durumuma bende iki gündür maydanoz kaynatıp içtim ödem söksün diye bakalım ne olcek.
Güzel yinede aç olmayınca yoğurt yada salata iyi oluyo.
Hehe suç üstü yaptım. Biz dışarda yemedik kızlar dondutma istediler onu yedik bende az bişey yedim tabii
Inşallah canım.sorma canım ne haldeydik.. kız anneleri forumu zaten bizim grup anlıyorsunuzdur beniinşallah sende göreceksin canım o günleri..
canım boyumu sen mi sormuştun bakmıştım yazılanlara ama cevap yazamamıştım karıştı kafam... sen değilsende yazayım 153 cm benim boy.. bu forumun en minyonu benim heralde.. kilomda yazıyor zaten listedebu arada öğle baklagil akşam baklagil.. sebzen eksik kalmış aynı zamanda yeşil mercimek çorbada olsa baklagil sayılıyor... ekmeklerin sabit diyetisyen listesi kadar.. meyve çok evet ama kendinde farkındasın zaten önemli olanda bu, tavsiyem meyve öğünlerin yanına 2 kaşık yoğurt eklemen olur kan şekerin dengelenir..
veee güzel vermişsin tebrik ederim aslında kilon çok yok bu kadar vermen şaşırttı beni..
Günaydın canlarım.
Disarda biraz işim var, hallediyim gelip kilo bildirimimi yapacağım.
Öpüyorum hepinizi.
arkadaşlar tartıldım bu sabah 66 çıktımvay be bırakmasaydım falan demekkı 65 olurmuşum rahat
ama bana yüzde hesaplamayı sözleyın arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ki
Günaydınnn
Canım listede göremedim seni, kaçtı ilk kilon ? Ama anladığım kadarıyla vermişsin tebrik ederim :)
66,7 DÜ CANIM TARTILDIM 66 CIKTIM KI DIYETTE BU İLK HAFTAM VE 2 GÜN FİREM VAR YAPAMDIM DIYET AYAKKABILAR FALANDA VARDI AYAGIMDA TARTILDIGIMDA MAŞALLAH BANA BOLE VERIRSEM KILO DAHA HIRSLANIRIM KI REGLİ DÖNEMİMDE BU ARALAR YINEDE VERMİŞİM MAŞALLAH![]()
Akşam eklerim canım not yazdığım defter evde izinli olanları falan yazıyorum.Gogocum beni eklememişsin ama
Ayrılış kilom 83'tü yanlış hatırlamıyorsam
bugün 82. 9
Yüzde 0,12 unutmuşum hesaplamayı konrol edersin olurmu
Bana ilaçlar fena geldi cirrusu bıraktım 2 gündür ama antibiyotik devam 10 güne tamamlicakmisim.sabah 69 çıktım.aman dondurma en masum kaçamak nede olsa bişey olmaz.. benim nasıl olduysa iyi oldu bu hafta boşuna panik yapmışım çalışmak cidden iyi geldi heralde![]()
Evet canım birakmasan iyiymiş. Hesaplama şöyle: 66.7-66=0.7×100=70÷66.7=1.0494..... sonuç 1.04 4 ten sonraki rakam 5 ve üstünde ise 4 ü yuvarliyoruz yani 1.05 oluyo senin yüzden.arkadaşlar tartıldım bu sabah 66 çıktımvay be bırakmasaydım falan demekkı 65 olurmuşum rahat
ama bana yüzde hesaplamayı sözleyın arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ki
Güzel olmuş.evettt 23 nisan çarşamba menümm
sabah
1 ince dilim kepekli ekmek
çay
6 zeytin
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
domates
1 çay kaşığı reçel
...
kuşluk
meyve
...
2 tane form light kepekli çubuk kraker
...
öğle
1 kepçe çorba
az fırında kebap ama ben sadece bır avuç kadar bezelye ve etinden yedim
iş yerinde yediğim için sebze yemeği çıkarmamışlar o yüzden makarna
yoğurt
salata
yarım ince dilim kepekli ekmek
....
ikindi
3 tane form light kepekli çubuk kraker
....
akşam
çorba
2 kaşık fasulye
makarna
salata
yarım ince dilim kepekli ekmek
....
gece
meyve
Tebrik ederim tekrardan, Ayakkabıyla falansın üstelik regl dönemisin maşallah gerçektenBen listede değilim henüz, listede ismim olduğunda daha çok hırs yaparım
![]()