• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende ekledim canım seni. Dokturmussun valla helal olsun. Turtayı annem oyle cizgili yapar o geldi gözümün onüne.
Ay bu esler sirf sabotaj yahu. Bide benim esim kuzuyu koy önüne bitirir kalkar masadan ama eskiden spor yaptığı icin metabolizma hızlı. Olan bana oluyor onunla yiyince, oturup bakıp doyuyorum artık.

Saol canım. Benimde eşim aynı homini gırtlak yer. Yeni tartı beni kilolu onu normal gosteriyo üstelik.

Canım gayet iyisin valla bence, baktım az biraz resimlere, kilo verince daha fit olacaksın o kesin.
Benim eşim daha ona çıkıp tartılmadı, moralini bozamazmış :1:

Ayy Sağol canım en eski resimler en kilolu hallerim ama daha göbek duruyo kocaman. Bozulmaz morali erkeklere farklı davraniyo tartı

Son düzenleme:
Ayy Sağol canım en eski resimler en kilolu hallerim ama daha göbek duruyo kocaman. Bozulmaz morali erkeklere farklı davraniyo tartı
Soyledigimde Gayet ciddiyim canım iltifat degil. Bu arada kuzun sana çok benziyor, çok tatlı, çok bal ve çok sosyal belliki maşallah.

Son düzenleme:
Soyledigimde Gayet ciddiyim canım iltifat degil. Bu arada kuzun sana çok benziyor, çok tatlı, çok bal ve çok sosyal belliki maşallah.

Sende çok hossun maşallah canım. Senin kilon doğum kilosu sanırım çabuk verirsin. Ama sporla falan sıkılaşarak vermen en iyisi. Kızım öyleçok sıcakkanlı dir. Adida Elif kuzusumun.

Sende çok hossun maşallah canım. Senin kilon doğum kilosu sanırım çabuk verirsin. Ama sporla falan sıkılaşarak vermen en iyisi. Kızım öyleçok sıcakkanlı dir. Adida Elif kuzusumun.

Teşekkürler canım o senin hoslugun.
Benimki evlilik kilosu oldu biraz birazda doğum.
Eşimle is çıkışı evde yemekten sonra hadi bi sunuda yiyelim bunuda yiyelim diye diye yoldan cikariyordu beni hep. Hamile kalınca hepten bıraktım canım. Emzirmek onemliydi benim için birazda onun için kasmadım ama artık zamanı geldi. Kendime verdiğim surenin sonuna geldim kilo konusunda ve burdayım.
Maşallah Elifcigimede gulen yüzü solmasin , belli zaten hep mutlu gülüyor.

Son düzenleme:
Teşekkürler canım o senin hoslugun.
Benimki evlilik kilosu oldu biraz birazda doğum.
Eşimle is çıkışı evde yemekten sonra hadi bi sunuda yiyelim bunuda yiyelim diye diye yoldan cikariyordu beni hep. Hamile kalınca hepten bıraktım canım. Emzirmek onemliydi benim için birazda onun için kasmadım ama artık zamanı geldi. Kendime verdiğim surenin sonuna geldim kilo konusunda ve burdayım.
Maşallah Elifcigimede gulen yüzü solmasin , belli zaten hep mutlu gülüyor.

En doğrusunu yapmışsın canım evlilik illa kilo aldırıyor düzenli hayat geçince. Dogum kilosuda çabuk gidiyo ben zorlanmadım yavaş yavaş verdim doğumkilosunu ama sigarayı bırakınca acayip kilo aldık ikimizde yaşta ilerleyince vermek zorlaştı yinede şükür halime diyorum daha once 2 dega 68 e düşüp geri almıştım simdi sabit en azından. Kalan 8 ide yavaş yavaş versem iyi olur.
Amin canım herkesin evladına sağlık versin Rabbim. Senin bicirigini sulu sulu opesim geldi cok şeker maşallah.

Son düzenleme:
En doğrusunu yapmışsın canım evlilik illa kilo aldırıyor düzenli hayat geçince. Dogum kilosuda çabuk gidiyo ben zorlanmadım yavaş yavaş verdim doğumkilosunu ama sigarayı bırakınca acayip kilo aldık ikimizde yaşta ilerleyince vermek zorlaştı yinede şükür halime diyorum daha once 2 dega 68 e düşüp geri almıştım simdi sabit en azından. Kalan 8 ide yavaş yavaş versem iyi olur.
Amin canım herkesin evladına sağlık versin Rabbim. Senin bicirigini sulu sulu opesim geldi cok şeker maşallah.

Hepberaber verecegiz inşallah canım. Ben evlenmeden önce asla 7den sonra bişey yemezdim biliyomusun, ölsem açlıktan yemezdim yani ama evlilik aliskanliklarinida degistiriyor insanın. Su an esimle yesem en erken 8 de yiyebiliriz düşün ben o saatte son aramı yapmis olmaliyimki kilo verebileyim. Uymamak lazim kimseye iste. Açım ama içim huzurlu artık. Eski gunlerime donmenin heyecaniyla mucadele ediyorum.
Irademize kuvvet .
Sağol canım, belki birgun biryerde karşılaşıriz opersin ablası kuzuyu dunya küçük.
Sana doyum olmaz canım ama uyuya kaldım kalacam nerdeyse cok agirlik çöktü uzerime.
Iyi geceler, tatlı rüyalar.

Hepberaber verecegiz inşallah canım. Ben evlenmeden önce asla 7den sonra bişey yemezdim biliyomusun, ölsem açlıktan yemezdim yani ama evlilik aliskanliklarinida degistiriyor insanın. Su an esimle yesem en erken 8 de yiyebiliriz düşün ben o saatte son aramı yapmis olmaliyimki kilo verebileyim. Uymamak lazim kimseye iste. Açım ama içim huzurlu artık. Eski gunlerime donmenin heyecaniyla mucadele ediyorum.
Irademize kuvvet .
Sağol canım, belki birgun biryerde karşılaşıriz opersin ablası kuzuyu dunya küçük.
Sana doyum olmaz canım ama uyuya kaldım kalacam nerdeyse cok agirlik çöktü uzerime.
Iyi geceler, tatlı rüyalar.

İyi geceler canım bende uyku moduna girdim sabah erken kalkcaz birde okul vat. Öpüyorum görüşürüz.

Katılıyorum gogocum. Ben bu yag yakan icecege yarin ara veriyorum, sirkeli su iciyordum ara vermistim ona basladim bugün. Genel anlamda bu tip seyleri kür gibi uygulamak lazım.
Canım sirkeli su ne için?nasıl içeyim.ben de ona başlayayım o zaman.
Bitanem çok ekmek yemissin sanki ya. Sabah ne kadar yedin bilmiyorum ama 5.5 dilim saydim ben sabah hariç. Ekmegi azaltip yerine yogurt salata tarzı bişey koyabiliyorsan muazzam olur.

2+1+2+1+1.5 yedim kuzum.evet çok oldu biliyorum ama dün çok açtım aralarda evdeki aburcuburlara saldırmamak için sadece ekmek yedim su içtim.bakalım bugün ne olucak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kuzular . herkes için güzel bir gün olsun inşallah.bu arada amannn gece sohbetler yapılmış dertleşilmiş facde buluşulmuş çok kıskandım çoooook...

Canım sirkeli su ne için?nasıl içeyim.ben de ona başlayayım o zaman.

2+1+2+1+1.5 yedim kuzum.evet çok oldu biliyorum ama dün çok açtım aralarda evdeki aburcuburlara saldırmamak için sadece ekmek yedim su içtim.bakalım bugün ne olucak.

Canım elma sirkesi ile su karistirip iciyorum sabah ac ve gece yatarken.1 tatli kasigi sirke ilik suya ekliyorum. Balda katilabiliyor 1 kaşık. Kilo vermeye yardımcı oluyor.

Günaydın kuzular . herkes için güzel bir gün olsun inşallah.bu arada amannn gece sohbetler yapılmış dertleşilmiş facde buluşulmuş çok kıskandım çoooook...

Günaydın tatlım. Biz vardık bitek topicte kimse yoktu sohbet ettik bol bol. Gel senlede edelim sohbet kuzucuk niye kıskandın.

Günaydın tatlım. Biz vardık bitek topicte kimse yoktu sohbet ettik bol bol. Gel senlede edelim sohbet kuzucuk niye kıskandın.
Ok tatlım evde elma sirkesi yok alıp başlıycam bu gün
Şimdi ben bitki çaylarına ara veriyorum ama siyah çayı açık içerim içine de tarçın zencefil atarım. Ama ben onları 3aydır bitki çaylarında da kuklanıyordum.ne diyosun?
Canım elma sirkesi ile su karistirip iciyorum sabah ac ve gece yatarken.1 tatli kasigi sirke ilik suya ekliyorum. Balda katilabiliyor 1 kaşık. Kilo vermeye yardımcı oluyor.

Şaka yaptım tatlım.o zaman da uyuymuodum aslında ama kocamlaydım onun için tel.e bakmadım,kaçırmışım tatlı sohbetleri...

Ok tatlım evde elma sirkesi yok alıp başlıycam bu gün
Şimdi ben bitki çaylarına ara veriyorum ama siyah çayı açık içerim içine de tarçın zencefil atarım. Ama ben onları 3aydır bitki çaylarında da kuklanıyordum.ne diyosun?

Şaka yaptım tatlım.o zaman da uyuymuodum aslında ama kocamlaydım onun için tel.e bakmadım,kaçırmışım tatlı sohbetleri...

Tarçın ve zencefil kullanabilirsin bence bi sorun olmaz canım. Bende sütüme ekliyorum bazen yoğurda tarçın.

Günaydın kızlar. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.
Bugün eşim kendine izin vermiş, çok gelemeyebilirim yaninıza.
Sağlıklı hafif bir gün geçirin, yarın tartı günü.
Banada dua edin eşimin sabotajına uymayayım:1: bu hafta güzel kilo vermiş olmak istiyorum.

Günaydın kıskanma kuzum senlede ederiz sohbet.
Tarçın ve zencefil kullanabilirsin bence bi sorun olmaz canım. Bende sütüme ekliyorum bazen yoğurda tarçın.
Bende tarçın karanfil çayı içiyorum siyah çayı liminlu ve açık içiyorum
Banada dua edin eşimin sabotajına uymayayım:1: bu hafta güzel kilo vermiş olmak istiyorum.

Gunaydin canlarrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kuzular sizede. Bizde kahvaltımızı yaptık kuzuyu okula goturuyorum.dönüşte çarşıda inip yuruycem.

Gunaydin canlarrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kuzum.gelmiyorsun sanki iki gündür bi günaydınla olur mu hiç.anlat bakalım ne yapıyon?
Uyma canım benim.ne uycan kız.o sağlıksız şeyleri yeme.haklısın yarın tartı günü. .
Günaydın kıskanma kuzum senlede ederiz sohbet.

Bende tarçın karanfil çayı içiyorum siyah çayı liminlu ve açık içiyorum

Günaydın kuzular sizede. Bizde kahvaltımızı yaptık kuzuyu okula goturuyorum.dönüşte çarşıda inip yuruycem.

Günaydın canım benim.ben de kuzumu uyuttum.şimdi dinlenme vaktiiii.hazır kaynanam da dışarıdayken...oooh missss

Kızlar günaydın

29.04.14 (salı)

Kahvaltı: 1 kk peynir + 2 haş. yumurta + 2 dilim kp.ekmek + 1 çay

Öğle: 5 kaşık kabak yemeği + 4 kaşık makarna + 3 kaşık yoğurt

Akşam: 1 kepçe kuskus çorba + 3 kaşık makarna + 2 kaşık yoğurt + 1/2 dilim kp.ekmek

1 ad. tahıllı bisküvi + 2 top dondurma

45 dk yürüyüş

yeşilçaylı karışımla beraber 2 lt su

Akşam iki yemek türü de makarna oldu ama eşim dün evdeydi bitirmiş kabak yemeğini, sevmezdi güyaa bi de.

Back
X