• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Huhuuu kızlar nerdesiniz yahu.
Bugün ilk defa kızım uyudu uzun bir süre bende takılıyorum kk'de ama kimse yok. Şimdi telefonu sarja taktım kızımında eli kulağında uyanır. Gelirsiniz:1:
Bdv'da takılmaktan dert sahibi oldum ya.
Neyse çıkıyorum şimdi, öptüm hepinizi.

Bende bdv de takılmaya başladım yine :1: Görüşmek üzere canım:54:

Hakkatten yaavv kimse yok nerdesiniz kızlar kilo bildirme gününü unuttunuzmu yoksa herkes meydanlarami döküldü kutlama yapmaya :20:

Merhaba kızlar nasılsınız tatil olunca günleri sastik galiba...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bildirimimi sabah erkenden yaparım goncacim sorun olmaz umarim...

Merhaba kızlar nasılsınız tatil olunca günleri sastik galiba...

Bildirimimi sabah erkenden yaparım goncacim sorun olmaz umarim...

Tek sen değil canım herkes şaşırdı günü kimse ugramadi bugün 3 kisiden başka

A a a.ben bildirimimi yaptım amaaa.doğru sabah tartıldım,öyleden sonra bildirim yaprım unutmuşum. Ama bakıyorum da gelmemişmi size?anlamadım ki.ben 65 kiloyum kızlar.aslına baxarsak yarım kilo gitmiş fena deyil . Bu gün sabahdan annemlere geldik . Sonra kuzenimin doğum günü için dayımlara gittik.diyet adına fena gün geçirdim.sabah annemlerde puaça yedim,öylen de yengemin pizzasından yedim(hem salam sosisli,hem de hamuru kalın.şimdi kendimi çok kötü hiss ediyorum)ama kaloriler alınmış artık yapacak bir şey yok.şimdi de uyucam.iyi geceler herkese...
Geçen hafta 65.500
Bu hafta 65
Fark .0.500
Yüzdeyi de yazarım şimdi.

Hakkatten yaavv kimse yok nerdesiniz kızlar kilo bildirme gününü unuttunuzmu
Herkes 1 Mayıs kutluyo galiba canım, tatil ya genelde bugün.
Ben yazdım kızım uyandi yemek yaptim yedirdim gelip bir bakayım dedim hala aynı durgunluk. Ben özellikle damlayı merak ettim o mutlaka gelirdi.
Evet tatlım ya dayımlarda nette problem vardı. Baksana bildirimim bile gelmemiş...
Hala aklıma geldikçe ağlarım bende o miniğe. Açlıktan öldü ya minicik, savunmasız bir bebek.
Hepimiz gözü açık olmak zorundayız. Devir öyle bir devirki sadece kendi çocuğumuz değil tum çocuklara karsı parkta sağda solda hep gozlemliyorum yabancımı yanındaki yada yabancî biri mi yaklasiyor yanina. Hep dikkat ediyorum, gozlemliyorum artık, paranoyak oldum ya. Parkta bi adam amacsizca dolaniyordu geçen gün çocukların etrafında gittim bi kaç çocuğun annesini uyardım hepimiz çocuklarımızın yanında durduk adamda anladı kayboldu gözden amaci neydi bilmiyorum ama hoşuma gitmedi. Hepimize görev düşüyor, gelecegimiz onlar bizim.

Vallaha duygulandım okuyunca...çok duyarlı davranmışsın kuzum...

***4. TAKIM 359. ETAP***

Ebrueva:(69.5/ / /% )
Damlanur10:(65.5/ 65/ 0.5/%0.76 )
Kararrrsabirr:(84.6/ / /% )
gogo2405:(68.8/68.2 / 0.6/%0.87 )
tutatse85:(57.4/ / /% )
cupcake22:( 72.9/ / /% )
Ellanazz:( 80.7 / / /% )
ddanes:( 54.3/ / / % )izne ayrılmak istiyor
yediXXL:(94.8/ 93.6/ 1.2/%1.27 )
ED2006:(66.0/ / /% )
sadness1012:(59.8 / 58.3/1.5 /% 1.25)yeni üye hedef kilosu 53 kilosu ikiye bölündü
Masumcuk:(82.9/ / /% )
Adigegupse:(70.9 / / /% )350.etaptaizne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Iyi geceler hepinize.
Bugünkü menumu paylasiyorum.
Sabah: 1 dilim kaşar, 1 dilim beyaz peynir, az tulum peyniri,2 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,2 dilim sucuk, domates salatalık bol çay (dışarda kahvaltidaydık fazla oldu ama öğlen yiyemedim)
Saat 4 gibi müsli süt
Aksam:semizotu yemeği 4 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yogurt
Ara:1 c.bardagi süt
100 mekik-45 dakika yürüyüş
3 litre su, yağ yakan icecek ictim.
Günü böyle kapattım. Bakalım tartı yarın beni begenecekmi
Sabah portakal suyuda ictim unutmuşum yazmayı.

Son düzenleme:
Aaa kimsecikler bildirim yapmamis dogru duzgun noldu bize :((

Damla kuzumm pogacalar ondan sonraciiiimaaa pizzalar kacmadi gozumden gelicem yanina sirf seni engellemek icin haberin olsun

Gogocum canim benim bugun sonunda yuzumuz guldu artik. 600 gr gitmis ki bu guzel bir sonuc bir de regl olacaksin sevindimmm

Bende sizleri cok ozluyorum ama ne zmn telefonu elime alsam biri bisi yapmami istiyor yazamiyorum. O yuzden diyorum ki gece gece rahat rahat yazayim.

Bugun arkadasimin dogum gunu vardi. Pasta seramonisine yetisemedim malum. Sonradan dahil oldum ama cok guzel gecti diyemeyecegim. Neyse uzerime duseni yaptim ve bitti degil mi :)

Bildirim yapayim sizlere hemencecik :D

Sabah
Yesil kahve
6 ck nesfit
Yarim su bardagi sut

Oglen
2 dilim kepek ekmegine yagsiz peynirli tost
1 adet haslanmis yumurta
5 adet yesil zeytin
3 ck yogurt

1 adet turk kahvesi

Aksam
Hindi rosto ( oylemis adi yuvarlak firinda et tarzi bisiydi :D)
4 ck pilav

Ara
5 adet kuru uzum

Ara
3 adet gun kurusu

Aralarimi aksama cekiyorum cunku aksami 5 te yapiyorum 12 ye kadar midem artik kaziniyor her sey bir yana acliktan halim kalmiyor. Gece olunca cok acikiyorum. Ogun aralarini elimden geldigince kisa tutuyorum aralarida ayni sekilde. Bir duzen kurmaya calisiyorum bakalim. Su saatlerim duzelse cok cok mutlu olacagim aslinda ama nessse :D iyi geceler iyi uykular herkese canlarimmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar kilom 69.0 fark 500 gram yeni evde 1 2 ay internet olmayacakmış türk telekom dedi ve hattımı dondurmak zorunda kaldım yeni binalarda fiber kutu konuluyomuş bunada devletin onayı 1 2 ay sürüomuş

Günaydın:16:
Ben 3.takim kaptani erigim:42:
Geçen hafta sabit olan kiloma bu hafta birde 100gr ekledim:43:
Tartiyla inatlasiyoruz ama ben yenecegim biliyorum
Kendimi sizlere ifşa etmeye geldim çünkü bu hafta hedef kilomu tutturamadim ve takımları dolaşıyorum
Bir alip bir vererek kendime en büyük kötülüğü yaptim
Sizlere bol kilo vermeler:nazar:

Günaydın kuzular işe gidiyorum 3 gün izin 1 gün tatil. Neyseki cuma bugün :32:

Günaydın:16:
Ben 3.takim kaptani erigim:42:
Geçen hafta sabit olan kiloma bu hafta birde 100gr ekledim:43:
Tartiyla inatlasiyoruz ama ben yenecegim biliyorum
Kendimi sizlere ifşa etmeye geldim çünkü bu hafta hedef kilomu tutturamadim ve takımları dolaşıyorum
Bir alip bir vererek kendime en büyük kötülüğü yaptim
Sizlere bol kilo vermeler:nazar:

Hoşgeldin canım inşallah ulasirsin hedefine.

***4. TAKIM 359. ETAP***

Ebrueva:(69.5/ 69/ 0.5/%0.72 )
Damlanur10:(65.5/ 65/ 0.5/%0.76 )
Kararrrsabirr:(84.6/ / /% )
gogo2405:(68.8/68.2 / 0.6/%0.87 )
tutatse85:(57.4/ / /% )
cupcake22:( 72.9/ / /% )
Ellanazz:( 80.7 / / /% )
ddanes:( 54.3/ / / % )izne ayrılmak istiyor
yediXXL:(94.8/ 93.6/ 1.2/%1.27 )
ED2006:(66.0/ / /% )
sadness1012:(59.8 / 58.3/1.5 /% 1.25)yeni üye hedef kilosu 53 kilosu ikiye bölündü
Masumcuk:(82.9/ / /% )
Adigegupse:(70.9 / / /% )350.etaptaizne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Back
X