• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

01.05.14 (perş)

Sabah: 1/2 simit + 2 ad. peynir ( üçgen peynir) + çay

öğle: 5 kaşık ısırgan yemeği + 2 dilim k.ekmek

1 havuç
1 nektarin

akşam: 2 kaşık ısırgan yemeği + 1,5 dilim k. ekmek

1 ufak kase karışık çerez (leblebi ağırlıklı) + 4 ceviz

1,5 lt su, yeşil çay yok, hareket var ama spor yok. Böylede bir gündü...

Canim toparladın bence menülerini sen, güzel olmuş.

Günaydın
Geçene hafta 82,9
Bu hafta 82,5
Fark 0,40
Yüzde 0,48

Bu hafta diyetime pek uyamadım çünkü 3, 4 gün misafir ağırladım ve eşim evdeydi o evde olunca bütün düzenim alt üst oluyor. önümüzdeki hafta daha güzel olur inşallah..
Canım herhalükarda vermissin, gayet iyi. Bu hafta daha güzel olur.

Günaydın
Geçene hafta 82,9
Bu hafta 82,5
Fark 0,40
Yüzde 0,48

Bu hafta diyetime pek uyamadım çünkü 3, 4 gün misafir ağırladım ve eşim evdeydi o evde olunca bütün düzenim alt üst oluyor. önümüzdeki hafta daha güzel olur inşallah..
Olsun canım vermissin yinede
01.05.14 (perş)

Sabah: 1/2 simit + 2 ad. peynir ( üçgen peynir) + çay

öğle: 5 kaşık ısırgan yemeği + 2 dilim k.ekmek

1 havuç
1 nektarin

akşam: 2 kaşık ısırgan yemeği + 1,5 dilim k. ekmek

1 ufak kase karışık çerez (leblebi ağırlıklı) + 4 ceviz

1,5 lt su, yeşil çay yok, hareket var ama spor yok. Böylede bir gündü...
Duzene giriyo menün.
Canım bunu salı çarşamba yapabilirsin bence ama sonraki günler protein ve kalsiyuma dikkat etmek şartıyla. Sürekli uygulamaya uygun değil ama 2 gün yapılabilir bence.
Aaa bide aklıma ne geldi. Burca göre beslenmeye uyuyor dimi canım bu diyet, meyve demistin sanki
Bol yeşillik olunca yapılabilir sade pirinç yencek gibi değil. Ayda bir iki gün yapsak olur herhalde
kızlar müdür yardımcısının odasından kaçak yazıyorum

geçen hafta:57.4

bu hafta:57.4

çok rezil durumdayım idare edin lütfen.
internet yok .telde problem var .
Sıkma canını bebisim düzelir elbet ne zaman girersen sorun yok bizim açımızdan. Haber vermek için caba gostermen bile yeter.

Bende severim ama icinde pirinç oluyor söyle doya doya yemiyorum canım. Teşekkürler canım daha fazla bekliyordum ama bu kadar oldu, çok az yemistim bu hafta sanırım dünkü kahvaltı fazla geldi. Sağlık olsun.

ben yemeğini de salatasını da severim. Yemeği de pirinçsiz güzel olmuyor zaten. Bence çok iyi gidiyorsun canım tabi ki sağlık olsun.

Canim toparladın bence menülerini sen, güzel olmuş.

Sağol canım. 2 hafta oldu geç bile kaldım. :1: Dün akşam yemeğini az yediğim için gözüm evdeki aburcuburlara takıldı öyle direndim ki aklıma hep siz geldiniz :)) Bir de sürpriz bir şekilde cebimizden para çıktı o sebepten tam anlamıyla bir alışverişte yapamadım ne eve ne iş yerime. Bunlar bahane değil elbet. Yine de ben bu kadarını beklemiyordum, bugün tartıda daha az bir rakam gördüm mesela, umutluyum yani artık.

Duzene giriyo menün.

Sağol gogocum, sizlerin sayesinde. olumlu olumsuz ama benim iyiliğim için olan eleştirilerinizle kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Olsun canım vermissin yinede

Duzene giriyo menün.

Bol yeşillik olunca yapılabilir sade pirinç yencek gibi değil. Ayda bir iki gün yapsak olur herhalde

Sıkma canını bebisim düzelir elbet ne zaman girersen sorun yok bizim açımızdan. Haber vermek için caba gostermen bile yeter.
Olur canım, bol yesillikle neden olmasın. Sis hissedilen haftalarda pekala yapilabilir bence.

ben yemeğini de salatasını da severim. Yemeği de pirinçsiz güzel olmuyor zaten. Bence çok iyi gidiyorsun canım tabi ki sağlık olsun.

Sağol canım. 2 hafta oldu geç bile kaldım. :1: Dün akşam yemeğini az yediğim için gözüm evdeki aburcuburlara takıldı öyle direndim ki aklıma hep siz geldiniz :)) Bir de sürpriz bir şekilde cebimizden para çıktı o sebepten tam anlamıyla bir alışverişte yapamadım ne eve ne iş yerime. Bunlar bahane değil elbet. Yine de ben bu kadarını beklemiyordum, bugün tartıda daha az bir rakam gördüm mesela, umutluyum yani artık.

Sağol gogocum, sizlerin sayesinde. olumlu olumsuz ama benim iyiliğim için olan eleştirilerinizle kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum
Umudunu kaybetme böyle devam canım. Illaki dört dörtlük olamaz imkan yok zaten. Mümkün mertebe dikkat edelim, sabirli olalim gerisi gelir zaten.Kararsabirin lafı var buraya cuk oturacak 'olduğu kadar, olmadığı kader'

Ben yeni tartıda düzenli olarak takip etmeye başladım bu hafta pazartesi ve dun tartıldım not aldım bakalım sonuç ne olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

***4. TAKIM 359. ETAP***

Ebrueva:(69.5/ 69/ 0.5/%0.72 )
Damlanur10:(65.5/ 65/ 0.5/%0.76 )
Kararrrsabirr:(84.6/ 84.5/0.1 /% 0.12)
gogo2405:(68.8/68.2 / 0.6/%0.87 )
tutatse85:(57.4/57.4 / 0/% 0)kilosu sabit
cupcake22:( 72.9/ / /% )
Ellanazz:( 80.7 /79.3 / 1.4/%1.73 )
ddanes:( 54.3/ / / % )izne ayrılmak istiyor
yediXXL:(94.8/ 93.6/ 1.2/%1.27 )
ED2006:(66.0/ / /% )
sadness1012:(59.8 / 58.3/1.5 /% 1.25)yeni üye hedef kilosu 53 kilosu ikiye bölündü
Masumcuk:(82.9/ 82.5/0.4 /% 0.48 )
Adigegupse:(70.9 / / /% )350.etaptaizne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Ben yeni tartıda düzenli olarak takip etmeye başladım bu hafta pazartesi ve dun tartıldım not aldım bakalım sonuç ne olur.

İyi yapmışsın canım, ben daha barismadim benimkiyle 70 kilo olunca kullanacağım, obez diyo bana:1:

Merhaba canlarımmmmm.güzeller ya herkes ayrı ayrı kilo vermiş ama nedense herkes şikayetçi.daha ne olsun kızlar az da olsa veriyoruz ya.ben hu hafta bir şeyler yapmayı düşünüyorum . bakalım gogonun yazdığına da daha bakmadım. Bakıcam şimdi,peotein diyeti yaparım ya da.ama inşallah bu hafta şu 65direncini kırarım.3haftadır aşamadım şunu.protein diyeti yaptığımda sabah yulaf yerim,öylen haşlanmış yumurta,akşam tavuk ızgara yerim...

Hoşgeldin canım, diyetisyen konusu ne oldu? Hic gelemedin yogunluktan.

HOŞBULDUK CNM. ayy evet yaa sorma valla dünde resmi tatildi evde de netim yok giremedim:( cnm spor yapmam gerekiyor yaa:( akşamları kursa gidiyorum haftada 3 gün o yüzden de akşam eve geldiğimde saat 10 u geçiyor. onun için birkaç alternatif söyledi işte kursa gitmeden yicem artık.

İyi yapmışsın canım, ben daha barismadim benimkiyle 70 kilo olunca kullanacağım, obez diyo bana:1:
Benimkide kilolu diyo canım ama takmiyorum onu
Merhaba canlarımmmmm.güzeller ya herkes ayrı ayrı kilo vermiş ama nedense herkes şikayetçi.daha ne olsun kızlar az da olsa veriyoruz ya.ben hu hafta bir şeyler yapmayı düşünüyorum . bakalım gogonun yazdığına da daha bakmadım. Bakıcam şimdi,peotein diyeti yaparım ya da.ama inşallah bu hafta şu 65direncini kırarım.3haftadır aşamadım şunu.protein diyeti yaptığımda sabah yulaf yerim,öylen haşlanmış yumurta,akşam tavuk ızgara yerim...

Ben tam yazdığı gibi yapmadım ama ise yaradı.

Benimkide kilolu diyo canım ama takmiyorum onu

Ben tam yazdığı gibi yapmadım ama ise yaradı.
Ben okudum.aklıma batdı yani.hatta bunu karabuğdayla deyiştiricem yapıcam.o daha sağlıklı bence...sizde karabuğday çok bulunmuyor sanki...ama ben çok severim. Eyer bulabilirseniz isteyenler benimle birlikde yapabilir.inşallah pazartesi,salı,çarşamba kendim için karabuğdayla diyet yapıcam.
HOŞBULDUK CNM. ayy evet yaa sorma valla dünde resmi tatildi evde de netim yok giremedim:( cnm spor yapmam gerekiyor yaa:( akşamları kursa gidiyorum haftada 3 gün o yüzden de akşam eve geldiğimde saat 10 u geçiyor. onun için birkaç alternatif söyledi işte kursa gitmeden yicem artık.

Ayyy canım benim.ne kadar yoğun günler geçiriyorsun.inşallah düzene sokarsın kuzum.

KUZUMMM maşallhın var bak kaç kiloarla başladık nerelere geldik valla hiç şikayet etmiyorum artık 3.5 ay oldu ben diyete başlayalı 96 ile başladım ee şimdi 84.5 daha ne olsun yeseydim 3-5 kilo da üstüne alırdım olurdum 100 yani:( ama yemedim mutluyum:):):):) kendime güvenim geldi vallahi:) birde spor yapcak vakit bulursam daha da süper olcam:)

Back
X