Gayet iyi canım ama nacizane tavsiyem şeker yerine bal yada tarçın atsan süte daha az kalorili ve sağlıklı olur. Kahvaltıyı evde yapıyorsan domates, salatalık ve yesillikte ekleyebilirsin yanına, hem kalorileri çok az hem kalsiyum var yesilliklerde hemde daha tok hissedersin.
Bal sevmiyorum canım ya
Kahvaltıyı işte yapıyorum ama şaştım yine birkaç gündür, sabahları yogun oluyor yapamıyorum.
50 yapıyorum şu an agrılar hafifleyene kadar böyle devam ederim. Isin komigi ben mekik çekmeye niyetlendim esimde ısınmadan yapma dedi bende ayakta bunu yaptım sonra bi tane daha bi tane daha derken 50de bıraktım. İsınmayken benim için hergün yapılabilecek bişey oldu birde agrilar olmasa.
Çömelmeyi ısınma olarak mı yaptın kız, iyi cesaret
Buzdolabı varmı işyerinde, evin ile is arasi mesafe uzunmi? Tavuk sıcakta beklemez canım çok çabuk bakteri üretiyor, en çok zehirlenme tavuktan. Yumurta, mercimek bunlard protein iceriyor mutlaka yumurta ye et hazirlayamiyorsan. Baska besinlerde var muhakkak aklıma gelmedi bir googlela istersen.
Buzdolabı var işyerimde canım, ev-iş yarım saat mesafe. Bozulur mu sence ? Bakarım o gıdalara da canım.