• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet iyi canım ama nacizane tavsiyem şeker yerine bal yada tarçın atsan süte daha az kalorili ve sağlıklı olur. Kahvaltıyı evde yapıyorsan domates, salatalık ve yesillikte ekleyebilirsin yanına, hem kalorileri çok az hem kalsiyum var yesilliklerde hemde daha tok hissedersin.

Bal sevmiyorum canım ya :25: pekmezle tarçına niyetleniyorum ama unutkanlığım başıma bela. Dün çıkardım tarçını ama unuttum getirmeyi :) Domates salatalık yiyemiyorum henüz, eşim alıyor ama bana tadı acayip geliyor hala. Ama dediğin gibi çok güzel idare ediyor o ikili bir de yanına azıcık peynirle mis.
Kahvaltıyı işte yapıyorum ama şaştım yine birkaç gündür, sabahları yogun oluyor yapamıyorum.

50 yapıyorum şu an agrılar hafifleyene kadar böyle devam ederim. Isin komigi ben mekik çekmeye niyetlendim esimde ısınmadan yapma dedi bende ayakta bunu yaptım sonra bi tane daha bi tane daha derken 50de bıraktım. İsınmayken benim için hergün yapılabilecek bişey oldu birde agrilar olmasa.

Çömelmeyi ısınma olarak mı yaptın kız, iyi cesaret :1:

Buzdolabı varmı işyerinde, evin ile is arasi mesafe uzunmi? Tavuk sıcakta beklemez canım çok çabuk bakteri üretiyor, en çok zehirlenme tavuktan. Yumurta, mercimek bunlard protein iceriyor mutlaka yumurta ye et hazirlayamiyorsan. Baska besinlerde var muhakkak aklıma gelmedi bir googlela istersen.

Buzdolabı var işyerimde canım, ev-iş yarım saat mesafe. Bozulur mu sence ? Bakarım o gıdalara da canım.

Bal sevmiyorum canım ya :25: pekmezle tarçına niyetleniyorum ama unutkanlığım başıma bela. Dün çıkardım tarçını ama unuttum getirmeyi :) Domates salatalık yiyemiyorum henüz, eşim alıyor ama bana tadı acayip geliyor hala. Ama dediğin gibi çok güzel idare ediyor o ikili bir de yanına azıcık peynirle mis.
Kahvaltıyı işte yapıyorum ama şaştım yine birkaç gündür, sabahları yogun oluyor yapamıyorum.

Çömelmeyi ısınma olarak mı yaptın kız, iyi cesaret :1:

Buzdolabı var işyerimde canım, ev-iş yarım saat mesafe. Bozulur mu sence ? Bakarım o gıdalara da canım.

Isinma hareketiydi başlı başına spor oldu:1:
Bu kalıbı koy yanina yarım saatte olsa canım ben tavuktan çok korkarım. Bir markanin buz poşeti var edinebilirsin onuda icine su doldurup donduruyorsun kalip olluyor su koyunca.

Isinma hareketiydi başlı başına spor oldu:1:
Bu kalıbı koy yanina yarım saatte olsa canım ben tavuktan çok korkarım. Bir markanin buz poşeti var edinebilirsin onuda icine su doldurup donduruyorsun kalip olluyor su koyunca.

evet yazda geliyor o poşeti araştırayım canım ben, gerçi buralarda bulamam ama aklımda bulunsun listeme yazayım. Çok sağol :16:

Kuzular moralinizi bozmak istemem ama sonuc listelerine baktım. Helal olsun % 3 ve üzeri ortalama cikarmislar kızlar bireyselde. Ben şahsen utandım ki ben ortalamam iyi diye düşünüyordum. Bu hafta biraz maximum çaba gostersekte bireysel olmasa bile takım olarak ilk üçte olsak nasıl olur? Ne dersiniz? Kacamaksiz bir hafta gecirelimmi?

Gunaydin canlarimmm. Az once uyandim. Kendimi uyumaya zorladim ama nafile yok yani uyku gelmedi, gelemedi. Yarin sabah 8 de is basi yapicam hakkimda hayirlisi olsun :D artik leyla gibi dolanirim ortalarda :D

Yesil kahvemi yaptim simdi. İcerken bildirimlerimi yapayim istedim.

Sabah
Yesil kahve

8 ck nesfit
1 su bardagi sut

( yine saat 12 ydi bunu yedigimde. Evde de yiyecek bir sey yok. Peynir ekmek yemek istemedim. Keske yeseydim)

Ara
3 adet kuru kayisi

Aksam
6/7 ck turlu
2 dilim kepek ekmek
1 kepce kadar yogurt

Ara
1 adet elma

Menu boyle olunca acliktan olecektim aksam. Saat 22.20 gibi otelde yemek cikti etli yahni yedim 3/4 ck birde firinda yagsiz kup kup patates vardi 3 ck kadarda ondan yedim. Yemeseydim bayilcaktim. Acil duzen yapmam lazim kendime farkindayim. Ne yapacagimi hic bilmiyorum. Bu sekilde kotu bir menu cikarttim. Umarim persembe gunu beni bu durum uzmez. Tek dilegim bu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çalışmaya başlayınca düzenlersin menulerini canım
02.03.14 (cuma)

Sabah: 1 bardak süt (tek şekerli)+ 1/2 dilim k. ekmek

Öğle: 5 kaşık nohut yemeği + 1,5 dilim k.ekmek

1 kase sütlü tatlı

Akşam: 4 kaşık nohut+ 3 kaşık pilav + marul salata + 1 dilim tambuğday ekmek

Dibek kahvesi (Kalorisi neredeyse Türk kahvesinin 2 katıymış :53: şimdi öğrendim )

Yaklaşık 2 lt. su, 75 mekik
Sütü şekersiz icsen daha iyi olur canım onun dışında iyi ama sabah daha fazla akşam daha az olmalı
Kuzular moralinizi bozmak istemem ama sonuc listelerine baktım. Helal olsun % 3 ve üzeri ortalama cikarmislar kızlar bireyselde. Ben şahsen utandım ki ben ortalamam iyi diye düşünüyordum. Bu hafta biraz maximum çaba gostersekte bireysel olmasa bile takım olarak ilk üçte olsak nasıl olur? Ne dersiniz? Kacamaksiz bir hafta gecirelimmi?

Gayret edelimde ben cabaladikca kötü oluyo sonuç ama yinede çaba gösterelim ben kafaya koydum 68 in altına incem illa bu hafta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sütü şekersiz icsen daha iyi olur canım onun dışında iyi ama sabah daha fazla akşam daha az olmalı

Gayret edelimde ben cabaladikca kötü oluyo sonuç ama yinede çaba gösterelim ben kafaya koydum 68 in altına incem illa bu hafta

Bitanem bişey eksik demekki bizde, birde baktım kızlar öyle 100kilo degiller yani ona rağmen veriyorlar. Benim rehl haftam ona rağmen 2 kilo vermeye kasicam bu hafta ben. Menulerine bakmayi düşünüyorum dereceye giren takımların. Sanki bizim motivasyonumuz mu düştü bana mi öyle geliyor?

Çok haklısın canım doğru düzgün kahvaltı yapamayınca kötü oldu baya. Gözlerim dönmüştü resmen yoksa o tatlıyı da almayacaktım, hatta yanına başka şeylerden de almıştım ama kasada bıraktım :1:

Ben bu hafta biraz daha kasarsam geçtiğimiz haftaya göre daha iyi sonuçlar alacağıma inanıyorum tartı öyle diyoo :7:

Bitanem bişey eksik demekki bizde, birde baktım kızlar öyle 100kilo degiller yani ona rağmen veriyorlar. Benim rehl haftam ona rağmen 2 kilo vermeye kasicam bu hafta ben. Menulerine bakmayi düşünüyorum dereceye giren takımların. Sanki bizim motivasyonumuz mu düştü bana mi öyle geliyor?
Bi dağınıklık var takımda canım aslında yaz yaklaşıyor bi duzene girmemiz lazım hep birlikte dagildik kuralları falan bi kenara bıraktık hepimiz kafamiza göre takiliyoruz toparlanmamiz lazım. Bende gidip bakayım 14.takima diyodum bizlerle ayni kiloları falan. Ben 2 kilo veremem ama en azindan 67 yi gormeliyim uzun süredir inmedim hiç.
Çok haklısın canım doğru düzgün kahvaltı yapamayınca kötü oldu baya. Gözlerim dönmüştü resmen yoksa o tatlıyı da almayacaktım, hatta yanına başka şeylerden de almıştım ama kasada bıraktım :1:

Ben bu hafta biraz daha kasarsam geçtiğimiz haftaya göre daha iyi sonuçlar alacağıma inanıyorum tartı öyle diyoo :7:

Inşallah daha iyi olur canım sonuçlar hepimizi için.

Selam kızlar nöbetçi yim bi bakayım dedim sakin burası... Cayi icmedim kendime guvenenedim ne olur ne olmaz diye...14. Takima bende gidip baktim canlarim spor yapıyorlar en önemlisi... Bizde spor yok kendim dahil menulerimiz düzensiz... 2 kasik ondan 1 kasik bundan derken emegimizi çöpe atiyoruz sanki...bu 2 hafta izindeyim ama dönüşte spor a yuklenicem olmuyor yoksa...

Bi dağınıklık var takımda canım aslında yaz yaklaşıyor bi duzene girmemiz lazım hep birlikte dagildik kuralları falan bi kenara bıraktık hepimiz kafamiza göre takiliyoruz toparlanmamiz lazım. Bende gidip bakayım 14.takima diyodum bizlerle ayni kiloları falan. Ben 2 kilo veremem ama en azindan 67 yi gormeliyim uzun süredir inmedim hiç.

Inşallah daha iyi olur canım sonuçlar hepimizi için.
Cidden canım kilo veren kizlarda öyle aman aman kilolu değil. Biraz toparlanmamiz iyi olur. Tabi bu benim şahsi görüşüm. Ben azami dikkat etmeye karar verdim. Bugün 1.5 saat yürüyüşümü yaptim, mekigimi çekeceğim aksam. Birde 7den sonra sadece su icicem ara yapmayi düşünmüyorum. Bakalım ise yarayacakmi?

Selam kızlar nöbetçi yim bi bakayım dedim sakin burası icmedim kendime guvenenedim ne olur ne olmaz diye...14. Takima bende gidip baktim canlarim spor yapıyorlar en önemlisi... Bizde spor yok kendim dahil menulerimiz düzensiz... 2 kasik ondan 1 kasik bundan derken emegimizi çöpe atiyoruz sanki...bu 2 hafta izindeyim ama dönüşte spor a yuklenicem olmuyor yoksa...

Canım hoşgeldin, gogoyada dedim ben kendi adima daha ozverili olmaya karar verdim. Ben bu 2,3kg veren kisileri daha kilolu saniyordum hep bir baktım benden zayıflar utandım her gun spor yapamam spora gidemem belki ama bunlar artik benim icin bahane degil.bunlar artık azi.liyim.

Selam kızlar nöbetçi yim bi bakayım dedim sakin burası... Cayi icmedim kendime guvenenedim ne olur ne olmaz diye...14. Takima bende gidip baktim canlarim spor yapıyorlar en önemlisi... Bizde spor yok kendim dahil menulerimiz düzensiz... 2 kasik ondan 1 kasik bundan derken emegimizi çöpe atiyoruz sanki...bu 2 hafta izindeyim ama dönüşte spor a yuklenicem olmuyor yoksa...

Hoşgeldin iyi nöbetler canım. Doğru diyosun spor çok önemli bende baktım fasulye yedi diye iki tur leslie yapıyo üyelerden birisi.
Cidden canım kilo veren kizlarda öyle aman aman kilolu değil. Biraz toparlanmamiz iyi olur. Tabi bu benim şahsi görüşüm. Ben azami dikkat etmeye karar verdim. Bugün 1.5 saat yürüyüşümü yaptim, mekigimi çekeceğim aksam. Birde 7den sonra sadece su icicem ara yapmayi düşünmüyorum. Bakalım ise yarayacakmi?

Canım hoşgeldin, gogoyada dedim ben kendi adima daha ozverili olmaya karar verdim. Ben bu 2,3kg veren kisileri daha kilolu saniyordum hep bir baktım benden zayıflar utandım her gun spor yapamam spora gidemem belki ama bunlar artik benim icin bahane degil.bunlar artık azi.liyim.

Evet hepimizin özverili olması şart düzenli beslenme ve sppr yapsak olcak bu iş.

Merhaba canlarım.bakıyorum da güzel kararlar alınmış.çok sevindim.ben de bu kararlara katılıyorum.14cü takıma bakıcam bir.bilemedim hangi takım ama ben bu sabah bi takıma göz attım leslie yapıyor herkes hem de 2mile falan deyik ha. 3mile yapıyorlar hem de 3defa.şok oldum.benim o kadar zamanım yok ki.bir kere bile yapmaya zamanım olmuyor.bugün ben de leslie yapıcam.hem de 3mileni yaparım.diyet adına da güzel oldu . öyle taze fasulye,akşam ıspanak yemeyi yedim.çok iyi oldu.ekmekler de yarım dilim eksikdi.yarın misafirlikdeyim.ama kaçırmıycam burdan size söz veriyorum.diyer 3gün karabuğday kürü yapıcam kendime.inşallah regl de olucam perşembe ye super olmalı.herkes güzel kararlar almış.takım bu hafta dereceyü girmeli.ben ilk başlar geldiyimde 3hafta falan derecedeydik.son haftalar hiç olmadık...

Hoşgeldin iyi nöbetler canım. Doğru diyosun spor çok önemli bende baktım fasulye yedi diye iki tur leslie yapıyo üyelerden birisi.

Aynen canım valla kendimi dinleyerek yiyorum artik ogunlerimi sabah tatli istedi canim kahvaltida nesfit yedim, öğle tost istedi t.bugday ekmekli hafif 1 tost yedim simdide salatami yedim az zeytinyagli ve elma sirkeli günü kapatirim acikacagimi hissedersem 7 gibi elma yerim.1.5 saat yuruyusumu yaptim , mekikte yapacagim hic firsatim olmazsa yatmadan.
Kendimi dinliyorum dedim ya canimin istedigini diyet alternatiflerimin arasindan secip yiyeceğim artik nefsimi koreltecegim bak regl öncesi saldirmam gerek ama saldirmiyorum canim. Bu hafta dikkat edelim basaririz canim ben inaniyorum.

Evet hepimizin özverili olması şart düzenli beslenme ve sppr yapsak olcak bu iş.
Yukariya yazmisim ya canim senin alintinin icine bak. Kendimi astim telden yazacagim derken.

Son düzenleme:
Merhaba canlarım.bakıyorum da güzel kararlar alınmış.çok sevindim.ben de bu kararlara katılıyorum.14cü takıma bakıcam bir.bilemedim hangi takım ama ben bu sabah bi takıma göz attım leslie yapıyor herkes hem de 2mile falan deyik ha. 3mile yapıyorlar hem de 3defa.şok oldum.benim o kadar zamanım yok ki.bir kere bile yapmaya zamanım olmuyor.bugün ben de leslie yapıcam.hem de 3mileni yaparım.diyet adına da güzel oldu . öyle taze fasulye,akşam ıspanak yemeyi yedim.çok iyi oldu.ekmekler de yarım dilim eksikdi.yarın misafirlikdeyim.ama kaçırmıycam burdan size söz veriyorum.diyer 3gün karabuğday kürü yapıcam kendime.inşallah regl de olucam perşembe ye super olmalı.herkes güzel kararlar almış.takım bu hafta dereceyü girmeli.ben ilk başlar geldiyimde 3hafta falan derecedeydik.son haftalar hiç olmadık...

Damlacim hadi bakalım silkelenip kendimize geliyoruz manen çok güzel ödüller alacagız hedeflerimize ulasinca.

Damlacim hadi bakalım silkelenip kendimize geliyoruz manen çok güzel ödüller alacagız hedeflerimize ulasinca.

Eylülcüm bir karar da alalım.eyer ki birimiz cıss yersek cezalandıralım bir birimizi. ..

Bugün hamilelikten önceki elbiselerimi giydim.hepsi bir güzel oldu.hemde dizlerimden yukarı çıkmaz,kafamdan giysem omuzlarımdan inmezdiler ya. Çok sevindim.zaten ben hamileliye başladığımda 65kiloydum.şimdiki gibi yani.kocam da yeter artık daha fazla zaylflama diyor. Ama ben en az 63olmak istiyorum. Bugünden de sıkı kararlıyım.evde sosis salam var yemedim,tatlı var yemedim.bulgur çorbası var yemedim.inşallah bu hafta güzel bir rakam görmek istiyorum.

Bugün biraz arastirdim vücudun ihtiyacı her 20kg için 1lt imiş. Ben olcuyorum artık kesin 4lt icecegim. Ictigimi düşünüyorum ama emin olmak için 1lt şişe hazirladım sayarak gidiyorum 2.5 litre oldu bugün.

Back
X