• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba
evet geçtiğimiz sonbaharda mezun olanlardanım canım, uzun zamandır vefasızlık yapıp takıma uğramamıştım :(
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış:1:

Hoşgeldin topraks bende 9. Takımdan size transfer oldum o yüzden hatirlamayabilirsin listelerden biliyorum bende seni.. Kilo alman kotu olsa da kendi daima gelmene sevindim;) şuan izinliyim ana firsat buldukça gidiyorum zamanla tanisiriz iyice..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim haklisin girenler çok azalmis... İzindeyim ama firsat buldukça geliyorum..

İyi yolculuklar canım güle güle git... Edirneyi çok severim meriç kiyisinda kahvaltı yapin benim içinde..önceki mesajda Yazdiklarinda karmakarisik oldu bu arada..

merhabaaaaaaa :3:

Hoşgeldin topraks bende 9. Takımdan size transfer oldum o yüzden hatirlamayabilirsin listelerden biliyorum bende seni.. Kilo alman kotu olsa da kendi daima gelmene sevindim;) şuan izinliyim ana firsat buldukça gidiyorum zamanla tanisiriz iyice..

Hoşbuldum canım, tamam sen iznini bitir daha zamanımız olacak:34:

Canım sporun fazlasida zarar, inan kassam yaparim 3 set 3mil leslie ama bünye ona alisirda devami gelmezse kilolar gittiği gibi gelir ama kacamak gocemek yapmayalım, hafif yuruyusumuzu , evde ufak tefek egzersizimizi yapalım zaten olur. Bizim menülerde duzensizlesiyor.
Ben sporumu çok arttiramam su an ama menume azami dikkat edeceğim kararliyim.1 kg altinda vermek istemiyorum haftada.

Canim ben arttırmaktan öte 2 haftadir hic yapamadim.. Çok olmasin ama düzenli olsun sana katiliyorum.. Benim hedefte 600 gr olacak haftalık hadi bakalim...

Canim ben arttırmaktan öte 2 haftadir hic yapamadim.. Çok olmasin ama düzenli olsun sana katiliyorum.. Benim hedefte 600 gr olacak haftalık hadi bakalim...

Hadi bakalım canım, bende mümkün oldugunca yapabiliyorum malum benim patron kızım yeri geliyor bebek arabasına binmiyor ben yuruyemiyorum, yeri geliyor direk araba koltuk diyor inatlasiyor benim yürüyüş yalan oluyor mecbur arabayla gezdiriyorum ama artık daha fazla hareket etmeye gayret edeceğim.
Sen şimdi düşünme canım, esinle vaktini geçir bol bol, az zamanın var, gelince bir sayfa acariz en beyazindan guzelce uygulariz. Ben basladim sende gelince baslarsin.
Öptüm canım.

Hoşbuldum canım, tamam sen iznini bitir daha zamanımız olacak:34:

Canim ya telden giriyorum karisti iyice mesajların yarisi görünmüyor falan... Bende kendimi tanitayim.. Agri da yasiyorum 5.5 yasinda bir kizim var es durumuyla burdayiz.. Memleket bursa yas 32.5.. Calisiyorum ve nobetteyim suan..son 4 kilomu vermeye calisiyorum.. İsmimi yazmiyorum biraz orijinaldir :) bana danes de olsun bitsin canim ..

Hadi bakalım canım, bende mümkün oldugunca yapabiliyorum malum benim patron kızım yeri geliyor bebek arabasına binmiyor ben yuruyemiyorum, yeri geliyor direk araba koltuk diyor inatlasiyor benim yürüyüş yalan oluyor mecbur arabayla gezdiriyorum ama artık daha fazla hareket etmeye gayret edeceğim.
Sen şimdi düşünme canım, esinle vaktini geçir bol bol, az zamanın var, gelince bir sayfa acariz en beyazindan guzelce uygulariz. Ben basladim sende gelince baslarsin.
Öptüm canım.

Öyle yapariz artık :) bende yatmaya calisayim biraz gece uzun ne olur bilinmez.. İyi geceler güzeller optum hepinizi...

Nefsimi dinlemeye karar verdim kızlar artık menü konusundada menüm bu yönde haliyle. Canım ne istiyorsa öyle beslendim bugün (tabiki saglikli alternatifler arasindan seçim yapmak sartıyla)
Sabah: ciktim yürüdüm 45 dakika canım tatlı istedi. 5 yk nesfit hazirladım sütle.
Öğlen:tost istedi canım tambugday ekmeginden diyetime uygun bir tost hazirladim.
45 dakika yürüyüş yaptım.
Ara:4 tane malta erigi
Akşam:tavuk hasladim el kadar, sırf yesilden olusan bir salata yaptim (salatalık, göbek marul, sivri biber) icine az zeytinyagi ve elma sirkesi ekledim günü kapattim.
4 litre suyumu ictim (20 kg basina 1 litre)
50 mekigimi cektim.
Bugün hic acıkmadım ki regl öncesi benim en çok acıktigim donemdir.
Sevgiler.

kızlar çok mutlu oldum, yine görüşürüz.
ben artık işime konsantre olayım
öptüm kocamaaaaaaannnnnnn:54:

Canım sporun fazlasida zarar, inan kassam yaparim 3 set 3mil leslie ama bünye ona alisirda devami gelmezse kilolar gittiği gibi gelir ama kacamak gocemek yapmayalım, hafif yuruyusumuzu , evde ufak tefek egzersizimizi yapalım zaten olur. Bizim menülerde duzensizlesiyor.
Ben sporumu çok arttiramam su an ama menume azami dikkat edeceğim kararliyim.1 kg altinda vermek istemiyorum haftada.
Sporu artiramam bende ama duzenlode yapamadım bu ara bugün yuzmeye gittim yarın gezcez bütün gün sonrada yürüyüş ve mekik baslamak istiyorum.
canim haklisin girenler çok azalmis... İzindeyim ama firsat buldukça geliyorum..

İyi yolculuklar canım güle güle git... Edirneyi çok severim meriç kiyisinda kahvaltı yapin benim içinde..önceki mesajda Yazdiklarinda karmakarisik oldu bu arada..

Saol canım inşallah güzel geçer
Nefsimi dinlemeye karar verdim kızlar artık menü konusundada menüm bu yönde haliyle. Canım ne istiyorsa öyle beslendim bugün (tabiki saglikli alternatifler arasindan seçim yapmak sartıyla)
Sabah: ciktim yürüdüm 45 dakika canım tatlı istedi. 5 yk nesfit hazirladım sütle.
Öğlen:tost istedi canım tambugday ekmeginden diyetime uygun bir tost hazirladim.
45 dakika yürüyüş yaptım.
Ara:4 tane malta erigi
Akşam:tavuk hasladim el kadar, sırf yesilden olusan bir salata yaptim (salatalık, göbek marul, sivri biber) icine az zeytinyagi ve elma sirkesi ekledim günü kapattim.
4 litre suyumu ictim (20 kg basina 1 litre)
50 mekigimi cektim.
Bugün hic acıkmadım ki regl öncesi benim en çok acıktigim donemdir.
Sevgiler.

Pek kacamakli olmamış canım bence.

Günaydın kuzular Selimiye Camii ni gezdik bitti Karaağaç diye bi yere gidiyos

Eklentiler

• $1399176137742.webp
    $1399176137742.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 34
Günaydın canlarım. Biz de aielecek misafirliye gidiyoruz.çok sinir oldum ya evden çıkarken. Pantalonlarım falan çok bol.eski eteklerim çok güzel oluyor ama ona da kocam izin vermedi.2yıldır gözü salaş şeylere öyle alışmış ki şimdi vucuduma uyan şeylere kıskançlık yapıyor.tartıştık çıkarken. Şu bir kaç kiloyu vereyim kendime elbise falan almam gerek.

kızlar çok mutlu oldum, yine görüşürüz.
ben artık işime konsantre olayım
öptüm kocamaaaaaaannnnnnn:54:
Hoş heldin canım. Bizim de yeni bir heyecana çok ihtiyacımız vardı.ben de kendimi tanıtayım.ismim Aynur.azeriyim.26yaşındayım.bir yaşında kızım var.3ay önce 75le başladım.şimdi 65im.hedefim 60.
Bu gece 11 bucukta yola cikcaz inşallah canım. Yeni arkadaşlar su an alamayız 12 kişiyiz izinde olanlarda var sayımız üst sınırda zaten. Ama kendimizi toparlamamiz lazım.

Anladın canım. Ama durumu ele alman gerek.dikkat edersek katılımı az olan arkadaşların verdiyi kilolar da çok az.e menüler paylaşılmayınca.uyarılar olmayınca insan salıyor kendini. Ben hep söylerim katılımı az olan arkadaşların bizi bırakması an meselesi.mesela cansu ve cupcake gibi. ..

Çok iyi yapıyorsun canın.iyi gezmeler. .

Günaydın canim, iyi gezmeler .imkan olursa Sultan 2.Bayezid kulliyesi(sağlık müzesi) ne de gidin. Tarih kokan bir yer ben çok etkilenmistim. Tava cigeride yemek lazım kuzum ama ona ısrar edemiyorum:1:

Günaydın canlarım. Biz de aielecek misafirliye gidiyoruz.çok sinir oldum ya evden çıkarken. Pantalonlarım falan çok bol.eski eteklerim çok güzel oluyor ama ona da kocam izin vermedi.2yıldır gözü salaş şeylere öyle alışmış ki şimdi vucuduma uyan şeylere kıskançlık yapıyor.tartıştık çıkarken. Şu bir kaç kiloyu vereyim kendime elbise falan almam gerek.

Hadi iyi gezmeler kuzum, al sana kilo vermeyi hızlandırmak için bir sebep daha.

mrb lar 3. takımdan ahsen ben
geçen hafta takımck bi karar alınmıştı.hedef kilo belirtip hedefini tuttturamayan diğer takımlara ifşa yapcktı.
hedefim 1 kiloydu.geçen hafta küçük bi tatil yaptım.termal otelde onun da etkisiyle.. kilo verdim ama hedefim olan 1 kiloyu veremedim.
sebebi yeterli su içemedim.sürekli yolculuk halindeydim wc bulamam diye çok içemedim.
aaaaa bi de oteldeki tatlıları pastaları unutmamalı.elimden geleni yaptım.aam açık büfe olunca gözüm kaydı işte.bu hafta verdiğim hedefi tutturucm ama ....

Back
X