- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Alırsın canım az daha sabretGünaydın canlarım. Biz de aielecek misafirliye gidiyoruz.çok sinir oldum ya evden çıkarken. Pantalonlarım falan çok bol.eski eteklerim çok güzel oluyor ama ona da kocam izin vermedi.2yıldır gözü salaş şeylere öyle alışmış ki şimdi vucuduma uyan şeylere kıskançlık yapıyor.tartıştık çıkarken. Şu bir kaç kiloyu vereyim kendime elbise falan almam gerek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım Cansu544 diskalifiye oldu zaten cupcake22 te bildirimde bulunmadı bakalım napicak.Hoş heldin canım. Bizim de yeni bir heyecana çok ihtiyacımız vardı.ben de kendimi tanıtayım.ismim Aynur.azeriyim.26yaşındayım.bir yaşında kızım var.3ay önce 75le başladım.şimdi 65im.hedefim 60.
Anladın canım. Ama durumu ele alman gerek.dikkat edersek katılımı az olan arkadaşların verdiyi kilolar da çok az.e menüler paylaşılmayınca.uyarılar olmayınca insan salıyor kendini. Ben hep söylerim katılımı az olan arkadaşların bizi bırakması an meselesi.mesela cansu ve cupcake gibi. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gezcez orayida canım ama ciğer sevmem o yüzden yemicemGünaydın canim, iyi gezmeler .imkan olursa Sultan 2.Bayezid kulliyesi(sağlık müzesi) ne de gidin. Tarih kokan bir yer ben çok etkilenmistim. Tava cigeride yemek lazım kuzum ama ona ısrar edemiyorum![]()