• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben birazdan ameliyata gircem yine. Bugün iyi gidiyorum yemek konusunda hiç kaçırmadım az önce tazecik baklava getirdiler herkes aldı ben kesinlikle yemiyorum dedim yemedim.

Teşekkürler kızlar bu halde çocuk gezdiriyorum nerde dinlenmek nerde ben.
Soylediklerinize katılıyorum biraz daha aktif olursak nerde yanlisimiz var görürüz daha kolay veririz kilolarimızı. Tabiki her dakika burda olamayız ama gecede olsa 2gunde 1de olsa ugramak menü paylasmak gerek.

Soylediklerinize katılıyorum biraz daha aktif olursak nerde yanlisimiz var görürüz daha kolay veririz kilolarimızı. Tabiki her dakika burda olamayız ama gecede olsa 2gunde 1de olsa ugramak menü paylasmak gerek.
Evet ya çocuk olunca dinlenmek zor oluyor tabi. Evet kuzum iyi katılım=iyi motivasyon=iyi kilo verme...
Ben birazdan ameliyata gircem yine. Bugün iyi gidiyorum yemek konusunda hiç kaçırmadım az önce tazecik baklava getirdiler herkes aldı ben kesinlikle yemiyorum dedim yemedim.

Afferim sana.bugünün sınavını atlattın canım...ameliyatda da başarılar. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hmmm.Allah yardımcısı olsun.bekliyoruz...

Kararsabr,tutatsenin de önceleri katılımı güzeldi ya.şimdi yoklar neredeyse.yediciyim içinde aynısı olmasın da.yok çalışıyor anlıyorum zaman bulamaz ama burdaysa hiç olmazsa akşamlar yatağına girdiyinde yazmalı her kes . sonuçta bir kaç günlük problem deyil ki hep çalışacaklar...

Evet canım.insan girip buraları boş görünce canı sıkılıyor.ben kızımdan zaman buldukca geliyorum.bence isteyen herkes bir şekilde zaman bulur.eyer net sorunu yoksa tabi...

Zaman yaratacagız canım başka yolu yok. Bende cocuguma ayiracagim vakitten caliyorum, gündüz gelemediysem uykumdan caliyorum. Herkesin yoğunluğu var muhakkak , çalışan arkadaşlar var, mesai saati uymayan arkadaşlar var ama gece bile bir 5 dakika gelip menü paylasabilirler sohbete katilamasalarda.

Geçmiş olsun ellacım.
Teşekkürler canım, menün ve sporun iyi olmuş. Kacamagini telafi etmissin.
Sende bayaa kaçamak yapmışsın bizim gibi. Toparlicaz artık bu hafta. Topraks eski arkadaşlardan mezun olmuştu bikaç kilo almış geri geldi.

Bende yaparım mücver bizimkiler illa kozartma isterler ben kendime fırında yaparım yada seramik tavanin tabanını az yaglayip yapılabilir.
Tavada içi pismiyor gibi geliyor canım, borcama koyup kek gibi pisirincede pismiyor sanki bende böyle bir çözüm buldum.kimse cakmiyo firinda pistigini genelde bizde.

Geçmiş olsun canım dinlen dikkat et kendine
Teşekkürler canım, dinlenemedim ama uyutuyorum kizimi simdi, dünden yemegim var pek birşey yapmayacağım bugün.
Evet canım.ben de sana katılıyorum. Kararsabr,tutatse,masum,gupse,yedi bence isteseler zaman bulupta yazarlar.yedicim 3gündür uğramadı.bence dikkat kızlar.ne kadar çok motive olmuş arkadaşlar,bizim için o kadar çok motivasyob.lütfen ciddiye alalım arkadaşlar. ..
Canım diğer takimdaki arkadaslar verebiliyorsa motive olduklari icin veriyorlar bu bir gercek.
Ayyy canım ya Allah acil şifalar versin ..
Teşekkür ederim canim sagolasin.
Ok canım. Yapıcam inşallah. Şu 3gün geçsin...
Dene bakalim.
Ooo maşallah yapılmış kaçamaklarln bedeli ödenmiş bence.ben de şimdi 1saat durmadan yürüyüş yaptım.akşam da vakit bulursam leslie yaparın artık...

Sade canım. Haşladım,az zeytinyağı ekledim...2kaşık yedim şimdi karabuğdayla...

Ilk toplu alintim bence olmadi kizlar telden zor oluyor ya. Damlacim senin mesajini düzgün alintilayamamisim

Son düzenleme:

Kolay gelsinn... ne ameliyatı canım? ben daha sizleri tam tanıyamadım ya merak ettim :26: Bu arada helede tazesine hayır demek daha da zorken yememişsin Tebrik ederim.

Hmmm.Allah yardımcısı olsun.bekliyoruz...

Evet canım.insan girip buraları boş görünce canı sıkılıyor.ben kızımdan zaman buldukca geliyorum.bence isteyen herkes bir şekilde zaman bulur.eyer net sorunu yoksa tabi...

Aynen sıkıcı oluyor gerçekten, ben akşamları da uğramak istiyorum ama neti arkadaşımdan kullandığım için bir çekiyor bir çekmiyor pek mümkün olmuyor.

Teşekkürler canım, menün ve sporun iyi olmuş. Kacamagini telafi etmissin.

Teşekkürler canım, dinlenemedim ama uyutuyorum kizimi simdi, dünden yemegim var pek birşey yapmayacağım bugün.

Ilk toplu alintim bence olmadi kizlar telden zor oluyor ya. Damlacim senin mesajini düzgün alintilayamamisim

Spor güzel oluyor ya insan yerken daha dikkatli oluyor, küçücük şeylerin yaptığı kaloriyi yakmanın ne kadar zor olduğunu :) Alıntında sıkıntı göremedim ben. Telden ben daha alışamadım zaten okuyorum sadece :)

Son düzenleme:
Kolay gelsinn... ne ameliyatı canım? ben daha sizleri tam tanıyamadım ya merak ettim :26: Bu arada helede tazesine hayır demek daha da zorken yememişsin Tebrik ederim.

Aynen sıkıcı oluyor gerçekten, ben akşamları da uğramak istiyorum ama neti arkadaşımdan kullandığım için bir çekiyor bir çekmiyor pek mümkün olmuyor.

Spor güzel oluyor ya insan yerken daha dikkatli oluyor, küçücük şeylerin yaptığı kaloriyi yakmanın ne kadar zor olduğunu :) Alıntında sıkıntı göremedim ben. Telden ben daha alışamadım zaten okuyorum sadece :)

Damlaya yazdigin cevaplarin hepsi onun yazdiklarinin icinde kaldi canım öyle bir sıkıntı oldu. Ben laptop tablet açamıyorum elimden aliyor cadi kizim. Spor iyi oluyor gerçekten insan anliyor yaptigi yanlisi

Evet doğru diyosun canım.
Kolay gelsin canım valla iyi yapmışsın tebrik ederim seni
Teşekkürler canım öyle kararlı davrandimki ağzım bile sulanmadi.
Evet ya çocuk olunca dinlenmek zor oluyor tabi. Evet kuzum iyi katılım=iyi motivasyon=iyi kilo verme...

Afferim sana.bugünün sınavını atlattın canım...ameliyatda da başarılar. .

Saol canım
Zaman yaratacagız canım başka yolu yok. Bende cocuguma ayiracagim vakitten caliyorum, gündüz gelemediysem uykumdan caliyorum. Herkesin yoğunluğu var muhakkak , çalışan arkadaşlar var, mesai saati uymayan arkadaşlar var ama gece bile bir 5 dakika gelip menü paylasabilirler sohbete katilamasalarda.
Evet doğru ben akşamları kaçak bakıyorum esim telefonu görünce yinemi diyoo yoksa yada maç falan izliyosa bakıyorum gündüz çalışma aralarında bakıyorum bazen cevap yazamadan 2 dakka bakıp çıkıyorum.

Saol canım ben ameliyathane hemşiresiyim. Bugün ortopedi masasindayim öbür vaka çıkmamış daha biraz zamanım var.

Kızlar ya ne dicem. Mayıs ayi gelince ben şaşırıyorum ne yapacagimi. Anneler günü var, eşimin doğumgünü, esimin yigeninin doğumgünü. Annemler için parfüm baktım yarın alirim da esime ne alacağım kara kara düşünüyorum. Giyim aldim yakin zamanda , ayakkabi aldim, cüzdan aldim alternatif kalmadı bi fikir verin ya ne olur

Damlaya yazdigin cevaplarin hepsi onun yazdiklarinin icinde kaldi canım öyle bir sıkıntı oldu. Ben laptop tablet açamıyorum elimden aliyor cadi kizim. Spor iyi oluyor gerçekten insan anliyor yaptigi yanlisi

Şimdi farkettim canım alıntıyı canım, telden zor gerçekten. Evet bacaklarım hala ağrıdığı için daha temkinliyim artık :)

Saol canım

Evet doğru ben akşamları kaçak bakıyorum esim telefonu görünce yinemi diyoo yoksa yada maç falan izliyosa bakıyorum gündüz çalışma aralarında bakıyorum bazen cevap yazamadan 2 dakka bakıp çıkıyorum.

Saol canım ben ameliyathane hemşiresiyim. Bugün ortopedi masasindayim öbür vaka çıkmamış daha biraz zamanım var.

Çok güzelmiş canım. Boş zamanların olsa bile yoğun oluyorsundur baya.

Saol canım

Canım valla tebrikler, zarari sana faydasi olmadigi gibi.
Bende kacak giriyorum akşam sorma ya. Esimden kizimdan gizli gizli :72: bazen bakip çıkıyorum, ikiside uyuyunca gelip bakiyorum menü yazan varsa (ki olmuyor çoğu zaman) cevap vermeye calisiyorum

Kızlar ya ne dicem. Mayıs ayi gelince ben şaşırıyorum ne yapacagimi. Anneler günü var, eşimin doğumgünü, esimin yigeninin doğumgünü. Annemler için parfüm baktım yarın alirim da esime ne alacağım kara kara düşünüyorum. Giyim aldim yakin zamanda , ayakkabi aldim, cüzdan aldim alternatif kalmadı bi fikir verin ya ne olur

Yaa erkeklere hediye almak zor canım çok seçenek yok malesef parfüm falan alirsin saat yada giysi olabilir.

Tuttuğu takımın ürünlerinden olabilir mi :26: ya da teknolojiyle çok alakalı ise ihtiyacı olan bir şey (pek romantik değil ama :1: ) Erkeklere hediye çok zor yaa ben her seferinde parfüm yada gömlek alıyorum :1:

Yaa erkeklere hediye almak zor canım çok seçenek yok malesef parfüm falan alirsin saat yada giysi olabilir.

Aynen öyle canım. Tukettik alternatifleri. Yarin kuaföre gidicem kızımla bakalım ilk denememiz nasıl sonuclanacak duracakmi. Dip boyam çıktı, annemi cagiriyim dedim ama kızım bu aralar bana sardı kimsede durmuyor esimede surpriz olacak aksam. Bunu planladîm birde pasta yaparim mutlaka. Şimdilik bunlar geldi aklima, hediyeyide gezip karar vereyim bari , Perşembe doğumgünü.

Tuttuğu takımın ürünlerinden olabilir mi :26: ya da teknolojiyle çok alakalı ise ihtiyacı olan bir şey (pek romantik değil ama :1: ) Erkeklere hediye çok zor yaa ben her seferinde parfüm yada gömlek alıyorum :1:

Valla romantizm kalmiyor canım evlenince pek. Benim eşim unutmaz doğumgünü vs pasta çiçek alir hediyede karar verir ben secerim. Dogumgunumde öyle yapmistik. Taraftar ürünleri olabilir canım burda avmde vardi iyi fikir oldu teşekkür ederim. Hic aklıma gelmemisti.

Bu gece rahat uyucam ya çok sağol canım. Gsstoredan baktım biseyler sweatshirt olabilir mesela artı kızıma ve kendimede bakacağım hediyesini vermeden giyinip pastasiyla geliriz yanına güzel olur. Ohhh be inşallah mağazada iyi alternatifler vardır. Ufakligin hediyesi kaldi bitek onada ayakkabi giyim uydururum biseyler artik. Simdi eşim düşünsün anneler gününde bana ne alacak

Bu gece rahat uyucam ya çok sağol canım. Gsstoredan baktım biseyler sweatshirt olabilir mesela artı kızıma ve kendimede bakacağım hediyesini vermeden giyinip pastasiyla geliriz yanına güzel olur. Ohhh be inşallah mağazada iyi alternatifler vardır. Ufakligin hediyesi kaldi bitek onada ayakkabi giyim uydururum biseyler artik. Simdi eşim düşünsün anneler gününde bana ne alacak

Rica ederim canım. İşe yarayacağını hiç düşünmemiştim :1: Ben bekarken beşiktaşın tek kişilik battaniyesini alacaktım vazgeçtim. Şimdide evliyiz Bjk battaniyesi(nevresimi) seremem yatağıma diyorum :1: Dediğin gibi şimmdii eşin düşünsünn :10:

Rica ederim canım. İşe yarayacağını hiç düşünmemiştim :1: Ben bekarken beşiktaşın tek kişilik battaniyesini alacaktım vazgeçtim. Şimdide evliyiz Bjk battaniyesi(nevresimi) seremem yatağıma diyorum :1: Dediğin gibi şimmdii eşin düşünsünn :10:

Valla hiç aklıma gelmedi şu an ,2 ay önce magazaya bakmistim burdan bişeyler alırım diye düşünmüştüm ama yakın zamanda hic aklıma gelmedi. Valla çölde su bulmuş gibi oldum. Hepsi üstüste gelince kafamı toparlayamadım.
Bende gs' li olmama ragmen evde kullanamam sanırım taraftar ürünü ama tatil gününde ailecek giyinip cikabilecegimiz tarz bişey güzel olur.

valla hiç aklıma gelmedi şu an ,2 ay önce magazaya bakmistim burdan bişeyler alırım diye düşünmüştüm ama yakın zamanda hic aklıma gelmedi. Valla çölde su bulmuş gibi oldum. Hepsi üstüste gelince kafamı toparlayamadım.
Bende gs' li olmama ragmen evde kullanamam sanırım taraftar ürünü ama tatil gününde ailecek giyinip cikabilecegimiz tarz bişey güzel olur.

oh oh telaşlar telaşlar bizimde evlilik yıldönumumuz var bu ay ve yiğenimin sünnet düğünü anneler günü akraba düğünleri bu mayıs ayı baya yoğun herkezde anlaşılan

Back
X