• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar benim mesai biter ben gider. Menümü unutmayayım diye yazdım bir kenara yarın paylaşırım, çünkü akşamın ne getireceği bilinmez :1: halama gideceğim. Hepinize iyi akşamlar diliyorum, yarın görüşmek üzere :16:

Iyi geceler canim benim.insallah yarin gorüsürüz.cabuk gel ha.ben sizin saatle saat 6dan buradayım konuşmaya adam arıyorum vallaha...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol aşkom :16:
ben geçmişe bir bakayım ama yavaştan adapte olacam sanırım çok fransız kaldım konularaaa:52::52:
Olursun canım nolcak konular aynı bu aralar sermistik biraz toparlanalim diyoruz diğer takımları görünce aklımız basimiza geldi.
Kızlar benim mesai biter ben gider. Menümü unutmayayım diye yazdım bir kenara yarın paylaşırım, çünkü akşamın ne getireceği bilinmez :1: halama gideceğim. Hepinize iyi akşamlar diliyorum, yarın görüşmek üzere :16:

İyi akşamlar canım.

Gogom ne yapıyon kuzum?sen karabuğdayı nasıl pişiriyorsun?bir de limit var mı yerken?ben akşam yanında bir dilim çok az yağda kızarmış balık yedim.ama mahv oldum sadece 1dilim yerken.bayılıyorummmm balığa...işgence oldu 1dilimde bırakmak

Gogom ne yapıyon kuzum?sen karabuğdayı nasıl pişiriyorsun?bir de limit var mı yerken?ben akşam yanında bir dilim çok az yağda kızarmış balık yedim.ama mahv oldum sadece 1dilim yerken.bayılıyorummmm balığa...işgence oldu 1dilimde bırakmak

Suya koydum kaynamaya başladı 5 dk sonra sondurup üstüne su doldurup kapağını kapat 2 saat kadar beklesin kabariyo. Öğlen salataya koydum ana öğünde 4 yemek kaşığı Ara öğünde 2 yemek kaşığı yiyorum canım. Öğlen 4 kaşık karabuğday yağsız salata karışık ve 4 kaşık yeşil fasulye yedim sadece. Akşam fırında somon yarım dilim ve yeşil salata yedim buğday hastanede kalmış ti evde yoktu.

Suya koydum kaynamaya başladı 5 dk sonra sondurup üstüne su doldurup kapağını kapat 2 saat kadar beklesin kabariyo. Öğlen salataya koydum ana öğünde 4 yemek kaşığı Ara öğünde 2 yemek kaşığı yiyorum canım. Öğlen 4 kaşık karabuğday yağsız salata karışık ve 4 kaşık yeşil fasulye yedim sadece. Akşam fırında somon yarım dilim ve yeşil salata yedim buğday hastanede kalmış ti evde yoktu.

Ok o zaman sen d3 bir şeyler kattın.ben aslında sadece karabuğday yemeyi düşünüyordum ama öylen 5kaşlk karabuğdayla 2kaşık ıspanak,akşam da 5kaşık la 1dilim balık yedim.ben de suyu çekilene kadar haşlıyorum.1bardak pişirmişdim ama yarısını bile yemedi .ve çom tokum.arada da sa de ce 1tane yu urta yemişdim.ama yarın kahvaltlda yiycem yumurtayı ben duymuştum bir zamanlar 14güne 10kilo verdirirmiş karabuğday,ama o çok sağlıkslz.bize de bu yasak. Hem ben artık öyle sağlıksız diyetleri yapmayı düşünmüyorum hoç bir zaman.kilomu verdikden sonra da haftanın iki günü hep diyet yapıcam ki yeniden almayayım.inşallah bu hafta güzel olur.

Ok o zaman sen d3 bir şeyler kattın.ben aslında sadece karabuğday yemeyi düşünüyordum ama öylen 5kaşlk karabuğdayla 2kaşık ıspanak,akşam da 5kaşık la 1dilim balık yedim.ben de suyu çekilene kadar haşlıyorum.1bardak pişirmişdim ama yarısını bile yemedi .ve çom tokum.arada da sa de ce 1tane yu urta yemişdim.ama yarın kahvaltlda yiycem yumurtayı ben duymuştum bir zamanlar 14güne 10kilo verdirirmiş karabuğday,ama o çok sağlıkslz.bize de bu yasak. Hem ben artık öyle sağlıksız diyetleri yapmayı düşünmüyorum hoç bir zaman.kilomu verdikden sonra da haftanın iki günü hep diyet yapıcam ki yeniden almayayım.inşallah bu hafta güzel olur.

Bende sağlıksız diyet yapmak istemiyorum canım o yuzden içine kattım bişeyler pirinç detoksundada öyle yaptım.

Bende sağlıksız diyet yapmak istemiyorum canım o yuzden içine kattım bişeyler pirinç detoksundada öyle yaptım.

İyi o zaman.ben çok heycanlıyım inşallah işe yarar ya...

Canlarım bu günün de raporunu verip uyumak istiyorum.başım çok fena ağrıyor. acaba eylül nasıl oldu,halsizdi bugün . çocuk lu insanın hastalığı da iki kat olur ya dinlenemez insan.

Sabah 1salatalık
Ara yumurta,1kaşık karabuğday
Öyle 3kaşık yoğurt,5kaşık karabuğday,2kaşık ıspanak,salatalık
Ara çay
Akşam 1dilim balık,5kaşık karabuğday,4kaşık yoğurt,domates+salatalık
Ara beyaz çay(aslında şu çayl a ra ara verdim ama arada canı çekiyor insanın.hiç siyah çay içesim yok.)

3litre su,1saat yürüyüş...

İyi o zaman.ben çok heycanlıyım inşallah işe yarar ya...

İnşallah yarar canım.
Canlarım bu günün de raporunu verip uyumak istiyorum.başım çok fena ağrıyor. acaba eylül nasıl oldu,halsizdi bugün . çocuk lu insanın hastalığı da iki kat olur ya dinlenemez insan.

Sabah 1salatalık
Ara çay
Ara beyaz çay(aslında şu çayl a ra ara verdim ama arada canı çekiyor insanın.hiç siyah çay içesim yok.)

Güzel olmuş canım oldukça hafif. Ama sabahlari az yemesek iyi olur.

Bende yazayım bari menümü daha bişey yemicem
sabah 2 kaşık kadar yulaf ezmesi az kuru üzüm ve süt

ara küçük yeşil elma 2 ceviz

öğlen yağsız yeşil salata 4 kaşık karabuğday 4 kaşık yeşil fasulye

ara küçük yeşil elma 2 ceviz 3 kuru erik

akşam fırında yarım somon yeşil salata

ara 4 kuru erik

su 2 içtim yatana kadar 2.5 olur
spor 1 st.yürüyüş

Sabah 1salatalık
Ara çay

Idare ediyorum canım, kuzumu uyutursam bende uyucam inşallah. Menunude beğendim çok, işe yarayacak bence canım. Iyi geceler

ara 4 kuru erik

spor 1 st.yürüyüş
Valla gogocum çok hafif olmuş , bu hafta bir atak olur sende böyle giderse. Ben bişey yiyemedim bugün midem kötüydü ama yinede yaziyim menumu bari.

Sabah:1 dilim t.bugday ekmek.az peynir,2 tane zeytin.
Öğle:2 kaşık z.fasulye yemeği, bi o kadar yogurt
Aksam:cacık 1 kase,1 kase salata.
Bugün midem rahatsizdi bunlari bile zor yedim, umarım yarın daha iyi olur.

Hakkatten az olmuş inşallah iyilesirsin çabucak.
Valla gogocum çok hafif olmuş , bu hafta bir atak olur sende böyle giderse. Ben bişey yiyemedim bugün midem kötüydü ama yinede yaziyim menumu bari.

Hafif tutmaya çalıştım dünden sonra canım.

tutatse85:en son 2 sinde gelmiş internetim yok telefonum arızalı idare edin demiş yani gecerli bi mazereti var

Kararrrsabirr: en son 2 sinde gelmiş herhangi bir mazeret belirtmemiş

masumcuk: en son 2 sinde gelmiş herhangi bir mazeret belirtmemiş

ben bu şekilde bi sonuç çıkarttım kızlar gelirseniz atladigim bişey varsa yazın lütfen.

arkadaşlar malum yaz yaklasıyo hep birlikte toparlanmaya karar verdık.bu haftadan ıtıbaren eskısı gibi mesaj sayımızı ve yaptıgımız spor mıktarını haftalık olarak yazmaya baslayalım ve ceza sıstemıne gerı donelım.başka onerılerınız varsa degerlendırelım hep birlikte.

İçiniz açılsın hanımlar

Eklentiler

• $1399320777737.webp
    $1399320777737.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 45
İyi geceler kızlar geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım... problem olmus gelmemem galiba haklısınız sehirdisina cikmistik bakamadim hic. Izin dönüşü guruba cok adapte olamadim degisiklikler olunca kusura bakmayın. Sık gelmeye çalışırım bundan sonra gelemezsemde artik bir sonuca baglariz. Tekrar iyi geceler herkese...

ara 4 kuru erik

spor 1 st.yürüyüş
Güzel olmuş canım . inşallah bu gün de böyle gideriz...
Hakketen az olmuş canım.ama biliyorsun ben az yemelere kızım yorum,heleki bu sağlıklı bir az yemekse...
arkadaşlar malum yaz yaklasıyo hep birlikte toparlanmaya karar verdık.bu haftadan ıtıbaren eskısı gibi mesaj sayımızı ve yaptıgımız spor mıktarını haftalık olarak yazmaya baslayalım ve ceza sıstemıne gerı donelım.başka onerılerınız varsa degerlendırelım hep birlikte.
Bendende ok canım.bizde sana yardımcı olmaya çalışırız.
İçiniz açılsın hanımlar

Vallaha benim ki sabah sabah açıldı güzelce...oooh missss. ..
İyi geceler kızlar geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım... problem olmus gelmemem galiba haklısınız sehirdisina cikmistik bakamadim hic. Izin dönüşü guruba cok adapte olamadim degisiklikler olunca kusura bakmayın. Sık gelmeye çalışırım bundan sonra gelemezsemde artik bir sonuca baglariz. Tekrar iyi geceler herkese...

Sadece senin gelmemen deyil tüm takım arkadaşlarlmız gelmemesi bizi tedirgin ediyor canım.çünki az gelen arkadaşların motivasyonu düsüyor, kilo verimi azalıyor ve 1süre sonra gelmemeye başlıyor.bizim için deyil kuzum kendin için katılımını iyi tut ki hedefine ulaşa bilesin.böyle bir yere varılmaz ki.3gr aşağı 5gr yukarı sadece yerinde saymak olur...inşallah bundan sonra daha iyi olur...

Son düzenleme:
Back
X