Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinlar herkese canlarimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım.nerelerdesin kaç gündür?uğramadın hiç.küstük biz sana.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım keşke şehir dışına cikicani belirtseydin. Izin biteli oldu baya adapte olursan yararı kendine olur ama takimiz hep birlikte yarisiyoruz elde olmayan sebepler olabiliyor elbette onlara kimse bişey demez. Yaz yaklaşıyor kilo vermemiz lazım.İyi geceler kızlar geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım... problem olmus gelmemem galiba haklısınız sehirdisina cikmistik bakamadim hic. Izin dönüşü guruba cok adapte olamadim degisiklikler olunca kusura bakmayın. Sık gelmeye çalışırım bundan sonra gelemezsemde artik bir sonuca baglariz. Tekrar iyi geceler herkese...
Günaydın canımGünaydınlar canlarım.hadi kalkın.güzel bir gün bizi bekliyor inşallah...
Günaydın bebeğimGunaydinlar herkese canlarimm
Haklisiniz canim benim cok haklisiniz bende bu konuyu bugun yazacaktim size ben takimdan cikarilmak hic istemiyorum izinli mi yazilsam napsam diyecektim o kadar yogun gunler geciriyorum ki dus almaya bile vaktimi zor buluyorum. Dun gece cok gec geldim eve otelde isler cok karisik gozlerimden uyku akiyor ama kalktim evimin hali berbar temizlik yapmam sart simdi biraz misir gevregi yedim temizlik yapicam saat 4 te yine otelde olmam lazim yetistirmeye calisicam.
Bildirim yapamiyorum zaten yapsam tam dayaklik bildirimler olacak. Tek ogun durumlarim oldu. Aklimdasiniz. Buradan cok uzak kaldim ne bildirimler yapabiliyorum ne sizlerle muhabbet edebiliyorum. Sakin dusunmryin onemsemedigimi. Gonderilmek istemiyorum. İsterseniz beni izinli yazin yada biraz beni idare edin yediklerimi yazarim gece yatmadan kilo bildirimi de yapabilirim bir haftaya kadar durum duzelir diye umuyrum ama son karar sizde olur ne derseniz o ister izine ayirin beni ister dedigim gibi yapalim
Günaydın canım keşke şehir dışına cikicani belirtseydin. Izin biteli oldu baya adapte olursan yararı kendine olur ama takimiz hep birlikte yarisiyoruz elde olmayan sebepler olabiliyor elbette onlara kimse bişey demez. Yaz yaklaşıyor kilo vermemiz lazım.
Günaydın canım
Günaydın bebeğim
Olurmu hiç canım kimseyi takımdan cikartmak yok. Bir hafta için izin almana gerek yok canım. Ben herkesten aynı seyi bekliyorum gelemoycenoz zaman haber verin buraya yazilmiycaksa özel mesaj yazın. Kimseyi merakta birakmayalim dimi.bunu herkes için yazdım yanlız kimse kişisel algilamasin lutfen.
Kendi adima ben algilamam cok bile idare edildim farkindayim tmm o zmn tesekkur ederim ben hemencecik temizligime basliyorum o zmn dunku menumude paylasayi hizlicana
Sabah
Yesil kahve
Misir gevregi 6 ck
Yarim bardak sut
Ara
Yok
Oglen
4 ck nohut
3 ck kasigi kavurma
4 ck bulgur pilavi
1 kepce kadar yogurt
Ara
Yok
Aksam
5/6 ck nohut
1 kepce kadar yogurt
4 ck corba
4 ck bulgur pilavi
Yesil kahve
1 adet elma
Cantamda kuru uzumum kayisim kalmamis yapamadim ara. Millet onumde catir catir gofret cikolata goturuyor. Regl olcam canim cok sekerli bisiler istiyorda tutuyorum kendimi suya vuruyorum surekli optm sizleri islerim bitip dusa girince geri gelirim
Çok enfes ya.ağzım sulandı resmen...Kızlar cumartesi ara öğünlerimi hazırladım poşetler minicik içlerinde 3 kuru erik 2 ceviz ve 8-10 kuru üzüm 2 ceviz var.
E kötü dediyin menü bumu canım?gayey iyi.suyuna da dikkat et.aksatma içmeyi...Kendi adima ben algilamam cok bile idare edildim farkindayim tmm o zmn tesekkur ederim ben hemencecik temizligime basliyorum o zmn dunku menumude paylasayi hizlicana
Sabah
Yesil kahve
Misir gevregi 6 ck
Yarim bardak sut
Ara
Yok
Oglen
4 ck nohut
3 ck kasigi kavurma
4 ck bulgur pilavi
1 kepce kadar yogurt
Ara
Yok
Aksam
5/6 ck nohut
1 kepce kadar yogurt
4 ck corba
4 ck bulgur pilavi
Yesil kahve
1 adet elma
Cantamda kuru uzumum kayisim kalmamis yapamadim ara. Millet onumde catir catir gofret cikolata goturuyor. Regl olcam canim cok sekerli bisiler istiyorda tutuyorum kendimi suya vuruyorum surekli optm sizleri islerim bitip dusa girince geri gelirim
Haklisiniz canim benim cok haklisiniz bende bu konuyu bugun yazacaktim size ben takimdan cikarilmak hic istemiyorum izinli mi yazilsam napsam diyecektim o kadar yogun gunler geciriyorum ki dus almaya bile vaktimi zor buluyorum. Dun gece cok gec geldim eve otelde isler cok karisik gozlerimden uyku akiyor ama kalktim evimin hali berbar temizlik yapmam sart simdi biraz misir gevregi yedim temizlik yapicam saat 4 te yine otelde olmam lazim yetistirmeye calisicam.
Bildirim yapamiyorum zaten yapsam tam dayaklik bildirimler olacak. Tek ogun durumlarim oldu. Aklimdasiniz. Buradan cok uzak kaldim ne bildirimler yapabiliyorum ne sizlerle muhabbet edebiliyorum. Sakin dusunmryin onemsemedigimi. Gonderilmek istemiyorum. İsterseniz beni izinli yazin yada biraz beni idare edin yediklerimi yazarim gece yatmadan kilo bildirimi de yapabilirim bir haftaya kadar durum duzelir diye umuyrum ama son karar sizde olur ne derseniz o ister izine ayirin beni ister dedigim gibi yapalim
Canlarım bu günün de raporunu verip uyumak istiyorum.başım çok fena ağrıyor. acaba eylül nasıl oldu,halsizdi bugün . çocuk lu insanın hastalığı da iki kat olur ya dinlenemez insan.
Sabah 1salatalık
Ara yumurta,1kaşık karabuğday
Öyle 3kaşık yoğurt,5kaşık karabuğday,2kaşık ıspanak,salatalık
Ara çay
Akşam 1dilim balık,5kaşık karabuğday,4kaşık yoğurt,domates+salatalık
Ara beyaz çay(aslında şu çayl a ra ara verdim ama arada canı çekiyor insanın.hiç siyah çay içesim yok.)
3litre su,1saat yürüyüş...
Bende yazayım bari menümü daha bişey yemicem
sabah 2 kaşık kadar yulaf ezmesi az kuru üzüm ve süt
ara küçük yeşil elma 2 ceviz
öğlen yağsız yeşil salata 4 kaşık karabuğday 4 kaşık yeşil fasulye
ara küçük yeşil elma 2 ceviz 3 kuru erik
akşam fırında yarım somon yeşil salata
ara 4 kuru erik
su 2 içtim yatana kadar 2.5 olur
spor 1 st.yürüyüş
Gunaydin canlarim bende bakiyorum arada sizlere yerinde kararlar olmuş... Toparlanmak lazım ben hariç 4-5 kişiyle dönüyor takimherkesin sorumluluk bilinciyle davranması şart bencede... Bu arada bu sabah itibariyle + ya geçtim maalesef... Hemen dikkat etmeye basliyorum yoksa isin ucunu kaciricam.. Optum hepinizi görüşürüz kızlar....
Selam kızlar nasılsınız bugün.
Geçmişe bakamadım kızımı uyuttum ütü yapiyorum birazda temizlik yapip gelicem.
Öpüyorum hepinizi.
evet canım.hemen ele al durumu.zaten takımın durumu fena,herkes gram gram veriyor. geldiyinde de artı olmasın ki etkilenmesin takımın durumu.bu hafta her kes bir çabada...Gunaydin canlarim bende bakiyorum arada sizlere yerinde kararlar olmuş... Toparlanmak lazım ben hariç 4-5 kişiyle dönüyor takimherkesin sorumluluk bilinciyle davranması şart bencede... Bu arada bu sabah itibariyle + ya geçtim maalesef... Hemen dikkat etmeye basliyorum yoksa isin ucunu kaciricam.. Optum hepinizi görüşürüz kızlar...
iyiym canım.ben de uyutttum kızımı,şimdi anne saati...işlerimi de o uyuyana kadar bitirdim.bence sen de böyle yap,o uyuyunca da genel olarak dinlenirim...Selam kızlar nasılsınız bugün.
Geçmişe bakamadım kızımı uyuttum ütü yapiyorum birazda temizlik yapip gelicem.
Öpüyorum hepinizi.
Güzel olmuş canım ama gogoya katılıyorum kahvaltı çok az olmuş.
Gayet güzel canım.
Sağol canım idare ediyorum işte. Yatıp dinlenmek var ama bir dünya ütü birikmiş, evde kalktı gidiyor dün hiç ellemeyinceHoşgeldin canım. Dünden beri bende de bir dengesizlik var. Görüşürüz canım.
Hoşgeldin canım şükür, asıl seni sormalı sen nasılsın? toparlandın mı? Kolay gelsin.
05.05.14 (p.tesi)
Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 biber, 1 yumurta, 2 dilim k.ekmek, çay
3 Erik
Öğle: 1 patatesten püre, göbek salata ( her ikisi de yağsızdı), 1,5 dilim k. ekmek
4 yenidünya, 3 erik
1 kaşık yoğurt, bir ufak elma
Akşam: 3 dilim börek, 1/2 dilim tatlı, çay
2 dilim pizza,(eşim doymayınca eve gelince sipariş etti, bende doymamışım.)
Akşam dengesiz oldu, halama gitmekten vazgeçtim baştan, kayınvalidem rahatsızdı ona gittim yemek yaptım sonra kardeşim aradı amcam hasta ve şuan halamda kalıyor o rahatsızlanmış (kanser hastası) koştur koştur oraya gittik. Onlarda gündüz misafir ağırladığı için bu tarz şeyler vardı ve ben çok acıkmıştım artık. baya aştım hepinizden özür diliyorum kızlar normal insanlar üzgünken strese girdiğinde falan iştahı kapanır, ben ise şuan ki ruh halimden önemli değil diye düşünerek yerim. Bu hafta verebileceğimi sanmıyorum aksine alırsam cezalandırın kendim için pişman olmuyorum aslında grubu düşünüyorum sadece. Regl belirtileri de başladı zaten her tarafım şiş ağrıyor. Dün evimde yemek yapamadığım için yemekte getiremedim bakalım bugün ne yapacağım.
Acil şifalar canım, çok geçmiş olsun.05.05.14 (p.tesi)
Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 biber, 1 yumurta, 2 dilim k.ekmek, çay
3 Erik
Öğle: 1 patatesten püre, göbek salata ( her ikisi de yağsızdı), 1,5 dilim k. ekmek
4 yenidünya, 3 erik
1 kaşık yoğurt, bir ufak elma
Akşam: 3 dilim börek, 1/2 dilim tatlı, çay
2 dilim pizza,(eşim doymayınca eve gelince sipariş etti, bende doymamışım.)
Akşam dengesiz oldu, halama gitmekten vazgeçtim baştan, kayınvalidem rahatsızdı ona gittim yemek yaptım sonra kardeşim aradı amcam hasta ve şuan halamda kalıyor o rahatsızlanmış (kanser hastası) koştur koştur oraya gittik. Onlarda gündüz misafir ağırladığı için bu tarz şeyler vardı ve ben çok acıkmıştım artık. baya aştım hepinizden özür diliyorum kızlar normal insanlar üzgünken strese girdiğinde falan iştahı kapanır, ben ise şuan ki ruh halimden önemli değil diye düşünerek yerim. Bu hafta verebileceğimi sanmıyorum aksine alırsam cezalandırın kendim için pişman olmuyorum aslında grubu düşünüyorum sadece. Regl belirtileri de başladı zaten her tarafım şiş ağrıyor. Dün evimde yemek yapamadığım için yemekte getiremedim bakalım bugün ne yapacağım.
Kızlar cumartesi ara öğünlerimi hazırladım poşetler minicik içlerinde 3 kuru erik 2 ceviz ve 8-10 kuru üzüm 2 ceviz var.