• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim de 2,5 kilo var vermem gerekn.aynıymışız.bu belki bizi biraz harreketlendirir ne dersin.birlikten kuvvet doğar:)ben de mayısa verecektim güya ama nerdeee.uzadıkça uzadı.

bence iki gün özlersin kız.bir günlüğüne bırak bari.o da özler seni.gözleri arar yavrucuğumun.

yok 14ü zaten bırakıcam da düyüne gidicem,yarın da annem çok özlemiş gönder babasıyla diyor.ne bileyim yaaa,bilemedim.senin kilonun az olduğunu biliyorum ama boyun kaç ki hedefin bu kadar düşük.benim boyum 164,kilom perşenbe 65di,hedefim 60,ama 62.5 olursam rahatlıycam bir.mezun ola bilirim o zaman.her kes yeter diyor,62.5 olayım da sonrasına bakarım.sen bana hatırlatsana boyun kilon hedefin neydi?unuttum da.sonra yarışalım...:1::1::1::1:

Selam kızlar
İşyerinde elektrikler kesik 13.30 da gelecekmiş haberiniz ola. Hafta sonum herzamanki gibi oldukça dengesizdi. Zaten şu hafta sonu gevşeme olayını bir çözsem sorun kalmıycak. Dün tansiyınum 7 te 4 olmuş. Bütün gün süründüm :( Elektrikler gelince görüşürüz. Öpüldünüzzzz..

ok canım.elektrikler gelince gel hemen.bakalım ne yapmışsın haftasonu...hmmmm:20::20::20:

canım benim de 2,5 kilo var vermem gerekn.aynıymışız.bu belki bizi biraz harreketlendirir ne dersin.birlikten kuvvet doğar:)ben de mayısa verecektim güya ama nerdeee.uzadıkça uzadı.

bence iki gün özlersin kız.bir günlüğüne bırak bari.o da özler seni.gözleri arar yavrucuğumun.
Az kaldı mezun olmaniza.bende bu yaza kadar mezun olmak istiyorum inşallah olur.
ben kızımı yaz tatilinde gönderiyorum hep anneanne babaanne yanına oda mutlu halinden. 1. Sınıftan beri gidiyo seve seve.
Selam kızlar
İşyerinde elektrikler kesik 13.30 da gelecekmiş haberiniz ola. Hafta sonum herzamanki gibi oldukça dengesizdi. Zaten şu hafta sonu gevşeme olayını bir çözsem sorun kalmıycak. Dün tansiyınum 7 te 4 olmuş. Bütün gün süründüm :( Elektrikler gelince görüşürüz. Öpüldünüzzzz..
Geçmiş olsun canım bekliyoz elektrigin gelmesinii
yok 14ü zaten bırakıcam da düyüne gidicem,yarın da annem çok özlemiş gönder babasıyla diyor.ne bileyim yaaa,bilemedim.senin kilonun az olduğunu biliyorum ama boyun kaç ki hedefin bu kadar düşük.benim boyum 164,kilom perşenbe 65di,hedefim 60,ama 62.5 olursam rahatlıycam bir.mezun ola bilirim o zaman.her kes yeter diyor,62.5 olayım da sonrasına bakarım.sen bana hatırlatsana boyun kilon hedefin neydi?unuttum da.sonra yarışalım...:1::1::1::1:

Ol canım sende mezun ol.

Selam kızlar
selam canım.iyi elektrikler gelince gelirsin.valla biz de aynıyız hafta sonları dağılıyor.

canım benim boy 1.60 ,hedef 55.şimdi 57.4üm.bana da verme diyorlar ama herkesin vücudunun rahat ettiği bir kilo vardır ya.benim 53,5-54 arası iyi oluyor.bir 55 olursam 53e inmeyi planlıyorum.bakalım.şu bir ayı iyi değerlendirmek gerekiyor.ramazan ayı da yaklaşıyor.senin boyun iyiymiş canım.ben şimdi iyiyim de oturunca midem göbeğim çıkıyor sinir oluyorum ona.biraz sıkılışıp spor da yapabilsem iyi olacak

ben de guya mayıs sonuna kadar hedefime ulaşıcaktım ama nerdeeee,asıl hedefime kilo var,mezun olucam hedefe 2.5kilo kaldı.çok zor şu son kilolrı vermek.bakalım ne olucak bu hafta.elbise konusunda ben de aynı durumdayım.ama alıcam artık bu hafta.çünki hiç bir şeyim yok giyilecek,hepsi bol...

günaydınnnn kuzum.çok özledim senle sohbeti.bir kaç gündür meşkuluz hepimiz...

hemen gitte gel tatlım.ben önümüzdeki günler çok müthişim.çünki 3gün sonra kayananatör köyüne gidicek,ona kadar da işleri var evde az olucak.belki yarın sabah kızımı anneme gönderirim,dinlenmek istiyorum ama özlerim diye de korkuyorum...15i sabah bende gidicem annemlere.2gün özlermiyim acaba...:44::44::44::44::44::44:
Bende ozledim canım ya. Parka geldim kumda oynuyoruz kizimla. Dedim arada bi bakiyim. Eve gelince uyutup bol bol gelicem kismetse. Bunaldi cocuk 1 haftadir yagmur var burda.

Bende ozledim canım ya. Parka geldim kumda oynuyoruz kizimla. Dedim arada bi bakiyim. Eve gelince uyutup bol bol gelicem kismetse. Bunaldi cocuk 1 haftadir yagmur var burda.
Iyi yaptın tatlım.ben de dün çıkarmıştım. Bugün de çıkarıcam inşallah öyleden sonra...
selam canım.iyi elektrikler gelince gelirsin.valla biz de aynıyız hafta sonları dağılıyor.

canım benim boy 1.60 ,hedef 55.şimdi 57.4üm.bana da verme diyorlar ama herkesin vücudunun rahat ettiği bir kilo vardır ya.benim 53,5-54 arası iyi oluyor.bir 55 olursam 53e inmeyi planlıyorum.bakalım.şu bir ayı iyi değerlendirmek gerekiyor.ramazan ayı da yaklaşıyor.senin boyun iyiymiş canım.ben şimdi iyiyim de oturunca midem göbeğim çıkıyor sinir oluyorum ona.biraz sıkılışıp spor da yapabilsem iyi olacak

Oy oy o göbek yokmu o göbek.sinir ediyor beni.bende de sallanmalar var . simit ve gövek bölgesinde.bakalım ya.inşallah ulaşırız hedefimize.bu hafta iyi olur inşallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Az kaldı mezun olmaniza.bende bu yaza kadar mezun olmak istiyorum inşallah olur.
ben kızımı yaz tatilinde gönderiyorum hep anneanne babaanne yanına oda mutlu halinden. 1. Sınıftan beri gidiyo seve seve.

Geçmiş olsun canım bekliyoz elektrigin gelmesinii

Ol canım sende mezun ol.

Evet kuzum.biliyorum.söylemişdin bir defasında.Aslında bir az da dinlenirim.iyi olur.uyurum güzelce.bakalım babası ne diyecek...

ben de guya mayıs sonuna kadar hedefime ulaşıcaktım ama nerdeeee,asıl hedefime kilo var,mezun olucam hedefe 2.5kilo kaldı.çok zor şu son kilolrı vermek.bakalım ne olucak bu hafta.elbise konusunda ben de aynı durumdayım.ama alıcam artık bu hafta.çünki hiç bir şeyim yok giyilecek,hepsi bol...

hemen gitte gel tatlım.ben önümüzdeki günler çok müthişim.çünki 3gün sonra kayananatör köyüne gidicek,ona kadar da işleri var evde az olucak.belki yarın sabah kızımı anneme gönderirim,dinlenmek istiyorum ama özlerim diye de korkuyorum...15i sabah bende gidicem annemlere.2gün özlermiyim acaba...:44::44::44::44::44::44:

Canım fırsat buldukça gel, motivasyon konusunda iyi olur senin için.
Alışveriş konusunda bende senin gibiyim, almiyorum inatla, birde eskileri deniyorum arada oluyormu bakiyorum, diyete ilk basladigimda bacagimdan girmeyen bir kotum oluyor simdi. Ortaliga koydum gözümün önünde tutuyorumki motivasyon olsun.
ben de öyle yaptım.hiç giremem dediğim kıyafetlere girdim çok şükür.sadece biraz daha versem daha fit olacağım.aslında bende spor eksik ve yapmam gereken de o.ama nasıl olacak bilmiyorum.geçen hafta kızı pusete attım hızlı bir yürüyüş yaptım iyi geldi.ama fırsatım olmuyor her zaman.eve gelmem saat 3ü buluyor.yemek yapmak ve kızı beslemek akşamı buluyor ve gün bitti:(çok elim kolum bağlı hissediyorum bu yönden kendimi.

iyi alış verişler canım.ne güzel herşeyi yapıyorsun tek başına.kızla nasıl hallediyorsun sen işlerini.ben onunla dışarı çıkmaya çok korkuyorum.ağlar kucak isterse,altına yaparsa ,mama isterse vs. diye hiç bir yere çıkamıyorum desem yeri.kısa mesafelere gidiyoruz sadece.[/QUOTE]
Canım bebek olunca öyle oluyor, onun yemek saati, uyku saati derken insan kendine vakit ayiramiyor. Yaz geldi şükür aksamda cikabiliriz artik.
Ben hepsini halletmek zorundayim alistik artik ikimizde. Geçen yaz pusetle markete yürüyüp bir elimde puset bir elimde kızım cok donmusumdur. Sonra puseti birine verdim mei tai sling aldim bütün yaz onu bağladım gittim heryere kucagimda, alisverisi bolerdim düşün elimde tasiyacagim için ve kucagimdada kizim bağlı, araba desen tam 1 sene kapıda yatti, oturmazdi oto koltuguna. Bu sene gittim baston puset aldim önünde bari olan basit bişey önce ona alistirdim, emniyet kemeri baglamaya gerek olmadigi icin oturdu onda da biraz yurudum bende. Sonra oto koltuğunu degistirdim (anakucagi olandan vardi) 3 kere götürdüm agladi eve döndüm daha arabayi calistirmadan 1 saat içerisinde 3 kez o ağladı ben eve döndüm, dışarı cikmak için agladi vs derken alisti artik, kendi gidiyor arabaya. Esimde bana yapma etme çocuğu üzme dedi, dedim alisicak zor oldu ama basardim. Kuafore gidemedim kac ay, neler neler yani.
Ay bende ne doluymusum canim ya. Ama niye anlattim biliyomusun bunlari, hic kolay bir çocuk degildir kızım ama isteyince oluyor. Tabiki bebek yokken çok daha kolay ama onunlada oluyor. Sadece biraz sabir ve dogru zamanlama. Bak sabah kalktim kahvaltı yaptirdim markete gittim, baktim enerji tavan eve geldim esyalari yerlestirdim parka eve girdim daha yeni, simdi uyudu uyuyacak bende yemek yapıcam.

Hic ayrilmadiysan ozlersin canım. Ben daha hiç birakmadim bir yere ya, dayanamam gibi geliyor.

Selam kızlar
Hoşgeldin canım, kolay gelsin.
Ayyy damlam sendemi gidiyosun ya. Ben demirbaş kalicam buralarda daha 15 kg vericemde bakicam duruma hedefi aşağı cekmelimiyim diye.

An itibariyla agri

Eklentiler

• $1399894085251.webp
    $1399894085251.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $1399894117815.webp
    $1399894117815.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 42
Elektrik gitti canlarim görüşürüz yine nette simdi gider

Hic ayrilmadiysan ozlersin canım. Ben daha hiç birakmadim bir yere ya, dayanamam gibi geliyor.
Zaten gönderemedim.babası yalnız götüremem dedi.14sabah birlikte gidicez artık.onu bırakıp düyüne gider. 15i tekrar annemlere gidicem.inşallah ona kadar 64ü görürüm.bu hafta da veremezsem saçımı başımı yolucam ya...
An itibariyla agri

Ne güzel tatlım.sen azerbaycana yakınsın yaaa...

Ayyy damlam sendemi gidiyosun ya. Ben demirbaş kalicam buralarda daha 15 kg vericemde bakicam duruma hedefi aşağı cekmelimiyim diye.

Yok kuzu yaaa.vere biliyormuyum ki gideyim de.sanki hiç mezun olamıycakmışım gibi geliyor bana.ayrıca mezun olursam da bırakmam burayı...

An itibariyla agri

Güzel görünüyo karmi o catidaki telefonda secilmiyo pek.

Bende varım kız demirbaş takiliriz birlikter

An itibariyla agri

Cok güzel canım ya. Senide özledik bu arada, umarim herşey yolundadir.
Zaten gönderemedim.babası yalnız götüremem dedi.14sabah birlikte gidicez artık.onu bırakıp düyüne gider. 15i tekrar annemlere gidicem.inşallah ona kadar 64ü görürüm.bu hafta da veremezsem saçımı başımı yolucam ya...

Ne güzel tatlım.sen azerbaycana yakınsın yaaa...

Yok kuzu yaaa.vere biliyormuyum ki gideyim de.sanki hiç mezun olamıycakmışım gibi geliyor bana.ayrıca mezun olursam da bırakmam burayı...

Verirsin canım verirsinnn.

nihayet bir nefes alabildim ve soluğu burda aldım. bugün iyi gidiyorum fakat akşam yürüyemem kursum var kızlar. bugün dışarılarda fazlaca yürüdüm zaten:)

şimdi geçmişi bir kontrol ediyim.
hafta sonu abartıdan çok belli bir yemek düzeni olmadı, o yüzden menülerimi yazmıycam menü yoktu desek daha doğru:26:
bu hafta dışarıda çok randevularım olacak fırsat buldukça kaçıcam buraya :16::54:

canlar alıntı yapmadım sohbete şöyle bir göz gezdirdim. sanırım hafta sonu rehaveti genelimizi vuruyor.
bugün öğlen salata yedim, bir salataya dünyanın parasını alıyolar üstelik de çok kötüydü, ben ofise alışveriş yapıp salatamı kendim yapayım artık diye planlıyorum. Öğlenleri salatayla geçirsem iyi olur sanırım. Ay sonuna kadar 65 olsam süper olur. Haziranda bir aksilik çıkmazsa tatile gitmek istiyorum. Şu karnımın yağlarından bir kurtulabilirsem göbek atıcam:52::52:
bir de dün gece bir kitap önerisi gördüm ama konuya farklı şekilde yaklaşmışlar. araştırıp size bilgi ulaştırırım. orada yediklerimizle değil kullandığımız enerjiden dolayı kilo aldığımız gibi bişey yazıyordu sanırım. Ben bu bilinçaltı ve enerji olaylarına inanıyorum açıkçası. Bilgi sahibi olur olmaz size de haber veririm. kitabı oku 10 kilo ver gibi bişey yazmışlar.
şöyle bir açıklama da yapayım. Son dönemde sigara bırakma filmi diye sinemada bir film çıkmıştı. O filmin hazırlanmasını sağlayan kursa katıldım ben. Yani filmdekinin daha geniş bir şeklini düşünün. Orda sizin sadece konuşarak algılarınızı değiştiriyor ve bir günde sigarayı bıraktırıyorlar. Ben 1,5 yıl içmedim. Tekrar başladım ama yine gideceğim bu aralar. Bu kilo olayı da ona benzer bişey olabilir.

Merhaba arkadaslar bende takımınıza yenı katılmaya adayım 153 boyunda 59 kilodayım 14 aylık bır kızım var dogumda 18 kılo aldım bu zamana kadar emzırdıgım ıcın dıyet falan yapamadım denedım ama olmadı zaten cevremdekılerın sut olsun cabaları buna fırsat vermedı 70 kılodan 59 a dustum ama dıyetle degıl bır rahatsızlık sonucu oldu sımdı ıyıyım ama kalan 9 kıloyu 25 haZırana kadar dıyet ve sporla vermem lazım tabı sızlerınde destegıyle herkese kolay gelsın sevgıler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X