• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlarrrr selam BEN BU HAFTA İZİNLİYİM AMA YİNE DE KİLO BİLDİRİMİ YAPAYIM BURDANSİZE:)

SABAH DİYETİSYENE GİTTİM KONTROLÜM VARDI:)
SONUNDA OBEZİTE SINIRINDAN ÇIKTIM:) 96 KİLOYLA BAŞLAMIŞTIM DİYETE BUNDAN TAM 4 AY ÖNCE. ŞU ANDA 81.5 KİLOYUM:) TOPLAMDA 14.5 KG GİTTİ AYYY DÜŞÜNÜYORUMDA KOCAMAN BİR ÇOCUK ÇIKMIŞ İÇİMDEN RESMEN:) NEYSE DURMAK YOK TAM GAZ DEVAM:):)

GEÇEN HAFTA:84.1
BU HAFTA:81.5
FARK:2.600
% 3.09

Kızlarrrr selam BEN BU HAFTA İZİNLİYİM AMA YİNE DE KİLO BİLDİRİMİ YAPAYIM BURDANSİZE:)

SONUNDA OBEZİTE SINIRINDAN ÇIKTIM:) 96 KİLOYLA BAŞLAMIŞTIM DİYETE BUNDAN TAM 4 AY ÖNCE. ŞU ANDA 81.5 KİLOYUM:) TOPLAMDA 14.5 KG GİTTİ AYYY DÜŞÜNÜYORUMDA KOCAMAN BİR ÇOCUK ÇIKMIŞ İÇİMDEN RESMEN:) NEYSE DURMAK YOK TAM GAZ DEVAM:):)

% 3.09

selam canım az önce seni görünce yazmıştım ama sayfaya düşmemiş.neyse.maşallah diyorum sana.çok güzel gidiyorsun arkadaşım.listede olsaydın bu hafta çok da güzel olurdu.senin izin ne zaman bitiyor ya.yeter artık.çok az kişi kaldık.eski günlere dönelim.

açılışı üçümüz yapmışız.ela ve masum gelir birazdan.ardından da sadanes ve toprak.ardından ED ebruyu göremiyorum.gerçi onun internet sıkıntısı var sanırım.bir ay yoktu.yaa kızlar iyice azaldık.yeni birileri de gelse ya.biraz hareketlenelim.hadi yaaa.az kaldı kiloların gitmesine sündükçe sündü bu iş.hadi toparlanıp.her hafta kendimize hedef kilo belirleyelim.en azından hafta hafta daha motive oluruz.ne diyorsunuz bu işe.toksa bu kiloların gideceği yok.işte yaz da geldi.havalar da ısındı.başka neler yapabiliriz.bir beyin fırtınası yapalım.yeni yöntemler bulalım.hareketlenelim.
Katılıyorum sana canım yapalım bişeyler.
ben bu haftaki hedef kilomu belirleyerek işe başlıyorum .haftaya perşembe 800 gr vermiş olmak istiyorum.bu haftayı bol salatalı bir hafta ilan ediyorum.bol su ,yürüyüş ve ardından evde biraz mekik ve sıkılaştırıcı hareketler.eğer bu hedefe ulaşmamış olursam bir ceza koyuyorum kendime.ne olsun bilemedim ama.gogocum bana bir ceza verir misin.
Süper
Günaydın hemen kilomu bildireyim

Geçen hafta 82,3
Bu hafta 81,6
Fark 0,7
Yüzde 0,85

Yüzdeyi hesaplarken kafam karıştı kontrol edermisin gogocum.
Tebrikler canım.
Geldim bile :1: Haftalık hedef kısa vadeli olduğu için işe yarayabilir...

O zaman benim hedefim 1 kilo olsun bu hafta spora agırlık vericem eşim bana eliptik bisiklet aldı dün geldi hergün yarım saat ona binicem. Ama haftasonu kaynanama gidicem yaa offf. hiç istemiyorum gitmek çok sıkıldım her hafta ya biz birilerine gidiyoruz ya da birileri bize geliyor benim düzen de alt üst oluyor.
Güzel günlerde kullan canım
63,50 kılom kızlar artık gogocum ayarı sen cek geceb haftadan dolayı nasıl olur hesaplama bılemıyorum
Sorun değil canım
Güldürdün beni gogocum sensiz olur mu hiç. verirsin verirsin hadi bakalım kilolar mı daha inatçı sen mi :)

Aynen canım. Allah hepsinin ailesine sabır versin çok zor.

tebirkler canım metobolizmatı hareketlendirmişsin tekrar.

Fıstık gibi olmuşsun :nazar:
Ben inatçı yım tabikiii
Canım cesaret etmis iste ne güzel. Çok uzerine düşmeyin korktugunuzu belli etmeyin yürür kuzun. Ben ne zaman düşünce paniklemeyi bıraktım kızım yürümeye basladı.

Amin canım.

Gayet iyi canım.

Oooo süper olmussun canim, tebrikler.

Gayet güzel canım, tebrikler.

Canim vardi tarti pili bitmis, sağlık olsun.

Super canım bende 1.500gr diyeceğim bu hafta hedefime, bende ceza istiyorum.

Gayet iyi canım.
Bende tartilmaya gidiyorum. Umutlu değilim cok vermedim sanırım bu hafta .
Hedef yüksek olmuş kolay gelsin canım
Günaydın güzeller.
Bu hafta kacamagim olmamasına rağmen 700gr vermisim.
Regl olamadım bir türlü çok gecikti. Bağırsak faaliyetide yok gibi birşey maalesef.
Bunada şükür diyorum haftaya 1.500gr hedef koyuyorum kendime. Ve bildirimim.
Geçen hafta:76.700
Bugun:76.000
Fark:700
Yüzde:0.91 yanlis hesaplamadiysam.
Tebrikler canım.
isimler bu haftaki kilo haftaya hedef kilo

masumcuk 81,6 1 kg
Ellanazz 76 1,500 kg
tutaste85 56,9 800 gr
ED2006 ------ --------
gogo2405 68,1 600 gr
Ebrueva ------ --------
Damlanur10 ------ -------
Topraks ------- -------
sadness1012 ------- -------
Kolay veremiyorum hedefim küçük olsun

% 3.09
Canım hoşgeldin supersin Tebrikler canım. Haftaya geliyomusun cok ozletme kendinii:52:

Kızlar hepiniz kilo bildirdiniz saolun varolun. Paylaşım alanında bi karar alındı bu haftaki somaa olan üzücü olaylardan dolayı bu hafta yaris olmasin diye haftaya 2 etap birleştirilip ortalamaları ikiye bolcez.
Diğer hedef konusunda odulmu olsun ceza mı ortak karar verelim herkes yazsın fikrini.

canım herkes yapabileceği kadar hedef belirlemeli tabi.olmayacak hedefler sonra hayal kırıklığına sebep olur amacımıza ulaşamayız.ben de yapacağım kadar hedef koydum.sen de kadar veririm diyorsun.ben ce sen bu hafta 400 veririsin.

Kızlar hepiniz kilo bildirdiniz saolun varolun. Paylaşım alanında bi karar alındı bu haftaki somaa olan üzücü olaylardan dolayı bu hafta yaris olmasin diye haftaya 2 etap birleştirilip ortalamaları ikiye bolcez.
Diğer hedef konusunda odulmu olsun ceza mı ortak karar verelim herkes yazsın fikrini.

olur canım yerinde bir karar olmuş.

evet bence ulaşanlara ödül ulaşamayanlara da ceza.her iki yöntemi de uygularız.ama ne olacağını bilemedim.

selam dünkü gaz bombardımanından sonra ancak gelebildim kızlar :)

kilom 68 önce onu yazayım

dün 20000 adım civarı atmışım çok yürüdüm

sabah
nesfit
süt

öğlen
kaşarlı tost
çay

ara
türk kahvesi

akşam dönüşte midem sırtıma yapışmıştı üsküdarda bir sosisli yedim

geçmişe bir bakayım

ceza caydırıcı hedef de cezbedici olsun ki uğraşaşlım.ceza bizlerin de göreceği bileceği bir şey olmalı.ne bileyim 15 dk bir mesaj yazmak gibi mesela.bu şimdi aklıma geldi.olacağı anlamına gelmiyor.yani demek istediğim şey bunun zorlayıcı aynı zmanda takip edilecek bir şey olması.ödül olarak da küçük hediyeler mi göndersek birbirimize.zaten az kişiyiz.bunlar maddi değeri olan şeylerden ziyade sembolik küçük şeyler olabilir.bir mektup bile olabilir.beyin fırtınası yapıyotum şuanda arkadaşlar.fikirlerimizi paylaşalım ki güzel bir şey çıksın

sabah
nesfit
süt

öğlen
kaşarlı tost
çay

ara
türk kahvesi

geçmişe bir bakayım

selam canım.ne kadar az yemişsin ya.sebze de ekle biraz menüne canım.

ceza caydırıcı hedef de cezbedici olsun ki uğraşaşlım.ceza bizlerin de göreceği bileceği bir şey olmalı.ne bileyim 15 dk bir mesaj yazmak gibi mesela.bu şimdi aklıma geldi.olacağı anlamına gelmiyor.yani demek istediğim şey bunun zorlayıcı aynı zmanda takip edilecek bir şey olması.ödül olarak da küçük hediyeler mi göndersek birbirimize.zaten az kişiyiz.bunlar maddi değeri olan şeylerden ziyade sembolik küçük şeyler olabilir.bir mektup bile olabilir.beyin fırtınası yapıyotum şuanda arkadaşlar.fikirlerimizi paylaşalım ki güzel bir şey çıksın

mesela haftada 5 kişi hedef kılosuna ulaştı 5 kişiyede hedıye gondermek maddı olarak kargo parası zorlar sadece canım düşünsene

selam canım.ne kadar az yemişsin ya.sebze de ekle biraz menüne canım.

evet öğlenleri genelde salata yemeye çalışıyorum ama dün çok tatsızdım bişey yiyemedim. işyerine salata malzemesi almak istiyorum daha iyi olacak sanırım. bu aralar hayatım da çok dengesiz olduğu için maalesef yemeklerimde öyle oluyor ama cidden zayıflamam lazım artık :(

ben hedefimi 500 gr olarak belirliycem bu hafta çünkü 2 hafta verdim bu hafta durabilir.

bence ceza fazladan spor olmalı takip işine gelince burda zaten kilo bildirimlerinde bile güven esaslı olmak durumunda herkes kendini kandırır nihayetinde ona yapılabilecek bişey yok, ödüle gelince aklıma değişik bişey gelmedi biz serbest öğün veriyorduk önceden

mesela haftada 5 kişi hedef kılosuna ulaştı 5 kişiyede hedıye gondermek maddı olarak kargo parası zorlar sadece canım düşünsene
iste ben beyin fırtınası yaptım olurunu olmazını yorumlarız.fikirlerinizi yazın ki bieşeyler çıksın.
evet öğlenleri genelde salata yemeye çalışıyorum ama dün çok tatsızdım bişey yiyemedim. işyerine salata malzemesi almak istiyorum daha iyi olacak sanırım. bu aralar hayatım da çok dengesiz olduğu için maalesef yemeklerimde öyle oluyor ama cidden zayıflamam lazım artık :(

ben hedefimi 500 gr olarak belirliycem bu hafta çünkü 2 hafta verdim bu hafta durabilir.

tamamdır canım.mantıklı.seni de yazalım.

sabah
nesfit
süt

öğlen
kaşarlı tost
çay

ara
türk kahvesi

geçmişe bir bakayım
Gaz aticaklarina iş güvenliği saglasalardi bugün bunlar yasanmazdi.
Ceza listeyi hazırlayıp paylaşım alanina tasimak olabilir mesela. Ödül öğün olabilir.

Hmm güzel fikirmis.

kızlar ben çıkıyorum.eve geçeceğim.tam da kalabalıklaşmaya başladık ama.minnoşum da beni bekler evde.görüşürüz.

Günaydın canlarım.ben anbemlerdeyim .sabah kocam işe giderken bıraktı,erkenden kaynanatörü de yolcu ettik...ooh mis. ..tartıda da durum fena deyil.aslında daha iyi ola bilirdi.bilemedim ama.
Bu hafta 64.200
Gecen hafta 65.000
Fark 800gr

günaydın canlarım.kilo bildirimimi yapayım öncelikle.sonra geçmişi bi kolaçan edeyim.

geçen hafta:57.4
bu hafta:56.9
fark:500 gr

çok şükür 56yı görebildim sonunda.darısı 55i görmeye inşallah

Günaydın hemen kilomu bildireyim

Geçen hafta 82,3
Bu hafta 81,6
Fark 0,7
Yüzde 0,85

Yüzdeyi hesaplarken kafam karıştı kontrol edermisin gogocum.

Günaydın güzeller.
Bu hafta kacamagim olmamasına rağmen 700gr vermisim.
Regl olamadım bir türlü çok gecikti. Bağırsak faaliyetide yok gibi birşey maalesef.
Bunada şükür diyorum haftaya 1.500gr hedef koyuyorum kendime. Ve bildirimim.
Geçen hafta:76.700
Bugun:76.000
Fark:700
Yüzde:0.91 yanlis hesaplamadiysam.

% 3.09

Kızlar hepinizi tebrik ederim maşallah :nazar::nazar::nazar::46:

Bu benim içinde iyi olacak sanırım. Takımın ortalamasını düşürmek istemiyorum :(( Regl olamadığımdan dolayı aşırı şişim maydanoz falan işe yaradığı halde tartı uçtu gidiyor kuş kadar yediğim halde.
Bugünde ödem atmak için yeşilçaya maydanoza devam etsem yarın sabah bildirsem olur mu? Yada nasıl yapalım kaptanım sen karar ver.

sabah
nesfit
süt

öğlen
kaşarlı tost
çay

ara
türk kahvesi

geçmişe bir bakayım

Gaz olayı çok fena ya geçen bende maruz kaldım, ölüyorum sandım bir ara.

Back
X