• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ofisin mutfağına giriştim bir güzel temizlik yaptım, bir de salata malzemelerini aldım mı tamamdııırrr :))

şimdi bir ara öğün yapıyım sonra gidip alışveriş yapıyım. Kozmik bakım bloğuna da bir göz atayım bakayım :))
Oku canım güzel bir site
Ben epilasyon tarihlerini 1 senedir, düzenli olarak ise 6 aydır takip edip uyguluyorum ve çook memnunum. Diyet dönemlerini de takip edeceğim artık

Kiloyla ilgili takip etcem ben.epilasyon için lazere gidiyom kökten çözüm olur inşallah

liste------------bu haftaki kilo----------hedef kilo
masumcuk----------- 81,6 -------------1 kg
Ellanazz ---------------76-------------- 1,500 kg
tutaste85 -------------56,9 ------------800 gr
ED2006 ---------------63,5-------------1 kg
gogo2405 ------------68,1 ------------600 gr
Ebrueva --------------- -------------
Damlanur10 ----------64.2 -----------300gr
Topraks ------------- 68------------ 500 gr
sadness1012 --------57.5 ----------500gr

eveeeet listemiz tamam gibi.ebru da sanırım netten dolayı yok.bütün arkadaşların bu hafta hedeflerine ulaşmaları dileğiyle.inşallah mutlu olacağımız sonuçlar elde ederiz.bu arada kimler ödül olarak ne yemek istiyor yazsın bakalm.neler çıkacak ortaya.

Hııımmmm ne yesem ne yeseeemmm karar veremedim. Bir düşüneyim bugün

Başla canım, artık yaz geldi herşey elimizin altında. Daha aktif ve sağlıklı olabiliriz.
Diğer konudada pek bişey degisecegine ihtimal veremiyorum canım biri çıkar bu şartlarda tekme tokat adam döver,ve aciklama olarak sükunetimi koruyamadıgım için uzgünüm der, (acılı bir insanı sille tokat dovdugu onemli değil, sukunetmiş) diğeri küfür eder yumruk atar, bir diğeri kafaları güzel öldüler der sıyrılır. Yazık ya valla yazık. Bu suursuzca tavırlar, laflar acıtıyor içimi en çokta. İnsanın değeri bu kadar bu ülkede işte gördük bir kez daha.
Bir de tereyağı gibi üste çıkarlar üstelik, cidden sinirlerim kaldırmıyor artık ..

Kızlar çıkıyorum, benim kaynanator geliyor yoldaymış.
Öptüm hepinizi.
kolay gelsin tatlım

Selam kızlar artık menüleri paylaşayım bnm yoğunluk bitmez ama buraya da uğramadan olmuyo. Kahvaltı: yarım simit
Öğle:tavuklu corba 2 kepçe
Salata
Ara:1 bardak şekersiz limonata, 4 diyet bisküvi
Aksam : yarım simit, 2adet light üçgen peynir, 5 zeytin
Ara:şekersiz nescafe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)) bildiğimiz kayınvalide mi bu kaynanatör? hoş sohbetler diliyorum sizee
Sağol canım, bildigimiz kaynana kuzum damlaya atifta bulundum.
Görüşürüz canım kolay gelsin sana
Sağol tatlım gitti bende parka giderim kuzumla biraz
ofisin mutfağına giriştim bir güzel temizlik yaptım, bir de salata malzemelerini aldım mı tamamdııırrr :))
Hadi bakalim
şimdi bir ara öğün yapıyım sonra gidip alışveriş yapıyım. Kozmik bakım bloğuna da bir göz atayım bakayım :))

Hııımmmm ne yesem ne yeseeemmm karar veremedim. Bir düşüneyim bugün

Bir de tereyağı gibi üste çıkarlar üstelik, cidden sinirlerim kaldırmıyor artık ..

kolay gelsin tatlım
Aynen ya canım, tiksindim bunların yalan dolanından artık , duymaya görmeye tahammülüm yok.

masumcuk----------- 81,6 -------------1 kg
kararsabır------------- ------------ gr

Son düzenleme:
Selam kızlar artık menüleri paylaşayım bnm yoğunluk bitmez ama buraya da uğramadan olmuyo. Kahvaltı: yarım simit
Öğle:tavuklu corba 2 kepçe
Salata
Ara:1 bardak şekersiz limonata, 4 diyet bisküvi
Aksam : yarım simit, 2adet light üçgen peynir, 5 zeytin
Ara:şekersiz nescafe

Fena olmamış canım.
Ben şu hedef listesine kendimi nasıl ekliycem kızlar yardım lütfen?

Ben adını ekledim canım mesajı alintila basta ve sonda
yazılarını sil kilonu ve hedefini yaz cevapla de o kadar.

Günaydınlar fıstıklar.herkes için güzel birgün olsun . içiniz benimki gibi huzur dolu olsun inşallah.hayatınızdakı sizi sıkan her şey,her kes sizden 1kaç günlük uzak dursun...gönlünüz mutlu,kalbiniz sevgi dolu olsun inşallah..

ne güzel dilekler öyle tabi kaynana gitt bir huzur mutluluk geldi sana :)

kızlar sanırım son karar şu yönde özetlersek.bu hafta hedeflediği kiloya gelen bir öğününü istediği bir yemeği yiyerek kendini ödüllendirmiş olacak.hedefine ulaşamayan ise 1 saat spor yaparak kendine ceza vermiş olacak.aslında buna ceza demeyelim de veremedikleri için uğraşacak.haftaya hazırlık yapacak.
ellanın bir tespiti var ki doğru.bir kaç hafta üst üste hedefine ulaşan hep yemek ödülü alırsa ona sadece zararı dokunur.yani bu yemek ödülü bu haftaya özel olsun.önümüzdeki haftaya başka bie ödül koyarız.daha sonrakine yine yemek koyabiliriz.ne dersiniz

ne güzel derseniz uyarım ben. Ama ben hedefimi bu hafta düşürücem çünkü 3 gun kayinvalidemdeyiz orada cok dikkat edemiyorum. Spor hic yapamıyorum zaten.

Selam fıstıklar, Ben bugün mutluyum valla, geçen hafta ki kiloma indim sayılır sonunda.
Bu arada Ay önümüzde ki 15 gün küçülen fazdaymış, yani iştahımız da küçülecek, azalacak :1: Diyet için verimli günler. Sizleri bilmiyorum ama ben çok takip ederim ay'ı çok faydasını gördüm bir çok konuda. Unutmadann beni de o listeye yazın lütfenn şuan: 57.5, hedefim: 600 gr olsun yani 56,9 :))

Tebrikler canım hic bilmiyordum ay takip edilerek birşeyler yapıldığını.

GOGO ben dün diyetisyenime sormuştum da evet külah çok kaloriliymiş bana yeme dedi sade dondurmadan 2-3 top yiyebilirsin ama içinden öyle çikolata parçaları falan olmasın dedi. yada şu sade küçük kup lar varya onlardan 1 tane dedi haftada en fazla 3 kez ama.
Canim hoşgeldin özledik. külah neden o kadar kaloriliymiş yaa ben cok severim külahi.

masumcuk----------- 81,6 -------------500 gr

masumcuk----------- 81,6 -------------500 gr

Kizlar bu haftaki hedefimi düşürdüm çünkü 3 gün kayinvalidemdeyiz. Orada spor da diyette olmuyor. Ama mümkün olduğunca kendimi tutucam. Simdi kayinvalidem oğlu icin guzel guzel yemeklrr yapicak bende yemesem olmaz kii :)

Bilgisayar basina gecince inceleyecegim bakalim denemekten zarar gelmez :)

bak canım zarar gelmez tabi, güzel bakım kürleride var saçları mis gibi yapıyor onarıyor. Daha deneyceğim bir sürü şey var ama vakit olmuyor üşeniyorum bir de :))

Kizlar bu haftaki hedefimi düşürdüm çünkü 3 gün kayinvalidemdeyiz. Orada spor da diyette olmuyor. Ama mümkün olduğunca kendimi tutucam. Simdi kayinvalidem oğlu icin guzel guzel yemeklrr yapicak bende yemesem olmaz kii :)

Diyet yine bir şekilde gider ama spor dediğin gibi imkansız oluyor başka bir yerde kalınca.

Ooo maşallah kızlar.takım durgunluk döneminden çıktı çok şükür.baya ilerlemiş sayfalar.kararsabr da gelmiş.hoş geldin canım...umarım artık daim olur.dün de mesajını okumuştum afferim çok güzel vermişsin bu hafta.geçen hafta sadece 100gramdı ya.inşallah daha iyi olur.
topraks önce sonra resimlerine bayıldım.bence diyete başlayan herkesin görmesi gerejen fotograf.ayrıca sen de çom tatlısın,sempatiksin.zaten 1sen 1ben paylaşıyoz resimleri.diyer kuzular güzelliklerini sadece kocalarına saklıyor :) :) :)
Masumcuk evet canım çok haklısın içime huzur doldu.annemlere bile rahat gelemiyodum.burda bile aklımdaydı kadın.ama şimdi yemin ederim bir hafifledim ya...
Sadnesim evet kaynanatör,eylülüm benim kaunanaya bulmuş.ben de bayıldımmm.öyle bir yakışıyor ki anlatamam...
Tutum tatlım çok güzel tespit yapmış,ve hedefimi kararlaştırmışsın.öptüm çokkk...

Ooo maşallah kızlar.takım durgunluk döneminden çıktı çok şükür.baya ilerlemiş sayfalar.kararsabr da gelmiş.hoş geldin canım...umarım artık daim olur.dün de mesajını okumuştum afferim çok güzel vermişsin bu hafta.geçen hafta sadece 100gramdı ya.inşallah daha iyi olur.
topraks önce sonra resimlerine bayıldım.bence diyete başlayan herkesin görmesi gerejen fotograf.ayrıca sen de çom tatlısın,sempatiksin.zaten 1sen 1ben paylaşıyoz resimleri.diyer kuzular güzelliklerini sadece kocalarına saklıyor :) :) :)
Masumcuk evet canım çok haklısın içime huzur doldu.annemlere bile rahat gelemiyodum.burda bile aklımdaydı kadın.ama şimdi yemin ederim bir hafifledim ya...
Sadnesim evet kaynanatör,eylülüm benim kaunanaya bulmuş.ben de bayıldımmm.öyle bir yakışıyor ki anlatamam...
Tutum tatlım çok güzel tespit yapmış,ve hedefimi kararlaştırmışsın.öptüm çokkk...

Damlacım alemsin ya demek kocamıza saklıyoruz :)) Ben hala epey kiloluyum tatlım biraz zayıflayayım paylaşırım inşallah, tabi senin tuzun kuru gayet fitsin paylaşırsın tabii :))

Aaaa bende profil resmi yapmıştım yaaa

Back
X