Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim motivasyon çok düştü ya.yemek yemek istiyorum tıka basa.çok sinirliyim.ne yapıcam ya...şimdi 2 tane 2parmak büyüklüyünde içi reçelli milföy tatlı yedim çayla.ve doğal olarak yine istiyorum iyiki bitti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam canım ben geldimyemişsin gerçi yetişememişim .. akşam dengele canım her canımız sıkıldığında yemeğe saldırırsak bu işi başaramayız değil mi ?? hadi leslie 3 mil yapta yak bakalım yediklerini sana ceza
bak sonra canın isteyecek mi bidaha...
Selam şekerler ben geldim. Sabah yoğundum bakamadım öğlen de kuzuyla beraber uyumusum yeni kalktik :) sizden ne haber.
Yok tatlım ya bilerekten yedim.okudun mu bilmiyorum ama tartı yine 65de.bi zor güç gram veriyorum azcık kaçırdımmı hooop geliyor.bünyeme çok kızgınım.yoksa başka sıkıntım yok.
Haftasonu kayinvalidemdeydik gecikmeli anneler günü kutlamasi yaptik. Birde görümcemin gönül isi vardı biraz yogun ve kalabalik geçti. . Maalesef bugun tartida arti rakam gordum umarım perşembeye kadar eksiye düşer.
hoşgeldin canım daha sık buralarda görürüz umarım seni de..
Ooooh ben hep artılardayım.aslında galiba spor bana çok fayda ediyor.Haftasonu kayinvalidemdeydik gecikmeli anneler günü kutlamasi yaptik. Birde görümcemin gönül isi vardı biraz yogun ve kalabalik geçti. . Maalesef bugun tartida arti rakam gordum umarım perşembeye kadar eksiye düşer.
anladım canım bilerek yediğini zatenama olmaz tartıya kızıp böyle yaparsan hedefine az kaldığı için artık ufak kaçamaklar bile etkilecek böyle, son kilolar zor gidiyor şekil A : ben
gogoyla ikinizin sıkıntıyı okudum canım ama daha öncede yazmıştım bende 3 hafta sabit kalmıştım ama pes etmiyorum burdayım bak... daha da hedef düşürücem hırsımda yerinde duruyor..
Damla Bazen hirsini yemekten çıkarıyor insan kayinvalidenin geleceğini okudum acaba bu seni strese mi soktu.
gel gel ayran içtik ayrı düştük olmasın uzak kaldıkça soğuyor insan..Hoş buldum canim insallah buralardayım artik :)
tamam işte bak spor yapsan belki daha iyi olacakOoooh ben hep artılardayım.aslında galiba spor bana çok fayda ediyor.
Biliyorum aslında son günlerdir spor da yapmıyorum.akşam leslie yapayım bari.ondan da ola bilir böyle.neyse ki motivasyonum çok düştü.
Selam şekerler ben geldim. Sabah yoğundum bakamadım öğlen de kuzuyla beraber uyumusum yeni kalktik :) sizden ne haber.
herkese selamlar bu arada damlanurum yediklerini görünce hemen ordan cevap yazayım dedim... benim bu gün ağrı merkezde işim vardı oraya gidicem diye hiçbirşeyde yapamadım başhekim yerinde yokmuş gidemedim de karmakarışık oldu sabahtan beri herişim.. düzen insanıyım ben planlarım bozulursa canım sıkılır ... yarın sabahtan birdaha gitmem gerekicek üstelik... geçmişe baktım ama bidaha göz gezdireyim buralardayım![]()
Canım dünde ben öyleydim regl dönemi olduğu için tatlıya sarmıştım öğlen, akşamda biraz fazla kaçırdım. Aslında bu sabah tartıyı ekside gördüm ama 2 haftadır o kadarcık azalma sinirlerimi bozdu, yerimde sayıyorum resmen:44: Sıkma canını, takımda bir çoğumuz sanırım sporu aksattık denk gelmedim pek. Hadi hepimiz motive olalım bende leslie yapmayı planladım akşam, umrumda değil işler :))Ooooh ben hep artılardayım.aslında galiba spor bana çok fayda ediyor.
Biliyorum aslında son günlerdir spor da yapmıyorum.akşam leslie yapayım bari.ondan da ola bilir böyle.neyse ki motivasyonum çok düştü.
Hoşgeldin canım, aynı valla sinir stres devam![]()
Hoşgeldin canım kolay gelsin.
Canım dünde ben öyleydim regl dönemi olduğu için tatlıya sarmıştım öğlen, akşamda biraz fazla kaçırdım. Aslında bu sabah tartıyı ekside gördüm ama 2 haftadır o kadarcık azalma sinirlerimi bozdu, yerimde sayıyorum resmen:44: Sıkma canını, takımda bir çoğumuz sanırım sporu aksattık denk gelmedim pek. Hadi hepimiz motive olalım bende leslie yapmayı planladım akşam, umrumda değil işler :))
gel gel ayran içtik ayrı düştük olmasın uzak kaldıkça soğuyor insan..
tamam işte bak spor yapsan belki daha iyi olacak
moralinde yerine gelir hem.. bu arada ben izinde ipin ucunu kaçırmadım ama spor yapmadım damlanurum o yüzden artıdayım heralde.. iyi başladın diyete diyorsun ya listeye az artıyla girmeye çalışıyorum etekler tutuştu benim anlayacağın:18:
sağol canım sanada kolay gelsin... takımda sporun S si yok cidden bu ara![]()
İnşallah akşam 1saatimi spora ayırıcam.ve umarım moralim düzelir.akşam da çoban salata yaparım kendime.onu yerim.