- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
Valla beni oldursen ip atlayamam damlam, bittim okeye dönüyom ben.
Neden canım ya...atlarsın atlarsın kuzum. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden canım ya...atlarsın atlarsın kuzum. ..
hasta ya canım ondan diyor...benimde daha spor yok bugün leslie mi yapayım bari ardından atlayabildiğim kadar atlarım bende![]()
Iııı ıııhhh atlayamam, kessen oldursen kanım akmaz o derece. Hastayım hastaNeden canım ya...atlarsın atlarsın kuzum. ..
Benim bile bu halde 1.5 saat yürüyüşüm var damlam ya, sen gaz ver kendin yapmayok ben de zaten bugün yapamadım. Hiç hevesim yok ya...canım sıkkın..
Evet kuzum ya hiç halim yok yapmaya. ..Benim bile bu halde 1.5 saat yürüyüşüm var damlam ya, sen gaz ver kendin yapma![]()
Afedersin canım benim. Anlamadln hasta olduğun için dediyini.kusura bakma...atlama tatlı yat uyu ,dinlen...Iııı ıııhhh atlayamam, kessen oldursen kanım akmaz o derece. Hastayım hasta![]()
Bir ara ip atliyorduk hergun yine baslayalim mi.
yok ben de zaten bugün yapamadım. Hiç hevesim yok ya...canım sıkkın..
Kızzz niyee atlarsin valla çok zevkli yaa:) az vakit çok kalori:)
Bugünün menüsü nü yazayım hemen hazır fırsat varken:) bedava wifi buldum yoldayım eve gidiyorum:)
Kahvaltı : yok
Öğle:1 porsiyon sebzeli piliç, 1 bardak ayran
Ara; 1 yesil çay, 6-7 yeni dünya
Akşam: 4tane mercimek köftesi, 1 ayran
Su:2 litre ancak olmuştur.
Biliyorum kuzum benim.hepimuz 1 1 mizi düsündüyümüzden diyoruz zaten.hevesim varken elektrikler gitti sonra da hevesim gittidinlen canım ozaman hayatımız da sadece diyet değil senin için iyi olur diye dedim ben.. benimde yokta kızımı yatırıyorum şimdi ondan sonra başlıycam bakalım..
O zaman bir yerden başlamak gerek.Ayy cnm bende varım yaa:)
Bugünün menüsü nü yazayım hemen hazır fırsat varken:) bedava wifi buldum yoldayım eve gidiyorum:)
Al bendende o kadar bi bebek yapıp evdemi otursam.canlar çok üzgünüm şimdi gelebildim daha ve eve gidiyorum çok fena başım ağrıyor(
kusura bakmayın bir cee deyip gidiyorum ama inanın canım çıktı yine
Allah'ım evde oturup çocuk bakmak istiyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmmm![]()
Hasta hasta iyi gezmissin canımSelam kızlar,
Bol bol yazisilmis yetisemedim yine
Damlam al bendende o kadar ya, reglim hastayim bide canım habire yemek yemek istiyor, çıktım 1.5 saat yürüdüm kızım hic uyumadi sabah parka götürdüm geldim uğraştım uğraştım uyumaz yine çıktım dışarı bide hic halim yok yani.
Kararsabir, masumcuk, danes sizde gelmissiniz haklısınız valla motivasyon yok spor yok dagildik bu hafta.
Sadness canım burdasin sen, çıkış saatin sanada iyi akşamlar.
Topraks gel bir hafta yer degiselim))
Benden çok spor yapmissin canım yaa ben serdim iyice bugün anca fuarda gezdigim.Sağolasın canım, kendimi topigin en çürük insanı ilan ediyorum , hepinizin masallahı var ben hep hasta oldum bu aralar, evlat olsam sevilmem öyle biri oldum ciktim ya.
Canim gece 1.5du ben uyumamistim daha oksurmekten kalktim pastil aldim, gargara yaptim kacta daldim bilmiyorum sonra bi ağlama sesi uyandim saat kaçtı bilmiyorum hadi uyuttum tekrar kuzuyu saat 8.30da ayaktaydik baktim enerji tavan parka götürdüm bisiklete bindi peşinde bende kostur kostur sicak da hava beynim sulandi 1.5 saat hadi eve geldik yemek yedi uyur dedim nerdeee o uyusa bende uyurum diyodumki uyumadi saat 4de ciktim bebek arabasiyla 1.5 saat yürüdüm eve girdim kapiya çöpü koydum kapici alir dedim bi döndüm arabada uyumus simdi gece yine nöbet var bana. Bide sacim islak ciktim iyice sapiticak şimdi soğuk alginligim ya.
Ama bir görsen o arabayı itiyorum ama gitmiyor o kadar halim yok, ayaklarim kollarim gitmiyor ya öyle boyle değil ama zorla morla gitmiştim. Valla dünyanın en zor işi annelik bunu birkez daha anladım.
Kahvaltı olsa supermis.Bugünün menüsü nü yazayım hemen hazır fırsat varken:) bedava wifi buldum yoldayım eve gidiyorum:)
Gezdik canım bikaç kitapta aldık bende çok seviyorum kitap okumayı.Gogo gezdin mi kitap fuarını ne var ne yokkk??? Ayy ben çok seviyorum kitap okumayı yaa birde firsat bulabilsem
Iyi güzel yine kaçamağı abartmadin.Raporumu verip uyuyayım...
Sabah 1dilim ekmek,1kaşık süzme yoğurt,çay
Ara çay
Öyle 2.5köfte,2dilim ekmek,domates,yoğurt
Ara 1dilim elme,2milföy(az önce tarif etmişdim ) çay
Akşam domates,salatalık,yeşillik,peynirle yapılmış salata
Ara çay
3litre su,spor yok
İyi geceler canlarım.yarın çabuk gelin beni buralarda bir başına bırakmayın haaa..
iyi geceler kızlar yarın geç gelirim büyük ihtimalle unutmadan menümü yazayım bende:
sabah: 1 kase müsli yağsız sütle
öğle: 2 yumurtadan biberli omlet,1 dilim tam buğday, yeşil salata
ara: 2 kuru kayısı, 1ceviz
akşam:haşlanmış kuru dolmalık biber yağsız yoğurtla, 1 dilim tam buğday
ara: 1 ceviz,sade soda
su 2 lt kadar, meto çayı 3 fincan, spor yok maalesef.. yapıcam yapıcam derken iyice geç oldu kaldı bu gün..