- 19 Kasım 2013
- 18.937
- 34.280
- 798
Ne oldu bize ya böyle canım.Evet kuzum ya hiç halim yok yapmaya. ..
Afedersin canım benim. Anlamadln hasta olduğun için dediyini.kusura bakma...atlama tatlı yat uyu ,dinlen...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağolasın daha yeni uyucam inşallah bi aksilik olmazsa 11de uyandı kuzum yeni uyutabildim.
Teşekkür ederim canım, iyi geceler,unutmadan ip mi var hepinizde ya. Benim yokki nerde satılır? Iyilesiyim atlarım bende.Ayy pardon ya biz hasta olduğun için kısmını görmemişiz cnm gecmis olsun dinlen sen
Kahvaltı olsaymis daha iyi olurmus sanki canım.Bugünün menüsü nü yazayım hemen hazır fırsat varken:) bedava wifi buldum yoldayım eve gidiyorum:)
Kahvaltı : yok
Öğle:1 porsiyon sebzeli piliç, 1 bardak ayran
Ara; 1 yesil çay, 6-7 yeni dünya
Akşam: 4tane mercimek köftesi, 1 ayran
Su:2 litre ancak olmuştur.
Milföy olmasaymis iyiymis canim ama sabah çok az yemissin biraz daha salata vs yeseymissin daha tok gecirirdin günü. Bendede hic düzen yok bugünlerde ne gecerse elime onu yedim kacamak yok gibi ama sacma sapan oldu 2 gündür.Raporumu verip uyuyayım...
Sabah 1dilim ekmek,1kaşık süzme yoğurt,çay
Ara çay
Öyle 2.5köfte,2dilim ekmek,domates,yoğurt
Ara 1dilim elme,2milföy(az önce tarif etmişdim ) çay
Akşam domates,salatalık,yeşillik,peynirle yapılmış salata
Ara çay
3litre su,spor yok
Tamam canım geliriz bir aksilik olmazsa inşallah. Iyi gecelerİyi geceler canlarım.yarın çabuk gelin beni buralarda bir başına bırakmayın haaa..
Mecburen öyle oldu canım, bana kalsa yatak dosek yatardimda olmadı.Al bendende o kadar bi bebek yapıp evdemi otursam.
Hasta hasta iyi gezmissin canım
Benden çok spor yapmissin canım yaa ben serdim iyice bugün anca fuarda gezdigim.
Kahvaltı olsa supermis.
Gezdik canım bikaç kitapta aldık bende çok seviyorum kitap okumayı.
Iyi güzel yine kaçamağı abartmadin.
Sabah gelirim yinee
Iyi geceler canım, menü süper olmuş coook begendim.iyi geceler kızlar yarın geç gelirim büyük ihtimalle unutmadan menümü yazayım bende:
sabah: 1 kase müsli yağsız sütle
öğle: 2 yumurtadan biberli omlet,1 dilim tam buğday, yeşil salata
ara: 2 kuru kayısı, 1ceviz
akşam:haşlanmış kuru dolmalık biber yağsız yoğurtla, 1 dilim tam buğday
ara: 1 ceviz,sade soda
su 2 lt kadar, meto çayı 3 fincan, spor yok maalesef.. yapıcam yapıcam derken iyice geç oldu kaldı bu gün..
Canım kıstıkca patlak veriyor ya, süreç uzun, zaman geliyo umutsuzluğa kapiliyoruz çok normal. Ben diyet kelimesini kullanmamayi düşünüyorum artik sanırım beynimiz bunu kıtlık gwliyor depola diye algiliyor kilo veremiyor yemek istiyoruz, sağlıklı besleniyorum dicem artik diyette değilim.Beni asarmisiniz kesermisiniz bilmem kızlar utanc içindeyim 3 tane un kurabiyesi yedim çayla. Ama nedense mutluluk duydum yiyinceyinede cezayı hakettim. Birde ip atlamaya kac taneyle basliyosunuz.bende basliyim yarın. Yarın kızın yuzmesi var 6 bucuk 7 buçuk ben gitmiycem onlarla evi bi supirmem silmem lazım malum haftasonu gezdik. Sonrada yürüyüş yaparım üstüne ip atliyim anca bugünü kapatir.
Hepinize iyi geceler, Tatlı rüyalar, uyuyorum bende çok şükür. Öpüyorum.