• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet kuzum ya hiç halim yok yapmaya. ..

Afedersin canım benim. Anlamadln hasta olduğun için dediyini.kusura bakma...atlama tatlı yat uyu ,dinlen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne oldu bize ya böyle canım.
Sağolasın daha yeni uyucam inşallah bi aksilik olmazsa 11de uyandı kuzum yeni uyutabildim.
Ayy pardon ya biz hasta olduğun için kısmını görmemişiz cnm gecmis olsun dinlen sen

Teşekkür ederim canım, iyi geceler,unutmadan ip mi var hepinizde ya. Benim yokki nerde satılır? Iyilesiyim atlarım bende.
Bugünün menüsü nü yazayım hemen hazır fırsat varken:) bedava wifi buldum yoldayım eve gidiyorum:)
Kahvaltı : yok:(
Öğle:1 porsiyon sebzeli piliç, 1 bardak ayran
Ara; 1 yesil çay, 6-7 yeni dünya
Akşam: 4tane mercimek köftesi, 1 ayran
Su:2 litre ancak olmuştur.

Kahvaltı olsaymis daha iyi olurmus sanki canım.
Raporumu verip uyuyayım...
Sabah 1dilim ekmek,1kaşık süzme yoğurt,çay
Ara çay
Öyle 2.5köfte,2dilim ekmek,domates,yoğurt
Ara 1dilim elme,2milföy(az önce tarif etmişdim ) çay
Akşam domates,salatalık,yeşillik,peynirle yapılmış salata
Ara çay

3litre su,spor yok

Milföy olmasaymis iyiymis canim ama sabah çok az yemissin biraz daha salata vs yeseymissin daha tok gecirirdin günü. Bendede hic düzen yok bugünlerde ne gecerse elime onu yedim kacamak yok gibi ama sacma sapan oldu 2 gündür.
İyi geceler canlarım.yarın çabuk gelin beni buralarda bir başına bırakmayın haaa..

Tamam canım geliriz bir aksilik olmazsa inşallah. Iyi geceler
Al bendende o kadar bi bebek yapıp evdemi otursam.

Hasta hasta iyi gezmissin canım

Benden çok spor yapmissin canım yaa ben serdim iyice bugün anca fuarda gezdigim.

Kahvaltı olsa supermis.

Gezdik canım bikaç kitapta aldık bende çok seviyorum kitap okumayı.

Iyi güzel yine kaçamağı abartmadin.

Sabah gelirim yinee
Mecburen öyle oldu canım, bana kalsa yatak dosek yatardimda olmadı.
iyi geceler kızlar yarın geç gelirim büyük ihtimalle unutmadan menümü yazayım bende:

sabah: 1 kase müsli yağsız sütle

öğle: 2 yumurtadan biberli omlet,1 dilim tam buğday, yeşil salata

ara: 2 kuru kayısı, 1ceviz

akşam:haşlanmış kuru dolmalık biber yağsız yoğurtla, 1 dilim tam buğday

ara: 1 ceviz,sade soda

su 2 lt kadar, meto çayı 3 fincan, spor yok maalesef.. yapıcam yapıcam derken iyice geç oldu kaldı bu gün..
Iyi geceler canım, menü süper olmuş coook begendim.
Beni asarmisiniz kesermisiniz bilmem kızlar utanc içindeyim 3 tane un kurabiyesi yedim çayla. Ama nedense mutluluk duydum yiyince :32: yinede cezayı hakettim. Birde ip atlamaya kac taneyle basliyosunuz.bende basliyim yarın. Yarın kızın yuzmesi var 6 bucuk 7 buçuk ben gitmiycem onlarla evi bi supirmem silmem lazım malum haftasonu gezdik. Sonrada yürüyüş yaparım üstüne ip atliyim anca bugünü kapatir.
Canım kıstıkca patlak veriyor ya, süreç uzun, zaman geliyo umutsuzluğa kapiliyoruz çok normal. Ben diyet kelimesini kullanmamayi düşünüyorum artik sanırım beynimiz bunu kıtlık gwliyor depola diye algiliyor kilo veremiyor yemek istiyoruz, sağlıklı besleniyorum dicem artik diyette değilim.

Hepinize iyi geceler, Tatlı rüyalar, uyuyorum bende çok şükür. Öpüyorum.

Günaydın canlarım
Hadi hadi kalkın da gelin bakem.burda hava çok serin.yatakdan kalkasım yok yaaa...

Ne oldu bize ya böyle canım.
Sağolasın daha yeni uyucam inşallah bi aksilik olmazsa 11de uyandı kuzum yeni uyutabildim.

Teşekkür ederim canım, iyi geceler,unutmadan ip mi var hepinizde ya. Benim yokki nerde satılır? Iyilesiyim atlarım bende.

Kahvaltı olsaymis daha iyi olurmus sanki canım.

Milföy olmasaymis iyiymis canim ama sabah çok az yemissin biraz daha salata vs yeseymissin daha tok gecirirdin günü. Bendede hic düzen yok bugünlerde ne gecerse elime onu yedim kacamak yok gibi ama sacma sapan oldu 2 gündür.

Tamam canım geliriz bir aksilik olmazsa inşallah. Iyi geceler

Mecburen öyle oldu canım, bana kalsa yatak dosek yatardimda olmadı.

Iyi geceler canım, menü süper olmuş coook begendim.

Canım kıstıkca patlak veriyor ya, süreç uzun, zaman geliyo umutsuzluğa kapiliyoruz çok normal. Ben diyet kelimesini kullanmamayi düşünüyorum artik sanırım beynimiz bunu kıtlık gwliyor depola diye algiliyor kilo veremiyor yemek istiyoruz, sağlıklı besleniyorum dicem artik diyette değilim.

Hepinize iyi geceler, Tatlı rüyalar, uyuyorum bende çok şükür. Öpüyorum.
Doğru diyosun canım da benim beynimle aramda epey bi mesafe var sanırım düşüncelerime hakim olamıyorum bi türlü
Günaydın canlarım
Hadi hadi kalkın da gelin bakem.burda hava çok serin.yatakdan kalkasım yok yaaa...

Günaydın canım ben yine yollardaa.

Beni asarmisiniz kesermisiniz bilmem kızlar utanc içindeyim 3 tane un kurabiyesi yedim çayla. Ama nedense mutluluk duydum yiyince :32: yinede cezayı hakettim. Birde ip atlamaya kac taneyle basliyosunuz.bende basliyim yarın. Yarın kızın yuzmesi var 6 bucuk 7 buçuk ben gitmiycem onlarla evi bi supirmem silmem lazım malum haftasonu gezdik. Sonrada yürüyüş yaparım üstüne ip atliyim anca bugünü kapatir.

Oooh iyi yapmışsın.bizim bünyeye bu bile az...kilodan ne haber tatlım.çok şükür ben sabite dönmüşüm.galiba akşam yemekleri benim kilomu çok etkiliyor.bir de galiba gecen hafta yarışmadık ya.o kilolar dikkate alınmamış mıydı.bu hafta 2ye mi bölünecek.ben öbür haftakı kilomu unuttum zaten.

Oooh iyi yapmışsın.bizim bünyeye bu bile az...kilodan ne haber tatlım.çok şükür ben sabite dönmüşüm.galiba akşam yemekleri benim kilomu çok etkiliyor.bir de galiba gecen hafta yarışmadık ya.o kilolar dikkate alınmamış mıydı.bu hafta 2ye mi bölünecek.ben öbür haftakı kilomu unuttum zaten.

Doğru diyosun canım da benim beynimle aramda epey bi mesafe var sanırım düşüncelerime hakim olamıyorum bi türlü

Günaydın canım ben yine yollardaa.

Dün artidaydim işte canım. Beynime messj gönderiyorum diyet miyet yok diye. Evet 2 ye boluncek bu hafta.

Dün artidaydim işte canım. Beynime messj gönderiyorum diyet miyet yok diye. Evet 2 ye boluncek bu hafta.

Ben de aslında kendimi diyette gibi hiss etmiyorum.sonuçta 4 aydır böyle besleniyorum.yeme biçimim artık böyle olucak.zaten canım çeken herseyi yedim şu 4ayda.sadece takım için kilo vermek zorundayız.onun için insanın canı sıkılıyor...

Son düzenleme:
Ise geldim kahvaltımı yaptım şimdi çalışma zamanı.
Dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah büyük bi elma

ara 3 kuru erik 2 ceviz

öğlen yağsız salata az tavuk sote az yeşil fasulye 2 dilim ekmek

ara elma

akşam 1tabak makarna Peynirli. Söğüş salata

ara 3 un kurabiyesi:17:

su 2 lt
spor gezme

Günaydın Canlarrr :16: kahvaltı yapamadım henüz yaa evden domates salatalık getirmeyi unutmuşum yumurta haşlayacağım, çok acıktım çok:56:

Dünkü menümü yazayım;

Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 kkden az peynir, 2 dilim kepekli ekmek, çay

Öğle: 4 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık bulgur (salçasız, tavuklu), 3 kaşık yoğurt

ara: meyveli yoğurt 2 kaşık

Akşam: 1 kepçe yayla çorbası, 4 kaşık kabak, bol salata, 1,5 dilim kepekli ekmek

1,5 lt su

dün leslie yapacağım demiştim eltim bizdeydi yapamadım üstüne bir de dondurma yedik :1:

Kızlar bu arada benim bünye tatlı konusunda isyan ediyor o kadar alışmışım ki bol bol yemeye, zor karşı koyuyorum. Bu arada tuzu da aşırı severim ama yemeklere az koyup sonradan eklerdim hep, şuan çok tuzsuz olan yemeklere bile tuz eklemiyorum uzun zamandır.

Son düzenleme:
sabah büyük bi elma

ara 3 kuru erik 2 ceviz

ara elma

su 2 lt
spor gezme

Kurabiyenin akşam olması biraz sıkıntı olmuş ama kaçamağında zamanı olmuyor ki canıımm, planlı bir şey olsa adı kaçamak olmazdı :1: Menü gayet güzel canım.

Bugünün menüsü nü yazayım hemen hazır fırsat varken:) bedava wifi buldum yoldayım eve gidiyorum:)
Kahvaltı : yok:(
Öğle:1 porsiyon sebzeli piliç, 1 bardak ayran
Ara; 1 yesil çay, 6-7 yeni dünya
Akşam: 4tane mercimek köftesi, 1 ayran
Su:2 litre ancak olmuştur.

kahvaltı olaydı iyiydi canım haricinde güzel olmuş.

iyi geceler kızlar yarın geç gelirim büyük ihtimalle unutmadan menümü yazayım bende:

sabah: 1 kase müsli yağsız sütle

öğle: 2 yumurtadan biberli omlet,1 dilim tam buğday, yeşil salata

ara: 2 kuru kayısı, 1ceviz

akşam:haşlanmış kuru dolmalık biber yağsız yoğurtla, 1 dilim tam buğday

ara: 1 ceviz,sade soda

su 2 lt kadar, meto çayı 3 fincan, spor yok maalesef.. yapıcam yapıcam derken iyice geç oldu kaldı bu gün..

çok iyi olmuş. Ya bu meto çayını sormuştum sanırım sana canım ama unuttum ben :26: nasıl yapıyordun bunu ?

***4. TAKIM 362. ETAP***

Ebrueva:(68.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Damlanur10:(65.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
gogo2405:(68.2/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
tutatse85:(57.4/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Ellanazz:( 76.7/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Topraks:( 68.5/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
ED2006:(64.9/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü
sadness1012:(57.4 / / /% )kilosu 2'ye bölündü
Masumcuk:(82.3/ / /% )kilosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Günaydın Canlarrr :16: kahvaltı yapamadım henüz yaa evden domates salatalık getirmeyi unutmuşum yumurta haşlayacağım, çok acıktım çok:56:

Dünkü menümü yazayım;

Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 kkden az peynir, 2 dilim kepekli ekmek, çay

Akşam: 1 kepçe yayla çorbası, 4 kaşık kabak, bol salata, 1,5 dilim kepekli ekmek

1,5 lt su

dün leslie yapacağım demiştim eltim bizdeydi yapamadım üstüne bir de dondurma yedik :1:

Kızlar bu arada benim bünye tatlı konusunda isyan ediyor o kadar alışmışım ki bol bol yemeye, zor karşı koyuyorum. Bu arada tuzu da aşırı severim ama yemeklere az koyup sonradan eklerdim hep, şuan çok tuzsuz olan yemeklere bile tuz eklemiyorum uzun zamandır.

Güzel olmuş canım menün.

sabah büyük bi elma

ara 3 kuru erik 2 ceviz

ara elma

su 2 lt
spor gezme
E güzel işte. Neden zayıflayamıyoruz ya.kahr etsin..

Dünkü menümü yazayım;

1,5 lt su

Ben yoğurdu,salatayı,yumurtayı hep tuzla yerdim ama şimdi tatlamak adına 3ne de pul biber ekliyorum.hem nefis,hem sağlıklı oluyor.
***4. TAKIM 362. ETAP***

Ebrueva:(68.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Damlanur10:(65.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
gogo2405:(68.2/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
tutatse85:(57.4/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Ellanazz:( 76.7/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Topraks:( 68.5/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
ED2006:(64.9/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü
sadness1012:(57.4 / / /% )kilosu 2'ye bölündü
Masumcuk:(82.3/ / /% )kilosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Çok iyi ya.unutmuşdum kilomu.inşallah yarın yüzümüz güler...

E güzel işte. Neden zayıflayamıyoruz ya.kahr etsin..

Ben yoğurdu,salatayı,yumurtayı hep tuzla yerdim ama şimdi tatlamak adına 3ne de pul biber ekliyorum.hem nefis,hem sağlıklı oluyor.

Çok iyi ya.unutmuşdum kilomu.inşallah yarın yüzümüz güler...

Bende öyleydim canım her tabağa ekstra tuz eklerdim. Şimdi salataya falan katmıyorum yumurtada ise kokusunu bastırsın diye dökerdim tuzu ama şimdi kekik, karabiber, pulbiber ekliyorum. Ama pulbiber boğazıma yapışıyor benim :1:
Valla ben 55-56 da takılırım diyordum ama 57de takıldım. Bir diyet sitesi var oraya yazıyorum 10 gündür yediklerimi, 10 günlük kalori ortalamamdan yola çıkarak ayda 2,5 kg verecekmişim bakalım öyle mi olacak.

Bu arada takıma katılalı bugün tam 1 ay oldu yanlış hatırlamıyorsam :16:

Günaydınn biraz geç kaldım galiba :)

Günaydın canım hoşgeldin

Son düzenleme:
Bende öyleydim canım her tabağa ekstra tuz eklerdim. Şimdi salataya falan katmıyorum yumurtada ise kokusunu bastırsın diye dökerdim tuzu ama şimdi kekik, karabiber, pulbiber ekliyorum. Ama pulbiber boğazıma yapışıyor benim :1:
Valla ben 55-56 da takılırım diyordum ama 57de takıldım. Bir diyet sitesi var oraya yazıyorum 10 gündür yediklerimi, 10 günlük kalori ortalamamdan yola çıkarak ayda 2,5 kg verecekmişim bakalım öyle mi olacak.

Günaydın canım hoşgeldin
Ne güzel.1ayda kaç kilo verdin tatlım?bir de o siteyi özelden yazarmısın bana da

Günaydın tatlım.yok yok iyiki geldin.buralardayız...

Günaydın canım

Günaydın canım hoşgeldin

Hangi siteye giriyosun canım.

Ne güzel.1ayda kaç kilo verdin tatlım?bir de o siteyi özelden yazarmısın bana da

Günaydın tatlım.yok yok iyiki geldin.buralardayız...

attım canım. 1 ayda 2,7 kg verdim ama bir çoğu ödemdi sanırım :1:

Günaydın canım
Hangi siteye giriyosun canım.

Diyetarkadasim.com canım. telden girenler için ise; diyetarkadasim.com/m

günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım hemen

sabah
1 kepekli, beyaz peynirli sandviç
çay

ara
eti form tatlı kraker gibi bişey çıkarmış ondan yedim

öğlen
tavuklu salata
ayran
1 dilim ekmek

ara
1 karam :24:
nescafe

akşam
1 dilim altın ekmek
çk az peynir
3 zeytin
2 dilim salam

akşam yemek yoktu kahvaltı ettik

gece 3-4 erik
7-8 kiraz

su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş

günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım hemen

sabah
1 kepekli, beyaz peynirli sandviç
çay

ara
eti form tatlı kraker gibi bişey çıkarmış ondan yedim

öğlen
tavuklu salata
ayran
1 dilim ekmek

ara
1 karam :24:
nescafe

akşam
1 dilim altın ekmek
çk az peynir
3 zeytin
2 dilim salam

akşam yemek yoktu kahvaltı ettik

gece 3-4 erik
7-8 kiraz

su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş

Sen baya karam tiryakisi çıktın :20::1: Menü güzel canım.

Back
X