- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar mezun olanlardanım geri gelmek için gogocuguma yazmıstım gell dedi ama gelemedim bir türlü gonca geliyorum canım bende
Bende çıktım işten kızı almaya gidiyoruz neyseki akşama yemeğim var.görüşürüz yine.
Görüşürüz güzeller.Canlar ben çıkıyorum
öpüldünüüüüüüüüzzzzzzzzzzz![]()
Ay o halılar benimde vardi kaldirdim kurtuldum canım ya. 2 kez yikattim daha vardi düşün. Cocuk olsun o zaman gör sen ev nasıl kirlenirmis. Hem dağılıyor hem kirleniyor 1 gün boslasam halim harap canım.
Sağol canım, ben bitirdim şükür, bi beyazlar kaldi 3 5 parca bisey yikayip onlari hallwdicem, ben halledene kadar 1 ton birikir yine zaten.
kolay gelsin tatlım evde olunca iş bitmiyo
benim de ütü var
Benim önceki halılarım şu tüylü olan yeni çıkan sagy midir nedir onlardandı. Allahım bir koloni yaşıyo onun içinde her hafta balkona atıp dövmekten gına gelmiştiBir de süpürgem iyi ama dövünce dünya çıkıyodu içinden
Ütüüüüüüüüüü(( ben bu ara sabah giyerken ütüleme modundayım ama o da çok zor oluyo, bir ara sıkıp dişimi hepsini halletmem lazım
Bitanem yün gibi bişey, açık renk birde , sürekli üzerinden yün gibi biseyler çıkıyor ucusuyor yerlerde 2 defa yikattim. Fircalamak lazim sanırım canim. Daha tam gecmis degil.kızlar benim halı shagy değil ya normal yün-akrilikmidir nedir o karışımdanmış. Ellanazcım senin şimdi ki halıların nasıl. Kilim alıcam sercem bu gidişle![]()
Bitanem yün gibi bişey, açık renk birde , sürekli üzerinden yün gibi biseyler çıkıyor ucusuyor yerlerde 2 defa yikattim. Fircalamak lazim sanırım canim. Daha tam gecmis degil.
Shagy başka odada var, o kir topluyor çok icine.
selamlar ben geldim herkes gitmiş... accık geç kaldım galibaneyse kendi kendime bi konuşayım bende
![]()
Hosgeldin canim benimde normalde cikmam gerwkiyor birazdan ama buro kalabalik sinirimden catlayacagim
Yikamaya vermen gerek canim 3 4 kere ancak gecer. İnsan sinir oluyor temizlik yap süpür yine ayni ki benim süpürgem çok iyi kırby yani o bile hakkından gelemedi o halilarin, başka süpürge ne yapsın.Shagy sevemedm ben hic, almadim :) dediginiz gbi kir daha cok toplar o. Benimde ayni iste hep yun cikiyor evlemdigim ilk hafta fircaladm dusun :d sonra bikac kez daha yaptm ama bakalim artik zamanla gecer diyolar 6 ay gecti. sadece azicik azalma var :))
selamlar ben geldim herkes gitmiş... accık geç kaldım galibaneyse kendi kendime bi konuşayım bende
![]()
ben görene kadar sende çıkmışsın canım.. sayfayı yenilemeyince görünmüyor öyle bakıyorum bende boş boş![]()
Yikamaya vermen gerek canim 3 4 kere ancak gecer. İnsan sinir oluyor temizlik yap süpür yine ayni ki benim süpürgem çok iyi kırby yani o bile hakkından gelemedi o halilarin, başka süpürge ne yapsın.
Canım hoşgeldin, maalesef bende geldim ama çıkacağım malum bizde yemek saati geliyo. Öptüm seni, yarın görüşürüz kısmetse yada bir mucize olurda kızım uyursa erken gelebilirim belki.
Ben bu uygulamayı indirdim ama alıntı bile yapamadım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin zeynep abla gel tabiki bi gorundun bi kayboldun.selam kızlar mezun olanlardanım geri gelmek için gogocuguma yazmıstım gell dedi ama gelemedim bir türlü gonca geliyorum canım bende