Sağol gogocum bakalım pazar gunu de karşılaşacağız belki dananın kuyruğu kopacak
Menüm hafif olmalıydı canım ya geçtiğimiz günlerin acısı böyle çıkar ancak, ama nasıl dayandım hala bilmiyorum
Bende eşime sordum nasıl dikkatini çekti ki falan diye imada bulundum kafamı çeviriyorum sürekli bana bakıyo oluyor dedi ama barizdi ya bende farketmiştim de umursamamıştım.
Canım tesettürle alakası yok galiba ya, öyle güzelde değilim tabi yine şükür diyelim. Bana öyle çok bakan eden olmaz zaten eşime bile daha çok bakıyorlar
Bende öyleyim kız eltilerimi pek görmüyorum ama kaynanam hemen hemen her akşam gelir, geldiğinde kötü olmuyoruz ama saçma sapan konuşuyor bir de işlerimi anca yetiştirip tam eşimin yanına oturuyorum birlikte vakit geçirelim diye pat geliyor, sıkılıyorum haliyle çünkü o gidiyor bizde yatıyoruz zaten gün öyle geçiyor.
Belki de canım kiloma varana kadar laf soktu kız bana dün, ki o benden baya kilolu. Çocukluğumuzdan beri öyleydi ama keşke eşime yavşamasa da bana sataşsa